FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gaz Metan Medias - Steaua 2-4 (2-1)

«123411»
Allyylla01.09.2009 16:08
meciul e greu,la fel ca toate meciurile ce vor urma cu echipele mici,pentru ca jucatorii nostri se cred prea buni pentru campionatul romanesc si nu-si bat ei capul cu echipele mici.

Se pare ca mai nou nu isi bat capul nici cu echipele mari :)

In alta ordine de idei, sezonul trecut Mediasul a facut fata destul de bine in meciurile de acasa echipelor mari, singurele 2 infrangeri acasa fiind cu Craiova si Steaua :-?. Si Steaua chiar a castigat din noroc la Medias...

clausblaus01.09.2009 17:44
E o mica diferenta de nuanta aici Stryker, Micul Balaci e mijlocas coordonator, iar micul Eric e inchizator sadea. Cu alte cuvinte pe Eric il poti compara cu Onicas. Stii, ca in primii ani de scoala. Adunam mere cu mere, pere cu pere si le putem compara intre ele. Merele cu merele, perele cu perele.

Virgile,uneori,cand aduni mere cu pere,rezulta....micsunele. :P

Referitor la meci,ma abtin sa dau un pronostic.Se stie ca Mediasul joaca un fotbal frumos,nu refuza jocul si asta ar putea sa le aduca victoria la fel de bine cum le poate aduce si infrangerea.

Sper sa vedem un meci frumos,cu multe goluri!

Fan FC Steaua01.09.2009 18:30

O zic din nou. Daca joaca Onicas si Nicolita, ne-o luam si de la astia.

Daniel-Ionut01.09.2009 18:37
O zic din nou. Daca joaca Onicas si Nicolita, ne-o luam si de la astia.

Te-ai blocat pe fraza asta...

cristian01401.09.2009 19:27

Meci greu ca jucam in deplasare.

Personal, astept sa intre Tanase si sa zboare pe unu' din mijlocasii aia inutili.

Dragosinho02.09.2009 10:06
sper ca in meciu asta sa ii vedem in teren pe toja si tanase...avem neaparata nevoie de victorie pt a ne reface moralu... :steag_cruce_invers:
Virgil02.09.2009 11:57
143.jpg
Maye02.09.2009 12:14

Numai sa fie buna tinta , Virgile :D

Virgil02.09.2009 12:50

Sau mai bine zis sa merite riscul. :D

stelist si dupa moarte02.09.2009 13:06

Daca sar putea sa ajunga una si la tribuna oficiala sa o prinda Jiji in gura,sa scapam dracului de el 

Maye02.09.2009 20:15
Sau mai bine zis sa merite riscul. :D

Daca ne gandim amandoi la aceeasi persoana cu siguranta ca merita riscul.

De fapt sigur ne gandim amandoi la aceeasi persoana.

Si ca sa nu fim chiar off-topic , oare merge la Medias?

Vlad Bogdan02.09.2009 20:34

Nu merge ca are treaba la Bruxelles :-J

Ciobane , afara din Ghencea !

ps : oare credeti ca , asa , accidental intra fica-sa sau cineva din familie si vede toate astea impotriva lui ... poate vinde Steaua si ne lasa naibii :))

Fan FC Steaua03.09.2009 04:00
sper ca in meciu asta sa ii vedem in teren pe toja si tanase...avem neaparata nevoie de victorie pt a ne reface moralu... :steag_cruce_invers:

Cred ca esti singurul caruia ii place de clownu ala de toja.... sa stii ca in realitate nu-i la fel de bun ca-n fifa 2009.

s0r1n11103.09.2009 07:35

In cel mai bun caz castigam cu 1-0 chinuit,ca la Galati.

Virgil03.09.2009 11:02

Gaz Metan a pierdut ultimele doua jocuri in campionat. 0-2 la Cluj cu CFR si 0-2 chiar la Medias in fata Ceahlaului(!). Al treilea meci pierdut l-a inregistrat in prima etapa la Vaslui.

Cele doua victorii in campionat ale mediesenilor au fost obtinute in etapa a doua, pe teren propriu, in fata oltenilor si in etapa a 3-a la Curtea de Arges, cand au administrat un surprinzator 4-2 lui International, cel care cu o etapa inainte umilise pe Dinamo in Groapa cu 1-0!

Infrangerea in fata Ceahlaului mi s-a parut un meci tip cooperativa, adica eu castig la tine, tu la mine. De aceea sunt sigur ca impotriva noastra gazistii vor juca pe viata si pe moarte. Asa cum bine stim din editia trecuta de campionat, cand echipele din provincie vasale lui Dinamo, simulau jocul in fata alb-rosilor, pentru ca in meciurile directe cu noi sa se daruiasca total.

LDS03.09.2009 12:25

Înfrângerea Gazului în fața Cehlãului s-a datorat înfrângerii Cehlãului în fața lui Динамо. Cooperatorului Pinalty i s-au dat înapoi cele trei puncte pierdute în clasamentul adevãrului cu Динамо.

Nu zice nimeni cã Динамо nu ar fi putut câștiga pe bune la Piatra Neamț, dar la ora disputãrii acelei partide, Динамо era o echipã cu moralul la pãmânt, iar acea victorie cu 0 - 4 s-a vrut a fi un fel terapie de refacere a moralului.

hooligan^6403.09.2009 13:48

castigam 100% :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

av_27294.gif

David03.09.2009 14:32

In Liga I nu supraveteiesti daca nu faci jocuri de culise.Daca nu ii ai pe MM si Dan Petrescu.

