pana la urma e un rezultat bun.. dar nu suntem paranoici sau subiectivi daca Tudor a arbitrat jalnic....
pana la urma e un rezultat bun.. dar nu suntem paranoici sau subiectivi daca Tudor a arbitrat jalnic....
Singurul lucru urat a fost Tudor....Am iesit dintr-o saptamana a mortii cu 7 puncte si golaveraj 8-1..ce sa mai zic??? altii ies dintr-o saptamana cu un blat un meci ajutat de arbitrii si unu serios in care nu au suflat :!:
Dupa parerea mea arbitrul Tudor este cam frustrat...poate are vreo reminescenta din copilarie(poate a fost abuzat sexual)...daca era un alt arbitru intelegea acele iesiri ale galeriilor(stiu ca sunt cam exagerat dar si lucrurile alea fac parte din fotbal)..setea de a iesi in fata a lui Tudor scoate in relief un caracter ascuns si murdar..daca cineva se pricepe la psihologie ar putea intelege ceva mai mult din actiunile lui...eu zic sa uitam de acest meci si sa ne gandim la viitor...avem alte echipe in fata si altee meciuri frumoase.Sunt bucuros de un singur lucru:in acesti 2 ani Steluta ne-a rasfatat cu un fotbal de calitate...deh doar in Cupa UEFA se poate juca frumos.Peisajul european este dulce si calduros...m-am plictisit de eternul gri debusolant din Divizia A
.....Peisajul european este dulce si calduros...m-am plictisit de eternul gri debusolant din Divizia A
E cum ar fi sa joace Steaua intr-un campionat cu Sampdoria, Valencia, Lens, Villareal, Rosenburg, Liverpool, etc...???
Ar fi fabulos, insa trebuie sa ne multumim sa privim in Ghencea "fotbalisti si suporteri" ca cei de la rapid, Dinamo, gloria... etc.
UITATI ACEST MECI CAT MAI REPEDE!!!
PS: Insanatosire grabnica pentru Radoi... Conform GSP are entorsa de gradul II... Se va intoarce roata Rada... Se va intoarce...
Probabil Rada este considerat erou acum la el in Jiulesti.. :evil:
In urma incidentelor din timpul meciului,comisia de disciplina a LPF a hotarat ca urmatoarele doua meciuri din campionat ale ambelor echipe,sa se joace cu portile inchise.
Pentru noi acestea vor fi cu Gloria Bistrita si Sportul Studentesc.
am auzit de la o pasarica despre hotararea lui Cioaba de al face pe Rada cavaler al mesei patrate pt intrarea la Radoi! ![]()
Probabil Rada este considerat erou acum la el in Jiulesti.. :evil:
daca e considerat erou.. sa le luam toti eroii in p..a ... eu mor de ciuda cum lasa astia niste tarani obositi sa joace.... pe criminalii astia nu-i mai vede nimeni.....
eh nu vreau sa mai dau exemple din italia pt ca imi sare lumea in cap..eu o tin pe a mea....asta face parte dintr-un derby..un derby intre doua galerii implica si satirizarea rivalilor prin mesaje subtile,coregrafii care sa loveasca 'la sentiment'....intradevar nu sunt de acord cu violenta excesiva!"
asta face parte dintr-un derby..un derby intre doua galerii implica si satirizarea rivalilor prin mesaje subtile,coregrafii care sa loveasca 'la sentiment'
Serios ? E vreo lege care spune ca esti obligat sa "satirizezi" adversarul cu bannere cu mesaje gen "Uram ciorile" sau "Ariel pentru Jardel" ?
Mult prea multi indivizi confunda stadionul cu un loc unde vin sa isi verse toate refularile. Ei de fapt nu sunt suporteri, pentru ca principala lor activitate nu este sa-si incurajeze echipa lor ci sa o injure pe cea adversa. Daca favoritii prind o zi mai slaba incep fluieraturile, injuraturile, etc, adresate si propriei echipe. Eventual mai gasim si un motiv de bataie, cu jandarmii uneori, dar de preferinta cu suporterii echipei adverse, mai ales daca individul in chestiune e singur sau fara "baietasi" prea multi langa el.
