FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Suspendati-ne, uram ciorile" ?

«12345»
poli_forever25.10.2005 11:07

Nu vreau sa spun ca o galerie puternica trebuie sa produca pagube-stricaciunile alea pe ziduri au fost deplasate! Dar de ce sa fie perceputa galeria voastra ca una de copii care se bat intre ei cand altii le dau foc la peluza(ceea ce au facut javrele in Ghencea mai demult ,nu?)

inca o data ,cei care se simt lezati de aceasta perspectiva probabil ca au terminat facultatea...cu mai mult timp in urma :D

Nici eu nu vreau sa spun ca tu pari un copil care se viseaza vreun Mustata de galerie :lol: :wink:

Nu mai baiatule ,nu ma visez nimic din ceea ce "nu vrei tu sa spui" dar spui :lol: !

Mi-am permis doar sa spun ca voi prefera intotdeauna in locul unor lalaieli din galerie si a batailor interne ,o scandare radicala care suna si bine pe deasupra!Si ce daca ma suspenda?Am zis ce trebuia zis!

Asa vad eu lucrurile.

sorin_77725.10.2005 11:13
Vreau sa ma refer si la meciul cu rapid (nu sunt printre cei care s-au"infratit"cu astia si consider ca este o tampenie!):cu riscul de deranja pe unii ipocriti-civilizati ,eu spun ca a fost o demonstratie de forta a galeriei Stelei....

Eu cred ca daca ai ajuns sa spui ca aruncatul de scaune inspre Tudor si FIAT este o demonstratie de forta atunci tu nu sti sa faci diferenta dintre apa si alcool...

Partea cu scaunele ai cam uitat-o!!! In rest si eu am spus ca a fost o coregrafie geniala si ca s-a strigat si s-a scandat... M-am amuzat dar am zis cum am vazut-o ca ceva suspendari vom lua... daca nu se arunca cu scaune iti spun ca suspendarea tot ne-o luam...

poli_forever25.10.2005 11:20

Vreau sa ma refer si la meciul cu rapid (nu sunt printre cei care s-au"infratit"cu astia si consider ca este o tampenie!):cu riscul de deranja pe unii ipocriti-civilizati ,eu spun ca a fost o demonstratie de forta a galeriei Stelei....

"Eu cred ca daca ai ajuns sa spui ca aruncatul de scaune inspre Tudor si FIAT este o demonstratie de forta atunci tu nu sti sa faci diferenta dintre apa si alcool...

Partea cu scaunele ai cam uitat-o!!! "

ma refeream la o imagine de forta transmisa in locul unei imagini pline de neputinta si lupte interne pe care ati transmis-o pana acum;iar tu te legi de niste bucati de plastic aruncate din tribuna...

n-ai inteles nimic ,nu conteaza ,or fi si unii care au inteles ce am vrut sa spun;iar daca n-or fi raman eu un neinteles... :lol: :lol:

sorin_77725.10.2005 11:47
ma refeream la o imagine de forta transmisa in locul unei imagini pline de neputinta si lupte interne pe care ati transmis-o pana acum;iar tu te legi de niste bucati de plastic aruncate din tribuna...

n-ai inteles nimic ,nu conteaza ,or fi si unii care au inteles ce am vrut sa spun;iar daca n-or fi raman eu un neinteles... :lol:  :lol:

bucati de plastic care puteau omora un om... indiferent care...

pun punct acestei opinii aici... a fost cea mai antrenata discutie pe care am avut-o pe site... nu mai raspund nici unei provocari legate de evenimentele din giulesti... Presupun ca v-am inteles pe unii si incerc sa cred ca am fost inteles de ceilalti...

pana la urmatoarea suspendare, bineinteles dupa meciul cu rapid din Ghencea cand vom lua 4 etape, va spun La revedere pe aceasta tema...

poli_forever25.10.2005 11:53

n-ai inteles nimic ,nu conteaza ,or fi si unii care au inteles ce am vrut sa spun;iar daca n-or fi raman eu un neinteles... :lol:  :lol:

bucati de plastic care puteau omora un om... indiferent care...

ok...incepem seara in ritmuri patetice...oricand e simplu sa demonstrezi ceva in termeni de patetism...dar am convenit dl.Sorin ca n-ai inteles ceea ce am vrut sa spun...nu e nevoie sa insisti!

sergiu_titan25.10.2005 13:19

De curiositate cat de des mergeti pe stadion, cat de des faceti o deplasare cat de des intrati in contact cu ce se intampla in realitate pe stadioane...? Fiti sinceri va rog.

