FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SECHESTRU PE AVEREA LUI BECALI!!!

«12345»
zarboss17.10.2005 18:28

bodu asta e chiar nesimtit... se pisa pe Steaua dupa cum vad.. nu e rusine .. parca ar vorbi de un sac de gunoi nu de cea mai iubita si valoroasa echipa din tara.. sa se duca sa se ia si de Dinamo ca e pe locul doi imediat dupa Steaua la datorii

SteauaToronto17.10.2005 18:39

INFORMATIE CICA Jiji O SA PLATEASCA DATORIA! PE ONLINESPORT!

zipper17.10.2005 18:39

Baieti se-mpute treaba!!! Speram sa nu fie afectati si jucatorii dar se pare ca acum, in loc sa se gandeasca la meciul de joi se gandesc la bodu!!! Astia nu se lasa pana nu ne termina! ACUM TREBUIIE SA LASAM DISCUTIILE CONTRADICTORII DINTRE NOI si sa sustinem cat putem de mult echipa, inclusiv pe Jiji, ca pana la urma el le da banii la jucatori... Stau si ma intreb oare pe conducatorii de la Dinamo si rapid nu-i sechestreaza nimeni? Gigi a afirmat mai devreme ca daca maine se pune sechestru si pe Copos sau Badea el primu se duce si plateste... Joi trebuie sa creeam o atmosfera sa-i aratam cheliosului ca ne pisam pe el de sclav!!!

PENTRU Steaua/NE DAM VIATA!!!

zarboss17.10.2005 18:43

oricum ne pisam pe el

FanSteaua4Life17.10.2005 18:47
oricum ne pisam pe el

Pe el si pe toti anti'stelisti...

zarboss17.10.2005 18:53

da ca uitasem de ei....iar pe javre ne cacam... :evil: :evil: :twisted: :lol:

FanSteaua4Life17.10.2005 19:22
da ca uitasem de ei....iar pe javre ne cacam... :evil:  :evil:  :twisted:  :lol:

Pe ciori nu ne cacam ca s-ar putea sa le placa, pe ei aruncam cu sapun lichid... :lol:

SteauaToronto17.10.2005 19:31

Bai sapunul pentru rapidisti e ca apa sfintita pe diavol ai grija s-ar putea sa intri in belea cu politia :))!

SteauaToronto17.10.2005 21:24

Parerea mea ca Jiji are dreptate! Daca securistii aia avea nevoie de numai 7 milioane de euro de ce au pus sechestru pe toata averea! Parerea mea ca Jiji nu risca sa-si piarda toata averea! Cred ca totusi el va plati datoria!

Virgil18.10.2005 03:25

Probabil ca daca Becali nu il starnea pe Bodu prin iesirile sale arogante,ironice si tampite,vis-a-vis de faptul ca a vandut clubul pe 500.000 $,sechestrul ar fi fost pus dupa data de 20/10/2005,odata cu toate cluburile de fotbal.

E clar ca Bodu are un dinte impotriva lui Becali,singurul patron de echipa de fotbal care l-a dispretuit,l-a desconsiderat,l-a sfidat.

Ciobanul culege fructele firii sale impulsive,nestapanite,lipsite de inteles.

Vorba unora,starnesti vant culegi furtuna.

Aseara la OTV,nici mai mult,nici mai putin se luase de presedintele Basescu,la sugestia moderatorului ca actiunea lui Bodu a fost supervizata de conducatorul tarii.

Hai domne ca Gigi nu are minte deloc.Sau se bazeaza pe lucruri numai de el stiute.

Oricum averea nu-i poate fi scoasa la licitatie atata timp cat justitia nu-si spune cuvantul.Dar si sa stai timp indelungat pana se pune pe rol procesul,cu multe termene si cu o sentinta care probabil se va stabili prin ordin politic,nu e nici o scofala.

E foarte clar ca daca Gigi nu va plati,pierderile vor fi mai mari.

E posibil insa ca in urma valurilor care se vor face in presa si a protestelor stelistilor,lucrurile sa ia o intorsatura spectaculoasa.

iancu dragosh18.10.2005 03:31

Actiunile domunului Bodu nu trebuiesc vazute ca pe o actiune anti-stelista. cluburile Dinamo si rapid nu au fost vizte pentru ca ele nu sunt conduse de Ciobanul. daca Becali era la Rapid situatia era aceeasi.

Problema este ca domnul Bodu a ales sa execute o datorie foarte mica lka bugetul statului, doar pentru ca persoana in cauza este una foarte cunoscuta, perceputa ca puternica financiar si astfel doreste sa-si construiasca o imagine de functionar incoruptibil si necrutator. Cu alte cuvinte o actiune minora, 10 mil euro nu inseamna nimic fata de marii daornici, beneficii si publicitate din plin.

