FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«1789101129»
Melku23.05.2006 19:20

Ziaristii de la noi au intrecut orice masura,au trecut peste bariere de netrecut in profesia lor de "jurnalisti", aceleasi bariere care in alte tari poate sunt respectate cu sfintenie.Au o asemenea sete sa dea "lovituri" pentru a mari tirajul fara a se mai gandi la efectele produse de ei.Asta e capitalismul romanesc, pentru a te "ridica" trebuie sa tai, lovesti, impusti in stanga si in dreapta. Steaua nu a fost atat de acuzata de blaturi nici in momentele in care nu facea multe meciuri in Europa si este tocmai acum cand are un lot foarte valoros si a obtinut rezultate reale in Europa in ultimii doi ani.Este INCREDIBIL ce se intampla si consider ca trebuiesc luate masuri impotriva asa zisilor "jurnalisti" care nu fac altceva decat sa puna intr-o lumina proasta campionatul nostru. Am cumparat o buna perioada de timp zilnic ambele ziare de sport importante dar nu am sa o mai fac NICIODATA. Presa este de cacao in Romania. :evil: :evil: :evil: :evil:

iancu dragosh23.05.2006 20:29

intrebarea mea este de ce nu a scris Vochin despre subiectul cerut de cititoti. Nu a vrut sau nu a putut. Se pare ca pana la urma politica editoriala este impusa. De asemenea putem vedea ca democratia si dorintele cititorilor functioneaza pana la un punct. Decos tot de aceasta politic editoriala impusa

Bogdan4Steaua24.05.2006 23:11

O alta tampenie marca Sport Total:

"Dupa un razboi lung, care parea sa nu se mai sfirseasca, verii Gigi si Giovani Becali au facut, in fine, pace. Acest lucru s-a intimplat in urma cu aproximativ doua saptamini, iar rezultatele armistitiului s-au vazut imediat: dupa o perioada de seceta, Steaua a vindut un jucator in strainatate pe bani buni. Cei doi nu doreau sa se afle ca s-au impacat decit abia dupa sfirsitul acestui campionat.

[...]

Aceste declaratii au avut, pina la urma, efectul scontat, cei doi redevenind prietenii de odinioara. Urmarile? Pe termen scurt au fost doua. Prima: gratie relatiilor pe care Giovani le are la Ajax, George Ogararu a semnat cu gruparea batava pe o suma, 3,3 milioane de euro, cu care Steaua nu mai reusise de mult timp sa vinda un jucator. A doua? Sportul, unde se zice ca ar fi ajuns fostul impresar dupa ce s-a despartit de Dinamo, nu le-a pus cine stie ce probleme ros-albastrilor, in partida de duminica din campionat."

Sursa: SPT

Cand citesti astfel de lucruri iti vine sa iti iei campii.

Ionutdal25.05.2006 01:31

HMMM nu mai cumparam nici un ziar , nu mai intram pe nici un sit de presa , cel putin eu asa fac , stiu ca aflu toate stirile despre Steaua aici pe sit .

Despre total sport ce pot sa spun au inceput si ei cu tampeniile . FRUSTRARE si din partea lor , daca ei cred ca criticand Steaua le creste audienta se inseala amarnic .

PS : SA AJUNGETI LA FALIMENT !

cANAL25.05.2006 10:30

[...] http://www.farenet.org/news_article.asp?intNewsID=663

Daca cei din conducerea Stelei nu vor lua masurii urgent vom avea probleme.

