imi place cum gandesc scotienii, am citit toate comentariile de la ei pe forum, cred si ei in shansa lor, de ce nu?mi-a plaqut ca nu arunca cuvinte in aer, dar au niste comentarii cu logica, ce sunt cam rarute pe la noi, in fine, sper ca experienta echipei noastre sa-si spuna cuvantul.
P.S. am citit ca-l vom vedea pe Rada in locul lui P. Marin .. nu stiu ce sa spun, e bine doar daca revine Ghionea, dar daq Ghionea mai sta 1 saptamana, ash risca cu un Tininho si cu un Rada alaturi de Goe.
+ as baga un Onicas cu Grzelak (putin mai avansat) pe centru.. Ochirosii pe stanga si Szekely pe dreapta, in rest totul ramane neschimbat..
Stiu ca Bergodi nu va proceda cum am spus eu
dar ar fi ceva ultra-ofensiv si ceva ingenios
Deci echipa ar fii:
Tatarusanu, Golanski , Tininho, Rada, Goian, Onicas,Grzelak mijlocasi centrali, Ochirosii stanga, Szekely dreapta, atacanti S&S?
Stii ca ne bat aia nuh?
Grzelak e jucator de banda,Rada e sub Baciu, Tininho e sub Ninu si ca fotbal si ca pregatire.
Baga`l pe Ionescu sau pe Toja in locul lui Grzelak, Grzelak/ Ochirosii stanga, Fundas stanga Golanski, Dreapta Ninu, Central Baciu & Goian; asa ar fii ok.