Cand am auzit m-ma simteam de parca m-ar fi lovit cineva in moalele capului. intre timp mi-am mai revenit si am inceput sa gandesc situatia la "caldut" ( nu cred ca voi reusi vrodata o analiza la rece pe acest subiect)
1. Cel mai probabil este o manevra facuta de Gigi pentru a scapa de datorii. Avand in vedere ca pe fir par sa intre din nou Paunestii ne putem astepta la asa ceva din partea lor
2. Lucrurile sa stea intr-adevar asa cum le-a prezentat Becali. Renunta, pentru ca nu vrea sa plateasca datoriile. Aici sa nasc mai multe intrebari: ce face cu jucatorii? este clar ca dupa o astfel de mutare, valoarea acestora pe piata transferurilor se va diminua. Acestia ar urma sa evolueze la o echipa fantoma, gen FC National, si pe deasupra vor fi in proprietatea unui personaj aflat deja in drumul spre iesire, grabit sa-si valoreze bunurile pe care le mai are
Eu zic sa avem rabdare. Stiu ca este greu dar trebuie sa ne incurajam echipa in meciurile care au mai ramas in aceasta toamna si sa vedem ce ne va aduce urmatorul an.
PS. A incuraja echipa, nu este echivalent cu sustinerea lui Gigi Becali Prima scandare anti-Gigi de pe stadion va fi preluata si de mine. Asta in preferabil dupa meciuri.
In orice caz, in orice divizie va juca, pe orice stadion, dar avand culorile si palmaresul intacte eu voi sustine echipa Steaua Bucuresti. Asadar "Trup si suflet pentru culori"