Ca tot mi-ai amintit de Sisu, pentru cei ce au ratat emisiunea:
Si tot despre Sisu, videoclip de data asta http://www.apropo.ro/muzica/stiri/sisu-fea...remiera-8644268
Bitza, Morometii, Butch, Keri... Rupere!
Krs One - Remember:
Mda..
Cumicu si Danez in 20CM Records. Cel putin asa se spune, zvonuri, au avut tricouri cu 20CM la concertul Parazitii din Uricani. Ar fi prea tare..
Mafia a lansat "Inapoi in viitor" fara sa anunte in prealabil dar bineinteles ca site-ul a picat desi avea in spate 6 servere.daca a apucat cineva sa-l ia,il vreau si eu pe mess.ms.
Plus:
In sfarsit, foarte tare albumul, si se aude perfect !
BUG MAFIA ![]()
Acum il ascult si eu. E foarte misto prezentarea.
dupa albumul asta,pot sa puna lejer lacatul pe rapul romanesc si sa-l mai deschida cand vor ei...
e pe repeat albumul de dimineata."Inainte sa plec" imi pare cea mai reusita piesa:
dupa albumul asta,pot sa puna lejer lacatul pe rapul romanesc si sa-l mai deschida cand vor ei...e pe repeat albumul de dimineata."Inainte sa plec" imi pare cea mai reusita piesa:
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/5fiEDD76kdM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
De acord in privinta la "Inainte sa plec".
Dupa acest album, tot restul hip hopului romanesc poate sa se apuce lejer de dance, poate in Inna vor gasi o concurenta mai usoara, punct.
Da e bun albumul,dar nu cred ca e cel mai bun din hip-hop. E acelasi stil Mafia de 10 ani care tine bine inca,dar nu sunt zeii ei. Sunt printre cei mai buni,e clar! Acum fiecare cu parerea si gusturile lui.
E varza albumu' "gangsterilor" astia de la Mafia, nu inteleg ce v-a placut, nu e nici o melodie de doamne ajuta, vorbesc cat de smecheri sunt ei pe toate melodiile daca asta e rap inseamna ca Diabolic trebuie sa se lase:
Nici pe mine nu ma incanta dar daca am vazut atat de multe pareri pozitive am zis mai bine tac ![]()
Multi sunt entuziasmati ca a aparut in sfarsit, de unde si "aprecierea" exagerata. Dar sa spui ca e cel mai bun album al rap-ului romanesc...Poate al "rap-ului" romanesc de pe TV. ![]()
Albumul e pentru cine asculta Mafia.
Nu-i rau "filmul".
Grasu XXL - LaLa Song
O piesa comerciala care suna bine. E adevarat ca n-are nimic in comun cu Rap-ul, dar e o piesa de distractie. Nu strica sa ne mai si distram.