FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid-STEAUA 0-0 !!!

«13456»
iL Napoletano23.10.2005 18:52

Parerea mea este ca aceste iesiri trebuie amendate de catre 'opinia publica'...trebuie discutate in emisiunile de specialitate..aici in italia antrenorul parmei anul trecut a avut o iesire de genul asta imediat dupa meciin care a atacat dur arbitrajul facandu-i hoti la drumul mare...a doua zi societatea a emis un comunicat in care echipa si antrenorul si-au cerut scuze arbitrilor pt iesirea de dupa meci.Stiu ca cer luna si soarele in momentul asta dar cel putin vreau decenta din partea antrenorilor...sa nu se mai arunce cu noroi aiurea....Locul lui Razvan Lucescu este la Teatru sau la Cabaret...nu pe banca pe post de antrenor!

Motanu D23.10.2005 18:57

Se pare ca Radoi nu va mai juca anul asta. Tudor sa-si dea demisia. E clar ca e incompetent.

Rada ar trebui suspendat de comsiile abilitate.

iL Napoletano23.10.2005 19:05

Poti relata mai pe intelesul tuturor ce a patit Radoi?

Motanu D23.10.2005 19:08

Am inteles dintr-o declaratie data la o emisiune TV de Mirel ca acesta ar fi suferit cel putin o entorsa la glezna. Adica cel putin 2-3 saptamani Maine va face un control RMN si va afla daca sunt afectate si ligamentele. In cazul in care ligamentele sunt afectate Radoi va lipsi de pe teren o perioada mai lunga.

Probabil ca maine vor exista mai multe informatii despre acest caz. Dar reactiile lui Radoi si ale lui MM nu pareau prea incurajatoare. Sa speram ca nu e chiar atat de grav.

iL Napoletano23.10.2005 19:11

Merci!Oricum propun un referendum pt trimiterea lui Lucescu Junior la cules de mango,papaya si nuci de cocos.!Poate va fi productiv in ceva!

Motanu D23.10.2005 19:13
Merci!Oricum propun un referendum pt trimiterea lui Lucescu Junior la cules de mango,papaya si nuci de cocos.!Poate va fi productiv in ceva!

Si sa-l ia si pe Rada pe post de magar. Sa care fructele respective... :twisted:

iL Napoletano23.10.2005 19:17

Nuuu....pe Rada il vad mai apt undeva prin Siberia...la cules de cartofi si castraveti :roll:

FanSteaua4Life23.10.2005 19:40

Incredibil dar adevarat...Imi este scarba de tara in care traim...De fapt de unele exemplare din ea...Nu mai pot de nervi, am spart si un geam din cauza meciului...O sa incerc sa uit pentru totdeauna acest meci, altfel va trebui sa fiu internat la spitalul de nebuni...Meciul trebuia sa se termine egal sau sa piarda Steaua...si asa sa intamplat...Propun OffTopic pentru a calma spiritele...

iL Napoletano23.10.2005 19:43

Eu propun sa-l blestematzi pe Tudor in gandul vostru...inainte de culcare cateva injuraturi si gata....calm baieti calm! 23 e aproape!

FanSteaua4Life23.10.2005 19:47
Eu propun sa-l blestematzi pe Tudor in gandul vostru...inainte de culcare cateva injuraturi si gata....calm baieti calm! 23 e aproape!

Nu fi asa sigur...Dinamo joaca in 12 jucatorii...

Motanu D23.10.2005 19:49

De fapt in 13. Pe langa Craciunescu il putem trece si pe Mitica...

iL Napoletano23.10.2005 19:55

da este adevarat ca meciurile lui Dinamo seamana cu piesele de teatru ale lui Sofocle.....are mereu un 'DEUS EX MACHINA' care rezolva intamplarile! :twisted:

FanSteaua4Life23.10.2005 19:56
da este adevarat ca meciurile lui Dinamo seamana cu piesele de teatru ale lui Sofocle.....are mereu un 'DEUS EX MACHINA' care rezolva intamplarile! :twisted:

:lol: :lol: :lol:

iL Napoletano23.10.2005 20:02

si mai sare lumea la gatul lui Becali cand zice de conspiratii pesedisto-comuniste....lume trezirea...traim intr-o tara de comunisti!

