Rapidul nu e chiar o echipa de duzina...
Dar nu e nici Dinamo :twisted:
Multumesc. Adica nu e Rapid, nu?
Adica Rapid nu e Dinamo. Ca Rapid "nu e" Steaua ne-a explicat anul trecut Aliuta...
Mai da-l naibii pe ala. Nici nu stie cu cine e...Nici eu nu ii compar pe rapidisti cu voi, dar nici cantitate neglijabila nu sunt.
Nu sunt, stiu asta. Dar dupa meci impresia generala va fi ca, fie si pentru 90-95 de minute, au fost o cantitate neglijabila.
Ca sa fiu realist, stiu ca va fi un meci greu. Dar daca nu speram ca-l vom castiga de ce ne mai prezentam pe teren, in peluza, etc ?
Nu era vorba de speranta. Ea exista si la cel mai dificil meci. Spuneam doar ca e greu meciul, atata tot.
Spuneam doar ca e greu meciul, atata tot.
La fel de greu poate sa fie si meciul vostru cu gashca nebuna...e tot prin apropiere... :wink:
Nu e meci usor nici cu Sportul, dar nici ca si cu Rapidul totusi. Eu cred ca ii batem pe Sportul, desi pastrez o doza de pesimism.
Cred ca ar trebui sa pastrezi o doza concentrata de pesimism Reddog...
In aceasta etapa se vede mai bine cine poate sa joace pe abele fronturi (voi aveti chiar trei si cu cupa)... Steaua are un meci mai greu ca cel de joi, asta pentru ca jucam cu niste fomisti de puncte... Daca scoteau un rezultat bun in groapa la voi nu mai erau astazi asa de nemancati... :lol:
INTREBARE: Joaca Radoi?
Stie cineva daca va intra pe teren in Giulesti? De Paraschiv am inteles ca va intra 100%...
Vom invinge!!! FoRzA Steaua!!!
Stati fara grija. Mirel intra si intr-un picior. Nu-i tocmai bine pt sanatatea lui. Dar n-ai ce-i face, e un gladiator.
Nici ai nostri nu tebuie subestimati in privinta foamei de performanta si a foamei de puncte pt CL. Cred ca-i vom domina pe crapizii astia tocmai la capitolul forta si determinare.
Daca-i luam cum i-am luat si pe Dinamo si le dam vreo 2-3 repede, s-a terminat.
FORZA Steaua !!!
Nu stiu ce va agitati atat. Intr-adevar au foame mare de puncte dar joaca tare prost si nu prea au moral bun. Daca pica un gol repede s-a terminat meciul pentru ei. Daca faci presing se pierd ca o fata timida si gafeaza mai rau ca pustii de 10 ani. Reddog cred ca in regie o sa o luati pe coaja rau de tot. Fara Niculescu si Petre echipa voastra e ca masina fara motor. Si cred ca o sa am dreptate.
Imi pare rau baieti, mesajele care contin jigniri sau remarci rasiste vor fi sterse. Asta include "Rapid", "crapid", "tigani", "ciori", si majoritatea glumelor cu subinteles rasist "suporterii Rapidului nu vor veni din cauza gripei aviare".
Nu exista nici un fel de loc de discutii pe marginea acestui subiect, toleranta la asemenea manifestari este ZERO.
Sportul Studentesc este o echipa in maxim de forma.
Dinamo traverseaza o usoara indispozitie dupa semiesecul in fata lui Heerenveen.Mai mult decat atat, Niculescu si Petre nu au jucat.Si cu toate acestea,asa cum era "de asteptat","leii" lui Dan Petrescu "au suferit de acelasi complex" de care au "suferit" toti jucatorii Sportului din ultimii 10 ani in fata lui Dinamo si au pierdut.
In concursul de pronosticuri al lui Toronto,doiul mi s-a parut cel mai sigur semn.Si l-am jucat.
Victorie cu miros puternic de oua clocite,din tortul lor diplomat.
Asta seara,extraterestrii lui Protasov vor trebui sa-si dea obolul de sudoare si sange pentru a invinge acea tupeista echipa a lui Copos,el insusi tupeist prin definitie.
In fata celor superiori nu poti decat sa te inclini si sa iti scoti palaria.Asa vor face suporterii culorilor alb-visinii si jucatorii lor mult prea firavi.
Rapid-Steaua,asa cum am mai spus,2 solist.
Virgil, eu i-am urat ieri succes lui Reddog. Era evident ca Dinamo castiga. Dar nu-i nimic, ii vom bate si noi diseara pe rapidisti. Ai sa vezi...
Inca o dovada ca Speranta moare ultima.Iata cum au fost votate sansele celor doua echipe pe unul dintre site-urile rapidiste :
Ce pronostic dati la RAPID - Steaua ?
Bate RAPID
83%
Meci egal
5%
Bate Steaua
10%
Nu stiu ce sa zic
3%
Voturi: 617 / pana la ora 18:00 in ziua meciului.
Acesti copii ai Giulestiului,ori nu realizeaza cat de mic e Rapid in comparatia cu Steaua,ori nu ii duce capul.Ceea ce,e acelasi lucru.
O Stea va coborî din Cer si va parjoli Giulestiul !
Speranta moare ultima. Dar tot moare. Cat despre cei care-au votat pe site... probabil ca li s-a facut mila de Rapid. Sau sunt masochisti carora le place sa piarda...
Excelenta coregrafia noastra... :lol:
Rapid, ca si Timisoara, are mentalitate de echipa mica. Singurul modalitate prin care ne face fata este un joc dur, de ciomagarii. Si idiotul de Tudor nu are tupeul sa ia nici o masura
L-a eliminat pe Nicolita prea usor si a dat doar galben la acea intrare la Radoi. Jucam in inferioritate numerica din pacate. Sper sa rezistam desi va fi foarte greu.
Rapid, ca si Timisoara, are mentalitate de echipa mica. Singurul modalitate prin care ne face fata este un joc dur, de ciomagarii. Si idiotul de Tudor nu are tupeul sa ia nici o masura
Ba da, a luat. Si inca intr-un stil demn de orice arbitru de clasa mondiala. Saracul Banel nu i-a rupt piciorul lui Niculae... Probabil ca Rada nu era eliminat nici daca-l lovea pe Mirel cu bata. Sau cu ciomagul, ca tot vorbim de comagari...
a luat ..dar cu noi :evil: :evil: :evil:
sper ca dupa aceasta pauza echipa sa arate altfel.
la ce tertipuri recurg rapidistii doar ca sa castige...au udat gazonul de zici ca a plouat..doar ca sa nu reuseasca Steaua sa-si faca jocul de pase :evil:
Si se mai supara cand ii facem t....., c...., etc. Asta le e mentalitatea... Dar astfel de jmecherii nu duc la nimic. Si iar se vor plange ca n-au fost lasati sa castige...
In aceste conditii l-as schimba pe Dica/Iacob cu Dumitru. Poate functioneaza. Am juca un 4-4-1.
Mai degraba pe Radoi. Saracul e intr-un picior. Dumitru ar putea sa le puna o centrare buna lui Iacob & Dica. Asta daca mai stie sa centreze ![]()
ce bine ar fi sa se suspende meciul :twisted: