Importante sunt cele trei puncte. Daca reusim sa facem si golaveraj cu atat mai bine.
Importante sunt cele trei puncte. Daca reusim sa facem si golaveraj cu atat mai bine.
Sper sa batem la scor mare pentru a avea moral bun joia viitoare cu Sampdoria...
Acum e pe B1TV Juventus-Sampdoria. Am urmarit meciul si se poate spune ca Sampdoria este o echipa de batut. Sper sa facem un joc bun acolo. O victorie acolo ne-ar oferi o optiune serioasa catre sefia grupei.
Am urmarit meciul si se poate spune ca Sampdoria este o echipa de batut.
Sa te auda Dumnezeu... si gaspadin Protasov. :wink:
Dar nu fii asa zgarcit. Mai scrie si tu niste detalii pentru oamenii care n-au prins meciul : de ce crezi ca sunt de batut ? Apararea e varza ? Mijlocul e slab ? Jucatorii par iesiti din forma ?
Nu de alta, dar s-a zis acelasi lucru despre Parma anul trecut si ne-au batut ei pana la urma :roll: :roll:
Mereu a fost greu cu italienii ... preferam o echipa engleza.
Sa luam pe rand cele trei compartimente:
1. Atacul: mi s-a parut destul de slab, nu prea au avut faze periculoase(aici o mare contributie o are si defensiva lui Juve)
2. Linia de mijloc: jucatorii din linia mediana au gresit de cateva ori, Juve ajungand destul de usor la poarta adversa si din cauza acestor erori
3. Defensiva: destul de usor de depasit prin combinatii rapide; eu unul as insista pe flancuri, in special cel drept pe directia de atac(cel care l-a tinut pe Mutu poate fi depasit). Per total au luat 15 goluri in 9 etape, adica o medie de 1.6 goluri pe meci.
...
Per total au luat 15 goluri in 9 etape, adica o medie de 1.6 goluri pe meci.
Da,dar au si marcat 17 goluri.O medie de 1,88 pe meci.
Pe teren propriu au doua victorii,un egal si o infrangere.
In deplasare au doua victorii si trei infrangeri.
In ultimele doua aparitii pe teren propriu,au incasat-o de la Chievo cu 2 - 1/25.09,si au facut meci egal cu Siena,3 - 3/23.10.
Momentan se afla pe locul 9 din 20 de echipe.
Duminica 30.10,inainte cu 4 zile de meciul cu Steaua,va juca impotriva lui Internazionale.
Chiar daca vor lipsi Radoi si Banel,banuiesc ca Steaua isi va face jocul bun cu care ne-a obisnuit in ultima vreme.
Pentru Radoi il vad ca inlocuitor pe Lovin,iar pentru Banel acord credit lui Oprita,care poate la pauza va fi inlocuit cu Dumitru.
Prevad o victorie a capitalistilor,adica a noastra,a echipei din capitala.
Scor minim : 3 - 0.Goluri : Dica,Iacob,Bostina.
Forza
pe astia trebuie sa-i batem rau singurul profesionist si serios din echipa e antrenorul, dar totusi nu merita sa fie in A
Teoretic un meci pe care l-am castiga fara probleme ,dar vom vedea.
trebuie sa-i batem....nu ne permitem nici un pas gresit .. mai ales ca jucam acasa
Trebuie NEAPARAT sa-i batem. Dinamo joaca cu un satelit si are si un talhar pe post de arbitru. O sa-i bata fara probleme iar dupa meci cei de la Jiul vor sarbatorii in discoteca primirea primei de infrangere de la Netoiu...
Repet, sper sa-i batem la 7-8 goluri diferenta. Si sa le dea si Vasili gol... din actiune. Astia au facut ani buni de ras fotbalul si ar merita sa retrogradeze.
chiar ca merita sa retrogradeze
am si eu o intrebare : vom putea vedea meciu pe un ecran gigant ??? stie cineva ceva ?
Meciul Steaua-Gloria va fi transmis de fcsteaua.ro prin live text + video instant la fel ca Poli Iasi-Steaua! Voi incerca sa pun golurile si la Video News! Forza Steaua!
