FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Persoanele Care Au Acces La Aceasta Sectiune

«13456»
albanezul04.01.2011 10:04
Albaneze,sincer sa fiu nu prea sunt de acord cu tine.Poate ca multi dintre noi am ales calea asta si nu cred ca asta inseamna ca suntem invinsi.Steaua se ingroapa pe zi ce trece si totul se va sfarsi...

IT'S JUST A QUESTION OF TIME...

bai frate,sunt o gramada de interzisi,altii nu mai vin din comoditate,altii din cu totul alte motive,ultrasi la Steaua nu mai exista,si sincer sa fiu nici nu cred ca au existat vreodata.echipa se muta pe Lia,ca nu mai vrea sa bage bani in infrastructura.deci Steaua Bucuresti campionii din Ghencea,se vor numi locul 5 de pe LIA?

aia e echipa pe care vrea lumea sa o vada?

S.S.Lazio04.01.2011 10:49

eu inca raman la concluzia ca nu am facut tot ce se putea . Sa te muti , zic eu , subit la o alta sectie sustinand Steaua e o solutie,dar nu de viitor si vedem asta cu totii (cred) .

Costi04.01.2011 11:11

nu e de viitor pentru ca viitorul este incert peste tot in Romania, in mod special la CSA. este totusi ceva pentru a te mai bucura de prezent, pentru ca la fotbal nu o mai poti face si nici nu poti face altceva pentru ca te lovesti de mentalitatea unora.

S.S.Lazio04.01.2011 11:41

ar fi trebuit sa existe o anumita mentalitate , sa fie lasate orgoliile la o parte la momentul potrivit . Daca un grup lasa de la el , sa lase si celelalte si tot asa ..sunt unele lucruri care ar trebui sau ar fi trebuit sa fie discutate la o sedinta si sa fie stabilite niste lucruri : dom'le , ce facem pe viitor ? bun,trec interdictiile ..si dupa,ce facem ? incetul cu incetul , se pierde numele,renumele de Peluza Sud daca noi nu ne hotaram pe ce cale o luam .

albanezul04.01.2011 16:32
ar fi trebuit sa existe o anumita mentalitate , sa fie lasate orgoliile la o parte la momentul potrivit . Daca un grup lasa de la el , sa lase si celelalte si tot asa ..sunt unele lucruri care ar trebui sau ar fi trebuit sa fie discutate la o sedinta si sa fie stabilite niste lucruri : dom'le , ce facem pe viitor ? bun,trec interdictiile ..si dupa,ce facem ? incetul cu incetul , se pierde numele,renumele de Peluza Sud daca noi nu ne hotaram pe ce cale o luam .

bravo man..si?

ti se pare ca intereseaza pe cineva? :|

sa iti fie clar..IN GHJENCEA NU EXISTA ULTRASI..DOAR SUPORTERI!niciodata nu au fost..si niciodata nu vor fi!

S.S.Lazio04.01.2011 17:31

ar trebui sa ii intereseze daca vor sa se mai auda de ei caci asta e important la ora actuala , nu ?

daca la noi nu exista si nici nu au existat , la altii exista ? ..ma indoiesc.

si atata timp cat exista orgoliile la mijloc niciodata n-o sa progresam si o sa ramanem doar la a viziona diverse filmulete cu diversi ULTRASI din lume .

Costi04.01.2011 17:53

ii intereseaza pe 2-3, atat. vorba lu chinezu, la noi nu exista ultrasi in adevaratul sens al cuvantului. Au existat 10 persoane care au atras langa ei o masa de suporteri, atat...dar suporterii respectivi nu au inteles niciodata ce inseamna sa fii ultras, sa te implici, sa risti ceva pentru echipa ta si sa o aperi neconditionat.

intr-adevar, orgoliile ne-au omorat si or sa ne omoare de tot. orgoliile astea proaste de romani, care vedem doar partea nasoala din toate lucrurile si care facem tot posibilul sa ne divizam in loc sa ne unim, care nu lasam nimic de la noi si ne punem piedica unii altora, fara sa progreseze nimeni in final si fara sa aiba cineva de castigat, decat TOT EI!

S.S.Lazio04.01.2011 20:15

oricum , placa de mult fumata : nu mai vreau sa protestez , pentru ce ? el nu pleaca oricum , hai sa sustinem echipa ... e o dovada clara . oricum,sunt niste chestii care n-ar trebui discutate aici,pe forum ,chiar daca exista sectiunea potrivita . Cumva trebuie sa se ajunga la un consens , nu stiu cum ..dar trebuie .

albanezul05.01.2011 07:17
oricum , placa de mult fumata : nu mai vreau sa protestez , pentru ce ? el nu pleaca oricum , hai sa sustinem echipa ... e o dovada clara . oricum,sunt niste chestii care n-ar trebui discutate aici,pe forum ,chiar daca exista sectiunea potrivita . Cumva trebuie sa se ajunga la un consens , nu stiu cum ..dar trebuie .

