FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Motherwell

«12347»
pytycrys24.07.2009 17:25
imi place cum gandesc scotienii, am citit toate comentariile de la ei pe forum, cred si ei in shansa lor, de ce nu? :) mi-a plaqut ca nu arunca cuvinte in aer, dar au niste comentarii cu logica, ce sunt cam rarute pe la noi, in fine, sper ca experienta echipei noastre sa-si spuna cuvantul.

P.S. am citit ca-l vom vedea pe Rada in locul lui P. Marin .. nu stiu ce sa spun, e bine doar daca revine Ghionea, dar daq Ghionea mai sta 1 saptamana, ash risca cu un Tininho si cu un Rada alaturi de Goe.

+ as baga un Onicas cu Grzelak (putin mai avansat) pe centru.. Ochirosii pe stanga si Szekely pe dreapta, in rest totul ramane neschimbat..

Stiu ca Bergodi nu va proceda cum am spus eu :) dar ar fi ceva ultra-ofensiv si ceva ingenios :)

Deci echipa ar fii:

Tatarusanu, Golanski , Tininho, Rada, Goian, Onicas,Grzelak mijlocasi centrali, Ochirosii stanga, Szekely dreapta, atacanti S&S?

Stii ca ne bat aia nuh?

Grzelak e jucator de banda,Rada e sub Baciu, Tininho e sub Ninu si ca fotbal si ca pregatire.

Baga`l pe Ionescu sau pe Toja in locul lui Grzelak, Grzelak/ Ochirosii stanga, Fundas stanga Golanski, Dreapta Ninu, Central Baciu & Goian; asa ar fii ok.

Neil_MFC24.07.2009 18:22

Buna ziua, eu sunt un fan motherwell folosind o online folosit ca translator-Sper ca ai dreptate la tine. Aceasta lege este enorma la motherwell, ca un club foarte rar ne-am jucat echipe de asemenea ca standard Steaua-singura noastra similare au venit jocul impotriva broussia dortmund in 1995, atunci cand am pierdut 0-1 in Germania si daca acasa.

Echipa noastra acum este foarte tanar si neinitiatii dar in fiecare joc ne-am jucat pina acum impotriva llanelli si flamurtari, ne-am imbunatatit mult asa ca am sperat ca ne putem cel putin, sa fie competitive impotriva Stelei-nu e adesea ne jucam fostei campioane europene desi! Recent am jucat si Cluj si Dinamo Bucuresti in friendlies si pierdut de fiecare data cind 2-1 dar in acest sens l-a jucat bine, deci probabil ca ne putem juca bine si sa mentina meciul stransa si poate ca scorul opt goluri impotriva tine acasa!

Hello,

I'm a motherwell fan using an online translator- I hope it makes sense to you.

This tie is huge to Motherwell, as a club we rarely play teams of such standard as Steaua- our only similar game came against Broussia Dortmund in 1995 where we lost 0-1 in Germany and 3-0 at home.

Our team just now is very young and inexperienced but in each game we've played so far against Llanelli and Flamurtari, we've improved vastly so I'm hoping we can at least be competitive against Steaua- it's not often we play former European Champions though!

We recently played both Cluj and Dinamo Bucharest in friendlies and lost each time 2-1 but in doing so played well, so perhaps we can play well and keep the match close and maybe score eight goals against you at home!

:beer2:

Virgil24.07.2009 18:34

Bine ai venit pe forumul nostru Neil. Welcome Neil!

Adrian24.07.2009 18:37

Neil_MFC

We look forward to playing against your club and we hope to beat you up really bad :D

We know what your team did to Flamurtari but we assure you we are not albanians and you'll have a very hard time scoring one goal against us(if you were thinking about scoring 8 goals, you're dreaming :D )

You are very welcome to chat with us here and I really hope to talk to you a lot about the match (before and after) and other things. So, to make it easyer for you, you won't have to use that translator anymore.

I am going to make a topic especially for this match in the English Section of the Forum:

Click here to enter it.

In that topic we will all chat about the match in english so it would be easyer for you and for other Motherwell fans to communicate with us.

Forza Steaua!

mircea_1024.07.2009 18:47

ce diferenta intre unguri si scotieni :blink:

ungurii au intrat pe forum direct cu injuraturi si amenintari :D in tmp ce astia chiar p0ar a fi oameni civilizati

ca pronostic...

Steaua - Motherwell 2-0

Motherwell - Steaua 2-4

D4v1dstelist24.07.2009 19:28
They're not the team they once were, have had a lot of financial stuff in the last year or so I believe. Still though they'll be a hard test and our defence will have to really be on it in both legs.

Totusi suntem destul de cunoscuti,stiu despre cine este vorba.Am vazut si ca stiau de surpriza provocata de Urziceni.

ice_ball24.07.2009 20:33

Parera mea este ca va fi mai greu decat cu ungurii. Avand in vedere lipsa mijlocailor (Toja suspendat si Eric accidentat) eu zic ca Plean poate sa fie o sasolutie de rezerva. Pronosticul meu 1-0 in Ghencea si 2-2 in Scotia.

Echipa pe care o propun: Tatarusanu-Golanski, Goian, Ghionea(Rada), Thininho- Szekely, Onicas, Gzelak, Banel - Surdu, Stancu

s0r1n11124.07.2009 21:54

Eu unul nu vad ce probleme am putea avea cu aceasta echipa,care este sub noi atat valoric cat si din punct de vedere al experientei in Europa.