Nu s-a intamplat nimic ciudat, ne mai vazut s-au de ne inteles.La orice meci mai important se arunca cu scaune, cu pietre pe stadion suntem intampina ti mereu la Craiova sau cel putin in ultimi trei ani pt ca li s-a deteriorat stadionul rau si rup bucati din pavaj iar caterinca asta la adresa celor din giulesti tine de ani buni...

Nu vad cum se poate face rau echipei sau cum suntem noi mai rai ca altii, asta e atmosfera de derby latina, vulcanica...

greco25.10.2005 13:27

Eu sper sa ajungem cat mai rapid la atmosfera din Marea Britanie. In conditiile in care daca arunci un scaun iti o amenda de n-o poti duce si daca sari in teren ai restrictie pe cativa ani pe stadion, nu mai exista prea multi curajosi.

Sunt de acord cu ceea ce sustine Sorin.

brav025.10.2005 13:31

Ceea ce m-a convins sa postez a fost conferinta de presa de astazi (marti) a Rapidistilor. Cum pot sa zica ca Radoi a faultat la fel de tare in debutul primei reprize pe Constantin parca.

Iar chestia cu suspendatul terenului... trebuie sa ne obisnuim cu ea. O manevra patetica de a ne impiedica "spre 23". dinamoapid si invers) suntem suspendati 2 etape. Meciu cu Gloria o sa-l vedem la calorifer. Asta e dreptatea pe care o fac oamenii lui giovani si ai lu Borcea.

Nu cred ca exista stelist care sa nu urasca natia lor de ciori... viteji sunt cand te prind prin tramvaie si sunt multi, aduceti-va aminte de ce le-au facut suporterilor stelisti in centru. In cacatul lor de stadion nu poti sa joci fotbal pt ca tot ce vezi sunt tigani mancatori de seminte, bolnavi de apendicita si raie care scuipa si injura. Galeria lor e singura galerie in care salasluiesc pasnic si ultrasi (aproape de 0 nr lor) si huligani.

DA, urasc ciorile si nu sunt rasist. Nu am nimic cu tiganii civilizati, chiar frizeru meu e tigan.

Mesajele galeriei au fost super. Bravo baieti.

"Mama m-ai facut stelist..."

Rapid. Dinamo. De data asta n-am dat delete, ci edit. Probabil ultima oara.

Gaby25.10.2005 13:35
Nu vad cum se poate face rau echipei sau cum suntem noi mai rai ca altii, asta e atmosfera de derby latina, vulcanica...

Ce mai zici daca in cele doua etape in care echipa va fi lipsita de suporterii ei dar si de, NU UITATI, capitanul ei, Radoi, reusim doar 2 egaluri si se duce Dinamo (Doamne fereste !) la 5 puncte ?

Intreb, nu dau cu parul...

greco25.10.2005 13:38

Cam greu sa urasti "ciorile" si sa nu fi rasist.

Maresal25.10.2005 14:23

Ma baieti, chiar nu va inteleg de ce va plangeti ca joaca Steaua fara suporteri....cand voi nici macar nu veneati la stadion.Stati acasa , e bine si cald.Habar n-aveti cum e sa ajungi cu o ora inainte la meci si sa nu te lase jandarmii sa intri ca nu mai sunt locuri (da ai bilet) ,iti dau cu gaze si te alearga pe cai , te calca in picioare....printr-o minune scapi, ascunzi fularul, te duci la tribuna I, e minutul 10 al meciului si inca se vand bilete iar tiganusii intra nestingheriti. Iti incerci norocu cu biletul de la peluza stelista, nimeni nu se uita la el, ocolesti putin si reusesti pana la urma sa intri in galerie si constati ca sunt sectoare intregi libere si in stanga si in dreapta (parca nu mai erau locuri), nu poti sa te stapanesti la nesfarsit, simti nevoia sa ii faci ceva celui care te-a tratat ca pe un sclav, celui care nu te respecta, simti nevoia sa-l calci pe cap pe cioroi ca e gazda, simti nevoia sa ii spargi dintii prostului de jandarm care iti dadea afara gaze cu zambetul pe buze si care raspundea la afirmatia "dar am bilet" : "da-ne in judecata".Suspendati-ne! intrebarea e : cine renunta primu?

Virgil25.10.2005 15:27
Cam greu sa urasti "ciorile" si sa nu fi rasist.

Concluzia trasa de tine cred ca e falsa.

Dictionarul nu spune ca daca urasti alte rase esti rasist.

RASÍSM s.n. Teorie social-politică care sustine inegalitatea biologică si intelectuală a raselor umane. " Din fr. racisme. Cf. rus. r a s i z m.

Sursa: DEX .

