@ Virgil , LDS
Eu unul cunosc destul de bine ce se intampla la Gaz Metan prin prisma apropierii geografice si nu numai.
Stiu ca a fost destul de dubioasa infrangerea cat si jocul dar parerea mea este ca nu a fost nimic necurat.Gazul a jucat foarte slab , de atunci nici nu a mai jucat nimic.Au aparut conflictele si chiar o bataie in vestiarul lor , unul dintre jucatorii implicati fiind chiar portarul nostru (inca) Vatca.
Chiar daca Horoba face legea acum la Medias , cred la acest meci cu Piatra Neamt nu a fost nimic necurat.Repet e parerea mea si e posibil sa ma insel.
Oricum daca Gazul va juca cu noi cum joaca de la acel meci cu Piatra Neamt e destul de posibil sa obtinem ceva material din joc.Dar si mai important este ca toti cei prezenti la Medias sa il conteste pe babuin.
Borcea are o cãruțã de afaceri cu Pinalty, chiar în apropierea centrului orașului Piatra - Neamț se aflã o stație "Crimbo Gaz", compania lui Borcea.
Borcea are afaceri în domeniul gazelor naturale (asta apropo de "Gaz Metan Mediaș") , Pinalty este intermediar - distribuitor pe piața energiei. Se cam "leagã" unele cu altele, ca sã zicem așa.
Sigur, acest scenariu ar putea fi catalogat ca fiind paranoic, doar trãim în România Europeanã a anului 2009, unde astfel de malversațiuni ale trecutului nu mai sunt posibile. Dar totuși...
Dar si sa sustina echipa. Sau va fi iara ca anul trecut cand nu s-a auzit nicio incurajare doar injurii la adresa jucatorilor?
ªi cu dânsa-ntrânsa și cu sufletu-n rai, e cam greu, dacã nu imposibil.