FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria!

«1235»
SteauaToronto23.10.2005 16:45

Urmatorul meci pe care Steaua il va disputa va fi in compania celor de la Gloria Bistrita!

Comentarii aici inaintea si dupa meci!

sorin_77723.10.2005 16:47

nu putem sa sarim direct la meciul cu Sampdoria???

Motanu D23.10.2005 16:59

Astia merita un 7-0 sau un 8-0. Si sa se duca in B pentru ca sunt o pata pe imaginea Fotbalului Romanesc. Pacat de Sabau pentru ca a fost un mare fotbalist.

Daca vom avea vreun penalty sper sa-l bata Hamutovsky

I.N.Money23.10.2005 17:35

Singuru lucru bun din aceasta Victorie cu Bistrita..pentru ca probabil asa va fi..este posibila revenire a lui Fl.Dumitru printre titulari...are o sansa unica acum pe care ar face bine sa nu o iroseasca.

Motanu D23.10.2005 17:41

Sper sa revina Dumitru si sa dea vreo 2-3 goluri. Poate asa se ambitioneaza Nicolita si incepe sa joace si cu capul, nu doar cu picioarele.

Altfel, eu cred ca avem mare nevoie de Dumitru. Sper ca el sa-si demonstreze valoarea.

FanSteaua4Life23.10.2005 19:51

Sa nu ne pripim...Poate joaca si Gloria in 12...

Bogdan4Steaua23.10.2005 21:02

Nu trebuie sa trecem cu vederea pozitia Gloriei in clasament. Le-a cam ajuns cutitul la os si vor trage tare(prin "vor trage tare" se intelege o baricadare completa in jumatatea proprie). Oricum ii batem in opinia mea.

sorin_77724.10.2005 03:48

Nu cred ca le-a ajuns bistritenilor cutitul la os... Eu zic ca batem si o facem si la 4 goluri diferenta... Mai important este meciul nostru la Sampdoria... acolo une nu il mai avem pe Radoi...

Singurul meci dificil din campionat care mai ar fi acum este cel cu CFR-ul la Cluj... Acesta cu Bistrita poate fi socotit ca cel mai simplu...

zarboss24.10.2005 05:49

trebuie sa le dam si portia rapidului.. asa ca nu incape in discuite .. victorie !!!!!!!!!!!

I.N.Money24.10.2005 07:52

O sa vina si returu cu Astia....pacat ca nu am jucat acum cu ei in Ghencea....ca luau 5 ...Cu Bistrita nu se discuta..trebe sa ii batem rau

Bogdan4Steaua24.10.2005 12:19

Asa am zis si de meciul de anul trecut cu Poli Iasi. Trebuie sa fim concentrati, sa nu credem ca meciul este dinainte castigat.

sorin_77725.10.2005 03:44

Nu cred ca ar fi bine sa ne gandim la alt rezultat decat victoria... acum suntem si la un punct in spatele cainilor si roice pas gresit, mai ales acasa, inseamna sinucidere curata...

Dupa ce ca meciul se va juca cu portile inchise mai se televizeaza si pe "marele canal" Telesport... Deci bucuresteni ne vedem pe site la live text... Steaua Toronto ne va fi de un real ajutor acum... multa bafta!

Nero25.10.2005 04:42

Batem chiar si fara spectatori

Virgil25.10.2005 05:09

Fiindca Steaua este net superioara Gloriei si indeosebi pentru faptul ca va juca pe teren propriu,e de bun simt sa credem ca ai nostri vor obtine toate cele 3 puncte.

Dar gandindu-ma ca tribunele vor fi goale,ca Radoi si Banel vor lipsi,probabil ca fortele se vor echilibra cat de cat.

E interesant de vazut cum va evolua echipa fara aceste 3 atuuri.

In nici-un caz nu-mi fac probleme ca vom avea ... probleme.

Pentru ca Gloria se zbate sa nu "moara",chiar si in meciurile ei de la Bistrita.

Cred ca o zi trista pentru noi suporterii,pentru faptul de a nu fi alaturi de bravii nostri,se va incheia cu un suras in coltul gurii.

Fir-ar el de Rapid si ai lui suporteri sa fie !

FORZA

cristina25.10.2005 06:38

Poate vedem si noi meciul pe un ecran in afara stadionului,ca anul trecut, ca tot este transmis de Telesport.

sorin_77725.10.2005 06:48
Poate vedem si noi meciul pe un ecran in afara stadionului,ca anul trecut, ca tot este transmis de Telesport.

Ioan Becali face acest lucru pentru caini... Poate ii trezeste si lui GG aceleasi sentimente... :wink:

Virgil25.10.2005 10:03

Ioan Becali face acest lucru pentru caini... Poate ii trezeste si lui GG aceleasi sentimente... :wink:

Unde o fi,fie pe ecranul din afara stadionului,fie pe www.fcsteaua.ro,VICTORIE sa fie.

Daca Becali nu va face gestul de a ne oferi ecranul,pe buna dreptate se poate spune ca Toronto va fi mai tare decat el.

Intre dilema "a fi sau a nu fi" a lui Becali si certitudinea oferita de Toronto,eu il aleg pe Toronto

sorin_77725.10.2005 10:06

Si eu am facut initila aceasta prima invitatie de a urmarii partida...

Steaua Toronto ne va bucura cu o victorie Duminica...

Virgil25.10.2005 10:16

Certain.

Daca Toronto nu exista,trebuia inventat.Ca frumoase lucruri mai face el de dragul lui si al nostru.

FanSteaua4Life25.10.2005 12:57

:lol: Forrza Toronto...Dar eu prind Telesport...Sac... :wink:

I.N.Money26.10.2005 09:10

Si de data asta tot in Toronto ne punem baza....puteam totusi sa fim in Templu :cry:

Gaby26.10.2005 09:44

Asta e, sa invatam si sa trecem mai departe. Ce nu te ucide te face mai puternic si (sa speram) mai inteligent.

Ce ne impiedica sa ne strangem langa stadion in timpul meciului ? Nici macar la TV nu vedem (99% dintre noi), asa ca cine poate sa ia niste bere (nu uitati fularele si bannerele) si haideti la stadion. Speranta in Jiji n-are sens sa ne punem.

ulivius26.10.2005 09:52

Cu Gloria va fi meci de antrenament. Ai nostri se mobilizeaza bine la antenamente. Cele 3 puncte ne intereseaza. Mai rau e cu Radoi. Avem mare nevoie de Capitan.

FANATIK RED-BLUE26.10.2005 17:37

Nu uitati, antrenorul bistritei este un fost caine (respect totusi, pentru Sabau jucatorul), deci Bistrita va face tot posibilul, sa scoata un punct.

Daca meciul se disputa in conditi normale (cu suporterii in tribune)nu aveam nici o grija. Sper ca lipsa lui Radoi si Nicolita sa nu se simta si sa facem scor cu copiii, lui tata jean.

zarboss26.10.2005 18:53

in mod normal nu ar trebui sa ne faca probleme ..dar sa nu uitam episodul de anul trecut .. Poli Iasi...

eu zic ca trebuie sa-i batem .. la scor .. sa indeplinim norma de 4 :twisted: :twisted:

«1235»