Teoretic un meci pe care l-am castiga fara probleme ,dar vom vedea.
Practic meciul incepe de la 0-0 insa, si trebuie sa dam cel putin un gol mai mult decat ei. Eu nu vad decat doua variante posibile:
1. O glorie rea de tot, mai ceva ca rapidul in giulesti, care va da la oase pentru ca a vazut ca rapidului i-a iesit pasenta, si atunci vom avea un meci de cosmar
2. O glorie linistita si blazata, care stie ca nu are de ce sa se agite ca oricum si-o ia!
Partea buna, singura!, la varianta 1, este ca i-ar mentine in priza pe baieti, care trebuie sa mentina ritmul performantei in care au intrat.
Partea buna la varianta a doua este ca nu am mai avea alti accidentati!
Frumos ar fi sa vem parte de ceea ce e bun la ambele variante!
.... Voi incerca sa pun golurile si la Video News! Forza Steaua!
eeee, asta dorim cu totii, daca s-ar putea ar fi SUPER cool!!!
Cu gloria ( nu e nici o greseala, nu merita astia sa scrii Gloria ) ar trebui sa castigam fara probleme. De altfel, subscriu la parerea altor stelisti ca aceasta echipa a facut destul rau prin Divizia A si nu le-ar strica un sejur de cativa ani prin B. Sa se lecuiasca de obiceiurile proaste !!
Meciul ar trebui sa arate cam la fel cu partidele cu Otelul sau Farul : 4-0, fara emotii, cu Steaua avand controlul permanent asupra jocului.
Oricum, cred ca majoritatea dintre noi se gandesc mai mult la meciul cu Sampdoria, care zic eu, este mult mai important decat o etapa oarecare de campionat.
Ce ziceti daca in locul lui Radoi nu ar juca Lovin si s-ar incepe cu Andrei Enescu !!!! (Mai este oare in lotul Stelei?)... Credeti ca ar risca foarte mult Protasov?
Nu uitati ca nici Banel nu va fi in teren, Oprita sau Florentin Dumitru? pe care il vedeti mai bine?
Potrivit GSP:
Augustus Constantin la meciul de duminica...
"Steaua Bucuresti - Gloria Bistrita - ora 20:30, Telesport
Arbitri: Augustus Constantin - Eduard Dumitrescu, Claudiu Tripa
Observatori: Dumitru Mihalache, Nicolae Grigorescu."
In mod normal e meci de 1 solist, numai ca probabil baietii se vor menaja cat de cat. Daca se mai accidenteaza inca unul, e nasoala treaba la Genova. As vrea sa vad un 3-0 si la sfarsit sa nu avem nici un indisponibil. Si daca facem un egal cu Samp...sa inceapa fiesta !!!!!
Gloria Bistrita e o echipa care a facut multe meciuri "frumoase" in anii precedenti....trebuie calcati in picioare pentru ca sunt o pata neagra in istoria fotbalului romanesc :lol:
Enescu a jucat titular in toate meciurile selectionatei U 19 din Turcia deci ar putea fi o varianta; si eu mi-as dori ca Protasov sa acorde mai multe incredere tinerilor: Tudose, Filip, Enescu, Litu, Simion, Ochirosii, etc
L-am vazut si eu odata pe Enescu asta si are o clarviziune a jocului de invidiat....daia poarta si nr 8 pe tricou la Steaua...
De acord cu voi aicia...
Nu l-am adus in discutie pe Enescu la intamplare ci pur si simplu ca acest baiat merita sa joace la Steaua... Este un jucator cu un talent fantastic care daca nu e calit din timp se stinge devreme... Protasov trebuie sa ii dea o sansa... O merita... Sa nu uitam ca Hagi a debutat la 18 ani in Nationala... la Oslo in '83... Nu zic ca poate fi Hagi, zic doar ca un talent se intretine si se dezvolta cu jocuri de la varsta frageda... Cu Gloria ar avea o sansa imensa sa intre macar pe parcurs pentru ca avem doi titulari la mijloc care vor lipsi...