FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Intamplari

«1235»
andyro13.08.2009 08:38

Intrucat am avut o mica discutie mai putin principiala cu unele persoane referitoare la a discuta sau nu despre anumite intamplari pe aceasta sectiune a forumului, m-am gandit ca ar fi util de stiut parerea mai multor persoane, cat si a prezenta o parere obiectiva si - zic eu - sustinuta de fapte si logica. Acest topic se vrea unul de discutie, si nu este dedicat unui anumit utilizator si nici frustrarilor mele personale :D

Pentru a clarifica de la inceput lucrurile, ma refer doar la a spune ce s-a intamplat, nu la a mentiona nume sau persoane. Un exemplu ar fi "eram 30 de oameni, ne-am intalnit cu 5 de la Tifosi la Unirii, am batut 3, doi au scapat, am luat un steag personal" - adica fara a mentiona cine a participat sau alte detalii relevante. Astfel de informatii apar de fiecare data pe diverse siteuri (roultras, uncoltdelume, samd) si daca tot ne-am propus sa fim o alternativa la unele discutii de acolo, nu vad de ce nu am face-o.

Principala problema in a discuta despre asta pare a fi ca "siteul nu e securizat". Ori ca persoana care a terminat un liceu de informatica, o facultate de informatica si lucreaza de 5 ani in "domeniu", astfel de afirmatii usor paranoice mi se par asemanatoare celor in care masonii sau nu stiu ce organizatii secrete conduc lumea si 11 septembrie a fost o conspiratie a US. Adica o oarecare teama provenita din necunoastere si presupuneri (nu vreau sa jignesc pe nimeni, fiecare are anumite cunostinte in domeniul sau asa cum eu am in domeniul meu).

In primul rand, e vorba de faptul ca forumul pe care il folosim (IP.Board) are alte zeci/sute de mii de utilizari in intreaga lume, inclusiv pe siteuri de warez, de hackeri, (cateva exemple : http://forums.hackervoice.co.uk/, http://www.binrev.com/forums/index.php, samd, samd) si asta pentru ca exceptand o versiune precedenta care avea ceva probleme de securitate, este foarte greu penetrabil (ca si orice alt forum profesionist). Foarte greu penetrabil insemnand ca ar fi vorba de resurse IMENSE pentru ca cineva neautorizat sa aiba acces pe forum, intr-o sectiune neautorizata. Ori sa iti imaginezi ca jandarmeria romana, cu o pregatire pe care o cunostem cu totii, ar aloca resurse semnificative (pe care nici nu cred ca le are) pentru a sparge un forum pe un site de suporteri si a afla informatii pe care le poate afla foarte usor si mai detaliat de pe romanianultras, mi se pare, cum ziceam, putin paranoic.

Mai departe, DACA jandarmeria romana ar avea astfel de resurse (lucru de care, din nou, ma indoiesc profund), si DACA ar vrea sa le foloseasca in scopul asta, fiti siguri ca s-ar duce direct la tifo si nu la fcsteaua.ro, unde ar obtine informatii mult mai detaliate si mai concrete.

Mergand mai apoi chiar pe logica actiunii, acest efort - repet, semnificativ - ar fi justificat de ... ce ? Ca ar afla exact ce ziceam mai sus, adica "3 oameni au fost batuti la Unirii" ? Le-ar folosi la ceva informatia asta ? Ar depune efort pentru a afla o informatie total nefolositoare, care ar necesita o ancheta mult mai detaliata ce s-ar termina cel mult cu niste amenzi pentru tulburarea linistii publice ? Hai sa fim seriosi :).

Nu mai intru si in partea in care anumite informatii - repet, mult mai detaliate decat am posta noi aici - pot fi aflate direct de la anumite persoane dintre noi daca chiar se doreste, fara a te complica inutil cu a sparge forumuri si a consuma resurse.

