Steaua-motherwell pe Pro TV
TVR transmite meciurile din CHL
Steaua-motherwell pe Pro TV
TVR transmite meciurile din CHL
Pro TV va transmite Steaua - Motherwell joi de la ora 20.45 si banuiesc ca si returul la fel. ![]()
adica cum mestere? Ca cand ne-am mai facut noi de ras?
Glumesti,nu? Tot campionatul trecut .
Nu se stie nimic de retur...nu sti cum sunt astea...turul cu ungurii a fost transmis de DinamoTV (Lanterna 1) iar returul de DIGISHIT asa ca...
Important e sa transmita cineva si returul,si sigur o sa fie asa,sa vedem meciul.In rest,pana atunci,sa-i batem joi,sa nu prea avem probleme in retur.Dar cine stie,cu atatea absente va fi cam greu.
De o deplasare in Scotia se aude ceva?
Tot Pro TV il transmite.
Important e sa transmita cineva si returul,si sigur o sa fie asa,sa vedem meciul.In rest,pana atunci,sa-i batem joi,sa nu prea avem probleme in retur.Dar cine stie,cu atatea absente va fi cam greu.
chiar daca nu este transmis tot de Pro TV, facem noi cumva(fcsteaua.ro) sa vedeti meciul live video. ![]()
Pe ei , pe mama lor!! ![]()
Steaua - Motherwell Live Pe Pro TV si Live pe neT ==> ![]()
Si returul de asemenea
La Ujpest - Steaua nu v-am dezamagit deloc! Va multumim ca ne-ati sprijinit cu o vizita si ca ati urmarit returul din Ungaria la noi pe site.
Va fi si asta un meci.Daca te uiti la meci,mai bine oo faci doar din repriza 2.
Treziti-va la realitate numai suntem in UCL care va fi transmis de tvr presupun , noi % pe Pro TV joi , 20:45
sall
locuiesc acum in uk (londra) si doresc sa ma duc in deplasarea din scotia dar pe un site am citit ca nu s e pun bilete online pt vinzare as vrea s a stiu si eu daca s e pun pt suporteri Stelei din rom. bilete la vinzare si cind?
si de unde le pot lua ?
stadion ,magazin unde?
multumesc...
Steaua - MOTHERWELL = 2-1
MOTHERWELL - Steaua = 0-1
Salut am loat si eu bilete la meciul acesta iar sus pe bilete nu arata stelele de la UCL si sezon 08'09 .. cam ciudat .
Are ceva daca este asa. ![]()
Salut am loat si eu bilete la meciul acesta iar sus pe bilete nu arata stelele de la UCL si sezon 08'09 .. cam ciudat .Are ceva daca este asa.
Pentru ce ar fi stelele din UCL pe bilete ?
Alooo suntem in sez 09-10 in Preliminarii Europa League ![]()
Pentru ce ar fi stelele din UCL pe bilete ?Alooo suntem in sez 09-10 in Preliminarii Europa League
![]()
Pe biletul meu este 08'09 ![]()
Pentru ce ar fi stelele din UCL pe bilete ?Alooo suntem in sez 09-10 in Preliminarii Europa League
![]()
stelele sunt pe bilete pt ca desteptii de la club au tiparit pt sezonul de CL 2008-2009 (ma rog in cazul nostru mai mult 2008 decat 2009
) o gramada de bilete cu stelusssele CL si sponsorii de acolo. Biletele au ramas nevandute ( gen 17000 de oameni la meciul cu Florentina audienta), astfel ca de atunci pana acum se vad bilete tip-CL pe care erau imprimate diverse meciuri. Presupun ca acuma s-a terminat stocul ![]()
![]()
15:35, 29 iul
Sosirea echipei de fotbal Motherwell.
Aeroportul Bãneasa.
19:00, 29 iul
Antrenorul echipei de fotbal Motherwell, Jim Gannon, susține o conferințã de presã.
19:00, 29 iul
Antrenamentul oficial al echipei de fotbal Steaua București, înaintea meciului cu Motherwell.
19:30, 29 iul
Antrenamentul oficial al echipei de fotbal Motherwell.
sursa: mediafax
Iar ne-a facut bou' de kkt. ![]()
Dupa ce ieri, Becali a ridiculizat ca un idiot clubul Motherwell, iata si raspunsul antrenorului scotienilor:
Cred cã am vãzut astfel de declarații și din partea lui Flamurtari, în turul precedent. Îmi place sã cred cã noi mereu am dat dovadã de respect și profesionalism fațã de echipa adversã și țara ei. Probabil cã afirmațiile au fost scoase din context și Steaua are mari așteptãri de la aceastã întâlnire. Oricum, noi vom merge acolo în speranța cã vom reprezenta o surprizã prin calitatea jocului, a spus Jim Gannon.
Inca un scuipat pe blazon...
Nicidecum. Reprezinta o flegma in ochii ciobanului. Apoi sunt prea mici astia ca sa te exprimi cu profesionalism fata de ei.
Nene Virgile, indiferent de adversar, trebuie sa dai dovada de respect.
Cand Real Madrid a venit in Ghencea, nimeni de acolo nu s-a apucat sa debiteze cretinitati de-astea. Toata lumea a vorbit cu moderatie, desi era clar cine-i favorita.
Ca sa fii respectat, trebuie sa dai dovada la randul tau de respect. Un club mare nu-si ridiculizeaza niciodata adversarul, chiar daca acesta este Real Madrid sau Dacia Chisinau
Cand esti fata in fata cu adversarul, da. Ciobanul nu a facut decat sa-si exprime parerea in legatura cu soarta meciurilor cu Motherwell, in stilul lui neaos. Ce pretentii poti sa ai? Si pana la urma cine sunt scotienii astia de se dau asa de loviti? Or fi Real Madrid? Manchester? Nu, sunt acea echipa care participa in competitie pentru ca a fost fair-play sau nu stiu ce. Ei vezi, raportandu-se la Becali, nu prea mai sunt. Mai da-i in fisic de aici.
SuperFinule, nu e motiv de suparare ca opiniile noastre nu coincid de data aceasta. Poate dimpotriva. ![]()