Adevarul ca toata politica fiscala in ceea ce priveste sportul este o gluma prosta si un etalon al incompetentei. Inca o dovada ca acest gest nu are "culoare fotbalistica" este interventia pe care a avut-o domnul Badea. acesta a avut ceea mai competenta pledoarie in favoare sportului, ci implicit a lui Ciobanul, dintre toti idiotii care s-au perindat aseara pe la televizor.

Virgil18.10.2005 05:27

Sebastian Bodu.

Inger sau demon ? Heterosexual sau homosexual ? Stapan pe deciziile lui sau sluga oligarhiei ? Va reusi sau o va lua peste Bot(d)?

Fragment de interviu

- Domnule Bodu, de ce ati inceput această campanie cu Ciobanul si nu cu un alt club?

- Pentru că domnul Becali a incercat să facă acea mutare la Registrul Comertului, iar conform Codului de Procedură Fiscală era datoria noastră să-l blocam.

- Domnul Becali sustine că societatea care administrează Steaua nu are nici o datorie.

- Lucrurile sunt simple. Steaua a fost administrată de o societate comercială care avea mari datorii la bugetul de stat. Pentru a nu le plati, Becali a infiintat o nouă societate care a preluat doar palmaresul, insemnele clubului si jucatorii, iar datoriile au ramas pe vechea societate. I s-a pus sechestru pe avere pentru că a provocat insolvabilitatea vechii societăți.

- Este 25 octombrie ultimul termen pină la care cluburile iși pot plati datoriile?

- Știti ceva? De 15 ani oamenii ăștia refuză să-și platească datoriile. Îi anunț că a trecut vremea ministilor care erau luati in deplasari pentru a inchide ochii la nereguli. Bodu aplică legea.

- Nu mai există posibilitatea să-și platească macar o parte din datorii si să negociati un plan de reesalonare a sumelor datorate?

- Din 1997 au tot avut posibilitatea să-și prezinte planurile cu reesalonari. Tot vorbesc pe la televizor că vor plati, dar n-au dat un leu. Să vină si să dea bani, nu să vorbeasca Repet pentru toată lumea: 25 octombrie!

www.prosport.ro

0202_127723443b1f545795478_450_588_.jpg

0202_127723443b1f545795478_450_588_.jpg

sorin_77718.10.2005 06:01

nu mare mi-a fost mirarea ca foarte muti oameni aratau aseara pe posturile de televiziune solidaritatea fata de Steaua... Acelasi lucru l-am auzit si la radio, chiar si la Cronica Carcotasilor....

la perversul de Nasu, care l-a avut invitat pe Bodu, nu s-a primit un telefon in direct, nu s-a facut nici un sondaj de opinie publica prin sms... A fost o facatura de emisiune, o mare mascarada si asta pentru ca este a lui Paunescu... nasu e o rusine de moderator care insitiga lumea la revolta impotiva lui Ciobanul dupa ce emisiuni de-a randul acesta ia facut rating... Un nenorocit pervers care s-a luat in brate cu Bodu la cererea patronului... nu tin partea lui Becali dar acest bodu a procedat miseleste si deloc democratic... De ce nu a fost primit in audienta la ANAF Becali? ANAF este o institutie publica in care fiecare om are dreptul sa intre. De ce Bodu nu a trimis personal un reprezentat ANAF sau sa se duca el in persoana la Becali cu un act de instiintare privind punerea sub sechestru si a facut declaratiile in presa? Ce fel de preocedeu este acesta? unde este starea de normalitate? la bodu sau la Becali?

Virgil18.10.2005 06:12

Cine este Sebastian V.Bodu :

Presedinte ANAF.Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice.

Data si locul nasterii :

1970, Constanta, jud. Constanta

PROFESIA DE BAZA: jurist;cadru didactic universitar;

SPECIALIZAREA:Drept societa;Drept comercial;Drept bancar;Piete de capital;Privatizare;Drept civil;

Drept finaciar;Dreptul concurentei comerciale.

STUDII:

· Executive Master of Business Administration, ASEBUSS Bucuresti, program al Kennesaw University, Atlanta, S.U.A. (2002 " 2004). Media generala de absolvire: 9,41

· Doctor in drept al Academiei de Studii Economice, Bucuresti, catedra de drept (1999 " 2002). Tema: Regimul juridic al actiunilor emise de societatile comerciale. Calificativul obtinut: foarte bine.

