FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sheriff Tiraspol 0 - 0

«1789»
JDERUL18.09.2009 07:46

Un meci in care ,,vedetele"agreeate de marlan au fost catastrofe! N-au respectat niciun plan tactic pentru ca n-au jucat nimic.

BERGODI?-cel mai profesionist antrenor pe care l-am avut de la Protasov incoace.Il felicit pentru verticalitatea sa si pentru tot ce a facut la Steaua! Este foarte greu sa faci din c...t bici si sa-l faci sa si trasneasca mai ales atunci cand cineva iti toarna si apa in el (vezi cazurile cu atacurile marlanului asupra unor jucatori).

Nu exclud ca si unele ,,carpe"sa fii sabotat jocurile echipei la indicatiile marlanului parlamentar de Europa.Sub comanda gibonului este posibil orice!

S-ar putea ca incidentul acela cu usa al carei geam s-a spart in fata lui Tatarusanu sa nu fie decat o acoperire oficiala a ceva ce s-a intamplat in vestiar!

MoWeed18.09.2009 07:51
S-ar putea ca incidentul acela cu usa al carei geam s-a spart in fata lui Tatarusanu sa nu fie decat o acoperire oficiala a ceva ce s-a intamplat in vestiar!

Sa stii ca pana acum nu mi-a trecut prin cap ideea asta, dar este plauzibila.

CebaLaur18.09.2009 07:53
Putine lucruri mai pot fi spuse in urma meciului de aseara,si anume:

-MORI IN RASA MA-TII DE CIOBAN INFECT!!!

-SA LE FU.T FAMILIILE TUTUROR JUCATORILOR(CU MICI EXCEPTII,CUM AR FI RADA SAU ZAPATA)

-MORI IN RASA MA-TII DE CIOBAN INFECT!!

Ai uitat ce dedicatii ne facea Rada?Chiar daca trec anii n-am cum sa uit,tot tigan e

JDERUL18.09.2009 08:09

@MooWeed

Bandajul lui Ghionea de sub bentita a fost un indiciu pentru mine si ochiul stang al lui Bikfalvi intr-o secventa cand carul de reportaj a dat imagini de pa banca.

Ion Ciobanu18.09.2009 08:16

Stoichițã era criticat pe vremuri cã fãcea schimbãri la cererea publicului. Dacã le va face la cererea patronului n-am fãcut nimic. Totuși nu e un antrenor rãu. Problema cea mare e creditorul, care trebuie sã moarã urgent. :|

di_canio18.09.2009 08:16
Putine lucruri mai pot fi spuse in urma meciului de aseara,si anume:

-MORI IN RASA MA-TII DE CIOBAN INFECT!!!

-SA LE FU.T FAMILIILE TUTUROR JUCATORILOR(CU MICI EXCEPTII,CUM AR FI RADA SAU ZAPATA)

-MORI IN RASA MA-TII DE CIOBAN INFECT!!

muwe rada, caracter infect...sa va fwt pe toti care il ridicati in slavi ( terminatul de la Pro TV il lauda din 5 in 5 min de zici ca era cel putin cannavaro)....acum 2 ani ii rupea piciorul lui Radoi si ne dadea mwie si acum e idol in Ghencea.....

Lari18.09.2009 08:29
Stoichițã era criticat pe vremuri cã fãcea schimbãri la cererea publicului.

Nu numai la cererea publicului (uitasem acest amanunt!) facea Stoichita schimbari in echipa: sa spunem ca a colaborat foarte bine cu toti cei din conducere care se mai pricepeau la fotbal: Puscas, nea Ion... Sa amintim si de Lacatus? Tineau des sedinte comune... Mie mi se parea foarte ok atitudinea lui de atunci, dar probabil ca si oamenii aia se comportau normal.

Dacã le va face la cererea patronului n-am fãcut nimic. Totuși nu e un antrenor rãu.

Ultima sa aventura in Liga I a fost la Farul Constanta, pe care a parasit-o la inceput de sezon si NIMENI nu a vorbit frumos de el dupa ce si-a dat demisia. Intre noi fie vorba, ceruse si un salariu astronomic.

AlleXyS18.09.2009 09:01

Pisamas pe becalis i p onoarea lui ....luaias demnitatea in **** sa io iau ... la jignit in MM lui . asta prapadeste o legenda de echipa , nu se lasa pana nul impusca unu

stelea18.09.2009 09:26
Nu tu erai ala care zicea sa lasam protestele, sa-i dam o sansa lui bergodi? Acum sper ca ti-ai dat seama de ce ar fi fost inutil sa facem asa....

DA mai Nostradamus asa e . Doar ca nu poti sa joci pe teren cand propria-ti galerie te huiduie ;)

Cum te-ai simti sa iti tipe proriu' copil la urechi si tu sa lucrezi la un proiect important ?? AUD ...??!

