awaydays

G I Joe
poza noua :

Povesti despre mafioti inA Bronx Tale -in regia lui Robert De Niro.
Pustiul,Calogero,fiul unui sofer de autobuz interpretat de Robert de Niro,este luat sub aripa protectoare a lui Sonny,un mafiot din Bronx.
asta l-am vazut eu in vacanta...incepuse de la 3 jumate ( 3 dim ) dar a meritat sa stau pana la final ! Superb

Faceam si noi niste manarii pe aici maaa, ce te bagi? Alecs=DNA-ul forumului.
Baaa voi il fentati pe axl? Aia e poza din Ingeri si Demoni!
Ronnie maine te prezinti la parchet la ora 9, fara discutii. Nu ma face sa trimit mascatii la tine la usa.
Deni se uita la filme spurcate pe Mute.
extreme movie
am vazut filmul mai demult dar nu imi aduceam aminte numele si m-am folosit de siteul de la linkul pozei ![]()

This is England ![]()

ce mlp e asta ? ![]()
Poate unul din seria Saw. de la 3 in colo nu le-am mai vazut si nu sunt sigur.
Saw 5.

Adulthood.

Cred!
Avand in vedere ce culoare are Maye (
),ma gandesc ca este un film de pe un post de la mogulii buni. Nu poate fi decat femeia lui Bubby Paunescu Cel Bun, Barladeanca.
Filmul este Francesca.
Cred!
Francesca este,sigur.Cel mai prost film romanesc!Parca e filmat cu telefonul.
Francesca , da. Si filmul e foarte bun.
Fiecare cu parerea lui.Fazele cu Barladeanu plangand mi se pare amuzante rau.Prea multe faze statice.Doar ''Boschet'' ce mai ridică putin tempo-ul actiunii.Mesajele sunt cunoscute : romanii si sacrificiile pentru a pleca in Italia la munca unde urmează alte sacrificii,stereotipuri despre legaturile de rudenie,frate,sora ,frica de parinti.Îndatoriri la camatari,șmenuri la primarie.Film facut de dl. Bobi Paunescu pentru a-și promova gagica.