FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Brasov - Steaua 0 - 0

«12345»
Astristul21.09.2009 18:30

Sper sa bata Brasovul sa crape oierul de ciuda. Din pacate Steaua a ramas doar o echipa din sufletele noastre. Ce patroneaza ciobanul acum e orice (chiar Fc Steaua) numai Steaua nu e!

alex_sibiu_8921.09.2009 19:42

salut , asta mi-a trecut mie prin cap si nustiu cer si parerea voastra(bineinteles puteti sa va 'jucati' si voi cu pozele respective) , asta e linku http://fisierulmeu.ro/54XQOAO2ALCR/alex-rar.html , si am gandit in felul urmator , sa scot la imprimanta stiu eu vreo 1-2000 exemplare si sa le distribium prin oras , de exemplu am putea sa incepem cu meciu de la Brasov asta daca mai sunt si altii care sa ma ajute , eu sunt din sibiu si vorba aia pot ajunge mai devreme si daca mai sunt binevoitori poate reusim ceva , nu cred ca o sa se simta prea bine daca ar incepe tot stadionu sa il 'aclame' deci astept raspuns

mountytoma23.09.2009 06:10
Si crezi ca ciobanul pleaca? Nu. Schimba antrenorul , ameninta jucatorii , ii vinde , ii treimite pe la echipa a doua , gaseste orice modalitate ca el , gibonul , sa iasa bine... in ochii lui.

ciobanul vrea Steaua pentru ca e bagat in seama, da interviuri la TV si la gaozete, are cu ce sa se laude. daca echipa incepe sa piarda la scor toate meciurile, maimuta de la loja nu va mai putea aparea cu pieptul larg la TV si la gaozete, ci spasit, rusinat. adica cum sa rada lumea de el? numai asa va pleca. asa sau MORT!

Astristul23.09.2009 20:53

Am si eu o curiozitate. Daca va ajunge Steaua sa piarda meci dupa meci, oare va schimba antrenorii la fiecare 4 etape pana o sa ajunga el antrenor unic sau ii va crapa o vena si vom scapa in sfarsit de el? :)

Virgil24.09.2009 05:46

Brasovul este o echipa buna, dar si Steaua a inceput sa capete incredere in ea si sa fie un team puternic. E posibil ca meciul sa se termine la egalitate, desi eu nu cred ca avandu-l pe Zapata in poarta putem primi gol. Zapata si-a revenit. De cand a venit Tatarusanu si are concurent, a crescut in mod sigur in siguranta. Cu Rufay inger pazitor al buturilor, Steaua nu va primi gol. Cu Kapetanos, Stancu si Surdu in atac, va marca cel putin doua goluri. Steaua va invinge. Becali, pleaca din Ghencea!

Radu1824.09.2009 06:17

Greu dar o sa invingem!

red&blue_boy24.09.2009 07:53
Greu dar o sa invingem!

Sa speram ca asa va fi.Barem sa fie un meci corect,sa nu fie probleme cu arbitrajul.Si sa continuam sa-i facem in ciuda lui Becali!Pleaca ba!!!

mircea_1024.09.2009 08:06

un alt meci in care toate actiunile pe partea stnaga, daca joaca Szekely, sau pe partea dreapta, daca joaca Tanase, se vor termina cu mingi la adversar, in aut sau in tribuna...

Ic3MaN24.09.2009 09:04

Meci de X.Apararea inca e nesigura,Rada nu joaca rau dar inca nu e la potential maxim,Ghionea o mai comite si el,Ninu e sefu lor(poate revine golansky:D), numa Petrica e perfect.In atac un gol cel putin zic ca dam,deci un 1-1 ar merge:).Poate batem poate pierdem,nu asta e important acu.important e ca ciobanul sa intaleaga ca nu mai e cale de intoarcere.El e 1 noi suntem milioane.Problema la noi e ca trebuie sa aratam ca suntem milioane si nu sute de "vagabonzi".

