FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria!

«12345»
Virgil28.10.2005 12:27

Toate la timpul lor.Protasov stie mai bine decat oricare dintre noi cand va veni randul fiecaruia dintre tinerii mentionati mai sus,sa joaca la prima echipa.

Pana una-alta Litu si Simion vor fi imprumutati din iarna Pandurilor.Daca nu cumva s-o razgandi Ciobanul.

Cert e ca in afara de un fundas stanga puternic si un milocas care sa verticalizeze si sa suteze de la 25 m,cum bine spunea Victor,nu prea ne lipseste nimic.

alex_lef28.10.2005 12:28

Va fi un simplu antrenament pt meciul cu Sampdoria!!!3 pct obligatoriu.Si inca ceva nu ar strica sa odihnim cativa oameni de baza

Grinch28.10.2005 12:36

cu rapid 2 a cam stricat sa odihnim oameni de baza .

Virgil29.10.2005 09:15

Protasov se teme de Gloria

La conferința de presă desfășurată ieri la stadionul din Ghencea, antrenorul Oleg Protasov (foto) a ținut să precizeze că lipsa spectatorilor la meciul cu Gloria Bistrița ar putea influența evoluția fotbaliștilor săi. E puțin periculoasă o astfel de partidă deoarece tribunele goale nu te ambiționează să joci fotbal, a declarat ucraineanul. Altfel, George Ogăraru a spus că este deranjant din punctul de vedere al orgoliilor că Dinamo este pe primul loc, însă nu este mai bună decât noi, acest lucru demonstrându-l in meciul direct. (Eduard ZELGIN/Prosport/29/10/2005)

zarboss29.10.2005 11:38

poate ii demonstreaza echipa lui Protasov ca se insala.. in Ghencea nu trebuie sa cedam in fata nimanui

I.N.Money29.10.2005 13:44

Vorba lu Horoba...astia practic joaca acasa :lol:

SteauaToronto29.10.2005 14:56

Extraordinar! Chiar daca am zis ca nu mai vorbim despre Dinamo pe aici eu nu mai suport! MILITIA! IN MECIUL DE Jiu (LA PAUZA ACUM 0-0) Un cartonas rosu trebuie dat lui Bratu si culmea Jiul scapa singuri cu portarul si rateaza! DOMNII ARBITRII SUNTETI CHIORI SAU CE ROSUUUUU!

Acum sa vedeti dupa pauza se termina 3, 4 pentru militie!

I.N.Money29.10.2005 15:13

Hai ca poate face Hotoboc Stelistu vreun meci mare :lol: :lol: :lol:

I.N.Money29.10.2005 15:21

Deci ma fac fan Jiul daca ramane 1-0 :o :o

SteauaToronto29.10.2005 15:27

E 1-0 pentru Jiul! ELIMINARE MOTTTTIIIII! SI BARA JIULLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.fcsteaua.ro/index/section/file_archive de aici cantece impotriva javrelor! adaugate astazi e primul fisier!!!!!!!!!!

Ultima ora : zICU DA PE LANGA MINGE!

zarboss29.10.2005 15:37

1-1 si uite cum se naruie totul

I.N.Money29.10.2005 15:37

Urat...numa sa nu se piarda astia cu firea :x

zarboss29.10.2005 15:42

ma oftic ca au avut atatea ocazii... si nu au reusit sa inscrie si Dinamo au avut o amarata de ocazie .. si au dat un gol de rahat

zarboss29.10.2005 15:58

trebuie sa profitam de pasul gresit facut de Dinamo.. si sa batem maine in Ghencea pe gloria sa revenim unde ne e locul

SteauaToronto29.10.2005 15:59

GATA S-A terminat 1-1! maine victorie si revenim pe primul loc! :)))))))))! BRAVO Jiul CHIAR DACA TREBUIAUA SA CASTIGE!!!!!!!!!!!! EEEEEEEEEEEEE!

zarboss29.10.2005 16:08

asa trebuia sa castige Jiul... dar oricum felicitari pentru rezultatul obtinut

Virgil29.10.2005 16:41

O fi atat de greu sa joci fara aportul propriilor suporteri?Probabil ca da.

Noi vom avea ocazia sa testam maine aceasta situatie.Pentru a doua oara.La primul meci fara spectatori am invins FC Arges cu 2-0 prin doua goluri ale lui Dica.

I.N.Money29.10.2005 17:51

O sa fie o presiune in plus semi esecil lu Dinamo pentru moralul nostru...dar TREBUIE sa batem !!!

sorin_77729.10.2005 20:24

Protasov are un dar fantastic sa mobilizeze jucatorii... S-a vazut ca dupa meciul cu Farul am zdrobit Lens...

Pentru echipa Steaua: Maine toti Stelisti sunt pe stadion... cu SUFLETUL lor de stelisti vor bate in scaune si vor face valuri...

Steaua Gloria 5-0 ... Festival de goluri pe un stadion plin de.... iubirea de a fi stelist... NU UITATI: La final salutati tribunele pentru ca noi acolo suntem...

Iubesc Steaua!

FanSteaua4Life29.10.2005 20:29

Frumos Sorin...Eu oricum sunt mereu cu sufletul pe Stadion indiferent de situatie...

Steaua multumim ca existi!!!

SteauaToronto29.10.2005 23:12

Recomand cateilor de pe acest site si nu numai sa faca repede o poze la clasament inaintea meciului nostru cu Bistrita sa o tina acolo ca amintire ca nu cred ca ei mai vad locul 1 anul asta :)!

strezahuzum30.10.2005 04:05
zICU DA PE LANGA MINGE!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Serios ? N-am vazut meciul ca eram cu prietenii in oras, dar daca poti pune te rog faza asta pe net ca s-o dam si noi jos. Sa mai radem si noi de Dinamo ( nu ca ar lipsi motivele, dar sa ai si imagini e grozav :D:D )

Sugerez sa fie pusa intr-o noua pagina : "Bancuri, glume, caricaturi de fotbalisti cu pretentii de vedeta dar care sunt buni sa evolueze undeva prin divizia C" .. S-o trimitem la Inter sa vada si ei ce mare "vedeta" au cumparat de la Globani ... :lol: :lol:

aditza_stelistu30.10.2005 08:08

se poate vedea meciul live si video pe site sau tot numai text...cum pot sa il vad si eu live??

aditza_stelistu30.10.2005 08:08

se poate vedea meciul live si video pe site sau tot numai text...cum pot sa il vad si eu live??

sorin_77730.10.2005 08:12

Ce parere aveti de asta?

sursa dinamoprostia.ro:

"Castiga Dinamo cu Jiul la masa verde?

Dupa incheierea meciului Dinamo 1 : 1 Jiul, conducerea dinamovista a depus o contestatie legata de folosirea de catre Jiul Petrosani a lui Ciprian Petre, jucator pentru care Jiul nu a achitat suma de transfer la Juventus Bucuresti. Daca contestatia cainilor este gasita justificata, Dinamo ar putea castiga cu 3:0 meciul cu Jiul! Stire publicata de dinamoprostia la 12:39"

stirea este aparuta initial pe GSP

«12345»