pai vezi ma barosica..exact ce spuneam.pe forum nu poti vorbi despre asta,aici pe sectiune speciala din nou nu poti vorbi despre asta,in peluza sau pe stadion din nou nu poti vorbi despre asta..atunci unde putem vorbi despre ce ne omoara?

hai ca te scot eu la un suc in oras si vorbim.

la un consens ajung eu cu tine,dar nu ajunge cine trebuie sa ajunga.poate ca cine trebuie sa ajunga la un consens se complace in situatia actuala,cu 20 de insi la Napoli si cu nenumarate deplasari din tara ratate.

eu asta incerc sa zic: de moment ce totul e mort la noi,intr-un moment in care nu mai avem nici macar suporteri (ca ultrasi am stabilit ca nu am avut niciodata si nici la alte echipe nu prea sunt),intr-un moment in care multi dintre noi simtim ca stadionul de fotbal nu ne mai aduce nicio bucurie,la ce mai avem nevoie de sectiune ultra'?ce facem noi acum de merita sa fie considerat ultra'?ca vorbim aici si ne dam cu presupusul?

S.S.Lazio05.01.2011 20:54

nu e nevoie sa ma scoti la un suculet , nu noi 2 sau eu tu si costi trebuie sa ajungem la un consens pt ca intr-un fel avem aceeasi idee despre ceea ce se intampla , ci cum ai spus si tu , "pilonii" trebuie sa inteleaga ca ne ducem de rapa . Nu cred ca iti convine sau ne convine faptul ca suntem luati la p.la de descultii din fosta groapa de gunoi si de sub tiganie pe motiv ca nu frecventam deplasarile dar suferim pe strazi de bataie cu diversi.

spuneam ca nu e ideal sa vorbim aici , chiar daca e sectiunea potrivita , din simplul motiv ca nu ne intelegem asa cum trebuie iar astea nu sunt probleme pe care trebuie sa le discutam pe net ..ajungem in curand sa vorbim de cum luam un steag tot aici ... ?

Stefan8805.01.2011 21:00

Auzi-l ma pe asta..."sa sustinem echipa"...Doamnee iarta-ma abia a inceput anul si ma enervez. :blink:

albanezul05.01.2011 21:35
Auzi-l ma pe asta..."sa sustinem echipa"...Doamnee iarta-ma abia a inceput anul si ma enervez. :blink:

se refera la asta ca o placa pusa in ultima perioada..si pana la urma urmei,ti se pare ca in Ghencea e altceva decat sustinerea echipei?

ai si tu dreptate emile..e aiurea sa vorbim de batai pe strazi cand noi nici in deplasari nu mergem.

apropo de vorbit,daca nici pe forum nu pot discuta,atunci unde?ca si asa altii decid in numele meu,altii imi rapesc dreptul la libera exprimare,altii imi impun idei cu forta (fizica,nu aia a argumentului).dar lasa ma,noi sa fim sanatosi,ca daca avem sanatate (mai mult fizica..nu aia de ziceam de mai devreme) o sa fie bine,ca sa nu fie rau,NO?

S.S.Lazio06.01.2011 19:18

@ Stefan , daca citesti doar jumatate din ideile expuse mai sus , e problema ta :)

@ Marcel , hai sa dam drumul la discutii chiar aici pe forum ca degeaba ne ascundem fara rost , numai ca nu mi permit eu sa incep ..:)

albanezul06.01.2011 20:18

pai nu intelegi mai Emile..ca nu mai avem despre ce sa vorbim?de ce crezi ca nu mai e activitate in sectiunea asta ultra' de nu mai stiu cand.singurele posturi sunt astea cu propuneri de useri noi.mai mare activitate cred ca este si pe forumurile de mirese.

tinem degeaba sectiunea asta ultra'.

propunem degeaba oameni sa intre aici ca nu au ce sa citeasca,nu au ce sa propuna.

singurele noutati erau prognozele meteo ale lui aditza referitoare la urmatoarea deplasare,deplasare in care nu sunt mai mult de 30 din Bucuresti si inca 20 localnici.sa fim sinceri si sa acceptam situatia asa cum este.

ce sa mai vbesti?ca trebuie sa fim o singura peluza mare si unita?da..asa trebuie sa fim,dar cum?cu cine?cine sa ne uneasca?

sa mai vorbim de protest?ce rost mai are,oricum esti penibil acum daca mai protestezi,cine sa mai protesteze?ca in sud daca mai sunt 40 de oameni e bine...intr=un tur de campionat din 4 grupuri printre care si al tau,au mai ramas 20 de insi.restul s-au dus pe interdictii.ti se pare normal?

hai sa vorbim sa ajungem la un numitor comun in ceea ce priveste interdictiile astea abuzive.cine castiga in instanta in urma contestatiei,sa mearga mai departe sa dea in judecata jandarmeria ca sa avem si noi un castig de cauza.astea sunt problemele reale,restul sunt de conjunctura.

