FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SECHESTRU PE AVEREA LUI BECALI!!!

«1235»
zipper17.10.2005 09:07

GSP: "Averea lui Ciobanul a fost pusa sub sechestru."

Presedintele Agentiei Nationale a Administrarii Fiscale, Sebastian Bodu, a solicitat ca lui Ciobanul să-i fie pus sechestru pe avere din cauza datoriei pe care clubul din Ghencea o are la bugetul de stat, peste 7 milioane de euro. Astazi, la prinz autoritartile statului au decis să pună sechestru pe toate bunurile lui Becali. Chiar dacă patronul Stelei si-a vindut actiunile nepotilor sai, actiunea de azi a fost posibilă deoarece actele n-ar fi fost inregistrate la Registrul Comertului

horse3717.10.2005 10:31

e de rau daca astia chiar se tin de cuvint. clubul va fi blocat efectiv. doar daca boier cacareaza plateste din mana sa mai putem desfasura activitati.

si cum lucrul asta ni se trage de la scarba de Paunescu, ar trebui sa-i dam foc la hotelul ce-i apartine nenorocitului asta. neamu Paunescu, au devalizat banca dupa banca dupa care au poftit si uite ca au reusit sa pateze si blazonul clubului nostru.

bancile devalizate; bancoop, agricola si faimoasa bancorex.

aici chiar daca-mi calc pe inima spun ca trebuie sa fim aproape de boier cacareaza.

ps. la primul meci in Ghencea sa-i dam ... lui Paunescu si familia lui.

sorin_77717.10.2005 12:04

Bodu nu va optine nimic de la gg... o sa fie o tevatura cu miros de caterinca altfel, daca chiar e pus pe asemenea fapte, nu il vad in viata pe acest Bodu. GG e nebun, daca vi sa ii iei de la gura cu o mana ti-o musca, iar daca vrei sa ii iei cu doua te trage in jos dupa el.. :lol: :lol: :lol: :lol: or sa pice multi, chiar si Federatia ar trebui pentru ca si ea are 2 milioane datorii la banca cei drept...

horse3717.10.2005 12:24

pt Meth0dMan, sorin_777

am citit ce ati scris voi si nu sant de acord . cum credeti voi ca isi desfasoara activitatea cluburile serioase pe care le vedem c.league sau mai bine spus cluburile din vest. eludand fiscul!? de ce sa-i dam in gura lui bodu si de ce sa se faca doar gargara pe tema aceasta!? nu fratilor toata lumea sa-si plateasca taxele si impozitele la stat si sa numai dam tepe! sa terminam odata odata cu nemerniciile astea. sa iesim odata de sub educatia asta manelisto-tiganeasca cu "sa moara mama ii fac"

am spus si ma repet. aceste datorii sant ale nenorocitului de viorel Paunescu. acest neam nenorocit care furat tot ce a putut pe unnde a putut. si din nefericire au trecut si pe la noi.

asa ca, zic eu, lasati-l pe boddu in pace sa-si faca meseria iar toti ce au de platit sa plateasca.

pentru ca...eu platesc impozit, tu platesti impozit s.a.m.d.

FanSteaua4Life17.10.2005 12:37

Oare chiar nu e voie ca Steaua sa aiba o saptamana fara scandal???...Ce curva este lumea asta... :evil: :evil: :evil:

I.N.Money17.10.2005 12:44

Bai dar Bodu asta e fenomenal....l-am vazut la cronica carcotasilor...habar nu are sa calculeze un T.V.A. si pune bete in roata celui mai important club din Europa de Est :evil:

ADRIAN PACURAR17.10.2005 13:13

Hai sa terminam ,datoriile trebuie platite , indiferent cat te doare ma doare sau nu .

ulivius17.10.2005 13:16

Sa plateasca, dar toti !!!

E clar ca lumina zilei ca manevra este contra Stelei iar sarperle de Copos il conduce pe incompetentul de bodu (sau buda). Asta ma deranjeaza !!!

M..e BODU !!!

Virgil17.10.2005 13:30

Iar a facut gura lui Gigi mai mare pocinogul.Trebuia sa taca si sa faca.

Bodu si ai lui i-au luat-o inainte.

Daca intr-adevar i s-a pus sechestru pe avere(inclusiv pe FC Steaua),ori plateste,ori i se pun in vanzare silita bunurile.

Recunosc ca situatia este foarte grea si ma rog ca tensiunile care deja s-au creat sa nu se rasfranga in jocul echipei.

sergiu_titan17.10.2005 13:48

Frate da. acum inainte de meciul cu lens si Rapid ...sa puna sechestru, sa faca mare atmosfera ...NU SE PUTEA ASTEPTA PANA LUNEA VIITOARE DUPA CE S-A ASTEPTAT ATAT TIMP...?

sergiu_titan17.10.2005 13:51

Meth0dMan are dreptate daca il vad pe strada i-o dau parsiveste si gata! chiar daca e ultraj, daca fac puscarie.

