FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua 2-4 (2-1)

«1234511»
Virgil04.09.2009 08:20
Asa sunt eu, gandesc pe termen lung.

Ma rog. Eu gandesc in functie de situatie. Si cum situatiile pot aparea in diferite momente ale zilei, ma sacrific, gandesc cum sa fac sa fie mai bine pentru toata lumea. Nu sunt egoist.

Gandesc nu gluma. Cu exceptia orelor cand dorm. Pe termen lung imi planific tot ceea ce poate fi planificat pe termen lung. Asa sunt eu. :D

Maye04.09.2009 10:55

@Mi+za

Anul trecut nu s-a pus nimic pe garduri si nici nu s-a cantat pentru ca , din cate stiu eu , protestul era in toi si atunci s-a decis sa nu se cante si nici sa nu se puna nimic pe garduri.

Probabil ca vom sta tot in Peluza I , altundeva nici nu aveam unde :P

Anul asta presupun ca vor fi arborate steaguri si bannere.Daca se va intampla ca la Piatra Neamt si Galati atunci biletele se vor binde la o casa speciala in ziua meciului.

@Virgil

Ai o personalitate complexa si sanatoasa , nici nu banuiam altceva :)

Mi+za04.09.2009 14:25
@Mi+za

Anul trecut nu s-a pus nimic pe garduri si nici nu s-a cantat pentru ca , din cate stiu eu , protestul era in toi si atunci s-a decis sa nu se cante si nici sa nu se puna nimic pe garduri.

Probabil ca vom sta tot in Peluza I , altundeva nici nu aveam unde :P

Anul asta presupun ca vor fi arborate steaguri si bannere.Daca se va intampla ca la Piatra Neamt si Galati atunci biletele se vor binde la o casa speciala in ziua meciului.

Anul trecut au fost pe garduri 2 steaguri ale Romaniei (unul apartinand gruparii Ult*ras daca nu ma insel) si unul adusi de niste baieti de la Cluj. Noi aveam steagul prins de bara aflata putin mai sus de gard.

Protestul galeriei nu avea nicio legatura cu faptul ca au fost interzise alte steaguri sau bannere in peluza. In legatura cu biletele din cate stiu se vor pune in vanzare miercurea sau joia iar eu cred ca o sa mi le cumpar de atunci.

Maye04.09.2009 14:40
Anul trecut au fost pe garduri 2 steaguri ale Romaniei (unul apartinand gruparii Ult*ras daca nu ma insel) si unul adusi de niste baieti de la Cluj. Noi aveam steagul prins de bara aflata putin mai sus de gard.

Protestul galeriei nu avea nicio legatura cu faptul ca au fost interzise alte steaguri sau bannere in peluza. In legatura cu biletele din cate stiu se vor pune in vanzare miercurea sau joia iar eu cred ca o sa mi le cumpar de atunci.

Cel pus de baietii din Cluj a fost pus in repriza a doua , tocmai pentru ca gaborii nu l-au acceptat in prima.Eu din cate stiu tocmai protestul a fost motivul pentru care nu s-au pus steaguri si bannere si nici nu s-a cantat.

Ramane sa vedem cu biletele.Da un mesaj privat si poate ne intalnim acolo :)

Mi+za04.09.2009 15:31

O sa postez pe thread daca aflu ceva informatii in legatura cu biletele. Pana atunci s-a stabilit ziua si ora de disputare a meciului, dar televiziunea care il transmite inca nu. (probabil GspTV sau Digisport, desi nu ar fi exclus sa il dea pe Antena1 tinand cont ca nu sunt "derbyuri" in etapa aceasta).

Gaz Metan Medias - Steaua (Sambata, 12 septembrie, 20.45)

The Flyer05.09.2009 07:51

pierdem la medias,la cum jucam si la cum se baga cretinoidul in seama!

MORI,JAVRA SPURCATA,Becali Jiji!MORI ALATURI DE FAMILIA TA DE INFECTI!CIND SE INTIMPLA ACEST MIRACOL BEAU 14 ZILE!FA-MI O BUCURIE SI MORI!

Alexandru H.05.09.2009 08:40

Nea Baciu e accidentat, jucam cu Ninu si Ghionea, Tudose ca rezerva... :whistle:

mircea_1005.09.2009 08:42

din nou rada batjocorit?

Alexandru H.05.09.2009 09:23
din nou rada batjocorit?

Daca nu au nevoie de el, ce sa le faci? :wall:

Dayro a venit din vacanta, a jucat un meci in Liga a 2-a si a fost trecut imediat pe lista UEFA.

Pe Rada il tii la Steaua 2 chiar daca nu ai fundasi centrali iar apararea e de tot rasul.