S.S.Lazio06.01.2011 20:33

ideea e in felul urmator : grupurile care au ramas , inclusiv al meu , nu sunt si nu au fost in stare sa duca o peluza din punct de vedere ultra' (de parca nu era clar...:) ) ..asta e purul adevar,poate sa vina oricine sa mi spuna ca n am dreptate,dar sa mi demonstreze contrariul . Nu mai are rost sa vorbim despre protest,e ridicol,nu ai cu cine sa vorbesti despre protest. Dar in cazul in care castigam toti cei 400 sau hai ..380 si ceva :) ..procesul cu ei , ne intoarcem pe stadion sa ce .. ? nu mai ai ce . Rad cainii si tiganii de noi si pe buna dreptate .

si sa-ti mai spun o chestie , cred ca interdictiile au fost premeditate .

albanezul06.01.2011 20:41

faza este ca ai fi chiar josnic si cel mai penibil daca ai incepe iar sa protestezi vocal.

eu oricum nu am inteles prea bine ce s-a vrut atunci cand a venit pitzi.omul ne-a zis de nenumarate ori pe la sedinte ca la prima abatere a lui Gigi el pleaca.intr-adevar era un entuziasm general,dar parerea mea este ca trebuia sa fie mai moderat.tin minte sedinte de peluza cand grupul meu punea problema,ca daca pleaca pitzi ce facem?

a plecat pitzi,si ce s-a intamplat?a venit Laca..ei si?o sa vina Oli probabil si tot asa.

e clar ca nu se va schimba,e clar ca inca nu pleaca,e clar ca protestul nostru atat cat a durat,l-a lovit rau de tot,e clar insa ca e mai bucuros acum decat anul trecut pe vremea asta,si e destul de clar ca trendul pe care merg peluzele steliste este unul descendent.

cand s-a facut ultima oara o coregrafie?ceva complex cu placute,panza...asta e deja utopie si va ramane asa inca mult timp de acum inainte.

suntem jos de tot,si nu stiu sincer cum ne vom putea redresa.eventual sa ne facem propria echipa,dar aia presupune alta disciplina financiara,disciplina pe care noi nu o putem mentine.

in incheiere: PENTRU UN FORUM FARA SECTIUNE ULTRA'-INAINTE!

S.S.Lazio06.01.2011 21:04

a fost prea mare entuziasmul si parca ne-a taiat ideile ..toata lumea grabita sa termine steagul de gard,toata lumea la vopsit ..pt ce ? pt fix 3 etape ?

atat timp cat ala e sus , indiferent cine venea , acum e demonstrat , tot aia era situatia ..dar noi suntem inca nostalgici...inca ne gandim ca va fi mai bine,vremuri de mult apuse poate vor reveni,poate ..

nu cred ca mai e acum ceva de discutat ...

Stefan8806.01.2011 21:05

Auzi da' tu mai ti cu lazio sau..?? :blink:

S.S.Lazio06.01.2011 21:15

daca ai o problema cu mine ...tine-o pt tine .

Azzido07.01.2011 05:16

a primit acces si keluboss. garanteaza costi pt el

albanezul07.01.2011 10:15
a primit acces si keluboss. garanteaza costi pt el

nu ai inteles nimic din ce s-a vorbit..

FARA SECTIUNE ULTRA'!

lucvald-190207.01.2011 14:51

Speram sa fi ramas spiritul ultra' macat intr-un ungher......si acolo sa mocneasca !

Speram ca va exista totusi un moment T zero, atunci cand nevom lua clubul inapoi...

Intadevar aceasta sectiune este inactiva si fara identitate, caci actualmente nu mai exista ultrasi la Steaua...

Chiar abandonam barca ?

ultras200413.01.2011 05:50

e singura solutie de salvare

STARforce13.01.2011 09:21

Bai baieti,sunteti tineri si nu cred ca v-ati pierdut speranta cu totii.Vor veni vremuri mai bune si deja imi imaginez bucuria revederii pe stadion,odata si odata vom scapa de ciobanu' asta infect.Spiritul stelist nu va muri niciodata atata timp cat il purtam cu noi in suflet!!!

Stiu ca suna a propaganda goala dar eu asa vad lucrurile...

albanezul14.01.2011 10:39
Bai baieti,sunteti tineri si nu cred ca v-ati pierdut speranta cu totii.Vor veni vremuri mai bune si deja imi imaginez bucuria revederii pe stadion,odata si odata vom scapa de ciobanu' asta infect.Spiritul stelist nu va muri niciodata atata timp cat il purtam cu noi in suflet!!!

Stiu ca suna a propaganda goala dar eu asa vad lucrurile...

bravo ma..esti de viitor.

maine sa vii cu 2 poze si cu 10 lei.

«13456»