Vad ca unii sunt lasati sa puna pronsticuri si dupa ce se incheie meciurile... :roll:
Vad ca unii sunt lasati sa puna pronsticuri si dupa ce se incheie meciurile... :roll:
Nu am reusit sa inchid threadul la timp. Dar daca au postat dupa ora incpeerii primului meci postul nu va fi luat in considerare.
Nu stiu daca aici este locul potrivit pentru sugestia de fata, nefiind vorba de pronosticuri. Imi cer scuze anticipat, dar problema este una apropiata de scopul acestui topic.
Am observat ca, in cazul sondajelor de pe diverse thread-uri, se modifica rezultatele chiar si dupa incheierea evenimentului discutat. Este destul de neplacut sa iti dai cu parerea despre un anumit subiect, sa bifezi o optiune in sondaj si apoi sa vezi cum dupa razboi multi viteji se-arata, schimband considerabil datele initiale... Poate ca ar trebui introdusa si o limita temporala atunci cand se initiaza un astfel de sondaj, la fel cum se procedeaza cu inchiderea unui topic cu pronosticuri.
desi am punctat foarte slab in etapa 10 te rog frumos motane sa ne pui si noua clasamentul...
Cand apare clasamentul pe etapa 10
cand apare etapa 3 de cl? maine?
doamne motanee daca nu mai poti sa te ocupi de asta pune pe altu....
trebuie sa asteptam 3 saptamani pentru un amarat de clasament?
cand apare topicul cu etapa a XII-a pt Liga I???...maine sunt meciuri si nu o sa fie timp pt a posta prosticurile...
Virgil am o reclamatie
Uite-te sa vezi ca am stranse cel putin 18 puncte si nu sunt pus in top pe cand altii cu 16 puncte sau mai putine sunt puse
. Daca vrei sa ma bagi si pe mine pe acolo da
?
Conform regulamentului s-a întocmit clasamentul de la 1 - 50.
Au mai participat :
weeezer = 20 p
laca_7 = 19 p
the_killer = 18 p
Darkalex = 16 p
gianini = 13 puncte
reddog = 12 p
cipinel si Agy_23 = câte 11 p
Deci astia au si 12 puncte si 11
eu am 18 cred,dak nu mai multe
32-37.
claudiu20042002
mr_wladddd
awp_kent
Sexystelista
Fl0r1nsteaua
bhuttu = câte 3 puncte
2-13:
ztr 7p
stelist24/24 7p
anelka11 7p
Teoctist 7p
claudiu20042002 7p
Shok 7p
lordandrey00 7p
El Nino_9 7p
forever_STEAUA 7p
Virgil 7p
lewy10 7p
criminalu2005 7p
2-9:
claudiu20042002 8p
cormoranul 8p
c.ronaldo17 8p
Grinch 8p
bogdanutz7 8p
Dan_BKL 8p
Virgil 8p
Ice_Angel 8p
Deci in prima tura am 3+7+8=18
Deci dak vrei sa ma bagi si pe mine ms. dak nu sa nu te superi ca ti-am zis
@ claudiu20042002
Sigur ca te bag.Ai acumulat 21 de puncte astfel :
et.9 = 8 puncte
et.10 = -
et.11 = 7 puncte
et.13 = 3 puncte
et.14 = 3 puncte
Etapa 2 : 8p
Etapa 3 : 6p
Etapa 4 : 4p
Etapa 5 : 7p
Etapa 6 : 6p
Etapa 7 : -
Etapa 8 : 6p
Etapa 9 : 6p
Etapa10 : 3p
Etapa11 : 6p
Etapa12 : 6p
Etapa13 : 4p
Etapa14 : 3p
In total 68p, iar eu in clasamentul general am 61p. Va rog daca se poate sa-mi modificati punctajul la general si daca nu aveti incredere in punctajele de mai sus sa verificati personal fiecare etapa. Va multumesc!
Later edit : Am descoperit ca una din greseli a fost ca nu mi s-a trecut punctajul in etapa 6, adica 6 puncte. In total 67p si 1p cine stie pe unde s-a ratacit, poate la calcule ![]()
Reclamatia ta se confirma.
Ai primit cele 6 puncte care ti
s-au omis în et.6.S-au adunat la
clasamentul g-ral dupa 14 etape.
Moderatorii
Ar fi interesant si un concurs cu meciurile din Cupa UEFA.
Scuze !Scuze !Scuze !Scuze !Scuze !Scuze !Scuze !Scuze !
Stati linistiti baieti,doua sunt de ajuns.Cu 3 sau mai multe concursuri s-ar dilua interesul.
Stati linistiti baieti,doua sunt de ajuns.Cu 3 sau mai multe concursuri s-ar dilua interesul.
Eu cred ca va fi mai interesant!stiu ca nu ai timp si pentru asta.
Daca vrei ma ocup eu de aceste campionate!
E deajuns sa-mi faci un semn
ai omis sa ma treci si pe mine in clasament...daca nu ma insel am vreo 27 de puncte...
!
Nu am omis de loc.Tu ai iesit din joc.Citeste regulamentul cu toate adaugirile sale.
Am si eu o sugestie pentru concursul de pronosticuri,daca se poate...
Dupa fiecare etapa,din campionatCe ziceti,se poate?Mersi...
Nu am omis de loc.Tu ai iesit din joc.Citeste regulamentul cu toate adaugirile sale.
aa ok, asta e ....! :cry:
reclamatie!!!
in etapa 19 am acumulat 3 puncte insa am fost trecuta doar cu 2. fiecare punct este important intr-o competitie. Te rog frumos Virgil sa rectifici!!Tocmai eu sa fiu furata?? :wink:
N-am nici cel mai mic interes sa te fur tocmai pe tine,draga Sexistelisto.Nu mi-l adaug mie si nici altuia.Sa fi gresit eu?Hm,curios.Nu mi s-a mai intamplat niciodata. ![]()
PS Am verificat si...da ma ai dreptate.Ti-am adaugat câte un punct.La etapa si la general. ![]()
Pup!Multumesc!!Sa fi mai atent altadata!!!Joking! :lol:
virgil te salut vreau si eu sa recalculezi la etapa 19 am facut 4 puncte nu 3 te rog frumos sa corectezi chiar daca nu contez in clasamentul general.
Si eu te salut si iti confirm
ca ai 4 puncte,nu 3.Fac imediat si
modificarea.
Moderator
scoate-ma si pe mine din circuit, ca m-am saturat sa astept rezultatele si nu pot pune tot timpul pronosticuri in ultima zi.... Aveam sa castig eu (ca de obicei), insa va las sa respirati adinc
N-am nici cel mai mic interes sa te fur tocmai pe tine,draga Sexistelisto.Nu mi-l adaug mie si nici altuia.Sa fi gresit eu?Hm,curios.Nu mi s-a mai intamplat niciodata.
PS Am verificat si...da ma ai dreptate.Ti-am adaugat câte un punct.La etapa si la general.
ea tot timpul are dreptate
Sunt interzise posturile consecutive
ale aceluiasi utilizator.Pentru a adauga ceva
unui post,foloseste butonul "edit".
Moderatorii
@ Virgil
Feyenoord - Tottenham nu se mai joaca.
Feyenoord a fost eliminata din Cupa UEFA, datorita manifestarilor suporterilor in deplasarea de la Nancy. Tottenham va fi calificata automat in optimi.
Corect.Nu-l vom pune la socoteala.