De aceea, personal mi se pare foarte normal sa discutam anumite subiecte, in anumite limite, pentru ca nu am facut sectiunea asta pentru a ne spune unul celuilalt "discutam fata in fata". Daca nu credeti ca e normal sau e OK, nici o problema, ma "supun" deciziei, dar macar oferiti niste motive concrete si sustinute.

P.S. Daca vreti va povestesc intr-un post urmator cat de aberanta e si ideea de "nu discutam asta pe messenger" :P , si cam ce inseamna sa "supraveghezi" discutiile pe YM.

rezistenta_ultras13.08.2009 09:12

ai pe o parte dreptate...

daca discutiile se rezuma strict la "le-am dat 2 pumni...erau aia de la grupul x,y..." mi se pare normal sa discutam mai relaxat...

pe de alta parte ma asteptam la o selectie mai atenta a celor care au acces la sectiunea asta privata ca sa putem discuta si mai in detaliu.

ce ai zis legat de roultras e perfect adevarat...s-a ajuns sa se dea nume,sa se spuna locatiile exacte...deci nu cred ca s-ar obosi nimeni din jandarmerie sa ne sparga sectiunea la care au acces 30 de insi ca sa afle...ce oricum e la vedere pe roultras.

oricum sunt mult prea bine infiltrati intre noi...imi trece prin cap un episod cand ne-am strans in spate la albinuta sa plecam la vanatoare(nu mai tin minte dupa cine) si cum ne-am urcat primii dintre noi in masini sa o luam inainte spre locul stabilit,a iesit omul lor din gang odata cu noi,a scos statia din maneca si a raportat...

nu vedeti ca la orice incident mai de doamne ajuta apar in 2 minute?de ce oare?

cozmin13.08.2009 09:51

Si forumul tocmai asta e ideea,de a aduna oameni care sa discute pe un subiect anume tocmai de a nu se mai complica prin conferinte virtuale sau telefonice, fiindu-le astefel mult mai la indemana sa posteze parerile personale intr-un loc ca acesta.

Exista intrebarea ca "de ce sa nu discutam lucrurile astea pe messenger sau face-2-face?" .Pai multi dintre noi ne stim doar de aici, nu ne avem unii pe altii in liste, iar la intalniri cu atat mai mult ar fi mai complicat .

lbj13.08.2009 18:56

11 septembrie chiar a fost conspiratie :|

Azzido13.08.2009 19:23

si eu sunt sigur ca a fost o mare conspiratie, dar in lumea lui andy totul e roz, iar conducatorii lumii ne iubesc si ne vor binele.

noname13.08.2009 20:11

si masonii chiar conduc lumea ...

andyro13.08.2009 20:16

Ma bucur ca ati surprins ideea principala a acestui topic :ce_oameni:

hooltras13.08.2009 21:16

parerea mea e ca are si andy dreptate intr-un fel, pana la urma care ar fi rostul unei sectiuni ca asta daca nu putem sa vorbim mai "multe" decat pe restul forumului....

cozmin14.08.2009 05:57

hooltras parerea ta nu conteaza ! :))

S.S.Lazio15.08.2009 22:04

..daca nu s-o transforma si sectiunea asta intr-un romultras ...bine,nu prea avem cu cine sa ne dam intervale,cu cine sa ne intalnim la o interventie :) !

in curand va fi si site-ul asta urmarit ..ne miram cum de-a aparut garda la meciul cu cainii din retur in parcu' ala ..si otv-ul , apropo!

noname16.08.2009 09:45

Din surse sigure stim cu totii ca jandarmeria are aparatura de ascultare si divizie de informatii (unde , spre exemplu, lucreaza Cristi Pavel). Or, cu ce iese mereu in fata jandarmeria pentru a-si justifica existenta? Cu suporterii si cu inundatiile. Putem presupune, rezonabil zic eu, ca nu asculta telefoanele norilor ca sa stie cand va ploua mult asa ca ramane doar o varianta. Nu o data s-a intamplat sa se stabileasca ceva si sa vina Cristi ala dupa 5 minute sa ne zica "baieti, nu va duceti acolo ca se stie deja". Or, daca asculta telefoane, monitorizeaza si site-uri.

