trist. poate il face AISS membru de onoare si isi cere scuze in numele huliganilor ![]()
trist. poate il face AISS membru de onoare si isi cere scuze in numele huliganilor ![]()
daca statea in gara, impreuna cu aia de la Cluj, eu ce sa-i fac? ![]()
bozgor stelist: aualeo nu mai da ca eu sunt stelist!!!
Costi: taci ma zdreanto ca te stiu eu ca esti dusman (da-i ma in continuare) ![]()
noi radem da' e cam trista intamplarea ![]()
intamplari de genul se intampla cu sutele...din cauza inconstientei noastre, ca vedem caini la tot pasul si defapt ei nu au nicio treaba, sau din cauza faptului ca stau ca prostii unde nu trebuie. in cazul de fata, daca in barul respectiv erau unii de la u, el ca stelist nu avea ce sa caute acolo ![]()
Costi a dat in el
...l-am vazut eu ![]()
ca de obicei , e de ajuns sa strige unu : uite-i ba , cainii ba , etc ! ![]()
Care ati fost la meci aseara, rog sa ne spuneti si noua ce s-a intamplat dupa evacuare ?
Au dat interdictie la chiar atat de multi oameni ?
V-au mai lovit ?
prin sectii mai rar cu bataie, dar interdictii s-au dat garla.de fapt toata lumea care a ajuns pe sectie.
prin sectie chiar s au purtat ok dar cu aceleasi suferinte ciobanesti . Eu am intrat si am iesit primul din sectie , ma durea glezna de nu ma vedeam si un idiot la poarta : nu pleaca nimeni nicaieri ! dupa ce am vorbit cu alt idiot care cica era capitanul lor sau ce mortii lui ...m-a lasat sa plec . Nicio miscare de tigan pe la colturile apropiate sectiei la care am fost. Pe drum pana la sectie s au purtat ok,iar aceleasi ironii si rasete de oameni bolnavi ..miroasea a gaze de nu vedeam deloc clar in CACATU' ala de regina ....si asta a fost tot . Incercau sa se scuze ca nu e vina lor ca s a ajuns aici,ca ce suporteri suntem noi , etc...
prin sectie chiar s au purtat ok dar cu aceleasi suferinte ciobanesti . Eu am intrat si am iesit primul din sectie , ma durea glezna de nu ma vedeam si un idiot la poarta : nu pleaca nimeni nicaieri ! dupa ce am vorbit cu alt idiot care cica era capitanul lor sau ce mortii lui ...m-a lasat sa plec . Nicio miscare de tigan pe la colturile apropiate sectiei la care am fost. Pe drum pana la sectie s au purtat ok,iar aceleasi ironii si rasete de oameni bolnavi ..miroasea a gaze de nu vedeam deloc clar in CACATU' ala de regina ....si asta a fost tot . Incercau sa se scuze ca nu e vina lor ca s a ajuns aici,ca ce suporteri suntem noi , etc...
Nu te-au incaltat cu un PV???
evident ca da .. un an pe bara.