Eu m-am gandit la binele echipei si implicit al antrenorului ....si nu al meu . Ai prins-o ???

In rest tu sa fii sanatos ! Necazurilee vin fara sa le comanzi .

MoWeed18.09.2009 09:41
Eu m-am gandit la binele echipei si implicit al antrenorului ....si nu al meu . Ai prins-o ???

Binele echipei inseamna plecarea lui Becali. Orice altceva este doar o amagire....

Ion Ciobanu18.09.2009 09:57
Ultima sa aventura in Liga I a fost la Farul Constanta, pe care a parasit-o la inceput de sezon si NIMENI nu a vorbit frumos de el dupa ce si-a dat demisia. Intre noi fie vorba, ceruse si un salariu astronomic.

Asa este, dar a avut si rezultate bune pe unde-a umblat. Nu extraordinare dar bune, poate ca

s-ar descurca, la fel cum a facut-o si data trecuta cand a mai antrenat la noi, dar conducerea

de astazi e incomparabil mai proasta, cum bine spuneai mai sus.

Nu cred ca este stelist, doar un mercenar fara ocupatie care-a acceptat postul pentru bani.

Asta nu e neaparat rau, nici Protasov sau Zenga n-au fost "stelisti de mici" dar au facut treaba

buna. Mai mult, in cazul Zenga prefer sa-mi amintesc "mercenarul" care a venit decat "stelistul 100%"

care-a plecat si dupa aia a semnat cu o alta echipa din Bucuresti.

Imi place ca-n fotbalul modern la mercenar ii zice profesionist.

Dupa Stoichita cred ca va ramane Paduru, astuia nu i-a facut juraminte de iubire. Dupa ce pleaca

si Panduru, adica in curand, oare cine va veni? Pe cine va mai manji prin noroi acest "Mith Buster"

al Romaniei? Ce mit, ce legenda a fotbalului stelist va mai ingenunchea?

Dan Petrescu?

Virgil18.09.2009 10:15

Stoichita e zero ca antrenor. La Steaua a castigat campionatul cu o echipa formata de altii. E o zdreanta daca s-a inrolat in gasca lui Gigi, in ciuda avertismentului primit de la suporteri ca nu-l vor sustine. E un fomist. A venit la Steaua dupa bani. Pariu ca in maxim 5 saptamani Gigi va sterge cu el pe jos? Zdreanta!

mugur8618.09.2009 11:19
Asa este, dar a avut si rezultate bune pe unde-a umblat. Nu extraordinare dar bune, poate ca

s-ar descurca, la fel cum a facut-o si data trecuta cand a mai antrenat la noi, dar conducerea

de astazi e incomparabil mai proasta, cum bine spuneai mai sus.

Nu cred ca este stelist, doar un mercenar fara ocupatie care-a acceptat postul pentru bani.

Asta nu e neaparat rau, nici Protasov sau Zenga n-au fost "stelisti de mici" dar au facut treaba

buna. Mai mult, in cazul Zenga prefer sa-mi amintesc "mercenarul" care a venit decat "stelistul 100%"

care-a plecat si dupa aia a semnat cu o alta echipa din Bucuresti.

Imi place ca-n fotbalul modern la mercenar ii zice profesionist.

Dupa Stoichita cred ca va ramane Paduru, astuia nu i-a facut juraminte de iubire. Dupa ce pleaca

si Panduru, adica in curand, oare cine va veni? Pe cine va mai manji prin noroi acest "Mith Buster"

al Romaniei? Ce mit, ce legenda a fotbalului stelist va mai ingenunchea?

Dan Petrescu?

Nu cred ca va veni Dan Petrescu. "Bursucul" a spus de atatea ori ca nu va antrena niciodata Steaua cu Jiji patron si sunt convins ca nu a zis asta doar ca sa se afle in treaba. Mai degraba s-ar putea sa vina Titi Dumitriu, ca mai adineauri am vazut ca i-a luat apararea ciobanului spunand ca "Bergodi a uitat ca era doar un angajat. Merita sa fie demis". Sau, daca nu Titi, cine stie, poate ca i se va da vreo sansa lui Leo Strizu, ca doar e finu' lui Teia Sponte, locotenentul lui Gigel. Daca se vrea un antrenor tanar, e in curtea clubului un nepotel de-al cacarezei (i-am uitat prenumele), antrenor pe la copii si juniori. Doar Steaua e o afacere de familie, nu?

mq_messi18.09.2009 12:15

ce meci , printre cele mai slabe meciuri pe care le-am vazut , si pe care o sa le vad in continuare pana nu pleaca ciobanu!

NSD18.09.2009 12:18
Binele echipei inseamna plecarea lui Becali. Orice altceva este doar o amagire....