· Licentiat in drept al Facultatii de Stiinte Juridice a Universitatii din Sibiu (1992 " 1996). Media generala de absolvire: 9,71

ACTIVITATE PUBLICISTICA

· Numeroase articole publicate in Revista Romana de Drept al Afacerilor si Revista de Drept Comercial (membru in colegiul de redactie al Revistei Romane de Drept al Afacerilor);

· Dreptul societatilor comerciale - Dictionar de termeni juridici (Editura Rosetti);

· Drept comercial - curs universitar (Editura Rosetti);

· Dreptul societatilor comerciale " tratat (primul volum in curs de publicare la Editura Rosetti).

Limbi straine : engleza(fluent)

sorin_77718.10.2005 06:23

nu se vede din studiile lui ca ar sti procedurile legale de instiintare a sechestrului... primul ministru nu se autosesizeaza daca tot vrem sa fim o tara corecta?

stephen18.10.2005 07:35

Stimata Doamna economist, nu inteleg cum chiar dumneavoastra va revoltati ca un evazionist este tras la raspundere...

Chiar daca il cheama Ciobanul, tot evazionist este !!!

Iar banii pe care trebuie sa-i plateasca ar putea ajuta Invatamantul sau alt Minister care are nevoie de bani.

Este drept oare ca un evazionist care sfideaza nu numai Legea ci insasi poporul Roman sa nu fie tras la raspundere ???

Masina super-scumpa si-a luat dar obligatiile catre stat nu vrea sa le plateasca... Pai este corect ???

stimati domni, sunt de profesie economist, sunt fata si nu va scriu in calitate de suporter Steaua. Va scriu din prea multa revolta. Cei care sustin ca datoriile catre stat trebuie platite au perfecta dreptate dar oare toata tara asta e corecta?Mai ramasese Becali cu datoriile neplatite? ...

FanSteaua4Life18.10.2005 07:37

Vad ca Bodu este din Constanta...E prima oara de cand ma stiu cand aud un constantean ca simpatizeaza Craiova...Doar asa a spus aseara...Poate e caine dar nu a vrut sa recunoasca... :roll:

I.N.Money18.10.2005 07:53

Bodu momentan ataca Steaua pentru ca vorba lu Mitica de la Liga...ii e frica de cei mai mari(Copos),, :!:

sorin_77718.10.2005 08:47
Stimata Doamna economist, nu inteleg cum chiar dumneavoastra va revoltati ca un evazionist este tras la raspundere...

Iar banii pe care trebuie sa-i plateasca ar putea ajuta Invatamantul sau alt Minister care are nevoie de bani.

Este drept oare ca un evazionist care sfideaza nu numai Legea ci insasi poporul Roman sa nu fie tras la raspundere ???

Masina super-scumpa si-a luat dar obligatiile catre stat nu vrea sa le plateasca... Pai este corect ???

Oare crezi ca Becali era ciuperca cea mai mare si ea trebuia taiata? crezi ca evazionisti mult mai puternici ca vantu sau fratii Paunescu nu ar fi meritat acest lucru mai intai? Si inca o chestie foarte importanta: Aceea datorie este o evaziune fiscala nu a lui Gigi, ci a fratilor Paunescu si dateaza din 2002... Este adevarat ca Gigi a preluat datoria dar tu nu ai dovezi ca el este evazionist fiscal... Asa ca ciocu mic si joc de glezne...

ADRIAN PACURAR18.10.2005 10:05

Domnule Bodu, de ce ati inceput această campanie cu Ciobanul si nu cu un alt club?

- Pentru că domnul Becali a incercat să facă acea mutare la Registrul Comertului, iar conform Codului de Procedură Fiscală era datoria noastră să-l blocam.

- Domnul Becali sustine că societatea care administrează Steaua nu are nici o datorie.

- Lucrurile sunt simple. Steaua a fost administrată de o societate comercială care avea mari datorii la bugetul de stat. Pentru a nu le plati, Becali a infiintat o nouă societate care a preluat doar palmaresul, insemnele clubului si jucatorii, iar datoriile au ramas pe vechea societate. I s-a pus sechestru pe avere pentru că a provocat insolvabilitatea vechii societăți.

- Este 25 octombrie ultimul termen pină la care cluburile iși pot plati datoriile?

- Știti ceva? De 15 ani oamenii ăștia refuză să-și platească datoriile. Îi anunț că a trecut vremea ministilor care erau luati in deplasari pentru a inchide ochii la nereguli. Bodu aplică legea.

- Nu mai există posibilitatea să-și platească macar o parte din datorii si să negociati un plan de reesalonare a sumelor datorate?