Melku03.09.2009 20:10

Cui ii pasa de meciul asta? Cui ii mai pasa de orice rezultat atata timp cat oierul inca ramane la conducere? Mie nu.

Maye03.09.2009 20:18

@ Virgil , LDS

Eu unul cunosc destul de bine ce se intampla la Gaz Metan prin prisma apropierii geografice si nu numai.

Stiu ca a fost destul de dubioasa infrangerea cat si jocul dar parerea mea este ca nu a fost nimic necurat.Gazul a jucat foarte slab , de atunci nici nu a mai jucat nimic.Au aparut conflictele si chiar o bataie in vestiarul lor , unul dintre jucatorii implicati fiind chiar portarul nostru (inca) Vatca.

Chiar daca Horoba face legea acum la Medias , cred la acest meci cu Piatra Neamt nu a fost nimic necurat.Repet e parerea mea si e posibil sa ma insel.

Oricum daca Gazul va juca cu noi cum joaca de la acel meci cu Piatra Neamt e destul de posibil sa obtinem ceva material din joc.Dar si mai important este ca toti cei prezenti la Medias sa il conteste pe babuin.

Mi+za04.09.2009 05:13
@ Virgil , LDS

.Dar si mai important este ca toti cei prezenti la Medias sa il conteste pe babuin.

Dar si sa sustina echipa. Sau va fi iara ca anul trecut cand nu s-a auzit nicio incurajare doar injurii la adresa jucatorilor?

LDS04.09.2009 06:26
@ Virgil , LDS

Eu unul cunosc destul de bine ce se intampla la Gaz Metan prin prisma apropierii geografice si nu numai.

Stiu ca a fost destul de dubioasa infrangerea cat si jocul dar parerea mea este ca nu a fost nimic necurat.Gazul a jucat foarte slab , de atunci nici nu a mai jucat nimic.Au aparut conflictele si chiar o bataie in vestiarul lor , unul dintre jucatorii implicati fiind chiar portarul nostru (inca) Vatca.

Chiar daca Horoba face legea acum la Medias , cred la acest meci cu Piatra Neamt nu a fost nimic necurat.Repet e parerea mea si e posibil sa ma insel.

Oricum daca Gazul va juca cu noi cum joaca de la acel meci cu Piatra Neamt e destul de posibil sa obtinem ceva material din joc.Dar si mai important este ca toti cei prezenti la Medias sa il conteste pe babuin.

Borcea are o cãruțã de afaceri cu Pinalty, chiar în apropierea centrului orașului Piatra - Neamț se aflã o stație "Crimbo Gaz", compania lui Borcea.

Borcea are afaceri în domeniul gazelor naturale (asta apropo de "Gaz Metan Mediaș") , Pinalty este intermediar - distribuitor pe piața energiei. Se cam "leagã" unele cu altele, ca sã zicem așa.

Sigur, acest scenariu ar putea fi catalogat ca fiind paranoic, doar trãim în România Europeanã a anului 2009, unde astfel de malversațiuni ale trecutului nu mai sunt posibile. Dar totuși...

Dar si sa sustina echipa. Sau va fi iara ca anul trecut cand nu s-a auzit nicio incurajare doar injurii la adresa jucatorilor?

ªi cu dânsa-ntrânsa și cu sufletu-n rai, e cam greu, dacã nu imposibil.

Virgil04.09.2009 07:34
@ Virgil , LDS

Aparentele inseala. Nu te lasa inselat. Victoria Ceahlaului la Medias mi-a mirosit urat de la inceput. Dar asa e in fotbal. Ceahlaul a jucat la sange cu noi, iar lui Dinamo i-a lasat bulevarde in aparare.

Cat priveste Dinamo, se pare ca si in meciul retur de la Liberec au existat suspiciuni.

Maye04.09.2009 07:51

Bine , meciul de la Piatra Neamt dintre localnici si caini a fost pe fata.Ca in vremurile bune.

Oricum poate am eu dreptate , poate aveti voi dreptate , nu asta conteaza cine are dreptate.

Conteaza ca aveti dreptatae cand aratati fapte care denota si arata cat de bolnav este fotbalul nostru.Este intr-o stare grava.

Mi+za , anul trecut si injuriile la adresa jucatorilor au fost razlete.Cel putin in partea in care am stat eu.In schimb au dominat atmosfera "caschetele" care au gasit de buna cuviinta sa interzica drapelul romanesc pe stadion.Si asta o pot confirma mai multi de aici.

Eu cred ca o contestare a babuinului este mai importanta acum.Asa sunt eu , gandesc pe termen lung.

Mi+za04.09.2009 08:14

Stiu problema cu steagul Romaniei dar eu ma numar printre norocosii care a putut sa intre in peluza cu drapelul dar mi s-a interzis sa il pun pe gard. Banuisc ca o sa vina multi suporteri din provincie din nou la Steaua in galerie si anul acesta. Vom sta tot in Peluza I la fel ca anul trecut, nu ?

Bineinteles, si eu sunt de acord cu contestarea lui Jiji dar baietii au nevoie de incurajarile noastre. Asa ca nu vad rau in a se canta pe langa. Parerea mea.

Si inca ceva: din ce am vazut toate galeriile care au facut deplasarea anul acesta la Medias au fost lasate cu steaguri si bannere. Deci banuiesc ca putem intra si noi la fel .

«123411»