Bogdan4Steaua23.10.2005 21:00

Acum trebuie sa asteptam din pacate pasii gresiti ai lui Dinamo. Sper sa vina cat mai curand. Noi trebuie sa ne vedem in continuare de jocul nostru. Azi am jucat in conditii speciale asupra carora nu mai merita insistat(arbitraj, teren, adversar). Pe mine ma intereseaza in primul rand starea lui Radoi. Sper sa nu fie ceva grav. Avem nevoie de el in UEFA.

Ramon Sanchez Pizjuan24.10.2005 02:20

Ce rahaturi de oameni acesti gunoiesteni. Au udat terenul intentionat de devenise piscina la startul meciului. Au inceput partida cu faulturi grosolane, chiar criminale la oamenii de baza ai Stelei (daca il pierdem pe Radoi pentru o perioada lunga eu ma duc sa le dau foc la stadion. mai vine cineva?). Noroc ca sunt atat de prosti incat n-au miscat nici cu un om in plus...

Virgil24.10.2005 02:33

Imi amintesc de un reportaj sportiv scris de un ucrainean dupa un meci Dinamo - Sahtior.

Dupa ce a facut o descriere a imprejurimilor stadionului si a atmosferei din timpul meciului a concluzionat : "Tot ce am scris mai sus se poate rezuma intr-un singur cuvant : ti-ga-nie(!) a incheiat el silabisind.

Asa a fost si pe Giulesti ieri seara.Cei din galeria Rapidului s-au comportat exact asa cum le e renumele.

Dementii din tribune au atentat la integritatea corporala a jucatorilor nostri,aruncand cu mari bucati de ciment in directia lor.

Sa nu va mire daca in curand,pe acest stadion se vor auzi focuri de arma.

Sunt sigur ca Gigi Copos nu va lua nici-un fel de masuri impotriva galeriei si a conducatorului lor rrom care instiga la violenta.

Sunt sigur ca FRF si LPF vor privi neputinciosi si nu vor vrea sa-l supere pe vicepremier.

Rusine brigazii de jandarmi care a "asigurat" buna desfasurare a ostilitatilor.

Arbitrul ? Vorba lui Gigi.O zdreanta.

MUlta mIntE Tudor.

1282469303b70dc99b6a4_250_200_.jpg

1282525333ffbe0a87d6d_250_200_.jpg

iancu dragosh24.10.2005 03:23

FAptul ca Dinamo este ajutat de arbitrii este un lucru evident. In general lumea speculeaza ca distinsul Oltean, adica Ion Craciunescu, este influentat de prietenia pe care o are cu Ioan Becali, vezi faptul ca a lucrat la firma acestuia si partidele de table dintre cei doi. Insa marele impresar s-a ocupat daor de racolarea acestui individ.

Adevarul este urmatorul si vorbesc din surse sigure: echipa de muncitori ai lui Gigi Netoiu alcatuieste mana de lucru care participa la constructia casei lui Ion Craciunescu, bineinteles pe gratis. Asadar caz clar de mita si Coruptie. De asemenea sunt foarte curios care este firma de betoane care furnizeaza material pentru aceasta construcite. Nu stiu, dar nu m-ar mira sa fie vorba de Romconstruct. pentru cine nu stie aceasta firma este "copilu'" lui Turcu, actionar la Dinamo.

In concluzie: caz clar de coruptie pe care nimeni nu-l investigheaza. De ce? Raspunsul la GSP.

ulivius24.10.2005 03:43

Steaua a cerut arbitrii straini la aceste meciuri. De ce oare e singura echipa care vrea asa ceva ? S-a vazut si aseara pe teren.

Daca-i dadea rosu lui rrada loe dadeam vreo 2 boabe de se linisteau si ei si galeria.

Bravo Steaua. S-au luptat ca niste eroi. De ce toate echipele sar la gatul nostru sa ne muste efectiv, iar Dinamo defileaza ca la balet ?! S-a vazut si se va vedea in continuare in Europa care este cea mai buna echipa din Romania.

Avem nevoie de titlu pt a ajunge in CL.

