"Finantatorul Stealei, Ciobanul, a declarat: "M-a bucurat si m-a impresionat solidaritatea jucatorilor insă voi merge la stadion si le voi spune că solidaritatea inseamnă luptă pe teren pentru Steaua, pentru Ciobanul si pentru Romania. Nu sintem lasi, ci razboinici. Razboiul lor e in iarba Să invingă joi, asta e rasplata pe care o vreau. O parte din jucatori a fost la mine acasă spunindu-mi de Dorinta lor de a nu juca joi, in semn de solidaritate cu mine. Însă in primul rand nu e corect față de suporteri, pentru că razboaiele mele le duc eu si justitia va hotarî cine are dreptate. Meseria lor e să joace"."
"Becali a mai spus: "Am fost la Ministerul Finantelor, la cabinetul ministrului, unde am fost primit foarte frumos. Apoi am fost la ANAF si am inregistrat niste cereri la care vreau un raspuns. Îi cer domnului presedinte Bodu să mi se comunice o decizie in baza careia să mi se spună pentru ce sunt dator, de ce sunt dator, iar dacă sunt, să-mi spună suma. Apoi, in baza codului de procedură fiscala să se pună o garantie bancara o Poliță imobiliară sau bilet la ordin pentru suma de 7 milioane de euro sau cit insumează datoria. Să mi se ridice sechestrul, iar dacă judecatorul va spune că datoria e a mea, atunci se va executa garantia bancara banii din contul meu si voi plati"."
Sursa: GSP
Nu stiu ce a patit Gigi in ultimul timp, dar mai nou nu imi mai e atat de antipatic. Bine....nici simpatic nu imi e.
Se vede ca s-a schimbat...sa vedem insa daca e permanent sau temporar...