Editat Moderatorii

gone25.05.2006 12:05

Editat Moderatorii

Idiotii aia nu isi dau seama ce penibili au ajuns? Mereu am urat pe Dinamo mai mult decat pe Rapid. Acum lucrurile par sa se schimbe. :evil:

cANAL25.05.2006 12:39

Ar trebui sa facem si noi un colaj cu gesturile rrapidistilor injuriile si cantecul din 98 si sa-l trimitem.Ma ingrijoreaza lipsa de reactie a conducerii care nu s-a agitat prea mult nici cand am fost suspendati cu Shelbourne.Oricum minciunile care sunt trecute acolo intrec orice masura saluturi fasciste si jucatori care fac scandari rasiste.Daca cei din conducere nu fac ceva atunci noi trebuie sa facem ceva pentru ca UEFA abia asteapta sa dea un exemplu de lupta in potriva rasismului si o echipa din est ar fii perfecta pentru ei

felix4you200225.05.2006 12:47

Editat Moderatorii imaginea respectiva nu este in niciun cazde la sportul-Steaua. meciul nu s-a jucat in nocturna, iar in imagine se vede clar un stilp de nocturna aflat in functiune. plus ca pe garduri si in tribuna nu se vad deloc bannere , steauguri, etc ros-albastre. se vede ceva ori visiniu-alb, ori rosu-alb. ar trebui ca FARE sa fie data in judecata pt asocierea acestor imagini cu clubul Steaua, dar nu cred ca oficialii clubului vor face asta

cANAL25.05.2006 12:48

Poza e de pe Giulesti

felix4you200225.05.2006 12:51
Ar trebui sa facem si noi un colaj cu gesturile rrapidistilor injuriile si cantecul din 98 si sa-l trimitem.Ma ingrijoreaza lipsa de reactie a conducerii care nu s-a agitat prea mult nici cand am fost suspendati cu Shelbourne.Oricum minciunile care sunt trecute acolo intrec orice masura saluturi fasciste si jucatori care fac scandari rasiste.Daca cei din conducere nu fac ceva atunci noi trebuie sa facem ceva pentru ca UEFA abia asteapta sa dea un exemplu de lupta in potriva rasismului si o echipa din est ar fii perfecta pentru ei
despre cele intimplate anii trecuti nu te poti lega. legea discriminarii in sport a aparut mai recent, deci nu pot fi sanctionati pe baza ei. pot oferi insa circumstante atenuante prin demonstarea faptului ca inca din 1998 Steaua este injurata de suporterii, oficialii si jucatorii rapidisti. pe asta trebuie mizat
cANAL25.05.2006 12:55

Si bannerul apartine Dinamovistilor

armanovici26.05.2006 19:11

"E posibil ca Hagi sã aibã ceva probleme cu capul... N-a fost niciodatã lider, nici atunci când juca, nici acum, când antreneazã". Respectiva declarație nu aparține unui om picat de pe Lunã, dar nici unui glumeț de meserie. Vorbele sunt opera domnului Ladislau Bölöni, sau Laszlo, om în vârstã de 53 de ani, împliniți pe 11 martie, fost fotbalist de renume, posesor, printre altele, a 108 selecții în echipa naționalã a României.

Dacã Laszlo Bölöni ar fi precizat cã un lider trebuie sã fie neapãrat o amestecãturã de Hitler, Napoleon, Gigi Becali sau Nuțu Cãmãtaru, atunci, da, Hagi n-a fost un lider. Dar Bölöni dezvoltã subiectul: "Ca sã vã dau un exemplu, Gicã Popescu aratã și se comportã ca un lider". Hopa! Așadar, antrenorul lui Rennes oferã totuși un exemplu mai de-al nostru, mai pãmântean.

Dacã faci un sondaj de opinie pe tema "Cine a fost liderul Generației de Aur", opt din zece rãspunsuri vor fi "Gheorghe Hagi". Vreo douã ar conține numele fostului cãpitan al Barcelonei. Inclusiv într-un clip difuzat în aceste zile de Televiziunea Românã, clip care promoveazã șușaneaua americanã, se vorbește despre "generația lui Hagi și Popescu".

Afirmațiile lui Bölöni aratã cã stilatul "monsieur" se întoarce uneori la româneasca "ba pe-a mã-tii!"

