FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sheriff Tiraspol 0 - 0

«123459»
dulcicutza17.09.2009 10:09

Eu probabil o sa-l vad la o terasa :) Auzi yang nu vii la place?Ne adunam multi stelisti si au aia 2 proiectoare mari :))

2-0 sau 3-1....

Virgil17.09.2009 10:09
@Virgil

Sa nu fim pacaliti; Banel este acelasi jucator care nu este in stare sa faca o preluare corect, care da 3 centrari bune la fiecare 2 meciuri, care greseste vreo 70% din pase.

De aia sunt sceptic, eu iti doresc sa se indeplineasca ce ai zis tu. Dar ma indoiesc...

Eu sper sa nu fim. Trebuie sa recunoastem ca Banel are calitati. Cineva cu ochi de profesionist in fotbal de la Chelsea i le-a recunoscut si a vrut sa-l transfere. Lacatus nu a fost in stare sa-i dezvolte calitatile pentru ca el nu e antrenor in adevaratul inteles al cuvantului. Lacatus e un hei-rupist. El e cel care nu a stiut sa scoata ce e mai bun din Dayro, el este cel care nu a avut incredere in tineri. Banel va urca in ierarhia fotbalului, sunt sigur.

Si acum, surpriza:

Jucãtorii lui Sheriff: "Pentru noi, Steaua e cel mai accesibil adversar" Sunt de acord, Fener si Twente le dau fiori. Dar o sa vada ei.

Doar 300 de români la FC Sevilla - Unirea Urziceni. Trei sute cu tot cu neveste, cu mame, cu tati, cu copii si cu Il Muce jr. La meciul Sevilla-Steaua au fost 3000, fara rude, fara mame, fara, doamne, fara curve. Pentru ca Steaua e o echipa de fotbal. Unirea e o echipa de bursuci. Azi e, maine nu-i, fir-ar ea a dracului!

Virgil17.09.2009 10:22
22:00 Europa League: Steaua - Sherif Tiraspol, pe Pro TV
dulcicutza17.09.2009 10:47

Mi-ar fi placut sa-si ia urziceniul macar 4 goluri,sa le mai iasa fumurile din cap...Dar exista retur :))))

Guardian17.09.2009 11:32

Cand ziceam ca Banel e o valoare toti ziceati ca-s nebun. Si nu zic asta doar pentru foarfeca aia extraordinara , spun asta de vreo 2 ani , pentru efortul depus. Si cand pui suflet in ce faci asa cum face el , e imposibil sa nu iti iasa jocul . Oricum Banel , modest , a spus ca a fost o intamplare , ca sa vedeti ce caracter are.

Sper intr-un 2-0 diseara . Succes !

Stryker17.09.2009 11:38

Daca nu-i batem pe astia , nu avem ce cauta in grupele europa league !

Virgil17.09.2009 11:52
Daca nu-i batem pe astia , nu avem ce cauta in grupele europa league !

Zau? Suntem deja in grupe. Si o sa le batem pe liftele astea straine.

Astristul17.09.2009 11:53
Steaua va juca in 10 , din nou.

Ma bucur pentru Zapata.

Eu ma bucur si pentru Rada. Sper sa nu mai iasa din primul 11. :)

FORZA Steaua !!!

Virgil17.09.2009 12:06

Eu ma bucur ca ii avem pe Bergodi si pe Rossi. Astia-s cei mai importanti oameni de la actuala Steaua. Pentru ca au valoare si pentru ca au schimbat vizibil in bine jocul Stelei.

Jucatorii nu au decat sa se bucure fiecare in parte pentru el.

Grenada17.09.2009 12:40

Sa pierdem calificarea dar daca o facem sa batem acasa tot macar.

Stryker17.09.2009 12:49

Liftele, chiftele, la ce aparare au daca nu-i batem , suntem doar la nr in grupa ...

_yang17.09.2009 13:08
Eu probabil o sa-l vad la o terasa :) Auzi yang nu vii la place?Ne adunam multi stelisti si au aia 2 proiectoare mari :))

2-0 sau 3-1....

Prea tarziu...:( Astazi nu! Poate alta data, daca invitatia ramane valabila...

Si nu mai scrie pe forum unde se aduna stelistii, ca au mai fost probleme in trecut...

dulcicutza17.09.2009 14:20
Prea tarziu...:( Astazi nu! Poate alta data, daca invitatia ramane valabila...

Si nu mai scrie pe forum unde se aduna stelistii, ca au mai fost probleme in trecut...

HAi mai,mai mult de jumate din galeria Otelului tine cu Steaua,cand am batut Slavia Praga si ne-am calificat prima data in CL ai fost pe strazi sa vezi nebunia?Galatiul e plin de stelisti,n-am dc sa-mi fac probleme :)

greenyes17.09.2009 14:30
Doar 300 de români la FC Sevilla - Unirea Urziceni. Trei sute cu tot cu neveste, cu mame, cu tati, cu copii si cu Il Muce jr. La meciul Sevilla-Steaua au fost 3000, fara rude, fara mame, fara, doamne, fara curve. Pentru ca Steaua e o echipa de fotbal. Unirea e o echipa de bursuci. Azi e, maine nu-i, fir-ar ea a dracului!

Dar saracul Dan Petrescu cu ce a gresit??? :)

_yang17.09.2009 14:41
HAi mai,mai mult de jumate din galeria Otelului tine cu Steaua,cand am batut Slavia Praga si ne-am calificat prima data in CL ai fost pe strazi sa vezi nebunia?Galatiul e plin de stelisti,n-am dc sa-mi fac probleme :)

Cand am batut Standard Liege, ne-am calificat a patra oara in Champions League... Si n-am fost pe strada in seara aia, ca mi-a fost rau. Cea mai "dureroasa" seara din viata mea.

Stiu ca jumatate din galeria Otelului e stelista, dar e o parte de liceeni autointitulati ultras, care au creat probleme acum vreo 2 ani pe la barul stelist de la bac...

Robinson Rufay Zapata17.09.2009 15:14

E greu fara spectatori care incurajau echipa , dar totusi sper ca Steaua va castiga , Serif e o echipa clar sub Steaua ca valoare.

Maye17.09.2009 17:35
Cand ziceam ca Banel e o valoare toti ziceati ca-s nebun.

:))

Guardian17.09.2009 17:45

Nu era o ironie , chiar are valoare!

Nu stiu daca idolu vostru Mutu poate sa faca ce a facut Banel si ce face in continuare

mircea_1017.09.2009 17:49

Nu stiu daca idolu vostru Mutu poate sa faca ce a facut Banel si ce face in continuare

schimba site-ul...nu stiu a cine de pe acest site il are ca idol pe drogat...dar ma indoiesc ca adevaratii suporteri ai Stelei sunt fani COCA-INA...cat despre Banel...cand o sa lege macar 4-5 meciuri bune...putem spune ca are potential...

Maye17.09.2009 18:10

Am postere cu Mutu in tatele goale deasupra capului.

Alex88pl17.09.2009 19:38

ce meci emotionant...

BlaUGranA17.09.2009 19:48

Cu tentativa asta de joc jucam 3 zile si nu dam gol.

Fan FC Steaua17.09.2009 19:48

Din prima repriza s-au remarcat doar dungile orizontale ramase nevopsite de pe teren, si Becali George care tipa "bine Onicas", "bravo Nicolita".

Vai de noi, un singur sut pe poarta, si dominati de....

Korado17.09.2009 19:48

Rezultatul la pauza 0-0 si Steaua nu a aratat mai nimic in prima repriza , cu exceptia sutului lui Rada.

mircea_1017.09.2009 19:50

jenant...

«123459»