FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Motherwell

«134567»
Lari29.07.2009 12:53

Ei, asta ar fi acu', sa ne certam pe tema asta... Avem doua puncte de vedere diferite, atata tot.

Pe mine ma deranjeaza rahaturi de-astea.

Si cand s-a dus Chelsea sa joace cu Levski, iar Mourinho a declarat ca nu stie absolut nimic de echipa bulgareasca, ca nu a vazut nicio caseta cu ei, si ca nu-si face griji, tot aiurea mi s-a parut.

E evident ca noi suntem favoriti si e evident ca ne vom califica, nu asta e baiul. Problema e ca, atunci cand iesi din casa, tre' sa te comporti ceva mai acatarii, ca doar imbecilii umbla in chiloti pe strada, in amiaza mare.

Virgil29.07.2009 12:57

Cu asta sunt de acord. Daca ar invia Ceausescu si ar vedea cum umbla oamenii dezbracati pe strada, ar muri la loc. E posibil sa se fi intamplat. :drunk:

_yang29.07.2009 12:58
Cand esti fata in fata cu adversarul, da. Ciobanul nu a facut decat sa-si exprime parerea in legatura cu soarta meciurilor cu Motherwell, in stilul lui neaos. Ce pretentii poti sa ai? Si pana la urma cine sunt scotienii astia de se dau asa de loviti? Or fi Real Madrid? Manchester? Nu, sunt acea echipa care participa in competitie pentru ca a fost fair-play sau nu stiu ce. Ei vezi, raportandu-se la Becali, nu prea mai sunt. Mai da-i in fisic de aici.

Pai fair-play-ul e ideea fotbalului...

Virgil29.07.2009 13:03

In teorie sunt de acord. Dar in practica se intampla atatea de cand CFR e in prima Liga, Mircea Sandu presedinte FRF, Mitica Dragomir seful ligii, Iuliu Muresan, Iancu Marian, Borcea, Copos, Porumboiu si altii de teapa lor presedinti de cluburi.

Toti se considera imaculati, dar sunt departe de a fi si mai ales de a fi fair-play.

Alexander29.07.2009 14:19

Aveti idee daca mai gasesc 3 bilete maine daca vin pe la 5 la stadion?

_yang29.07.2009 14:44
In teorie sunt de acord. Dar in practica se intampla atatea de cand CFR e in prima Liga, Mircea Sandu presedinte FRF, Mitica Dragomir seful ligii, Iuliu Muresan, Iancu Marian, Borcea, Copos, Porumboiu si altii de teapa lor presedinti de cluburi.

Toti se considera imaculati, dar sunt departe de a fi si mai ales de a fi fair-play.

Si ce treaba are Motherwell cu asta...? Mie mi s-a parut ca au dat declaratii pline de respect in legatura cu Steaua. Insa ciobanul tot cioban ramane si ar fi interesant sa vedem ce are de zis daca ne-ar elimina o echipa din asta de al carui nume rade...

mircea_1029.07.2009 15:29

Tatarusanu - Golanski, Goian, Baciu, Ninu - Andrei Ionescu, Onicas, Szekely, Nicolita - Stancu, Surdu

Sursa: Sport.ro

:puke: daca e asa...mi-e clar si cu bergodi...

Lari29.07.2009 15:36

Din punctul meu de vedere, poa' sa joace si cu Mache portar. Daca va avea rezultate, jucatorii atitudine, iar jocul va merge ca uns, nu ma intereseaza cine e pe teren.

anti gigi29.07.2009 15:39

are 2 mijlocasi stanga in lot si joaca tot cu babalaul de Nicolita,asta e mana lu Gigi

Virgil30.07.2009 10:53

Bancuri despre fotbalul din Scotia.

1. Joc de fotbal, intr-un sat scotian.

Inainte de inceputul meciului, pentru alegerea terenului, arbitrul arunca o moneda in sus.

Rezultat: 4200 de raniti.

2. O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul.

Antrenorul fericit, spune:

- Baieti,cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra!!

3. Care este cea mai Fair-Play galerie de fotbal din lume?

- Cea a scotienilor! Nu arunca cu NIMIC pe stadion!

4. Un scotian s-a apropiat de casa de bilete a stadionului si întinde 50 de pence. Casierul îi spune intrigat:

- Pretul biletului de intrare este de 1 lirã.

- Da, însã eu voi privi numai echipa noastrã…

Virgil30.07.2009 12:49

Scoțienii de la Motherwell vor juca astãzi în doliu pe Ghencea, dupã aflarea veștii cã fostul lor atacant, Paul McGrillen, a încetat din viațã la doar 37 de ani.