Dacã Ladislau Bölöni îl va întreba pe Gicã Popescu cine a fost liderul Generației de Aur, s-ar putea sã aibã parte de o surprizã și sã afle cã e vorba de Gicã Hagi. Fiindcã Hagi chiar asta a fost.

E suficient sã amintim episodul revenirii la echipa naționalã în vara lui 1999, în mandatul lui Pițurcã. Dupã un 0-0 acasã cu Slovacia, calificarea pentru Euro 2000 stãtea în cumpãnã. Dupã o campanie cu insistențe și zdrãngãnit de chitarã în miez de noapte, Hagi s-a întors la naționalã. Calificarea n-a mai fost o problemã. Iar asta nu doar datoritã stângului lui Hagi.

Cât despre afirmația cu "problemele la cap", ea nici nu trebuie comentatã. Dar dacã ne amintim golul cu Columbia, plus atâtea și atâtea momente de geniu, parcã i-am da dreptate antrenorului curtat de AS Monaco. Numai un om care nu-i normal la cap putea oferi asemenea clipe de magie. Din pãcate pentru Bölöni, nu asta a vrut el sã spunã.

Din ciclul "Buna dimineata soare"...subiect deja expirat,Loti a publicat o scrisoare deschisa...etc.

Esti de KKO Nanule!

armanovici27.05.2006 10:38

Prezent alaturi de nationala in turneul din SUA, Vlad Enachescu, comentatorul partidei Romania - Irlanda de Nord 2-0 (transmisa in direct de TVR), a spus pe post in timpul transmisiei ca Razvan Cocis a marturisit zilele acestea ca isi doreste sa joace la Steaua! Razvan Cocis n-a jucat pina acum in Divizia A, el fiind transferat de Sherif Tiraspol de la divizionara B U Cluj. Steaua a vrut sa-l ia in iarna, dar moldovenii au refuzat oferta.

Buna dimineata stelisti.ro

Aceasta stire a fost subiect principal la jurnalul tvr(sport) joi 25/05/06 sau la cel de miercuri 24/05/06-am avut-o ca subiect si noi in sectiunea videonews.

Cristi,cam greu se trezesc colegii,sau mai bine zis cam greu reactioneaza.

Dj27.05.2006 12:31

nu fi rau armanovici...mai bine mai tarziu decat niciodata :)

***alex***29.05.2006 07:24

Desfiintati masa presei! de Daniel Nazare

FC Steaua a ridicat acreditãrile jurnaliștilor de la cele trei ziare de specialitate ca pe vremea lui Stalin. Cert e cã niciuna dintre aceste publicații n-a scris ce voia sã citeascã dimineața pe stomacul mic și gol managerul general Mihai Stoica înainte sã se spumeze controlat, sã se taie accidental cu lama și sã se parfumeze.

Dacã Nicolae Ceaușescu ne trimitea în pușcãrie pentru cã aveam o altã pãrere decât a lui și a sistemului, la 17 ani de la Revoluție actualii conducãtori ai Stelei nu ne lasã sã vedem live meciurile echipei din Ghencea. Asta pentru cã nu putem tolera ca antrenorul sã se batã dupã un meci cu un ospãtar, pentru cã e inadmisibil ca Steaua sã piardã de la 3-0 cu 3-4 în doar o orã, indiferent în ce fazã europeanã se întâmplã tragedia, și pentru cã uneori Meme Stoica mai folosește metodele lui Jean Pãdureanu când vrea sã câștige un meci important. Nouã, celor de la ProSport, Meme Stoica ne-a confiscat acreditãrile dupã meciul retur cu Middlesbrough. Dacã tot se considerã mare vorbitor de limba englezã

Propunem ca în locul ziariștilor la meciurile de acasã ale Stelei sã ia loc statuile lui Mihai Viteazul și Sfântului Gheorghe

și prieten la cataramã cu Shakespeare, ar fi trebuit ca huliganul din baza de date a Jandarmeriei Române sã consulte presa insularã dupã finala Cupei UEFA dintre FC Sevilla și Middlesbrough și sã vadã cum i-au tratat jurnaliștii pe cei care au pierdut ultimul act de o manierã rușinoasã, scor 0-4. ªi cum nenorociții de jurnaliști englezi nu și-au amintit, ca sã-l citãm pe Meme, deși nu ne face plãcere, de faptul cã cei de la Boro au fãcut cinste fotbalului englez printr-o calificare de excepție într-o asemenea fazã a competiției.

