Din pacate nu ma mai linisteste nimik. Chiar am sperat ca Bergodi va reusi sa faca ceva si lucrurile sa se schimbe in bine. Daca jocul echipei ar fi mers ii inchidea gura ciobanului. Cred ca nici Bergodi nu si-a putut imagina ca poate fi asa un dezastru la un asemenea la nivel. Din pacate nu poti face performanta cu jucatori care au venit de la Gloria Buzau dupa ce au reusit sa retrogradeze sau din Liga a treia. Nu zic ca nu au valoare, dar sunt prea tineri si din pacate au intrat prea repede intr-o lupta prea grea pentru ei. Schimband atatia antrenori nu mai ai un program de pregatire coerent, nu mai ai o viziune tactica, aici e marea problema. Nu poti vorbi de un stil de joc dupa 10 meciuri, ca asta nu-l inveti pocnind din degete asa cum crede Jiji. Nu o fi Bergodi taticul antrenorilor, dar a incercat (a vrut sa construiasca o echipa si si-a planificat lucrurile astfel incat sa aiba jucatori pregatiti fizic, nu care sa se tot rupa si sa stea 4-6 luni).....l-a mai tinut pe Tanase desi babuinul il vroia de la meciul cu Dinamo, nu l-a adus la echipa pe Dayro, l-a bagat pe Grzelak si pe Szekeli....toate astea l-au scos din minti pe prost (militica Dragomir trasese semnalul de alarma). Nu poti face performanta cand nu esti lasat sa o faci. Ce urmeaza???? Alt antrenor, alta viziune alte cateva luni de jocuri experimentale pana isi gaseste formula de echipa??? PS Vad ca ziarul lui Jiji Prosport zice ca ar fi numit Stoichita, eu l-am auzit in aceasta seara la sport.ro, cand Jiji dadea spectacol la GSP (ca tot chimb cand vad ca apare), l-am auzit cand s-a jurat ca el nu o sa vina la Steaua ca prea e scandal.....NO COMMENT!!!!