bai laziale, am remarcat ca mereu esti in preajma incidentelor / primejdiilor / intamplarilor ![]()
karma negativa ? ![]()
bai laziale, am remarcat ca mereu esti in preajma incidentelor / primejdiilor / intamplarilor ![]()
karma negativa ? ![]()
daca faci vreo aluzie cum ca as minti,nu cred ca ai nimerit momentul ! ![]()
pana la urma,ce-a fost..?
ce-a fost a fost, putea sa fie mai bine dar a fost ok si asa.
Ma scandalagiilor de fcsteaua.Cand o sa aveti macar 2% din cate batai au facut pt Peluza Nord baietii din poze,atunci sa aduceti in discutie de ce umbla la club alaturi de cine umbla.Asta nu e o explicatie,ca nu meritati,pur si simplu va demonstrez ca sunteti nepregatiti sa intelegi unele treburi.Locuind in titan si cei din titan boys si cei de la lt si de la cdi si alte grupuri,se intampla ca multi din tre mebrii acestor grupuri,sa fie vecini de bloc,sau colegi de scoli,licee,inainte sa fie membru al unui grup ultras.Mai mult decat atat,in titan,in zilele de derby,nu s-a menajat niciodata vreun grup,pe baza prieteniei de la club.Voi nefiind obisnuiti sa mergeti la cluburi,poate nu stiti,ca exista o intelegere verbala,sa nu iasa batai in afara zilelor de meciuri.Deci faceti ceva voi pt faima peluzei din care faceti parte,nu puneti voi intrebari altora,care au facut si vor mai face.Prieteniile de zi cu zi in viata nu se fac dupa simpatiile din fotbal.Acelea fac doar ca in zilele de derbyuri,prietenul sa iti devina adversar.Iar daca vreunu din voi indrazneste sa im spuna ca nu are un prieten macar,coleg,care este membru al unei galerii rivale,ii dau fara nici o retinere un capac.Hai,gura mica,povestiti mai departe cum erau 2 tigani la colt si voi i-ati batut,le-ati dat o carata,etc
cu parere de rau va zic, dar daca va uitati in pozele lu manu de prin cluburi o sa observati multe fete cunoscute din peluze si de la noi si de la caini, e urat ca o ardem asa gramada.
Sa vezi ce gramada it trag eu cand te prind daca mai bati apropouri din astea.Cand o sa iesi la club o sa intelegi taranule.Mars.
Cum tie ti se pare normal sa existe prietenii intre adversari altora poate nu le convine asta. E parerea lui si trebuie respectata nu amenintat. Si daca nu iesi in club esti taran? ![]()
Bodanelu,nick-ul tau spune totul:).Ce fac eu nu trebuie sa le convina lor,sau nu,cu atat mai mult cu cat nu e vorba de ce fac la stadion.Iar cat tim vorbesc aiurea despre mine sau colegii mei de grup,nu doar ca ii amenint,dar ii si bat,ca asa sunt eu invatat sa imi fac dreptate:D.Daca nu esti de acord,iti zic la fel,nu trebuie sa iti convia tie ce fac eu;))))))),ce zici de asta?
@bogdan_p
IPR nu se referea la tine, el a vorbit in general. Stii si tu ca exista o groaza de pustani care povestesc o groaza de lucruri din peluza/grup si asta nu este ok pentru peluzele steliste, cum in acelasi timp sunt oameni care stiu pana unde sa mearga cu discutiile cu cei din alte peluze. Cred ca sunt lucruri mai importante de vorbit acum , decat problema cluburilor si cum bine spuneai chiar tu - asta ar trebui sa fie siteul suporterilor stelisti, in care sa aratam ce avem frumos, nu sa venim cu injurii, jigniri unii la adresa celorlalti, sa dam satisfactie stim noi cui.
Tower Blocks & Automatica Aggregazione
Vineri, 26 martie 2010, ora 18:00, trupele Tower Blocks si Automatica Aggregazione vor concerta in Fire Club din Bucuresti.
http://www.youtube.com/watch?v=wibu1gOMgzY
Biletele se pot procura la intrare.
Pretul unui bilet este de 20 lei.