FORZA Steaua !!! ATI FOST EROI !!!

sorin_77724.10.2005 03:54

Pai cred ca o fura cainii la bulgari cum a furat-o Leans de la noi... La ce parteneri de joc au ei... adevarati prieteni si frati de cruce... s-a vazut Sportu... nu mai zic de Gloria... pe noi meciurile de genul acesta cu rapid ne calesc si ne fac puternici pentru Europa... Steaua va fi singura care va ajunge in primavara Europeana...

misha24.10.2005 03:56
sunt un pic suparata...doar un pic :? , dar e de admirat cum au rezistat baietii 60 si ceva de minute cu un om in minus fara sa primeasca gol..si pe deasupra mai erau si obositi dupa meciurile din saptamana asta (asta nu-i o scuza..dar totusi nu suntem Barcelona sau real sa jucam cate 3 meciuri pe saptamana ..si toate care cereau mult efort..)

De ce in viziunea ta, doar echipe ca Real sau Barcelona pot juca 3 meciuri pe saptamana?

nu mai...nu intelesesi ce-am vrut de fapt sa zic eu....ele sunt obisnuite sa joace cate 3 meciuri pe saptamana..noi de abia acum incepem sa facem asta

Motanu D24.10.2005 04:06
Steaua  a cerut arbitrii straini la aceste meciuri. De ce oare e singura echipa care vrea asa ceva ?  S-a vazut si aseara pe teren.

Mai bine zis de ce Craciunescu NU A VRUT arbitrii straini ? Pentru ca explicatia lui pare formulata pe o tersa din Pipera la un joc de table...

Oare de ce aceasi echipa. rapid, a fost dezavantajata clar la meciul cu Dinamo ? Cu ce a fost mai vinovat M. Constantin in acel meci decat Rada.

Probabil ca viitorul presedinte al FRF ne va explica ca asa era scris in scenariu... Cum care scenariu ? Ala scris de marele regizor I. Becali...

Allen24.10.2005 04:20

Pana una alta ne-am facut singuri viata grea cu eliminarea lui Banel, chiar daca a fost o decizie exagerata.

Lasati arbitrajele deoparte ca prea vedem conspiratii peste tot.

Mai bine sa-si bage jucatorii mintile in cap si sa sa se concentreze mai mult pe obtinerea de 3 puncte in meciurile importante. Ca pana acum in toate meciurile importante (cele cu rivalii si acel de neuitat 1-1 cu rosenborg) le-au cam tremurat picoarele. 4 puncte pierdute inseamna foarte mult in lupta pt 23 si mi-e teama ca o sa cam plangem dupa ele.

sorin_77724.10.2005 04:32
Pana una alta ne-am facut singuri viata grea cu eliminarea lui Banel, chiar daca a fost o decizie exagerata.  

Mai bine sa-si bage jucatorii mintile in cap si sa sa se concentreze mai mult pe obtinerea de 3 puncte in meciurile importante. Ca pana acum in toate meciurile importante (cele cu rivalii si acel de neuitat 1-1 cu rosenborg) le-au cam tremurat picoarele. 4 puncte pierdute inseamna foarte mult in lupta pt 23 si mi-e teama ca o sa cam plangem dupa ele.

Anul trecut am pierdut in giulesti si totusi am luat titlul ... Acum am facut egal... si de ce nu l-am mai lua ma rog!?!?! ca am facut egal acasa si cu cainii? lasa ca ii batem in groapa... iar cu rapid maturam in Ghencea in retur...

iancu dragosh24.10.2005 04:36

"Pana una alta ne-am facut singuri viata grea cu eliminarea lui Banel, chiar daca a fost o decizie exagerata.

Mai bine sa-si bage jucatorii mintile in cap si sa sa se concentreze mai mult pe obtinerea de 3 puncte in meciurile importante. Ca pana acum in toate meciurile importante (cele cu rivalii si acel de neuitat 1-1 cu rosenborg) le-au cam tremurat picoarele. 4 puncte pierdute inseamna foarte mult in lupta pt 23 si mi-e teama ca o sa cam plangem dupa ele."

Nu e vorba de nici o conspiratie. netoiu il plateste pe craciunescu, chiar daca nu cu bani, si acesta isi face treab. Foarte simplu.

«13456»