A, ca nu s-ar interesa intr-un caz minor este adevarat. Dar cutuma trebuie stabilita tocmai pentru a evita momentele in care chiar conteaza sa fii secretos. Asa ca, recomand, din nou, sa nu vorbiti despre incidente aici.

Stefan8816.08.2009 10:17

...nu stiau toti lucrurile acestea,doar cativa care chiar se intereseaza sa-si pazeasca pielea.Ma rog mai sunt destule...

noname16.08.2009 10:28

Eu zic ca le stie lumea... unii au mare incredere in democratia asta de la noi si nu cred toate lucrurile astea. Sa fie clar: garda nu e formata doar din toparlanii aia care ne stau in fata la meciuri! Sunt multi baieti cu cap si la ei care lucreaza pe multe filiere. (si s-ar putea sa fie mai aproape de noi decat credeti)

S.S.Lazio16.08.2009 20:33

le stie lumea , dar astia-s atat de infecti si de vicleni incat nici nu te astepti cand te ridica ! sunt niste pandari . Prosti sunt aia care cred ca asta e democratie cum prosti sunt si aia care cred ca o multime de oameni l-a facut pe ceausescu sa fuga si ca ei au invins comunismul .

ADRIAN PACURAR16.08.2009 22:06

Mai bine punem mana si continuam ce am inceput,mai bine punem mana si ducem lupta pentru eliberarea clubului, Sud Nord, tribune, impreuna vom reusi,In rest toate sunt discutii inutile...

S.S.Lazio16.08.2009 22:20

de acord cu tine , dar nu vezi ca n-are niciun gand de-a pleca , cacatu' asta de "patron" ?

Azzido17.08.2009 00:32

au fost probleme in jurul stadionului cu militienii ? au comentat ceva referitor la mesaje pentru ca erau oarecum vulgare ?

asta ca fapt divers, pentru ca nu am fost prezent acolo si nu cunosc prea multe detalii, doar ce am vazut in presa...

bodanelu17.08.2009 07:25

Nu. Doar sa nu le punem pe gard.

In rest le-au pozat, le-au notat si au chemat o regina.

AGRESSIVO198+118.08.2009 00:09

nu vorbiti despre incidentele viitoare,despre trecut(mai vechi de doi,trei ani) nu e nici o problema daca nu se dau detalii importante,nume,adrese,etc.Ce plm probleme pot avea io,ca doi sau trei useri spun despre mine ce am facut acum doi ani(la o adica o dam si noi ca Jiji,glumeam domle,da cum sa facem noi asa ceva)

1on23.08.2009 17:48

http://www.dinamoprostia.net/articol.php?aid=17188

EXCLUSIV/ S-A CAPTURAT UN STEAG IMPORTANT

Ultrasii dinamovisti au reusit captura unui steag foarte important! Ramaneti pe dinamoprostia, va urma o stire exclusiva....

Azzido23.08.2009 20:55

nu e steag de-al nostru

SteLuTzZz23.08.2009 21:11

au capturat .. fix : penisul !

deja au sters aia de pe Dinamo mania . a fost o farsa :))

noname23.08.2009 21:17

ori au facut aia plangere si le e tarsa ori era prea high ala care a pus stirea

S.S.Lazio23.08.2009 22:57

ce steag era ?

albanezul24.08.2009 05:39

cum e S.S. Lazio.. :blink:

nu intelegi man ca nu a fost niciun steag?a fost vreun zvon ceva..au luat-o la laba si pe urma au pus stirea pe dinamoprostia..pe urma li s-a zis ca nu au capturat de fapt nimic si au sters-o repede.oricum de remarcat promptitudinea cu care multi iau articole de acolo si le pun pe alte site-uri..le aveti la favorites?

«1235»