STELIST PANA LA MOARTE!!

clausblaus24.09.2009 09:11
Am si eu o curiozitate. Daca va ajunge Steaua sa piarda meci dupa meci, oare va schimba antrenorii la fiecare 4 etape pana o sa ajunga el antrenor unic sau ii va crapa o vena si vom scapa in sfarsit de el? :)

Chestia cu vena ar fi de preferat,desi greu de crezut.Pare destul de sanatos.(si cu soricul gros)

Cu Brasovul o sa fie un meci destul de greu.Apararea noastra se clatina,destul de serios si destul de des.

Ma bucura revenirea de forma a lui Rufay.

Dragosinho24.09.2009 10:23

Preturile biletelor sunt urmatoarele: 

Fotolii - 150 LEI 

Sectoare S si T: 50 LEI 

Sectoare: A, B, C, D, E, F, G, H: 30 LEI 

Sectoare: M, N, P, R, U, V, X, Z: 40 LEI

Galeria oaspete are rezervat sectorul S - deci pretul este de 50 RON pt cei care vor in galeria Stelei....sunt din Brasov , si voi veni in galerie sa il contestam pe cioban...sper sa fim cat mai multi si sa aratam acestui JEG ca desi pretul este foarte mare , nu este o piedica pentru noi sa il contestam cat mai multi la fiecare meci...

Best.RO24.09.2009 16:05

ba frati, stiti ce... ia lasati voi protestele.. ca am vazut ieri ce bine a jucat Steaua poate mai trebuie de asteptat putin... poate face ceva Stoichitza asta. Mai bine ati incuraja echipa si ciobanul sa vezi cum zice ca suporterii is super-suporteri daca strigati asa: Fortzza Steaua! Forza nea Jiji! Forza Oile lu' Becali! :cool:

ps: nu ma injurati.. asa cred ca ar fi mai bine... sa vedem ce face echipa intii... ca acush ne trezim in Champions League peste noapte :D

crysty1424.09.2009 16:10

Nu cred ca acum ne intereseaza CL...

David24.09.2009 16:23
ba frati, stiti ce... ia lasati voi protestele.. ca am vazut ieri ce bine a jucat Steaua poate mai trebuie de asteptat putin... poate face ceva Stoichitza asta. Mai bine ati incuraja echipa si ciobanul sa vezi cum zice ca suporterii is super-suporteri daca strigati asa: Fortzza Steaua! Forza nea Jiji! Forza Oile lu' Becali! :cool:

ps: nu ma injurati.. asa cred ca ar fi mai bine... sa vedem ce face echipa intii... ca acush ne trezim in Champions League peste noapte :D

Daca ii iubesc in gura toate rubedeniile,imi exprim folosin numarul necesar de cuvinte periorative parerea despre elsi il triit undeva sa-l linga-n c*r pe cioban,primesc ban? :D

S.O.S.24.09.2009 17:24
Bate Brasovul,macar cu 2 goluri in fata...poate crapa Jiji de inima rea...

Ba, voi asti care vreti sa piarda Steaua, n-aveti nici macar 1% sange ros'albasru in voi. Mi-e mila de voi!

Brasov - Steaua 0-2, sa moara dusmanii de necaz! Cicalaca cichi cea.

maxim marius24.09.2009 18:17
Dupa victoria cu Pandurii, Steaua se deplaseaza la Brasov pentru a juca cu revelatia sezonului de pana acum. Fiind primul meci cu spectatori in campionat dupa demiterea lui Bergodi si instaurarea lui Stoichita, este de asteptat ca stelistii de pe stadion sa-i conteste pe Becali si pe Stoichita

Meciul se va disputa duminica, 27 septembrie 2009 de la ora 20:45 si va fi transmis de Antena 1

DE CE SA-I CONTESTE?DACA VRETI SA LUATI CLUBUL DE CE NU FACETII CHETA?SAU VB. CA SA NU ADORMITI?

HAI SA VA VEDEM CA LUATI CLUBUL, UNDE ESTE GRUPUL ACELA DE INVESTITORI PE CARE IL AVETI?