Iar a urî se traduce prin exact ce scrie mai jos :

URÎ, urasc, vb. IV. 1. Tranz. A avea un puternic sentiment de antipatie, de dusmanie impotriva cuiva sau a ceva; a nu putea suferi pe cineva sau ceva. 2. Refl. impers. (Construit cu dativul) A se plictisi, a se satura de ceva sau de cineva. " Lat. *horrire (= horrere, horrescere).

Sursa: DEX '98

Nu scrie ca daca urasti pe cineva esti rasist.

greco25.10.2005 15:43

Hai sa nu ne legam totusi de subtilitati ale limbii, cred ca e clar despre ce vorbim.

montreal25.10.2005 15:51

incepe sa miroasa a Heysel si a KKK,

conflict latent romano-tiganesc,

a inceput sa fiarba mamaliga !

apar grupuri de extrema dreapta, din nou?

URA si saracie, Coruptie si hotie.

Cadru ideal. Istoria se repeta.

Se impute treaba.

Poate chiar ar trebui sa evitati stadioanele,

pentru siguranta personala.

Data viitoare s-ar putea sa fie mai rau.

Virgil25.10.2005 15:57

Doamne fereste ! Exagerezi cu buna stiinta Montreal.

Nu are nimeni nimic cu tiganii.Eu am prieteni milogi si nu se pune problema de ura.

E vorba de o rivalitate sportiva aici,ajunsa la rangul de dusmanie.

Nu incerca sa faci din tantar armasar.Nu confunda latura sportiva cu intreaga societate.Rromii sunt o etnie bine definita si respectata.

greco25.10.2005 16:16
incepe sa miroasa a Heysel si a KKK,  

conflict latent romano-tiganesc,

a inceput sa fiarba mamaliga !

apar grupuri de extrema dreapta, din nou?

URA si saracie, Coruptie si hotie.

Cadru ideal. Istoria se repeta.

Se impute treaba.

Poate chiar ar trebui sa evitati stadioanele,  

pentru siguranta personala.

Data viitoare s-ar putea sa fie mai rau.

Heysel - la ce stadioane avem... chiar si duminica au fost probleme la evacuarea stadionului de sub pod

KKK - inca mai exista, probabil are adepti si in Romania. nu mai promoveaza extremismul pe fata, ci "diversitatea, deoarece daca rasele se amesteca nu vom mai avea o lume frumoasa si colorata, ci una cenusie"

grupuri de extrema dreapta - si-a luat un ban la noi pe forum un dobitoc care face parte din asemenea grup, despre care am citit si prin ziare

conflictul latent - a existat mereu

ura, saracie, coruptie, hotie - clar, doar suntem in Romania

N-ai exagerat foarte mult. :)

sergiu_titan25.10.2005 16:16

Ce mai zici daca in cele doua etape in care echipa va fi lipsita de suporterii ei dar si de, NU UITATI, capitanul ei, Radoi, reusim doar 2 egaluri si se duce Dinamo (Doamne fereste !) la 5 puncte ?

Intreb, nu dau cu parul...

Da clar- dar aici raul fusese facut de arbitru... Nu vreau sa spun ca va conta contextul dar daca echipa(cu Radoi si Banel) nu facea fata in urmatoarele etape fara suporteri nu merita sa fie campioni... Jucam cu echipe mult mai slab cotate trebuie sa castigam.La acest meci conjunctura a facut sa se intample ce s-a intamplat. Mai cred ca si tzig...rapidistii si mass-media vor sa ascunda nereusitele si meciul urat in spatele incidentelor din tribune, care cred ca au fost singurele (tribunele) lucruri spectaculoase.

strezahuzum25.10.2005 16:49
inca o data ,cei care se simt lezati de aceasta perspectiva probabil ca au terminat facultatea...cu mai mult timp in urma

Adica ??? Ce legatura are ma rog frumos anul in care ai terminat facultatea cu ideea fiecaruia despre ce ar trebui sa faca un suporter cat de cat civilizat ?

"O demonstratie de forta"... hmm, o s-o tin minte pe asta. Deci urlatul insultelor, injuraturilor, etc, sunt "o demonstratie de forta". Sa inteleg deci ca a nu te cobori la nivelul adversarului cand acesta te injura si se manifesta precum un salbatic de-abia iesit dn jungla, a te respecta pe tine insuti si culorile pe care zici ca le iubesti atat de mult

e o dovada de slabiciune. Right ? Te rad baietasii de cartier, nu, daca nu ii scuipi si tu pe aia.

De curiozitate, "ultrasilor" cand sunteti pe-acasa la fel faceti ? Rupeti scaune, spargeti geamul, ca sunteti nervosi ? Probabil ca nu !

no_problem25.10.2005 18:02

Pt baietii ce insotesc echipa...

Nu mai devastati. Nu are rost si nu este nici normal.Nu inteleg devastarile.