Imi doresc pace pe forum, de-aia schimb subiectul ![]()
Pace si trebuie sa fie,doar ca lumea nu se respecta reciproc pe aici.Numai intepaturi,acuze.Nu ar fi mai bine sa intrebe?Uite domne ce am vazut pe un site,o poza cu tine si cu nu stiu cine.Ce se intampla?Nu sa o dam cu cumetrii si alte ironii.Daca aveti orice intrebare,va raspund cu placere,dar nu incercati sa trageti la raspundere.Mc
Pace si trebuie sa fie,doar ca lumea nu se respecta reciproc pe aici.Numai intepaturi,acuze.Nu ar fi mai bine sa intrebe?Uite domne ce am vazut pe un site,o poza cu tine si cu nu stiu cine.Ce se intampla?Nu sa o dam cu cumetrii si alte ironii.Daca aveti orice intrebare,va raspund cu placere,dar nu incercati sa trageti la raspundere.Mc
probabil ca am folosit un cuvant neadecvat atunci .. dar nu am acuzat . mi`a zis Eugen ca te-ai cam suparat. fiecare e liber sa se simta bine cu cine doreste, si ca nu te poti limita ca om sa nu te duci la un eveniment ca vine x de la brigada y de la echipa z.
eu acolo am publicat 2 profiluri de hi5 .. pt ca mi`a zis unu de la ei ca ei au fost . si i`au recunoscut unii baieti care au fost atunci in bar. In fine .. imi cer scuze daca te-a deranjat .
S-auzim de bine !
Ok,nici o problema.Poti sa ma intrebi daca ai vreo curiozitate.
Prefer sa cred ca-i utopie !!!...si mai sper ca pasiunea nu se cumpara !
la fel ca in ungaria la ujpest...
cand ma gandesc ca puteam sa stau linistit acasa,sa nu mai fac o facultate de oameni nebuni,si nu ma mai chinuiam sa imi caut de munca.solutia era la indemana.cam tarziu,oricum venita solutia asta.
Si eu care-mi faceam griji ca nu-mi gasesc serviciu dupa ce termin facultatea... !
Si eu care-mi faceam griji ca nu-mi gasesc serviciu dupa ce termin facultatea... !
chiar te intrebam :
ba , terminam facultatea , ce facem ?!
![]()
un foarte mare prost.daca despre rapedisti si dinamovisti a scris mai multe,la noi a scris doar asa ca sa aiba ce sa scrie.si a inchis cu "IMNUL Stelei"..care de fapt e o melodie.asta e presa din ziua de azi.nici cand sunt acolo prezenti nu inteleg nimic,ca in rest oricum scriu din auzite sau le inventeaza pe loc.asta e.
un foarte mare prost.daca despre rapedisti si dinamovisti a scris mai multe,la noi a scris doar asa ca sa aiba ce sa scrie.si a inchis cu "IMNUL Stelei"..care de fapt e o melodie.asta e presa din ziua de azi.nici cand sunt acolo prezenti nu inteleg nimic,ca in rest oricum scriu din auzite sau le inventeaza pe loc.asta e.
n-a denaturat prea mult adevarul...sunt multe chestii adevarate,de la cardul de catering din Ghencea si bebelusii din giulesti pana la elias cu nasu' stramb din groapa.
dar tind sa cred ca e un articol scris de un "sifon" din cele 3 peluze.puteam sa-l scriu lejer si eu fara sa fiu prezent la cele 3 meciuri.
pentru cardul de sucuri din Ghencea putea sa sune la club sa intrebe un oficial.la noi chiar nu avea de ce sa se ia.ca ii strigam pleaca din Ghencea?nu e nimic spectaculos acolo.e spectaculos cand zice ca sunt femei multe in PCH si ca injura mai rau ca barbatii.si ca barba se uita urat la el.
de fapt nu a zis nimic nou..si totusi a zis ceva,asta e ideea.
daca ziceati ca la noi e naspa, uitati-va ce e la aia ![]()
Alex Antal <a***@***>
to A***@***
date Mon, Jul 26, 2010 at 2:43 PM
subject Stelist. am luat bataie de la proprii mei frati!
signed-by yahoo.com
hide details 2:43 PM (17 hours ago)
Cum se poate ca in gara din Alba Iulia sa iau bataie te la proprii mei frati de la stelisti pentru ca ma aflam in gara sa merg acasa? nu fac parte din galerie, iubesc Steaua si ma doare sa ma vad cu 3 dinti rupti si cu buza sparta!!! In gara erau suporterii lui U Cluj, vreo 10, 15 si inteleg imbulzeala dar eu ce naiba am facut??? vreau ca cineva responsabil cu deplasarea sa ma contacteza sa-mi explice de ce daca Steaua e iubirea mea si vin de la Tg Mures sa vad meciul, iau bataie!!!! e inadmisibil! acestia sunt oamenii pe care eu ii protejez in fata tuturor, sunt fratii mei!!!
Daca ma asculta cineva, ii multumesc anticipat!