- Din 1997 au tot avut posibilitatea să-și prezinte planurile cu reesalonari. Tot vorbesc pe la televizor că vor plati, dar n-au dat un leu. Să vină si să dea bani, nu să vorbeasca Repet pentru toată lumea: 25 octombrie!

www.gsp.ro

FanSteaua4Life18.10.2005 10:51

Oare crezi ca Becali era ciuperca cea mai mare si ea trebuia taiata? crezi ca evazionisti mult mai puternici ca vantu sau fratii Paunescu nu ar fi meritat acest lucru mai intai? Si inca o chestie foarte importanta: Aceea datorie este o evaziune fiscala nu a lui Gigi, ci a fratilor Paunescu si dateaza din 2002... Este adevarat ca Gigi a preluat datoria dar tu nu ai dovezi ca el este evazionist fiscal... Asa ca ciocu mic si joc de glezne...

Exact...

Padrese18.10.2005 11:16

Eu ma bucur ca s-a facut acest lucru, era timpul ca cineva sa zica gata si pentru smecherii din fotbal.Nu ma intereseaza de ce l-a luat pe Becali - lucrurile sunt simple - socitetatea Steaua are datorii la stat si ele trebuie platite de catre actionari, intrebarile ca : de ce nu si rapid sau Dinamo sunt puerile, noi avem datorie si atat conteaza.

Bv Bodu !

Bisquit18.10.2005 11:43

Sall Padre...:))!!! Intradevar asa e corect, insa cate sunt corecte in tara asta??..cate societati sunt cu mult peste noi la datoriile catre stat??...care sunt solutiile de iesit din impas. pentru ca un blocaj e usor de facut mai greu e sa revii.....Fotbalul romanesc e plin de datorii, insa nu Steaua reprezinta tot fotbalul romanesc, sau, ma rog, asa e...... :lol: Asta domnul Bodu nu stie??!!!.

Pe de alta parte, acest 'balamuc' inainte de niste meciuri deosebit de importante pentru noi si pentru Romania, aduce o defavoare nu numai lui Becali sau a nu stiu cui "smecher", ci si milioanelor de romani pentru care aceste lucruri inseamna ceva!!

Offfffff......stiu, o sa ziceti ca si in Italia si in alte tari e la fel.. Aveti dreptate...

sorin_77718.10.2005 11:45

Intr-un fel sau altul se va iesi din aceasta nebunie... Si se poate iesi in doua feluri: Bodu castiga procesul si Becali plateste sau Becali castiga (putin probabil) si.... atentie: statul plateste... pentru ca Becali poate cere daune pe care lesne le va primii... Ce este foarte important: In ambele cazuri Ciobanul va iesi castigator moral si de imagine... pentru ca si daca pierde si plateste lumea il va da exemplu de corectitudine, Chiar si Bodu.

Becali daca va pierde cu siguranta va plati.

Bogdan4Steaua18.10.2005 12:27

"Finantatorul Stealei, Ciobanul, a declarat: "M-a bucurat si m-a impresionat solidaritatea jucatorilor insă voi merge la stadion si le voi spune că solidaritatea inseamnă luptă pe teren pentru Steaua, pentru Ciobanul si pentru Romania. Nu sintem lasi, ci razboinici. Razboiul lor e in iarba Să invingă joi, asta e rasplata pe care o vreau. O parte din jucatori a fost la mine acasă spunindu-mi de Dorinta lor de a nu juca joi, in semn de solidaritate cu mine. Însă in primul rand nu e corect față de suporteri, pentru că razboaiele mele le duc eu si justitia va hotarî cine are dreptate. Meseria lor e să joace"."

"Becali a mai spus: "Am fost la Ministerul Finantelor, la cabinetul ministrului, unde am fost primit foarte frumos. Apoi am fost la ANAF si am inregistrat niste cereri la care vreau un raspuns. Îi cer domnului presedinte Bodu să mi se comunice o decizie in baza careia să mi se spună pentru ce sunt dator, de ce sunt dator, iar dacă sunt, să-mi spună suma. Apoi, in baza codului de procedură fiscala să se pună o garantie bancara o Poliță imobiliară sau bilet la ordin pentru suma de 7 milioane de euro sau cit insumează datoria. Să mi se ridice sechestrul, iar dacă judecatorul va spune că datoria e a mea, atunci se va executa garantia bancara banii din contul meu si voi plati"."

Sursa: GSP

Nu stiu ce a patit Gigi in ultimul timp, dar mai nou nu imi mai e atat de antipatic. Bine....nici simpatic nu imi e. :D

«12345»