A devenit o modã în fotbalul românesc ca toți sã amenințe cu demisia. Îl mai țineți minte pe Meme cum dupã meciul de la Bistrița spunea cã intrã în politicã și se lasã de fotbal? Acum a venit rândul lui Gigi Nețoiu sã preia sloganul, fiindcã nu-și poate impune antrenorul la fel de ușor cum parcheazã autoturismul personal la sediul Vincon de la Focșani. Multe spume în Divizia A, puține batiste, însã o singurã întrebare: Ați vãzut pânã acum "câini" care sã plece de la mãcelãrie? Eu nu.

sursa : prosport.ro

Hassan29.05.2006 08:08

Salutari lume. Eu am fost, pana de curand, un cititor destul de constant al presei sportive din Romania. Desi ProSport nu am mai cumparat de la jegurile, mizeriile ordinare tiparite dupa returul cu M'boro, am cumparat gazeta recent, aproape zilnic, ca sa ma tin la curent cu informatiile din lumea murdara de tot in care traieste Steluta. Vreau sa spun ca in ultimele 2 sapt acest ziar m-a adus la EXASPERARE!!! Atatea acuze NEFONDATE de blat la adresa clubului meu iubit Steaua (oricine a vazut Steaua-Bacau sau Sportul-Steaua poate sa vada ca adversarii au luptat pe teren!!!!), atatea atacuri cat se poate de personale la adresa celor 2 conducatori ai clubului nostru, MM Stoica si GG. Sincer, nu imi placeau f.mult inainte acesti 2, dar acum sunt MANDRU ca avem niste conducatori care se bat, iau atitudine, "fac spume" ca sa folosesc o sintagma din amintitul ziar de kko pentru a apara blazonul Stelei. Riposta (luarea acreditarii) mi se pare EXTREM de justificata.

Acesti oameni sunt niste MIZERII!!! Niste editorialisti PENIBILI de genu Buzarin, TRU, etc care mai au un pic si isi lipesc gura de partzile dorsale ale Rapidului prin toate atacurile la adresa noastra si toate laudele la adresa lor si a maretului lor imn. Ioanitoaia este absolut pe langa subiect, iar cand am citit ultimul editorial al lui Tolontan am rupt ziarul din mana, l-am aruncat pe jos si am inceput sa calc pe moaca idiotului din ziar(in speta poza de deasupra editorialului, desi daca era moaca lui adevarata acolo la fel faceam). Nush ce credeau oamenii cand ma vedeau pe strada ziua in amiaza mare calcand un ziar, dar nici nu imi pasa. Cred ca SOrin_777 a zis-o cel mai bine "MORI TOLONTANE MORI JAVRA IMPUTITA!!!". Aceasta scursura a presei romanesti, care nici macar nu e in stare sa isi tina o parere pana la capat cand vede ca e o minciuna de proportii, intai sare sus si tare ca facem blaturi, il ataca pe MM din toate pozitiile si dupa aia vine si spune chestii de genu "pai si ce daca sportul-Steaua n-a fost blat? noi ziaristii avem ochiul diformat de 15 ani de blaturi-PE CARE NU LE-ATI RAPORTAT NICIODATA JIGODIILOR CAND LUA Dinamo CAMPIONATE CU JUMATE DE MECIURI TRUCATE NU ZICEATI NIMIC-avem voie sa avem retina diformata si sa mai gresim, dar tot MM Stoica e de vina ca isi apara clubul"...doamne...Singurul, dar SINGURUL care mai misca ceva si incearca sa ramana impartial este Andrei Vochin. Acum inteleg de ce a renuntat la emisiunea penibila a lui Ioanitoaia. Obiectivitatea analizelor lui nu mai avea loc in aceasta farsa, aceasta campanie anti-Steaua dusa de a1 si gsp..