Foarte prost a inceput saptamana ...devin pesimist

Ultras_Fever17.10.2005 14:30

n-are cum sa-i puna sechestru pe avere!! lu bodu si in cine l-a pus sa faca manevra asta de kkt!! Asta e ceva politic!!

alexfilip17.10.2005 15:48

Nu ma pricep eu prea bine cu legislatia si cu ce prevede ea in cazul sechestruli, dar averea lu' Ciobanu' e de sute de milioane de euro, datoriile de zeci de milioane de euro...prin urmare - nu pot astia sa ii confist Maibachul, 2 case si inca ceva si sa il absolve de datorii, si sa ne lase echipa in pace pt numele lu' D-ZEU ?

sorin_77717.10.2005 16:12

sotia lui sorin_777!

stimati domni, sunt de profesie economist, sunt fata si nu va scriu in calitate de suporter Steaua. Va scriu din prea multa revolta. Cei care sustin ca datoriile catre stat trebuie platite au perfecta dreptate dar oare toata tara asta e corecta?Mai ramasese Becali cu datoriile neplatite? Nu cred...e ffff multa coruptie in toate domeniile. De ce a lasat Statul Roman sa vanda Fratii Paunescu clubul Steaua inainte sa-si plateasca datoriile? Si de ce acum Becali nu poate sa vanda? E cumva discriminare sau batatie de joc la adresa romanilor???Mai aveam si noi ceva...fotbalul: ca in rest romanii nu mai au nici o placere!!! Voi suporterilor...sustineti clubul Steaua: Becali e doar un pion in aceasta mare bucurie care e fotbalul, si dati-i un sfat lui Bodu: sa inceapa cu coruptia din sanatate, privatizari, constructii...si apoi, sa-si plateasca si clubul Steaua datoriile!!!Nu avem nici o sansa...suntem o tara fara speranta!!!Ne-au condus si ne conduc numai incompetenti (sa nu zic retardati)...

HAI Steaua!!!

FanSteaua4Life17.10.2005 16:34

Vorba celor de la Parazitii...

Citez..."Stim deja cazuri de coruptie din guvern, senat, Armata si politie...Oare nimeni nu a dat atentie in atatia ani sau avem placerea sa fim dusi de cleptomanii"...

Ascultati melodia "Parazitii & Andrei Gheorge - Dreptul la replica" sa vedeti cata dreptate au...Cat mai putem sa rezistam asa...tara asta se duce de rapa putin cate putin...cei de sus fura dar nu patesc nimik...cat draq mai putem rezista atata???

SteauaToronto17.10.2005 17:28

Stati pe fcsteaua.ro in 2 ore video cu declaratii Bodu, Becali , jucatorii Stelei despre datoriile spre stat!

zarboss17.10.2005 17:51

daca omul are datorii sa le plateasca .. ca oricare dintre noi.. nu ?

FanSteaua4Life17.10.2005 17:53
daca omul are datorii sa le plateasca .. ca oricare dintre noi.. nu ?

Dar oare numai el are datorii???

zarboss17.10.2005 18:07

e un inceput .. si sa speram ca nu e doar o vendeta a lui bodu cu Jiji si ca o sa-i ia pe toti la scuturat... dar eu raman la parerea ca daca au datorii sa le plateasca...ca si mama munceste de 30 de ani .. si a platit la stat .. si eu muncesc si platesc la stat.. asa ca si ei sa plateasca

zarboss17.10.2005 18:08

aaaaaaaaaaaaaa... si daca era corect si nu erapus pe furaciune ...platea la timp si nu se aduna atat

.. si se mai si da mare pe la TV..

nu-ti fa griji ca nu o cada Steaua odata cu Jiji....

zarboss17.10.2005 18:11

oricum cred ca bodu ii dinamovist

FanSteaua4Life17.10.2005 18:19
oricum cred ca bodu ii dinamovist

A spus ca e fost fan al Craiovei...

FanSteaua4Life17.10.2005 18:20
aaaaaaaaaaaaaa... si daca era corect si nu erapus pe furaciune ...platea la timp si nu se aduna atat

.. si se mai si da mare pe la TV..

nu-ti fa griji ca nu o cada Steaua odata cu Jiji....

Majoritatea datoriilor sunt de pe vremea lui Paunescu...aici are dreptate, el nu are datorii, dar el a preluat clubul Steaua cu tot cu datorii...

zarboss17.10.2005 18:22

asta e... vezi daca nu se pricepe sa faca afaceri... cand cumperi o societate o cumperi cu tot cu active dar si cu pasive... in cazul lui Jiji .. trebuia sa-i explice cineva ca la oi

SteauaToronto17.10.2005 18:26

Razboi Ciobanul-Bodu! Declaratii de 2 minute la fcsteaua.ro! Senzational Bodu invita presa la licitatie pentru Clubul Steaua intr-un mod ironic:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/1717

«1235»