Hai ca asta e prea de tot... :lol: totusi...poate au si ei o limita :lol:
Hai ca asta e prea de tot... :lol: totusi...poate au si ei o limita :lol:
Mi-am calcat pe suflet si am incercat sa vad parerea dinamovistilor pe site-ul suporterilor si toti sunt impotriva acestei decizii a clubului de a face o sesizare... Au ajuns ca rapizi si ei... Sunt de tot rasul astia din conducerea lui Dinamo... :lol:
Smakeru :: 30.10 / 12:51Asa ceva nu se poate.Ar fi o rusine.Dinamo trebuie sa castige pe teren nu sa cersim mila autoritatilor.Ando lasa-ne.
sorin86 :: 30.10 / 12:55
e o rusine ! sa se trezeasca sa pleca Andone ! vad ca de cand s-a terminat partida numai ddeclaratiile lui se aud. sa se faca comentator !
Death_Knight :: 30.10 / 12:56
Ne-ar prined bine cele 2 pct pierdute da nu asa...
suparatu' :: 30.10 / 12:56
toata lumea jos Andone...dar de jucatorii aia de <beep> care intra in teren si nu fac nimic cum e ?!??
plesan, zicu, grigorie, bratu, baltoi...de astia de ce nu aud nimic ?!?!??!?!
pedro_barbosa :: 30.10 / 13:04
bai complexatlor, sunt sigur ca voua va este rusine sa intideti mana dupa un rest de o mie sau cinci sute de lei..
e al vostru,nu al vanzatoarei.. complexatilor..
Marrio :: 30.10 / 13:14
Eu am zis si de jucatori ca nu joaca, c anul stiu sa dea o pasa, ca alearga haotic fara orizont, ca nu au solutii in faze de atac sau in faze de aparare in care echipa adversa face presing sus,,,Dar pana la urma cine este cel care trebuie sa lucreze cu jucatorii...Eu? Tribuna? Ziaristii? Sa fim un pic realisti...Nu zic ca sunt jucatori capabili, ca sunt super talente, sau cine stie ce vedete, insa antrenorul poate sa ia jucatori muncitori, fara nume dar care sa alerge 90 de minute...E treaba lui...Raspunde atat pentru victorii dar si pentru infrangeri. Nu sunt o persoana radicala, sunt un suporter, care am avzut multe meciuri a lui Dinamo insa ca Dinamo sa ajunga sa fie dominata pe propriul teren de Jiul e prea mult...Trebuie luata o masura, urgent, indiferent care,..Dinamo este un club caruia i se cer mereu performante, caruia i se cere sa castige mereu, ca doar nu suntem Pandurii sau galati...TREZIREA cat inca se mai poate face ceva
Hai sa facem un memoriu si la UEFA, poate ne da meci castigat cu Hereenven, unul la FRF sa dea 3-0 cu Petrolul si uite asa sa continuam cu Andone, ca saracul nu are nici o vina. Ando, mai ai de gand sa ne footi mult timp. Te rog, lasa-ne
armanovici :: 30.10 / 13:40
Asta e culmea nesimtirii!!Asa ceva nu s-a mai vazut...de unde are conducerea clubului Dinamo asemenea informatii...
Propun pe viitor ca Dinamo sa castige ultima editie a campionatului pt ca Jiji nu a platit indemnizatia de formare a lui Rachita la Petrolul si Claudui Raducanu la Extensiv))0
JuVe :: 30.10 / 13:51
daca nu au respectat regulamentul cei de la Jiul trebuiesc luate masuri..chiar daca Dinamo a jucat JENANT.
noi totusi avem o sansa si trebuie sa ne vedem de jocul nostru cu gloria...
nu au reusit sa bata Jiul pe teren si acum recurg la astfel de lucruri...intr-un singur cuvant as descrie aceasta situatie ...PENIBIL ![]()
![]()
oricum nu cred ca va castiga Dinamo la "masa verde"...nu stiu de ce ..dar nu cred :roll:
Pai daca castiga astia cu 3-0 nu mai are rost sa jucam....
pana la meciul nostru de la 20.30 cand am sa revin pe site (Toronto nu ne uita!!! :lol: ) am sa ma duc sa tin cu Farul sa ii bata pe rapizi RAU DE TOT...
