iarasi o luam de la javre ![]()
de ce dracu joaca ciordel ?
mori ciobane!!!
iarasi o luam de la javre ![]()
de ce dracu joaca ciordel ?
mori ciobane!!!
Daca era Zapata pana acum era 3-0cine vinde cei mai buni jucatori si impune in primul 11 nulitati [recum Baciu, tatarusanu si Nicolita?
ba da golanski asta sa mor dak stie sa bata o lovitura X(X(
Nicolita cat o coita....
--
min 70.. deci da, macar egal.. la naiba
indiferent de ce se va intampla pana la finalul meciului,acu este minutu 71 si spun ca nu avem echipa fratilor si asta e adevarul... ne-am vazut valoarea in cele 3 meciuri jucate acasa,meciurile de la care aveam cele mai mari sperante si am vazut valoarea adevarata,adica 0 barat...pacat,cred ca locu 6 de anu trecut o sa fie performanta anul asta...asa echipa slaba in aparare si la mijloc nu am mai vazut de mult mult timp la Steaua
...deci daca nici pe descultii astia nu-i batem,descultii astia care joaca absolut infect,atunci ce pretentii la campionat sa mai avem?... alt derby,alta mare dezamagire...
MORI CIOBANE,MORI!!!
Eu m-am convins...Ochirosii e un fel de malai mare. Va muri speranta. Iar deceptia nr 1 e in continuare Szekely, caci Nicolita nu mai e de luat in calcul.
Eu m-am convins...Ochirosii e un fel de malai mare. Va muri speranta. Iar deceptia nr 1 e in continuare Szekely, caci Nicolita nu mai e de luat in calcul.
Doar Ochirosii ? Toti gramada is o mamaliga.
DUCETEAR CRISTOS RIN RAI Becali !
mda new guy, EU SUNT, felicitari berbecali din nou ai facut o echipa blegos-kkta. cum sa jucat Cristea cu aia de vreo 3-4 ori .
Banel AI FOST ||
TATARUSANU spartan nambãr uan
Ghionea = Tatal ranitilor
O seara buna!
Ochirosii asta e sub orice critica... toata lumea il apara si sarea cu gura ca dc nu joaca si de-astea....uitati ca v-a demonstrat dc... jalnic
prea jalnici!
se termina 1-0, CINE PIERDE-I ROS-ALBASTRU, EE, EE !
Avem o echipa de mijlocul clasamentului ![]()
L.E Daca la sfarsitul campionatului prindem un loc de Europa League avem mare noroc...
jumatatea de jos
corner.... 2-0 ?
se termina 1-0, CINE PIERDE-I ROS-ALBASTRU, EE, EE !
Eu cred ca nu trebuie sa iti exprimi starea de frustrare pe forum. Cu totii suntem dezamagiti si intristati, nu trebuie sa punctezi acest lucru
gata ma,s-au terminat protestele la adresa ciobanului infect??...chiar nu s-a mai auzit nimic de el meciul asta...
suntem cea mai de rahat echipa din Liga 1, PUNCT.
**** Becali
**** SUPORTERILOR LUI Becali
**** LUI ALA DE PE FORUM CE E Becali FANBOY NR.1
**** Fc Steaua
Multumim iar pentru o seara de rahat oferita de arsenal de Romania... imi este greata de infectia asta de joc,o sa ne luptam de la egal la egal cu alba iulia si curtea de Arges pentru locu 12
Cristosii mortii si inchinarea gatului masii de cioban infect nu-l mai ia odata moartea de pe fata pamantului a distrus clubul iubit de zeci de milioane de inimi de-a lungul anilor dumnezeii masii ca sper sa avem odata curaju unu dintre noi sa i taiem beregata ca unui porc ce e
slab slab slab cu tot cu terenu lor,si Banel si janos si tatarusanu la faza so crezut fundas nu putem avea sansa cu fenerbace
Gata, mi-a ajuns ! IMI BAG **** IN EA ECHIPA SI CAND O SA JOACE FOTBAL O SA MAI TIN CU EA.
Nici nu ma m-ai uit le meciuri, am venit special de la nunta sa ma uit la un rahat de meci ? la un rahat de echipa ? la niste suporterii care au uitat ca Gigi Becali e inca in loja?
suntem penibili.
nu vreau sa mai aud de Steaua.
Idioti copii care se cred mari antrenori si manageri. Aduceti voi bani de acasa si investiti, Taceti draqu din gura ca vorbiti niste prostii, voi astia de la Peluza Sud sunteti niste **** care sunteti manipulati, niste drogati care va bateti pe strazi ca tarani. Rusine acelora care se autointituleaza suporteri stelisti si striga impotriva echipei si a staffului. Sa va duceti draqu o mie de ani. Luati exemplu celor din Liverpool. ![]()
![]()
![]()
![]()
Cristosii mortii si inchinarea gatului masii de cioban infect nu-l mai ia odata moartea de pe fata pamantului a distrus clubul iubit de zeci de milioane de inimi de-a lungul anilor dumnezeii masii ca sper sa avem odata curaju unu dintre noi sa i taiem beregata ca unui porc ce e
Calm
!
Sa vedem cum ajungem noi pe 2 in Europa League...
Gata, mi-a ajuns ! IMI BAG **** IN EA ECHIPA SI CAND O SA JOACE FOTBAL O SA MAI TIN CU EA.
Te mai numesti suporter m ui la?
Nici nu ma m-ai uit le meciuri, am venit special de la nunta sa ma uit la un rahat de meci ? la un rahat de echipa ? la niste suporterii care au uitat ca Gigi Becali e inca in loja?
suntem penibili.
nu vreau sa mai aud de Steaua.
Pot sa iti spun doar La Revedere !