Din cauza unor astfel de "ultrasi" nu pot sa vin cu prietena mea la meci de exemplu. Pentru ca nu am "gasca de baietasi" si sunt un om mai calm, nu fiecare al treilea cuvant ce-mi iese din gura e o injuratura.
daca esti calm si nu te poti duce cu prietena pe stadion,atunci stai acasa si da-i 'mute' la televizor..stadioanele nu sunt biserica..se stie doar ca lumea isi baga si isi scoate....si injuraturi nu se aud numai la peluze.Daca nu esti de acord atunci hai sa sufocam acest fenomen...intradevar violenta nu isi are locul prin stadioane dar satirizarea rivalilor da.Hai sa fim seriosi...ma repet pt a mia oara...nu mai da vina pe altii cand fiecare dintre noi in interiorul nostru si in mintea noastra gandim aceleasi lucruri!!
N-ai inteles. In primul rand, n-ai de unde sti ce gandesc eu despre Rapid sau Dinamo, etc. O spun eu direct : nu-mi plac. Chiar deloc. Asta nu inseamna insa ca trebuie ca odata ajuns pe stadion trebuie sa incep sa-i injur cat pot. Napoletanule, eu cand vin la stadion eu vin pentru Steaua. Poate nu ma crezi, dar eu nu vin ca sa-l injur pe Borcea, Andone, Copos sau Lucescu. Eu vin ca sa strig "Haide Steaua !!", "Campionii din Ghencea", sa aplaud cat pot, sa incurajez fiecare jucator ce intra pe teren pentru Steaua Bucuresti.
Vin sa-mi vad echipa preferata, echipa copilariei mele. Visam odata sa imbrac si eu tricoul ros-albastru.
Ce face Dinamo ? Ce face Rapid ? Ma intereseaza destul de putin. Uneori chiar deloc. Ce fac galeriile lor ? Ce striga ei despre Steaua, despre suporterii stelisti ? Nu ma intereseaza absolut deloc... Stadioanele nu sunt ele biserici, dar nici haznale nu trebuie sa fie.
Stadioanele n'au cum sa fie altfel.Masele de oameni nu pot fi controlate.Nu cred ca cineva in vecii vecilor va reusi sa faca acest lucru!era mai bine cand se striga 'UA Dinamo UA RAPID'?Aceasta este societatea in care traim.Din pacate liberalismul in care s-a imbibat societatea occidentala este vinovat!
Sa incheiat meciul...propun offtopic...
mi se pare corect!
In urma incidentelor din timpul meciului,comisia de disciplina a LPF a hotarat ca urmatoarele doua meciuri din campionat ale ambelor echipe,sa se joace cu portile inchise.Pentru noi acestea vor fi cu Gloria Bistrita si Sportul Studentesc.
Pacat pentru jucatorii nostri ca nu vor putea fi incurajati de suporteri la aceste doua meciuri.
Cred insa ca LPF a luat hotararea asta pentru ca cele doua echipe de zdrente (asa cum se prezinta la meciurile impotriva lui Dinamo) sa nu polueze vizual galeria Stelei.
Tudor nu a arbitrat jalnic, ci perfid. ma intreb cum de au uitat sa ii treaca pe tricou si reclamele rapidului, ca aceeasi culoare oricum aveau!
daca faultul lui rada era dupa eliminarea lui Banel, atunci rada trebuia sa ia si rosu si vreo cinci suturi in kur si douazeci de pumni in bot. rapidul a jucat cu ura, ura nascuta din invidie si neputinta!
Steaua trebuie sa se invete sa joace fiecare meci impotriva echipei adverse dar si impotriva arbitrajului potrivnic. credeti ca UEFA s-ar bucura sa ajungem noi in finala? sa nu le mai iasa lor socotelile?
asa ca trebuie sa-i batem, pe toti! la fotbal...
exact mounty: cu ura au jucat gunoierii. din primul minut asta a fost obiectivul lor: sa provoace si sa enerveze ca sa aduca nivelul jocului atat de jos incat sa poata face fata. daca se juca fotbal ii bateam pentru ca nu puteau face pressing-ul ala 90 de minute mai ales ca si asa avusesem o ocazie mare de tot (Ogararu) iar ei nici una.