Hai Farul!!!
unde pot sa vad si eu meciul live video nu doar text ???
pana la meciul nostru de la 20.30 cand am sa revin pe site (Toronto nu ne uita!!! :lol: ) am sa ma duc sa tin cu Farul sa ii bata pe rapizi RAU DE TOT...Hai Farul!!!
din pacate au luat bataie
unde pot sa vad si eu meciul live video nu doar text ???
pe Telesport
da banuiesc ca nu il prinzi aici pe site e live text :cry:
cine prinde Telesport???? nimeni cred :cry:
eu am descoperit un vecin de bloc care prinde telesportul...iau si eu doua beri sau o sticla de vin si ma lipesc cu tupeu...si a-propos de parerea jegosilor despre contestatie : vag Azi, 05:07 PM Postare #39
Caine pana la moarte
Grup: DOL pe stadion
Postari: 586
Inscris: 5-April 05
Din: Bucuresti, PTM
Membrul Nr.: 5
cine i-a pus p mineri sa-l foloseasca p Petre ala care era al juventusului, nu al lor??? din punctu' meu d vdr, treaba e kt s poate d clara, poa' s n acuze si mama lu' tata oii a 13-a a lu Jiji Becali, noi trebuie s castigam cu 3-0 l masa verde...PROSTIA SE PLATESTE!! macar pentru suferinta, durerea si frustrarea din sufletul (si de pe fetele!!) spurcatilor...
Kktii astia chiar isi merita soarta...Doamne...sa-i sparga Levski si sa le arate unde le e locul...poate se duc si la UEFA s-o puna de o discutie mica... :twisted:
Din pacate am pierdut meciul din aceasta seara(scor 0-1). Nu l-am vazut la TV; poate sa descrie cineva jocul echipei(dintre cei care l-au vazut)?
Jalnic !
Nu am vazut meciul, dar cred ca rezultatul spune multe...
Acum e usor sa gasim vinovati dar ma intrb daca nu cumva si acel: "Suspendati-ne, uram ciorile" a avut o mare vina pentru acest rezultat. Oare s-ar fi jucat la fel, oare am fi pierdut, daca erau 10.000 de oameni pe stadion ?
Nu conteaza... i-am facut pe dinamovisti campioni de toamna...
Sper ca in meciul cu Sampdoria sa se schimbe ceva.
Ce pacat... E trist si extrem de frustrant. Nu credeam ca o sa fie atat de greu daca o sa fiu 2 etape departe de stadion, si de-abia a trecut una. Si am mai si pierdut. Pacat, mare pacat. Trebuie sa gasim puterea sa revenim, sa nu fim coplesiti de aceasta infrangere. Ca si anul trecut am pierdut total neasteptat un meci acasa, dar acum trebuie sa mergem inainte, caci mai sunt multe meciuri in care trebuie sa luptam anul asta.
... si orice s-ar intampla, vei ramane echipa mea.
Recomand cateilor de pe acest site si nu numai sa faca repede o poze la clasament inaintea meciului nostru cu Bistrita sa o tina acolo ca amintire ca nu cred ca ei mai vad locul 1 anul asta !
:mrgreen: :mrgreen:
toronto, tu ai facut mai o poza la clasament de acolo din canada?! ca cel putin pana la anul o sa tot vedeti...
1. Dinamo
Cu totii suntem tristi in aceasta seara. Absentele lui Mirel Radoi si Banel Nicolita au contat foarte mult. Un singur lucru pozitiv: s-a demonstrat din nou(daca mai era nevoie) ca Steaua joaca numai pe teren.
Este normal sa fim alaturi de echipa si jucatori. Zilele astea, eu personal, de exemplu, i-am criticat o groaza pe cei care au facut ca meciul acesta cu Bistrita sa se joace fara spectatori si unul ca mine, suporter fidel, cu abonament, sa stea acasa sa urmareasca meciul pe internet, inrosind F5-ul. Totusi, cand te bate acasa Bistrita, o echipa pe care in mod normal o batea si o selectionata a galeriei Stelei, nu are sens sa o mai dai cu spectatorii sau, mai nou, cu pariurile.
De maine, voi fi din nou un suporter al echipei. Dar astazi, cand mor de ciuda si nu-mi vine sa ma duc sa ma culc ca mi-e frica sa nu visez decat numele asta, MURESAN, lasati-ma sa fiu nervos si, pentru o seara, in ciuda tuturor victoriilor aduse de Steaua in ultimul timp, sa ii injur in voie pe jucatorii asa-zis profesionisti ai Stelei, ca s-au facut si ne-au facut de ras ! Sa va fie rusine, magarilor !!!
Antrenorul echipei Steaua, Oleg Protasov, a declarat că infrângerea cu scorul de 1-0 suferită, duminică, pe teren propriu, in fața formației Gloria Bistrița, este "o palmă care a venit, poate, la momentul oportun" și care ii va face pe jucătorii săi să ințeleagă că trebuie să muncească tot timpul.
"Înainte de meci am spus că nu trebuie să ne gândim la ce a făcut Dinamo, ci să jucăm bine, chiar și fără suporteri. Nu ne-a ieșit nimic in această seară din păcate. Nu trebuie să facem un capăt de țară din această infrângere. Aceasta a fost ca o palmă care a venit poate la momentul oportun, să coborâm un pic pe pământ. E bine pentru jucători, care trebuie să ințeleagă că trebuie să muncească mereu", a spus Protasov, la finalul meciului din etapa a XI-a a Diviziei A.
Tehnicianul ucrainean nu crede că Steaua ar fi meritat victoria. "Nu trebuia să pierdem, dar nici să câștigăm. Toată echipa e de vină, nu un anumit jucător. În fotbal sunt și infrângeri. În acest meci mingea nu a fost cu noi, nu am putut să inscriem. Nu putem spune că jucătorii n-au vrut. S-au luptat, dar nu a fost suficient. Ne-au lipsit câțiva jucători importanți, insă nu poți juca tot campionatul cu 11 fotbaliști", a comentat Protasov.
Președintele FC Steaua, Marius Lăcătuș, a apreciat că surprize de genul celei produse de Gloria Bistrița in meciul cu Steaua fac parte din fotbal și nu consideră că acest rezultat reprezintă un semnal de alarmă. "Nu este ingrijorătoare această infrângere, pentru că fotbalul este plin de surprize. Păcat că acestă surpriză neplăcută a fost azi, insă avem jucători cu capul pe umeri. Sper să nu se mai intâmple astfel de accidente. Mai sunt multe etape până la final. Important este ca jucătorii să-și revină pentru următorul meci, cu Sampdoria. Caracterele tari ies la suprafață la greu. A contat și lipsa suporterilor, pentru că in timpul meciului sunt momente când echipa are nevoie de sprijinul publicului", a declarat Lăcătuș.
Managerul general Mihai Stoica a catalogat eșecul din partida cu Gloria ca fiind "o lecție usturătoare": "Nu trebuie să găsim vinovații in altă parte, in lipsa suporterilor, sau in arbitri. Vinovați suntem noi, toți cei care ne-am prezentat la acest meci. Ca să invățăm să câștigăm, in primul rând trebuie să invățăm să pierdem. Este o lecție usturătoare și sper să fi invățat câte ceva toți după acest meci".
GSP!
Eu am vazut meciul dar acum imi pare rau ca prind telesportul. MAi bine ma uitam la un meci din Spania si aflam doar rezultatul. pe scurt ai nostri au jucat incalcit, incapabilisa sa construiasca vreo actiune direct pe poarta. Nu am reusit in 90 de min sa creem superioritati in nici o zaona a terenului si in nici un moment al jocului. ocazii de gol am avut in jur de 6-7, dinte care trei clare. Trebuie sa mentionez ca absolut toate ocaziile o aparut in urma unor centrari, fie din faze fixe, fie de la 20-30 de m lateral stanga sau dreapta. Nici macar in pozitii de centrare foarte bune nu am ajuns.
