Total de acord cu sorin_777. Se vede ca e vocea ratiunii pe aici.
Intrebare pt cei care se declara anti-tigani: Va simtiti mai "baieti" daca veniti la meci si va strigati in gura mare ura? Vreti sa va impresionati tovarasii, sa aratati cat de "ultrasi" sunteti (chiar daca majoritatea nici nu stiti ce inseamna)?
Nu v-ati potolit desi precedentul se crease sezonul trecut si ne suspendasera terenul, nu! Hai la meci sa arat eu lumii intregi ce smecher sunt, cum rup eu scaunul si strig ca am boala pe tigani.
Daca aveti sange, de ce nu va strangeti intr-o zi, va duceti in Ferentari si rupeti orice picior de tigan ce va iese in drum. (nu cum a facut mustata, cand a intrat peste aia in casa cand erau doar copiii si femeile acasa).
Lasati prostiile astea acasa cand veniti la meci, abtineti-va, ca asa nu mai merge. Lumea civilizata nu tolereaza asa ceva. Nu e corect sa suferim toti cei care vrem sa mergem pe stadion, si acum ni s-a interzis temporar accesul.
Eu stiu foarte bine ce inseamna un derby, inteleg perfect ura care exista intre suporteri adversi, dar nu pot sa inteleg prostia.
Acum injurati-ma cat vreti dar va spun ca decat cu asa suporteri mai bine acasa.