Inca lucrurile sunt neclare. Asteptam sa se mai lamureasca lucrurile zilele acestea. Pana atunci nu putem decat sa facem presupuneri.
Inca lucrurile sunt neclare. Asteptam sa se mai lamureasca lucrurile zilele acestea. Pana atunci nu putem decat sa facem presupuneri.
Pai stai putin. Partea cu cesionarea am inteles-o. Dar cu noua imagine a echipei nu. Ce se va intampla cu voi din campionatul viitor? Nu v-ati intrebat si voi? Veti mai fi Steaua sau nu? Veti ramane istorie ca Steaua Bucuresti sau veti continua? Uite asta nu inteleg. Aparent ati ramas ce ati ramas ca sa va mentineti in campionat si UEFA. Dar intrebarea mea e asta: Ramaneti asa sau nu???
Esti nerabdator sa stii ? Vrei sa scapi de noi ? Nu scapati voi asa de usor.Voi era sa va duceti imediat dupa Revolutie,cand deasupra portilor de la intrarea in stadion nu mai scria Dinamo,ci Unirea Tricolor.
Sunt sigur ca nu stii acest lucru.Nu stiu cati ani ai,dar probabil ca erai un pusti.Si in orice caz nu aveai cum sa treci pe Sos.Stefan cel Mare pentru ca locuiai in Arad (sau Timisoara).Poate chiar in alta parte. :wink:
Mai dar ce multe stii tu despre mine. Un sfat: nu lua niciodata pe bune tot ce iti spune cineva ca s-ar putea sa nu fie chiar asa.
Nu era vorba de Dinamo aici, ci de echipa voastra. Si, sincer, nu as vrea sa iesiti din campionat, nu ar mai avea farmec. Am pus o simpla intrebare pentru ca ma gandeam ca sunteti mai in tema cu subiectul din moment ce e echipa voastra.
PS: Stiu ca esti mai in varsta decat mine, de aceea, tot respectul, mai mult nu mai spun.
Nu ai de unde sa stii ca sunt mai mare.Poate am lasat sa se inteleaga,dar nu poti fi sigur ca ceea ce am spus a fost real.
Nu am spus povestea cu Unirea Tricolor sa te atac.Doar pentru a cunoaste ca la un moment dat,intr-un anumit moment istoric,Dinamo al vostru s-a transformat pentru o luna-doua sau mai putin in Unirea Tricolor.Pentru ca se considera in acele clipe ca vechiul nume era compromis.
Acelasi respect,din partea mea pentru tine.
Toata treaba asta a fost o mascarada. Nu s-a cesionat nimic altceva decat emblema folosita in vremea lui Paunescu... O bucata de hartie fara valoare fara trofee, palmares si nume. Toata treaba a fost gandita pentru ca problema datoriilor sa nu mai fie in centrul de interes al publicului...
Doamne, daca-ar durea ... ar fi pline spitalele
Gigi Becali - un ``finantator`` care renunta de buna voie la marca si palmaresul propriei sale echipe, mai bine zis la istoria ei! Mai demult sustineam ca acest grotesc personaj, introdus cu de-a sila de catre alte figuri triste din perioada recenta de dupa `90 a Stelei, macina cu fiecare zi care trece, prin declaratii si comportament istoria unui mare club. Iata ca nu se multumeste numai cu atat!...E prea putin!...Nu!...El vrea sa-i stearga istoria! Asa pur si simplu!...E marfa nu? Valoreaza 100 de milioane dupa cum spune Bodu? Atunci, ca un bun afacerist, ``finantatorul`` nostru cedeaza de buna voie marca si palmaresul echipei, decat sa plateasca din banii sai datoriile la stat! Ce inseamna pentru el simbolurile Stelei, istoria ei?...Nimic, dupa cum se vede...Sau oricum mai putin decat un teren undeva prin Pipera...
asta nu are treaba cu fotbalul si nu il intereseaza de Steaua.. sa-i iasa lui combinatiile si atat... acum s-a vazut adevarata fata a lui Jiji .. cum il doare in cur de Steaua.. pacat ca a nimerit si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] tocmai acum la Steaua
Mie mi se pare cam invers. E bine ca a venit [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] la voi pe acest post, poate va mai ofera ceva liniste si optimism, nu? Venirea lui e o bila alba.
parerea mea este ca nu trebuia sa se ajunga la asa ceva pentru ca oriunde preiei ceva sunt active si pasive deci trebuia sa ia masuri atunci cind a preluat Steaua. Sa nu uite ca Gigi Becali cind a venit la Steaua nu stia nimeni ca exista. Ar trebui sa plateasca si sa se opreasca acest circ care sa facut si la cere noi suporterii am fost cei mai umiliti de prieteni si de alte persoane si acest lucru nu cred ca il poate nega careva.
parerea mea este ca nu trebuia sa se ajunga la asa ceva pentru ca oriunde preiei ceva sunt active si pasive deci trebuia sa ia masuri atunci cind a preluat Steaua. Sa nu uite ca Gigi Becali cind a venit la Steaua nu stia nimeni ca exista. Ar trebui sa plateasca si sa se opreasca acest circ care sa facut si la cere noi suporterii am fost cei mai umiliti de prieteni si de alte persoane si acest lucru nu cred ca il poate nega careva.
asta ziceam si eu...trebuia sa se gandeasca ;a istoria si renumele clubului.... nu merita Steaua sa fie terfelita prin noroiul asta