Amintiri din Epoca de Aur - Episodul "Legenda politistului lacom"!
Amintiri din Epoca de Aur - Episodul "Legenda politistului lacom"!
Corect! Ai fost ''tru'' steagro
Partea a 2 a ''Dragoste in timpul liber'' este cam slaba.Astept urmatorul episod.
Fiecare cu parerea lui.Fazele cu Barladeanu plangand mi se pare amuzante rau.Prea multe faze statice.Doar ''Boschet'' ce mai ridică putin tempo-ul actiunii.Mesajele sunt cunoscute : romanii si sacrificiile pentru a pleca in Italia la munca unde urmează alte sacrificii,stereotipuri despre legaturile de rudenie,frate,sora ,frica de parinti.Îndatoriri la camatari,șmenuri la primarie.Film facut de dl. Bobi Paunescu pentru a-și promova gagica.
Bobi isi promova seful! Nu gacica.
Diaspora stie de ce!
Cat despre poza cu purcelul,ar trebui sa nu se mai lamenteze poporul roman ca noile norme europene ne cer sa ne electrocutam purcelul inainte de-al taia ! Asta cu eutanasierea este mai veche! Cel mai bun exemplu este militianul lacom care isi gazeaza purcelul in bucatarie! Practicile erau mai vechi pentru a anticipa intrarea in UE.
Sa stiti ca acele legende au un sambure de adevar. Nu inteleg de ce a scapat Caracalul de "furia " lui Mungiu. Avea material pentru 10 parti ,cel putin.
PS Acelasi "raspuns" l-ar fi primit militianul si daca se uita cu bricheta in rezervorul cu benzina.
Poate vedem in partea a 3 a.Cred ca sunt mai multe.
Bobi isi promova seful! Nu gacica.Diaspora stie de ce!
Mania voastra nu va lasa sa vedeti ca asta chiar a fost un film bun.
Ramaneti la fel de frustrati.
Francesca 9/10
Nu a pus nimeni poza , pun eu :

asta l-am vazut eu in vacanta...incepuse de la 3 jumate ( 3 dim ) dar a meritat sa stau pana la final ! Superb
Pe tvr2 parca:))) ... am stat si eu pana la 5 dim sa-l vad..
@Maye > ai grija si tu cu limbajul tau si caracterizarile tale:).Fii tu linistit si nu te va deranja nimeni.
Da sefu` , daca spui tu asa fac.
Nimeni nu ghiceste ba filmul meu?
Pointbreak ala?
Nu.
Altul la rand.
Vad ca nimeni nu ghiceste.
Filmul e Into the wild.
Haideti altul cu poza.

Trucaj electoral Campanie Prezidentiale 2004.

Trucaj electoral Campanie Prezidentiale 2004.
De ce ai postat?????? Nu ai ghicit. Nu este Trucaj electoral Campanie Prezidentiale 2004.
Dati-i ban individului asta de mai sus. A postat contrar regulilor acestui topic. Nu a ghicit filmul Dati-i avertisment ![]()
Atunci te astept pe tine cu varianta ta.
Eu am vazut filmul in varianta asta si s-a adeverit ca era varianta Dvd Rip.
Pacat , totusi , ca tu ai vazut filmul in varianta Cam. Poate de aia nici nu ai vazut toate detaliile . ![]()
@ vlad
e filmul ala "cum da o bucata tovarasu'"?
Mrs , daca imi permiti iti raspund eu.
Nu e filmul ala in care "da o bucata tovarasu`".
E filmul ala in care "tovarasu`" impinge un copil , dar prelucrat intens de Campionii Olimpici la Curling.
@ vlad
e filmul ala "cum da o bucata tovarasu'"?
Marius,ai ghicit . Poti pune poza ![]()
@Maye ![]()
Mircea Basescu , nasul fiicei lui Bercea Mondialu`.
Asta o stiti?

fii serios danea, gioana e actor mediocru, imaginea lasa mult de dorit la pretentiile pe care le aveam de la pedele iar regizoru' marinar e mediocru aici.
uite un adevarat blocbastar, iti pun traileru' ca asa e mai frumos.
Mircea Basescu , nasul fiicei lui Bercea Mondialu`.
Asta o stiti?
Cum sa furi 1 milion.
Cu Silly (Stupid) Boy.
fii serios danea, gioana e actor mediocru, imaginea lasa mult de dorit la pretentiile pe care le aveam de la pedele iar regizoru' marinar e mediocru aici.
uite un adevarat blocbastar, iti pun traileru' ca asa e mai frumos.
Ar fi invidios si Martin Scorsese pentru acest film.
Bai Doroftei am mai vorbit noi de slabiciunile fiecaruia...