Fiti nemilosi cu dusmanii(cu propriile maini, fara a folosi arme) din tribune dar nu mai implicati jucatorii,antrenorii adversi.

vor veni vremuri mai bune...

PS:era sa uit...imi sunt dusmani rapidistii si daca-s negrii si daca-s albi. :wink:

joseph25.10.2005 20:20

de acord in totalitate cu no_problem. sunt de acord cu incidentele, dar numai intre brigazi si dupa cum bine zici, cu mainile goale. nu prea imi plac mie atlantinii, dar la fazele astea sunt tari. din cate stiu se luptau cu mainile goale si impotriva celor ce foloseau arme albe.

mie nu mi se pare normal sa devastam tot. hai, mai inteleg sa arunci cu un scaun, dar cu peretii ce ati avut?:) sa nu cadem si noi in penibil, cum fac cainii cand se lauda ca au ars peluza noastra... se vede clar ca nu a fost o actiune intentionata pt ca altfel luau steagurile de pe gard inainte. dupa mine vandalizarea unui stadion nu inseamna mare lucru... din nici un punct de vedere...

ADRIAN PACURAR26.10.2005 04:48

Am citit multimea de posturi legata de aceasta tema , sa nu ne mai ascundem dupa degete uram doua echipe , uram suporterii lor , ii detestam pe rapizi si pe caini .Asa ca s-a intamplat ce s-a intamplat , asta e.Este de preferabil sa evitam aceste probleme pe stadioane ca sa nu mai sufere clubul , in afara lor acie baieti de la rapizi care de o perioada incoace bat simpli suporteri pe linia lui 41 , ar trebui sa li se raspunda cu aceeasi moneda ...

SSK26.10.2005 16:38
Ma baieti, chiar nu va inteleg de ce va plangeti ca joaca Steaua fara suporteri....cand voi nici macar nu veneati la stadion.Stati acasa , e bine si cald.Habar n-aveti cum e sa ajungi cu o ora inainte la meci si sa nu te lase jandarmii sa intri ca nu mai sunt locuri (da ai bilet) ,iti dau cu gaze si te alearga pe cai , te calca in picioare....printr-o minune scapi, ascunzi fularul, te duci la tribuna I, e minutul 10 al meciului si inca se vand bilete iar tiganusii intra nestingheriti. Iti incerci norocu cu biletul de la peluza stelista, nimeni nu se uita la el, ocolesti putin si reusesti pana la urma sa intri in galerie si constati ca sunt sectoare intregi libere si in stanga si in dreapta (parca nu mai erau locuri), nu poti sa te stapanesti la nesfarsit, simti nevoia sa ii faci ceva celui care te-a tratat ca pe un sclav, celui care nu te respecta, simti nevoia sa-l calci pe cap pe cioroi ca e gazda, simti nevoia sa ii spargi dintii prostului de jandarm care iti dadea afara gaze cu zambetul pe buze si care raspundea la afirmatia "dar am bilet"  : "da-ne in judecata".Suspendati-ne! intrebarea e : cine renunta primu?

In mare, nu sunt chiar de acord cu mesajul tau (desi nici eu nu am putut intra la meci...cu biletul in mana...si am fost fugarit cu caii pe sub pdul grant), dar intrebarea ta mi se pare absolut esentiala si cheia acestui topic ! Intr-adevar, problema se pune astfel : cine renunta primul ?

FanSteaua4Life26.10.2005 19:54

Sa va spun o faza hazlie petrecuta dumina dimineata inaintea derby-ului cu Rapid...eram la sala sporturilor din constanta, juca HCM-ul, si apoi a jucam Clubul Municipal de Fotbal de Sala...O parte din galeria Farului era la meci, majoritatea prieteni de ai mei, printre ei un pusti rom care striga in gura mare "Nici o data tigan, nici o data caine!!!"...Interesant nu???

poli_forever27.10.2005 02:31

Am vazut la TV imaginile in care cantati toata peluza:"suspendati-ne ,uram ciorile"si se auzea SUPER!!!Aveti cumva imaginile astea???

De ce nu se pot rula imaginile pe care le-ati pus pe site de la meci(incidente,scaun aruncat etc)???

Gaby27.10.2005 02:31
O parte din galeria Farului era la meci, majoritatea prieteni de ai mei, printre ei un pusti rom care striga in gura mare "Nici o data tigan, nici o data caine!!!"...Interesant nu???
Explicatia este foarte simpla, de fapt: asa cum atunci cand spui "caine" spui dinamovist, asa si cand spui "tzigan" spui rapidist, iar cuvintele in sine nu mai inseamna sensul lor original. Dar e cam greu sa explicam si la UEFA treaba asta :lol: :lol:
«12345»