"Gândurile noastre se îndreaptã cãtre familia și prietenii lui în aceste momente triste", se aratã într-un comunicat al clubului scoțian.

Presa britanicã scrie cã Paul McGrillen a fost gãsit mort înlocuința sa, în noapte de miercuri spre joi, el fiind al patrulea fotbalist câștigãtor al Cupei din 1991 care își pierde viața, dupã Davie Cooper, Phil O'Donnell și Jamie Dolan.

McGrillen, care a câștigat în 1991 Cupa Scoției alãturi de FC Motherwell, a evoluat aproape în 100 de partide pentru clubul scoțian și a reușit sã marcheze 13 goluri

sursa: libertatea

gio_stgloria30.07.2009 17:01

stiam ca in seara asta echipamentele vor avea pe ele si noul sponsor.

weeezer30.07.2009 17:26

Hai cu 3-0

gio_stgloria30.07.2009 17:30

prevad inca vreo 2 accidentati la Steaua dupa meciul asta.

Andrei-Cristian30.07.2009 17:32

steagro :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: steagro

Haideeeeeeee

MALDINI30.07.2009 18:32

Frumos meci...sper la un 4-0 :D

P.S : gio_stgloria care e noul sponsor ??

D4v1dstelist30.07.2009 18:32

2-0 la pauza.Sper ca nu ramanem doar cu atat.

Kellerman30.07.2009 18:34

Hai ca le-am dat cu terenul in cap. :D

dee30.07.2009 18:42
sunt cei mai de treaba astia,cu toate k intre scotia si anglia este o ura cum este intre noi si unguri, sunt la fel d generosi k englezii , tin minte la meciul cu middlesbrough fani lor faceau cinste cu bere prin pub-uri suporterilor stelisti

intotdeauna un fan cunoaste remediul/terapia care ii trebuie suporterului stelist, desi, de eram suporter stelist, mi-as fi cumparat eu berea, nu acceptam cadouri, fie si amicale sau ii plateam si englezului un schimb de bautura sau scoteam sticluta magica de palinca adusa de acasa, drept cadou. De obicei astia dau bere ca sa-i tina pe stelistii in pub-uri, nu care cumva sa iasa pe strazi si sa provoace rezonante pe la ei, ca si englezii sunt calmi doar in aparenta ( au si ei probleme, sunt stresati) si pot fi deranjati/bruiati f usor . ( atentie cand mergeti in Anglia, vedeti cum va comportati ca sa nu provocati daune pe acolo sau sa speriati lumea) Oricum,tot necivilizati sunt perceputi romanii care merg cu galeria pe la meciuri ( din cauza antecedentelor), de parca mergi in Anglia sa stai doar in pub nu si sa vizitezi orasul si sa te fortezi putin sa ai un comportament ireprosabil, de lord englez la suprafata ( macar pt tara ta si mandria de a fi roman) si de mare bautor de bere slaba/fara alcool in birturi :)

Sper la 3-0 pt Steaua!

Guardian30.07.2009 18:44

cel putin inca 2 ce mama dracu , sa le scoatem fotbalul din cap .

JVC o fi noul Sponsor??

MALDINI30.07.2009 18:48

Tot Citibank...

stelist8830.07.2009 18:48

"This team are quality, miles ahead of anything in the SPL."

"This team would rape the Old firm.

That Goian is destined for much bigger things he's a rock."

"This team are excellent. Would easily beat Rankgers or Smeltic"

"lol we are up against some class players reality check time !!!"

De aici: http://www.steelmenonline.co.uk/forums/

De-asta imi plac mie cupele europene.    :steag_sah_mic:

Portocalu`30.07.2009 19:48

de pe site`ul fanilor motherwell , mai sus mentionat -->

" Well73

Rating: 0

View Member Profile

post 8 minutes ago

Post #841

Reserve Team Subbie

**

Group: Members

Member No.: 1,301

Good effort boys. Would have been nice to have a goal but I'll be at the game next Thursday and 100% behind the team and the manager. No shame in getting beat by a better team. Anybody got the odds on us winning by 4 goals next week?

Canny wait for the start of the new season!

Zicea cineva , ceva , de pariuri la meciul lor precedent ? =))

Kellerman30.07.2009 19:55

Am jucat fotbal in seara asta. Fotbal adevarat ! :steag_cruce_invers:

Grenada30.07.2009 20:02
Am jucat fotbal in seara asta. Fotbal adevarat ! :steag_cruce_invers:

Kellerman :)) si aici dau de tine? Dabea ce-am scapat de tine de pe sFz ...joke

A fost un meci bun dar cu o echipa foarte slaba.

«134567»