Tudor, a arbitrat cu alb-rosu pe dedesubt si ma enerveaza nu numai ca am ramas in zece dar mai ales ca nu se stie daca Radoi mai poate juca la genova. chiar si in zece puteam sa-i batem daca Lovin ar fi avut curajul sa traga direct spre poarta la pasa lui Iacob sau daca, la aceeasi faza, Bostina nu se hazarda si i-ar fi dat pasa lui oprita.
atunci ar fi fost chiar frumos sa-i vedem pe gunoieri ce mai ziceau. ca asa se plang ca ne-am bagat cu curul in poarta. pai cu Banel eliminat aproape degeaba, cu Radoi accidentat, in 10 oameni, ce vroiau, sa iesim la pressing si sa atacam in valuri? mortii lor de nespalati nomazi.
sper sa se refaca pana pe 3 nov Radoi sa putem aborda meciul cu dorienii in efectiv complet, macar pentru o repriza.
Tudor nu a arbitrat jalnic, ci perfid. ma intreb cum de au uitat sa ii treaca pe tricou si reclamele rapidului, ca aceeasi culoare oricum aveau!daca faultul lui rada era dupa eliminarea lui Banel, atunci rada trebuia sa ia si rosu si vreo cinci suturi in kur si douazeci de pumni in bot. rapidul a jucat cu ura, ura nascuta din invidie si neputinta!
Steaua trebuie sa se invete sa joace fiecare meci impotriva echipei adverse dar si impotriva arbitrajului potrivnic. credeti ca UEFA s-ar bucura sa ajungem noi in finala? sa nu le mai iasa lor socotelile?
asa ca trebuie sa-i batem, pe toti! la fotbal...
asa e trebuie sa ii batem la fotbal.. poate daca stiau si rapidistii vorba asta se juca ceva fotbal duminica.... asa ei au avut o singura grija.. sa le rupa oasele jucatorilor nostri
Referitor la meciul vostru cu Rapidul, a fost unul dintre cele mai stupide si lipsite de spectacol fotbalistic meciuri pe care le-am vazut in ultimul timp. A fost urat in orice caz. In primul rand "ura" a fost dusa la extrem, Rada a facut un joc super urat (dupa parerea mea, merita eliminarea), Nicolita a cedat si el nervos si a comis-o la randul lui, iar suporterii, sub orice critica...Trebuie sa recunosc insa ca rapidistii au fost mai "rai" decat voi. Suspendarea stadioanelor a fost, dupa parerea mea, o masura bine venita. Totusi parca Rapidul merita 2 etape de suspendare si voi una...
Totusi parca Rapidul merita 2 etape de suspendare si voi una...
Corect, dar cei de la comisie ar fi fost acuzati de discriminare etnica
:twisted: La asta nu m-am gandit. Daca eram in locul arbitrului opream meciul, dar pana la urma a fost mai bine pentru noi ca s-a terminat asa, ati facut egal, nu 3-0 la masa verde cum urma in cazul opririi meciului.
Referitor la faza in care Banel a luat cartonas rosu. Am vazut recent pe satelit meciul Ol.Marseille-Lille(1-1) pentru a-i studia pe adversarii lui Dinamo evaluand astfel sansele de calificare ale cainilor si prin minutul 80, s-a petrecut o faza identica cu cea din meciul cu Rapid. Nu mi-a venit sa cred: parca era o reconstituire a acelei faze(din pacate nu am avut inspiratia de moment sa o inregistrez si cei de la OM TV nu au mai difuzat alte reluari). Arbitrul era extrem de bine pozitionat...pana si faza s-a petrecut in aceeasi zona a terenului...decizia arbitrului?...a lasat jocul sa continue. O singura diferenta: jucatorul advers nu s-a aruncat ca un soldat impuscat tinandu-se cu mana de fata ci a sprintat mai tare si pana la urma l-a deposedat pe jucatorul lui Lille.
... Arbitrul era extrem de bine pozitionat...pana si faza s-a petrecut in aceeasi zona a terenului...decizia arbitrului?...a lasat jocul sa continue. O singura diferenta: jucatorul advers nu s-a aruncat ca un soldat impuscat tinandu-se cu mana de fata ci a sprintat mai tare si pana la urma l-a deposedat pe jucatorul lui Lille.
Aici a "gresit" jucatorul advers.Ca nu s-a aruncat,ca nu a fortat mana arbitrului Tudor sa dea galben.Scuza-ma,arbitru era Tudor,nu-i asa ? :wink: Iar jucatorul care nu s-a aruncat,nu era jalnicul de Niculae,nu?