Deci pronosticul meu este ca ne vom califica si ca ne vom asigura calificarea inca de la Bucuresti.

Eu ma astept la un 2-0 sau 3-0 in Ghencea,iar in Scotia un egal sau o victorie dupa un joc nu foarte spectaculos.

fredysteaua24.07.2009 21:56

daca ne facem probleme la ujpest si la motherwell ce om mai face cand o sa picam cu echipe cu adevarat bune? ne resemnam?

ytse jam24.07.2009 22:13

Parca pe 30 iulie se face un an de cand Tony Dobos a suferit acel teribil accident din care si-a pierdut memoria. Ar fi misto ca cei din brigazile de la Sud (sau Nord) sa ii faca un banner dedicat lui Tony, sa isi aduca aminte de faptul ca la Steaua a facut istorie, atat in campionat cat si in Champions League

john_8625.07.2009 01:05

UEFA va monitoriza atent suporterii Stelei la aceste doua meciuri. E bine ca am picat cu scotienii, galeria lor e formata numai din cetateni care vin la spectacol si vor sa fie prieteni cu toata lumea, asa ca nici peluzele noastre nu vor avea ceva de impartit cu ei si avem ocazia sa ne remontam imaginea

ady_ultras25.07.2009 09:24

sunt cei mai de treaba astia,cu toate k intre scotia si anglia este o ura cum este intre noi si unguri, sunt la fel d generosi k englezii , tin minte la meciul cu middlesbrough fani lor faceau cinste cu bere prin pub-uri suporterilor stelisti

Special_One25.07.2009 10:42

Dupa cum se vede avem ceva probleme la mijloc , Toja supendat , Bicfalvi accidentat , ii mai avem doar pe Ionescu si onicas pe acele posturi .

Eu zic ca ar trebuie sa i se mai dea o sansa si lui Plesan !!

Echipa pentru meciul cu Motterwell ar trebuie sa fie cam asa:

Tatarusanu

Golansky - Goian - Rada(Ghionea) - Tininho(Ninu)

Szekely - Plesan - Onicas - Grezalak(Nicolita)

Stancu - Surdu(Bibiskov)

PS. Meciul se vede aici ==>> www.free-TV.go.ro

_yang25.07.2009 10:42
sunt cei mai de treaba astia,cu toate k intre scotia si anglia este o ura cum este intre noi si unguri, sunt la fel d generosi k englezii , tin minte la meciul cu middlesbrough fani lor faceau cinste cu bere prin pub-uri suporterilor stelisti

Asta e mentalitatea lor... Adica ei accepta orice suporter si sunt atrasi oricand de o discutie la o bere cu ei... Bine au si ei exceptiile lor: Italia, Franta sau Germania...

Cat despre scotieni eu chiar am intalnit un suporter al lui Rangers care venise cu echipa la acel 1-0 din Ghencea din grupele UCL(ce gol a dat Prodan atunci...) care ramasese fan al Stelei dupa acel meci, si urmareste chiar si acum echipa noastra. Asta spune mult despre diferenta dintre ei si unguri, nu ca am fi noi mai civilizati...

mihaita1325.07.2009 11:04
o sa castigam si cu astia ;) ... oricum 8-1 a fost blat pt ca toate casele de pariuri la 7-1 au fost oprite ;):)
kata_roby25.07.2009 12:32

Parerea mea ca suporterii lui motherwell sunt oameni civilizati a au declarat la un canal de televiziune sa ne bucuram de fotbal. Merita sa bei o bere cu iei, poate mergem la o bere cu iei dupa meci :) . Sunt net superiori la civilizatie peste unguri .

Marian-Steaua25.07.2009 13:40

O sa trecem fara probleme .. victorii in ambele meciuri! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

fan_stelysta_nr125.07.2009 14:57

nu se pune problema de civilizatie la ei.iar de victorii la noi nici atat :P

4_ever_steaua25.07.2009 16:40

sa vina motherwell la Bucuresti...ce mada`fucker!Lupta Steaua

Virgil25.07.2009 18:02
Meciul va fi transmis de Pro TV
AlleXyS25.07.2009 19:57

Doamne ajuta ... in sfarsit o televiziune mai normala !! abia astept macelul :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

ady_ultras25.07.2009 20:26

da-l naibi de Pro TV veniti pe stadion

MoWeed25.07.2009 20:58

Aoleu, iar o sa comenteze tampitul ala de Mironica....

corado4STEAUA25.07.2009 22:00

Cine imi poate achizitiona si mie bilete la acest meci????

Sunt din Sinaia si am posibilitatea doar miercuri sa il trimit pe tata sa imi cumpere dar cum l-am mai trimis si miercurea, acum 2 saptamani pentru meciul cu ungurii, nu a mai gasit!

Cine imi poate cumpara si mie bilete sa ma contacteze pe urmatoarea adresa de email c***@***! Sunt online mai mult dupa ora 23:00 asa ca va rog lasati-mi un mesaj cu numarul de telefon la care va pot contacta!

Nu am nevoie de bilete de la bisnitari!

Rog adminii sa nu imi stearga postarea pentru ca vreau sa vin la acest meci!

Multumesc pentru intelegere si le multumesc anticipat si celor ce se vor oferii, sper sa mie macar o persoana!

ady_ultras26.07.2009 07:55

cred k vei gasi bilete si in ziua meciului :-?

«12347»