Sincer, sport total nu citesc si nu voi citi. L-am luat o singura data si editorialurile erau scrise atat de slab, meciurile erau comentate prost, alea care erau comentate, si aspectul grafic al ziarului este jalnic. Dar din ce vad aici, vad ca nici nu sunt in stare sa faca reportaje si sa gaseasca singuri subiecte. Trebuie sa se ia de drumul deschis de altii si sa acuze de blaturi.

ProSport cred ca si-au dat seama ca dupa semifinala UEFA si-au cam taiat craca de sub picioare. Citind pe net ce mai scriu si ei in fitzuica lor obosita, observ multe articole obiective, analize pertinente fara acuze nefondate...un usor sentiment daca nu pro-Steaua macar pozitiv fata de echipa noastra si, in general, o obiectivitate surprinzatoare. Evident, au si ei 1-2 editorialisti "clasici", care nu stiu decat sa atace culorile ros-albastre dar pare totusi un punct de vedere mai la locul lui.

Sincer, nu cred ca la acest moment presa sportiva din Romania merita citita. Cel mult pe net, dar sa nu mai dai bani pe fitzuicile lor...eu o sa incerc sa nu mai dau, pentru ca m-am SATURAT! Sunt si suparat ca nu vom putea sa ne luam ramas-bun de la George pe National, unde s-ar putea sa luam si titlul :)

FORZA Steaua

Minimus29.05.2006 09:04

Wow , articol pozitiv in ProSport

Dar gata cu America, tricolorii vin azi acasă şi revenim şi noi la oile noastre, adică lupta pentru titlu, condimentată cu scandaluri care de care mai jenante. Căci doar aşa pot fi numite aşa zisul rasism (să fim serioşi...) din tribune, cât şi încercarea unor cluburi de a-şi face un avantaj prin astfel de tertipuri.

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=110840

iar ultima fraza a articolului spune tot ... De la Steaua pleaca rar cineva , dar pleaca CORECT! Transparent si cu avantaj CLUBUL si nu finantatorul ... :)

Bodanel29.05.2006 09:36

da. se pare ca ultima fraza o sa ii atinga pe catei unde ii doare mai tare. cred le-au cam scazut vanzarile dupa returul cu boro :D

Dj29.05.2006 09:38

eu unul sunt deacord cu retragerea acreditarilor.nu e vorba aici k ziarele nu scriu ce le convine stelistilor...ci k mint cu nerusinare.ceva e sa iti spui o parere...si altceva e sa deviezi total si sa minti si sa negi evidenta

armanovici29.05.2006 11:46

In ultima vreme incep sa il urasc pe Buzarin...doamne cata repulsie imi provoaca...Nu e faza ca ar fi suporter al vreunei echipe ci omul asta nu are scrupule,se crede superior si atotstiutor,uneori e lingusitor,dar niciodata obiectiv!

Bogdan4Steaua29.05.2006 12:59

Cand Mihai Stoica participa la Recurs imediat dupa meciurile Sportul-Steaua si CFR-Rapid si in studio nici nu se pune problema sa fi fost vreo suspiciune de meci strategic in Regie, iar a doua zi pe prima pagina Gazetei Sporturilor apare Sportul - Steaua = blat incepi sa iti pui intrebari. Este ca si cum cineva te-ar primi la el in casa, pentru ca a doua zi sa iti dea in cap.

Ma bucur ca Ogararu nu a dat curs invitatiei de la Recurs. Ma bucur si pentru faptul ca li s-a retras acreditarea.