Aici Bergodi e vinovat. Si sa nu-mi spuna cineva ca Rada nu are valoare: daca a vrut, la un moment dat, Bergodi, sa il foloseasca drept titular in Europa League, iar dupa aceea s-a razgandit, inseamna ca anihilarea jucatorului e politica de club, la care antrenorul a subscris...

Daniel-Ionut05.09.2009 12:17

O sa joace cu Rada ma ;)

Si, si el a fost trecut pe lista UEFA!

ghionut06.09.2009 08:40

totusi cand joaca? sambata sau duminica? :steag_cruce_invers:

Astristul06.09.2009 09:01

Conform LPF, sambata la 20.45!

ghionut06.09.2009 13:07

de bilete la meci ce se aude? eu sunt din cj. cum pot face rost? o sa mai fie in ziua meciului? la ce pret? :steagcruce:

Virgil07.09.2009 12:32
totusi cand joaca? sambata sau duminica? :steag_cruce_invers:

Meciul se joaca sambata 12 septembrie. In privinta biletelor e indicat sa urmaresti site-ul gazistilor, pentru relatii in acest sens: www.gaz-metan-medias.ro/ Parerea mea e sa nu-ti faci prea mari iluzii pentru ca 6000 de bilete (capacitatea stadionului - 6000 locuri) la un meci cu Steaua, se vand cat ai zice peste. :)

Pentru cine intereseaza imnul Gazului, accesati urmatorul link: http://www.gaz-metan-medias.ro/images/Imn%20Gaz%20Metan.mp3

_yang07.09.2009 13:05
Parerea mea e sa nu-ti faci prea mari iluzii pentru ca 6000 de bilete (capacitatea stadionului - 6000 locuri) la un meci cu Steaua, se vand cat ai zice peste. :)

Din cate stiu eu trebuie sa ai cel putin 7000 de locuri pe scaune pentru a putea evolua pe teren propriu in prima Liga. Dar ca de obicei site-urile LPF si FRF nu pot fi de folos atunci cand vrei sa afli ceva cu adevarat important...

Maye07.09.2009 13:17

Nu se pun in vanzare mai mult de 3000.

Restul merg la pile , angajati plus cunostiinte.

Pentru sectorul rezervat galeriei oaspete , probabil se vor pune in vanzare in ziua meciului.

Si Virgil , eu nu m-as prea increde in site-ul gazdelor , avand in vedere actualizarea care lasa de dorit.

bodanelu07.09.2009 13:33

conform siteul LPF meciul este Duminica la ora 20

KERATOCONUS07.09.2009 14:52

Meciul Gaz Metan Medias - Steaua Bucuresti se va disputa duminica, 13 septembrie, de la ora 20:45, in direct pe Antena1.

Maye07.09.2009 14:56

Se mai joaca astia mult cu programarea?

LE: Pe site-urile de profil apare Duminica de la ora 20.00

LDS07.09.2009 15:47
Meciul se joaca sambata 12 septembrie. In privinta biletelor e indicat sa urmaresti site-ul gazistilor, pentru relatii in acest sens: www.gaz-metan-medias.ro/ Parerea mea e sa nu-ti faci prea mari iluzii pentru ca 6000 de bilete (capacitatea stadionului - 6000 locuri) la un meci cu Steaua, se vand cat ai zice peste. :)

Pentru cine intereseaza imnul Gazului, accesati urmatorul link: http://www.gaz-metan-medias.ro/images/Imn%20Gaz%20Metan.mp3

Imnul Gazului e colosal. Pur și simplu, te trec fiorii lichefierii ! Acum nu mai sunt așa sigur cã putem câștiga. Singura noastrã speranțã e Bergodi, profesionistul care este.

Virgil08.09.2009 07:41

Gaz Metan - Steaua s-a mutat duminicã.

Deși, inițial, LPF programase jocul Gaz Metan - Steaua pentru ziua de sâmbãtã, în cele din urmã partida a fost mutatã duminicã searã, cu începere de la ora 20:00. Decizia a venit la inițiativa televiziunii care transmite meciul, Antena 1, și nu a fost contestatã de niciuna dintre echipe. În aceastã dupã-amiazã, clubul din Mediaș va anunța câte bilete va acorda galeriei steliste pentru acest joc.

sursa: prosport

cristy.steaua2108.09.2009 11:13

Surse din club spun cã prețul unui bilet va fi de 50 de lei.

sursa: PROSporT

si anul trecuut tot la fel au facut... de 5 ori mai scumpe..: :thumbdown:

Maye08.09.2009 11:27
Surse din club spun cã prețul unui bilet va fi de 50 de lei.

sursa: PROSporT

si anul trecuut tot la fel au facut... de 5 ori mai scumpe..: :thumbdown:

30 lei la peluza anul trecut :D

Virgil08.09.2009 12:36

Care peluza? :)

IMG_3503.JPG

David08.09.2009 12:40

Casuta aia ii WC?Daca nu este taxa e intrarea libera la peluza.

«1234511»