Din pacate, de ce iti e frica nu scapi se zice.
In loc sa profitam de semi-esecul lui Dinamo, am dat noi cu bata in balta. 

Meciul de aseara a aratat din pacate din nou fragilitatea de la mijloc, unde Lovin nu a reusit din pacate sa-l inlocuiasca pe Radoi la acelasi nivel. In aparare au existat ezitari repetate, atat Ghionea cat si Goian parand nesiguri in fata unor atacanti modesti ca valoare. Golul primit, la capitolul asta imi pare rau sa o spun, dar eu consider ca Hamutovski are o mare vina aici. Mingea a venit pe coltul aparat de el, cam pe la jumatatea barei. S-a vazut foarte bine pe reluarea din spatele portii cum Vasili s-a miscat mai intai spre dreapta, apoi a dat sa se opreasca... pana sa se hotarasca el mingea era in poarta noastra. In atac, Dica a prins iarasi o zi din aceea cand reuseste sa exaspereze pe absolut toata lumea, ratand singurele 2 ocazii clare pe care le-am avut, o data absolut singur cu portarul a tras peste poarta.
Sa nu facem din infrangerea asta un capat de lume. NU e cazul. Nu exista echipa pe lumea asta care sa castige absolut toate meciurile, nici chiar Chelsea, Barcelona sau Real Madrid. De altfel, poate ca nu strica un mic dus rece inaintea partidei cu italienii. Bineinteles ca javrutele vor jubila cateva zile, "ziaristii" de la GSP vor incepe sa "descopere" ca am ratat nu stiu cate obiective. Eu zic sa nu dam prea mare atentie, si sa continuam sa traim alaturi de echipa noastra !!