FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Intamplari

«12345»
noname28.10.2009 16:40
cdi si lt . sigur si 2 nume pot da : manu ( http://theChicoLocco.hi5.com )si keke : ( http://kekelt.hi5.com ) am confirmare de la un tigan de la ultra stil .

astept sa vad ce mai pot scoate de la el .

ce fugea tampitu ala al 2-lea in giulesti... daca nu ma insel si el a aruncat cu foc.

rezistenta_ultras28.10.2009 17:22
sau poate aia din club aveau treaba.

sau poate aia pe care ii aduceati in peluza au si mai multa treaba.

S.S.Lazio28.10.2009 19:22
cdi si lt . sigur si 2 nume pot da : manu ( http://theChicoLocco.hi5.com )si keke : ( http://kekelt.hi5.com ) am confirmare de la un tigan de la ultra stil .

astept sa vad ce mai pot scoate de la el .

doamne,ce tarani,ce slabanogi si mai ales , ce tigani :) ! manu , mi se pare ca era al 2 lea de a intrat in bar,arunca cu sticle,la un moment dat !

toate la timpul lor :) ..abia astept ..

ce fugea tampitu ala al 2-lea in giulesti... daca nu ma insel si el a aruncat cu foc.

sa vezi ce alerga afara in fata barului ala in negru,gluga pe fata ..fugea si dadea cu lantu' :)) ! ..si acum ma doare picioru' ..dar a meritat !

SteLuTzZz28.10.2009 20:19

se pare ca informatiile mele sunt bune. :)

vor mai urma .

tineti aproape .. cum zice Sorin Ovidiu Balan :))

IPR28.10.2009 21:00

cu parere de rau va zic, dar daca va uitati in pozele lu manu de prin cluburi o sa observati multe fete cunoscute din peluze si de la noi si de la caini, e urat ca o ardem asa gramada.

SteLuTzZz28.10.2009 21:07
cu parere de rau va zic, dar daca va uitati in pozele lu manu de prin cluburi o sa observati multe fete cunoscute din peluze si de la noi si de la caini, e urat ca o ardem asa gramada.

--

lbj29.10.2009 02:20

bai Cristi, care le stii tu pe toate...te rog arata-mi si mie pozele alea cu persoane cunoscute, ca sa mor daca am vazut vreuna!panicatule!

rezistenta_ultras29.10.2009 07:09
bai Cristi, care le stii tu pe toate...te rog arata-mi si mie pozele alea cu persoane cunoscute, ca sa mor daca am vazut vreuna!panicatule!

cred ca la asta se referea...

http://thechicolocco.hi5.com/friend/photos...nerId=416368584

ideea e ca nu poti sa traiesti in pustietate acum doar pentru simplul fapt ca la evenimentul x e prezent si grupul y de la echipa z.

se alege convietuirea pasnica pentru ca e mai comoda.

Stefan8829.10.2009 10:20
sau poate aia pe care ii aduceati in peluza au si mai multa treaba.

Vorbeste numele tau si al grupului tau.Mie nu ai ce sa-mi reprosezi.Cumetrii???Uitati-va in curtea voastra...."Manule in seara asta vreau sa ma sparg rau de tot"

SteLuTzZz29.10.2009 11:28
Vorbeste numele tau si al grupului tau.Mie nu ai ce sa-mi reprosezi.Cumetrii???Uitati-va in curtea voastra...."Manule in seara asta vreau sa ma sparg rau de tot"

era vorba despre niste reprosuri pentru cei care se simt . nu pentru cei cu inima impacata !

arata`mi si mie te rog cine a spus fraza aia !

rezistenta_ultras29.10.2009 14:04

puteti sa ii schimbati lejer numele sectiunii in romanianultras...

si incepuse bine treaba...

unul ne povesteste cum se ascunde de garda dupa boscheti,ca e Sorin Ovidiu Balan si ca ia el pulsul cluburilor bucurestene si ca stie de cumetrii,desi nu da prin locurile respective...vorba multa saracia omului.

altul cauta cearta virtuala de cand il stiu si gaseste nod in papura oricarui grup,nu are respect fata de nimeni si mai nou se vede Paul Debrick de Romania...

fiecare cu ce-l doare,cum bine zice manu.

bodanelu29.10.2009 14:22

dar fara sa ne certam nu putem?

noname29.10.2009 14:50
:stupid:
Azzido29.10.2009 14:59

baietii, calm ca nu avem nevoie de certuri intre noi.

la cate se intampla in ultima perioada, asta ne mai lipsea ?

S.S.Lazio29.10.2009 19:06

fiecare isi alege anturajul,nu crezi? in poza aia , spre exemplu , sunt si baietii de la titan boys , cei ce au ramas titan boys ! acum ce vrei,sa o dam in tiganeli?sa ne rupem capetele la cluburi,pe strada sau cand iese unu sa cumpere o paine ?..

SteLuTzZz29.10.2009 20:34

unii se aprind cam repede... :console:

Azzido29.10.2009 21:38

bai, care il stiti pe cel cu adresa asta de mail (s***@***) spuneti-i sa nu-si mai puna poze cu hunters pe stelist.ro :)

poze necenzurate si de rezolutie mare, o adevarata comoara pt alde Petrica

rezistenta_ultras29.10.2009 21:46
bai, care il stiti pe cel cu adresa asta de mail (s***@***) spuneti-i sa nu-si mai puna poze cu hunters pe stelist.ro :)

poze necenzurate si de rezolutie mare, o adevarata comoara pt alde Petrica

hi5-ul oricum e plin cu astfel de poze.

lucvald-190230.10.2009 08:19

chiar daca suntem in epoca internetului, n-am sa inteleg niciodata de ce s-a dezvoltat atat de mult cultul personalitatii proprii !

Alaturi de romanianultras, hi5-ul si fashion-ul din peluze au distrus spiritul ultra' !

Stanici30.10.2009 08:56

Eh, daca nu l-au distrus, macar au pus umarul.

Azzido18.12.2009 10:42

ne spune si noua cineva cum s-au desfasurat ostilitatile aseara in oras ?

care pe care ?

albanezul18.12.2009 11:10
ne spune si noua cineva cum s-au desfasurat ostilitatile aseara in oras ?

de ce?

Stanici18.12.2009 11:28
de ce?

:)):)) :))

Azzido18.12.2009 13:04

de ce nu ?

S.S.Lazio18.12.2009 13:22

ce s-a intamplat aseara la unirii exact? ..chiar traversam spre metrou,ma duceam acasa de la antrenament si vad ca vine unu de 40 de kg cu TV in brate cu pumnu' ridicat(cu fular cu twente) sa dea in mine ,l-am calmat ..si de jos omu' : " **** Romania" ! ..am luat-o la pasi repezi ca venise si garda..pana la urma,ce-a fost..?

«12345»