Inca ceva
ca sa intri pe teritoriul transnistriei trebuie sa achiti o taxa de 7 lei .. in RON ar fi cam 2 RON..
Taxa este pentru toti chiar si pentru moldovenii care merg la parinti sau la rude ![]()
Trist ...
Inca ceva
ca sa intri pe teritoriul transnistriei trebuie sa achiti o taxa de 7 lei .. in RON ar fi cam 2 RON..
Taxa este pentru toti chiar si pentru moldovenii care merg la parinti sau la rude ![]()
Trist ...
Inca cevaca sa intri pe teritoriul transnistriei trebuie sa achiti o taxa de 7 lei .. in RON ar fi cam 2 RON..
Taxa este pentru toti chiar si pentru moldovenii care merg la parinti sau la rude
Trist ...
Unde-i lege nu-i tocmeala. Hai ca 2 lei sunt aproape egal cu zero. Trist poate fi numai in situatia in care nu-i ai. Dar chiar asa de sarac sa fii incat sa nu ai 2 roni? Trist...
Ar fi interesant de stiut daca Sheriff va fi insosita in Templu de suporterii ei. Ma tem ca nu daca se pune problema a 2 roni pentru a ajunge la parintii aflati in Transnistria.
Inca cevaca sa intri pe teritoriul transnistriei trebuie sa achiti o taxa de 7 lei .. in RON ar fi cam 2 RON..
Taxa este pentru toti chiar si pentru moldovenii care merg la parinti sau la rude
Trist ...
Sigur sunt lei? Io am auzit cã ar fi vorba de ruble transnistrene, moneda emisã de statul separatist.
ma uit ca aici voi scriti foarte multa informatie falsa si-mi pare rau ...
1. in REGIUNEA transnistreana sunt CCA 50 % de moldoveni si restu rusi si ukraineni .(statistica care o impune asa numnita conducere a transnistriewi este falsa )
2. Taxa de 7 lei la intrarea in transnistria DEMULT A FOST SCOASA aceasta exista in vremea tensionata din anii 90'-2000.
3. pe teritoriul transnistriei se permite si folosirea leilor md .....
Nu avem de unde sa stim. Dupa cum vezi pentru o parte din informatii am apelat la Wikipedia, iar altele sunt dupa ureche. Foarte bine ca ai intervenit. Tu esti roman si tii cu Sheriff, veti veni la Bucureti?
Trebuie viza ca sa treci din Moldova in Transnistria??
Cat costa berea? (in euro).
Aveti destula bere?
.
N-are voie sa divulge. Totul e de natura secreta acolo. ![]()
Sincer mas duce la retur dar mie ca ajung chiung acasa, militienii aia = jandarmeria noastra acum 7-8 anisori. Cand auzeau cuvantul mu.e intrau in noi.
Nu cred ca admit aia grenade pe stadion. ![]()
avem o grupa accesibila si putem ajunge departe cu putin noroc.Hai sa judecam baietii la sfirsit. HAI Steaua!!!!!!
Unde-i lege nu-i tocmeala. Hai ca 2 lei sunt aproape egal cu zero. Trist poate fi numai in situatia in care nu-i ai. Dar chiar asa de sarac sa fii incat sa nu ai 2 roni? Trist...
-2 roni sa-ti vizitezi parintii;
-5 roni sa intri in mamaia;
-4 roni sa intri pe autostrada;
-10 roni sa iti dea medicul de familie o adeverinta ca esti apt de munca;
Si multe astfel de taxe fara sens... Dar nu e locul aici...
Banel marcheaza! FORZA Steaua!
11 arata bine ... Bergodi la pauza o sa fie iar inspirat si o sa mute decisiv
sper sa-l bage in teren si pe Tanase,sa vedem ce-i de capu' lui
:) FORZA Steaua!!!
-10 roni sa iti dea medicul de familie o adeverinta ca esti apt de munca;
pai in Romania o adeverinta e 20 de lei la medicul de familie...
Acum o luna in Galati era 10...
Mircea se referea la spaga. 10 lei e pret oficial.
nu ma refeream la spaga...ieri am fost la medicul de familie pentru o adeverinta sa ma inscriu la facultate...si avea pe usa afisate preturile...e 20 de lei atat pt adeverinta de inscriere la facultate cat si pentru ca esti apt de munca...
Hmzzz Banel daca mai reusesti un alt gol asa iti da-u 1 leu!
prima de joc ![]()
nu ma refeream la spaga...ieri am fost la medicul de familie pentru o adeverinta sa ma inscriu la facultate...si avea pe usa afisate preturile...e 20 de lei atat pt adeverinta de inscriere la facultate cat si pentru ca esti apt de munca...
mie mi-a luat parca 15 lei acum un an pt apt de munca...
Fiecare medic isi stabileste preturile avand in vedere ca nu cred ca exista vreo comisie de control si nici nu-i verifica nici dracu`.
Sa-i lasam pe medici cu ale lor. Noi sa trecem la ale noastre:
Cele trei dileme pe care Cristiano Bergodi le-a avut miercuri sunt deja istorie. Antrenorul italian a stabilit echipa de start pe care o va alinia in meciul cu Sheriff Tiraspol, fiind una de profil ofensiv.
In poarta, Robinson Zapata ii va lua locul lui Ciprian Tatarusanu dupa ce acesta a gafat la ambele goluri ale lui Gaz Metan Medias. Linia defensiva va fi aceeasi ca si la Medias, urmand sa fie alcatuita din Ninu, Ghionea, Rada si Petre Marin.
La mijloc, pe benzi vor fi aliniati Banel Nicolita si Janos Szekely, iar in centru vine marea surpriza a lui Bergodi. Italianul a renuntat la mijlocas la inchidere, urmand sa ii arunce in lupta pe Ionescu si Toja.
Cum Romeo Surdu nu este suta la suta pregatit, Bergodi ii va folosi in atac pe Bogdan Stancu si Pantelis Kapetanos.
Echipa de start a Stelei: Zapata - Ninu, Ghionea, Rada, Petre Marin - Szekely, Ionescu, Toja, Banel - Stancu, Kapetanos.
Onlinesport
Exact cum am gandit eu si Dulcicutza, Bergodi va juca super ofensiv. Mama-mama, sa te tii. Sa vezi ratari, bare si goluri ca-n povesti. Avem cu ce ba, avem cu ce!
Degeaba faci o formatie ofensiva daca-l folosesti pe Banel. Iar va fi o parte a terenului moarta...
Steaua va juca in 10 , din nou.
Ma bucur pentru Zapata.
De data aceasta o sa va contrazic in privinta lui Banel. Sunt convins ca va face o partida buna, iar la baza evolutiei sale bune din ultimul meci, cu Medias, sta Cristiano Bergodi. El l-a reinventat. Am incredere in el.
Sper sa reuseasca un meci bun Virgile . Dar eu unul mi-am pierdut demult increderea in constanta si valoarea lui Banel.
Sa fie cum spui tu , sa manance pamantul si sa dea pase si goluri. Dar eu nu cred.
@Virgil
Sa nu fim pacaliti; Banel este acelasi jucator care nu este in stare sa faca o preluare corect, care da 3 centrari bune la fiecare 2 meciuri, care greseste vreo 70% din pase.
De aia sunt sceptic, eu iti doresc sa se indeplineasca ce ai zis tu. Dar ma indoiesc...