Cei care au irosit aceste ocazii: Dica, Iacob si Oprita. Trebuie mentionat ca o data Iacon si o data Dica au ratat din 3m.
Golul lor a picat dintr-o lovitura libera usor acordata, dar oricum nu mai conteaza dupa un astfel de meci. practic a fost primul sut pe poarta al bistritenilor si a doua oara cand au intrat in terenul nostru. In prima repriza au avut o bara dupa o centrare de la 35m deviata de Goian.
Cei mai slabi: 1. Lovin, 2. Oprita, 3. Paraschiv, 4. Dica
Singurul care a mai miscat cat de cat :Ogararu
Ghionea si Goian nu au prea fost solicitati. Totusi Goian putea sa evite aceea lovitura libera blestemata.
Gloria s-a aparat sau a iesit la joc? Cum a jucat Florentin Dumitru comparativ cu restul echipei? A dat semne de revenire? S-a deplasat pe tot terenul sau a avut o pozitie tactica fixa? Macar sa invatam cate ceva din aceste greseli.
Gloria s-a aparat cu toata achipa. prima repriza au reusit sa stea mai sus in teren, insa in a doua erau 10 oameni la 30m de poarta lor. Pana la urma eu si-au stiut limitele si au jucat cum era de asteptat.
Fl. Dumitru a intrat prin min 60 in locul lui Lovin si a jucat exact pe pozitia acestuia. Practic Protasov a lasat pe mana lui Creatia, avand in vedere apatia lui Bostina din acest meci. Insa mutarea a fost catastrofala. A doua repriza o incepusem bine, cele mai mari ocazii le-am rata in primul sfert de ora din al doilea mitan, insa o data cu intrarea Piticului nu am mai miscat de loc. Nu spun ca este numai vina lui, caci toate echipa a jucat prost, insa de cand a intrat el nu am mai legat nimic, A reusit o singura centrare dintr-un corner, in rest nimic. A avut vreo 3 cornere in care nici macar nu a reusit sa arunce mingia pana in careu, de fiecare data respingand bistriteanul de la prima bara.
PS. Daca anul trecut in laudam pe preparatorul fizic, acum nu mai am nici un motiv./ oprita si Dumitru si-au revenit dupa accidentari acum cateva luni si pana acum nu s-au pus la punct cu conditia fizica. mai ales Oprita, este la jumate din capacitatea de efort pe care o avea in anii trecuti. Vad ca am ramas cu acelasi preparator, Marian Lupu, care este un foarte bun meserias asa ca nu pot sa-mi explic ce se intampla.
parca a fost un meci jucat pe un alt taram si nicidecum preintre oameni... Un triller in ceata fara zgomot si cat mai ascuns de ochii lumii... practic nu am ce comenta nevazand decat niste reluari la stirile din sport pe canale romanesti.. Scorul?!?!? Ce rost are? S-a calculat in clasament... Problema este alta. Ce facem daca si cu Sportul pierdem? Ca eu cred ca asa se va intampla...
:o
Problema este alta. Ce facem daca si cu Sportul pierdem? Ca eu cred ca asa se va intampla...:o
Ce vom face? Vom continua sa uram ciorle... de aici a plecat totul...
Cel mai rau imi pare ca ne pierdem pozitia de "jupani" care bat tot, si inca la scor, pe care ne-o facusem in ultima vreme. Din cauza pozitiei astea, pana si Rapid-ului ajunsese sa ii cam fie frica sa ne atace atunci cand eram in inferioritate numerica. Acum o sa aiba iar tupeu astia mici.
Sper sa fi fost un accident.Cu toti am fost suparati aseara dar ce sa ii faci asta e viata, dureros este faptul ca am ratat ocazia sa revenim pe primul loc si acum nummai suntem echipa cu nici o infrangere.Sper ca joi sa demonstram ca meciul cu gloria a fost o intamplare nefericita.Va fi greu fara Mirel da va fi si mai greu cu Lovin la mijloc
.Dak reusim un egal acolo vom uita acest meci
FORZZA Steaua!!! FORZZA Steaua!!! FORZZA Steaua!!!