FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Brasov - Steaua 0 - 0

«1345»
JDERUL28.09.2009 05:43

Un arbitraj vadit in favoarea brasovenilor,presarat cu cateva erori minore menite sa bage in ceata fraierii (dealtfel jjjj a si declarat ca a fost un arbitraj bun) forma buna a lui Zapata si imprecizia atacantilor nostri au dus la stabilirea rezultatului final.

S-a demonstrat inca o data ca folosirea lui Ba(la)nel ca fundas dreapta este sinucidere curata!

dany4ever`steaua`28.09.2009 06:56
:bananadance: in sfarsit un meci frumos :oleole:
mountytoma28.09.2009 11:02
Ba, voi asti care vreti sa piarda Steaua, n-aveti nici macar 1% sange ros'albasru in voi. Mi-e mila de voi!

Brasov - Steaua 0-2, sa moara dusmanii de necaz! Cicalaca cichi cea.

bai baiatule, pe mine de la manele ma apuca diareea. cu postul tau am consumat doua suluri de hartie igienica, cam cat consum si cand apare stapanul tau jijel la TV...

mie nu mi-e mila de tine! mi-e sila...

ss lucki28.09.2009 11:04

Ce s-a adeverit??? Ca nu e atacant? Dar cine e atacant in opinia domniei tale? Inceteaza cu declaratiile astea fandosite,date ca si cum ai fi un mare cunoscator al fenomenului....foarte slab esti tu la fotbal daca nu sti la ce sa te uiti la un atacant!!!!

tinere, probabil am mai multe meciuri vazute pe stadion decat ai tu par la pasarica... Pur si simplu daca l-ai fi prins doar pe Adrian Ilie cand juca la Steaua prin anii 90 (ca sa nu pomenesc de Lacatus, Balint sau Ilie Dumitrescu), ti-ai fi dat seama ca Surdu cu ratari din 5 m cu poarta goala nu juca nici la Steaua 2 acum 10 ani!!! Dar viata ta de suporter probabil a inceput cu Victoras Iacob!

ArmyLand28.09.2009 11:34

Cuzaaaa, cuzaaa. Sa vina Cuzaaaaa!!!! Si ce ai facut de cand esti suporter al Stelei??? Ai dansat din buric chicalaca cichi cea???

Grenada28.09.2009 11:35
tinere, probabil am mai multe meciuri vazute pe stadion decat ai tu par la pasarica... Pur si simplu daca l-ai fi prins doar pe Adrian Ilie cand juca la Steaua prin anii 90 (ca sa nu pomenesc de Lacatus, Balint sau Ilie Dumitrescu), ti-ai fi dat seama ca Surdu cu ratari din 5 m cu poarta goala nu juca nici la Steaua 2 acum 10 ani!!! Dar viata ta de suporter probabil a inceput cu Victoras Iacob!

Intr-un fel ai dreptate cum am mai zis , nu stiu cine-i invata pastia fotbal din 5 m intradevar si un amator o baga in poarta.

Oricum cat de beat am fost aseara si mi s-a parut ca a2-a repriza s-au miscat chiar binisor. Acum am vazut ce ocazii au avut brasovenii prima repriza ...

oricum

Becali,Stoichita esti o mizerie.

Ronnie28.09.2009 12:36

Tudor e o pisda de arbitru. Fluiera orice contact. Ar fi in stare sa fluriere fault si daca jucatorii vorbesc intre ei.

ibrahimovic9628.09.2009 17:23

Meci frumos,multe ocazii.Prima repriza dominata clar de brasoveni.

De la inceputul campionatului vreo 10 jucatori au avut ratari foarte asemanatoare cu ratarea lui Surdu (ma refer la acea cu poarta goala).

Oricum vorba lu Ronnie Tudor...praf. La fiecare contact intre jucatori fluiera.

Am ras copios cand am auzit toti acei "Deontologi " burtosi de la fanatik show care zicea ca la respingerea lui Zapata din careul din 6m trebuia sa se dea penalty pentru ca a fost contact clar. Deci dupa mintea lor Zapata trebuia sa se dea din fata jucatorului advers pentru a nu il lovi...Eventual sa il lase sa intre cu mingea in poarta.Deci la toate emisiunile de sport numai oameni paralel cu fotbalul.

Best.RO29.09.2009 16:03

cu brasovul am jucat ma

baga acolo urmatorul meci cu Twente :chair:

«1345»