Ma amuza atitudinea celor de la Prosport: au tacut chitic pentru ca se simteau cu musca pe caciula, iar acum, cand nu sunt singurii carora li s-a retras acreditarea, au inceput si ei sa isi dea importanta. Nimeni nu interzice libertatea presei, dar ceea ce fac aceste publicatii nu se poate numi presa sportiva. Sunt rafuieli ieftine purtate prin intermediul ziarelor, pe banii cititorilor. Mi-e scarba de ei.

stella29.05.2006 13:30
Wow , articol pozitiv in ProSport

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=110840

nu, nu pozitiv ci OBIECTIV... am vazut ca se poate... felicitari Andrei nourescu

http://www.evz.ro/article.php?artid=260394

Grigore Cartianu are o intrebare pentru stelistii Banel Nicolita si Petre Marin: ce-au simtit cand au scandat " Am avut si vom avea boala pe milogi"?

am si eu un raspuns pt cartianu: esti prost... si inca ceva "PUTI! PUTI! te dai cu camasa aia de o saptamana"... prietene nu e vorba de rasism... sunteti niste idioti... nu exista rasism la Steaua, acele scandari se refereau strict la milogi... pot sa merg pana la a spune ca sunt nishte metafore

ex.: am un prieten de culoare; replica lui "preferata": ce ma enerveaza cyoryle astea proaste... ia zi-mi si mie cartianule ce crede mintea ta (din acel cap mic in care creieru sta lejer si are loc sa se clatine) despre asta

mai spala-te ba baiatule ca-ti pute cerneala din stilou

Melku29.05.2006 14:07

Ma bucur ca li s-a retras acreditarea din cate am inteles si celor de la Psp si celor de la Gsp pentru ca baietii astia din presa trebuie sa inteleaga un lucru de care in momentul asta nu sunt in stare sa il constientizeze datorita arogantei lor - Steaua nu are nevoie de presa ci presa are nevoie de Steaua; Steaua poate sa faca performanta si poate trai linistita fara presa in timp ce presa nu poate fara Steaua. Trebuie sa inteleaga ca in ciuda faptului ca ei, cei din presa, sunt "a patra putere din stat" ei sunt NIMIC fara subiecte, implicit fara Steaua. I-am vazut pe cei din presa dand un vot de blam Stelei dupa ce a retras acreditarile neluand in seama motivele acestor actiuni pozand in victime carora li s-a intamplat ceva nedrept. Lucrurile nu stau chiar asa, ei trebuie sa inteleaga ca au mai multa nevoie de Steaua decat Steaua de ei si acele acreditari sunt de fapt niste servicii pe care clubul le poate face (sau nu) si nu niste obligatii din partea acestuia, servicii pe care trebuie sa le merite...si nu prin atacuri murdare si nefondate.

I.N.Money29.05.2006 17:26

JJ a declarat questia aceasta,ca Radoi s-a saturat sa fie injurat in asemenea hal in fiecare meci de adversari.

Are si dreptate,probabil si pe strada pateste la fel din partea fanilor echipelor adverse.Romania nu merita un jucator ca Radoi. :!:

Cat despre acel Buzarin,singurul lui rol acolo este sa se certe cu toti,crezandu-se superior. :roll:

Bodanel01.06.2006 07:39

Eu unul nu mai citesc ce scrie increzutul ala de buzarin(cred ca mai bine i s-ar spune fasarin de la fas,part,basina spunetii cum vreti). Si eu sunt de acord cu retragerea acreditarilor. Sa vedem ce fac astia in continuare dar cred ca masura cea mai buna ar fi retragerea acreditarilor unei televiziuni(de preferinta a1). Dupa ce altii au sa dea pe la stiri imagini cu Steaua iar ei nu vreo perioada de vreo luna iar rating-ul o sa o ia la vale sa vezi atunci reactii :twisted:

«1789101129»