Exact. Stii cum se zice in engleza "It always worse before it gets better" - altfel nu merge.

Ce se poate face ? Ne auto-excludem din Europa pe cativa ani (rasism, torte, etc) ? Cautam amenzi ? Nu mai mergem la meci ? Astfel ciobanului i se vor diminua profiturile considerabil. In campionat vom juca infect oricum, pentru ca pe antrenori nu-i va lasa sa-si faca treaba. Din pacate asta va aduce echipa intr-o stare foarte proasta, dar nu vad alta scapare. In consecita, analfabetul isi va pierde interesul. Macar pretul de vanzare va fi ceva mai mic.

Nu le poti avea pe amandoua - injuri pe dement, protestezi, dar de fapt tu cumperi bilete la meciuri, tricouri, esarfe, etc. Prefer sa terminam campionatul sub locul 10 vreo 2-3 ani, cu lot fara valoare, dupa care sa ne redresam, decat sa-l avem pe ciobanoid be cap. Cum nici jucatorii nu-l suporta, cand va disparea imbecilul cred ca se vor inghesui sa joace la Steaua.

Pareri ?

darkye18.09.2009 12:40

de acord cu tine....fara rau nu merge bine ;) cum ai zis si tu .....

cornisa5818.09.2009 14:39
ce meci , printre cele mai slabe meciuri pe care le-am vazut , si pe care o sa le vad in continuare pana nu pleaca ciobanu!

din pãcate nu cred cã în viața asta o sã scãpãm de oierul ãsta și așa încet încet o sã distrugã tot ce înseamnț Steaua :ce_oameni:

Astristul18.09.2009 14:53
Stoichita e zero ca antrenor. La Steaua a castigat campionatul cu o echipa formata de altii. E o zdreanta daca s-a inrolat in gasca lui Gigi, in ciuda avertismentului primit de la suporteri ca nu-l vor sustine. E un fomist. A venit la Steaua dupa bani. Pariu ca in maxim 5 saptamani Gigi va sterge cu el pe jos? Zdreanta!

Stoichita e o carpa si un jeg. Aseara dupa ce au terminat convorbirea cu ciobanul imputit aia de la sport.ro l-au sunat pe nea "Lippi-Pippi" sa-l intrebe ce parere are si alte bla-bla-uri. La final l-au intrebat daca ar reveni in Ghencea. Stiti ce a raspuns? Ca nu, ca vremea lui la Steaua a trecut ca e exclus sa revina si alte abureli dintr'astea. Al drq jeg, abia astepta sa fie dat afara Bergodi ca sa-i ia locul. Unora le place atat de mult sa fie sclavi si sa pupe-n c*r ciobanii de pipera ....

Exact. Stii cum se zice in engleza "It always worse before it gets better" - altfel nu merge.

Ce se poate face ? Ne auto-excludem din Europa pe cativa ani (rasism, torte, etc) ? Cautam amenzi ? Nu mai mergem la meci ? Astfel ciobanului i se vor diminua profiturile considerabil. In campionat vom juca infect oricum, pentru ca pe antrenori nu-i va lasa sa-si faca treaba. Din pacate asta va aduce echipa intr-o stare foarte proasta, dar nu vad alta scapare. In consecita, analfabetul isi va pierde interesul. Macar pretul de vanzare va fi ceva mai mic.

Nu le poti avea pe amandoua - injuri pe dement, protestezi, dar de fapt tu cumperi bilete la meciuri, tricouri, esarfe, etc. Prefer sa terminam campionatul sub locul 10 vreo 2-3 ani, cu lot fara valoare, dupa care sa ne redresam, decat sa-l avem pe ciobanoid be cap. Cum nici jucatorii nu-l suporta, cand va disparea imbecilul cred ca se vor inghesui sa joace la Steaua.

Pareri ?

Eu tot am impresia ca asta-i javra alb-rosie. Zici ca a planificat totul cu ani de zile in urma special sa distruga Steaua incetul cu incetul. Sa indeparteze fanii de la stadion, sa distruga echipa, s-o faca cea mai dispretuita echipa din Romania si sa ajungem sa avem acelasi prestigiu cu Viitorul Urlati!

mountytoma21.09.2009 14:24

meciul asta a fost lucrat de unii jucatori, parerea mea. asa prost nu au jucat nici sub Lacatus sau Olaroiu! asa ca nu accept decat varianta "nu au vrut"

pacat ca nu am luat bataie, macar sa moara gibonul de ciuda! sper sa pierdem la scor toate meciurile ramase anul asta in europa league, sa crape ciobanul de "placere"! adio bani gaozarule din pipera/rahova!

Astristul21.09.2009 18:06

Si eu am acelasi sentiment. Trebuie sa facem si unele sacrificii daca ne vrem inapoi acea STEA curata!

«1789»