Hagi AM VAZUT A SARIT PRIMUL SA CUMPERE Steaua.AAAAAAAAAAA AM UN PROIECT AAAAAAAAA AM PLECAT LA UN NOU DRUM AAAAAAAA LE MULTUMESC SUPORTERILOR CA S-AU GANDIT LA MINE.ACESTEA SUNT VB. SPUSE DE UN STELIST, CARE NU-I PLACE CE SE INTAMPLA LA Steaua SI CARE VREA SA AJUTE STEUA?

NU EXISTA NIMENI IN Romania CARE SA CUMPERE Steaua DE LA Becali ASA CA REVENITI-VA CA FACETI RAU ECHIPEI :thumbdown: .RASILOR.

Bate Brasovul,macar cu 2 goluri in fata...poate crapa Jiji de inima rea...

SI MAI ZICI CA ESTI STELIST, ORICE S-AR INTAMPLA NU MI-AS DORI SA PIARDA Steaua :confused:

Catalyn0724.09.2009 18:20

@maxim Marius

esti prost sau ai 14 ani ?, sau esti un prost la 14 ani ?

maxim marius24.09.2009 18:23

DE CE FRATE SA TE INJUR,EU AM ACEEASI PARERE CU A TA DE Becali NU AVEM CUM SA SCAPA ASA CA MAI BINE NE INCURAJAM ECHIPA.

TE FELICIT CA NU FACI PARTE NICI DIN CEI CARE IL SUSTIN PE Becali DAR NICI DIN CEI CARE IL CONTESTA TU TII INTRADEVAR CU Steaua ADICA CU ECHIPA SI SE VEDE CA NU AI INTERESE. :thumbsup:

Astristul24.09.2009 18:43
Ba, voi asti care vreti sa piarda Steaua, n-aveti nici macar 1% sange ros'albasru in voi. Mi-e mila de voi!

Cred ca procentul ala te reprezinta cel mai bine! ;)

Joga Bonito24.09.2009 19:17

Nici macar in gluma sa nu mai "bolduiesti" asemenea texte.

Am o senzatie de deja-vu'. Pierdem la scor.

mugur8624.09.2009 19:44

Exact cum am mai scris, sunt de ajuns cateva rezultate mai de Doamne-ajuta si lumea uita de nenorocirile pe care le face ciobanul. Se da uitarii ca schimba antrenorii ca pe sosete, se da uitarii ca isi bate joc de jucatori, de suporteri, de tot ce inseamna Steaua. Si daca ajungem in Champions League ce mare branza realizam? O sa inceapa iar berbecul sa behaie ca el e cel mai al dracu' de pe planeta asta, ca se bate de la egal la egal cu Barcelona, Manchester si Real Madrid, iar apoi ne trezim ca ne-o luam peste bot sistematic si ne clasam printre codasele intrecerii, cu cele mai putine puncte, goluri, suturi la si pe poarta, posesia mingii.... In conditiile astea, chiar ca n-am niciun chef de Liga Campionilor. Mai conteaza si ce faci pe acolo, nu doar sa participi.

RaMs3s24.09.2009 19:55

De unde apar ma becalistii astia ?

Auzi si la aia " cicalaca cichi cea" ! E clar ca e indian

Maye24.09.2009 23:09
Preturile biletelor sunt urmatoarele:

Fotolii - 150 LEI

Sectoare S si T: 50 LEI

Sectoare: A, B, C, D, E, F, G, H: 30 LEI

Sectoare: M, N, P, R, U, V, X, Z: 40 LEI

Galeria oaspete are rezervat sectorul S - deci pretul este de 50 RON pt cei care vor in galeria Stelei.

Horoba si Vama se f*t in cur.

Stanici25.09.2009 05:48
De unde apar ma becalistii astia ?

Auzi si la aia " cicalaca cichi cea" ! E clar ca e indian

A, nu, m-am jucat eu un pic. Nu de alta, dar era pacat sa ramana maneaua doar cu primul vers (sa moara dujmanii) fara continuarea aferenta.

dulcicutza25.09.2009 07:56

Pai si ce am zis eu ca-mi doresc sa piarad Steaua?E o realitate,Brasovul e peste Steaua sezonul asta...

«12345»