FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«167891029»
Dansan20.05.2006 19:20
Ma enerveaza ca l-au inlocuit la Recursul Etapei pe Andrei Vochin cu acest personaj pe nume Alin Buzarin.  

.

Si eu am o parere f buna despre Vochin...Si mie mi se pare a fi ramas singurul ziarist cu oaresce coloana vertebrala - asta dincolo de afinitatile lui spre Steaua sau alta echipa....L-am vazut o data la TV Sport intr-o emisiune cu Kalinescu...A reusit sa impuna decenta si pana l-a urma l-a kumintzit pe iubitorul lui AEK BRAGADIRU , care se lansase intr-o adevarata tirada de desfintzare a jucatorilor ros-albastri dupa semifinala pierduta cu englezii...

Cat despre NEvertebratele Geanta ( ce nume!!!!), Buzarin si altzii...in fine...sper ca ProstSportu' sa dea faliment...ka merita cu ce "formatori de opinii" are prin ograda....

iancu dragosh21.05.2006 07:05

Salomir, talismanul Stelei

Răzvan Rotaru

Roş-albaştrii nu au pierdut nici un meci din ultimele 13 arbitrate de "centralul" clujean

Delegarea lui Marian Salomir la partida Sportul-Steaua a stîrnit multe controverse. "M-a mirat că l-au ales pe el să arbitreze acest meci. În actuala ediţie de campionat nu am avut nici o problemă cu el la centru, dar era de evitat delegarea lui la confruntarea cu Steaua. De ce? Păi, ştie toată lumea ce discuţii au ieşit, cum că Salomir ar simpatiza cu roş-albaştrii", a spus Gigi Mulţescu.

Antrenorul "studenţilor" se referea la un episod de acum cîţiva ani, cînd arbitrul a fost surprins îmbrăcat într-un şort al Stelei la un antrenament. "Cum să fiu eu prieten cu o persoană cu care nu am mai vorbit de trei ani?", a replicat managerul general al Stelei, MM Stoica. "Arbitrii buni arbitrează echipe bune, iar arbitrii de top arbitrează echipe de top", a spus şi Salomir. El s-a dovedit însă un adevărat talisman pentru gruparea din Ghencea, care n-a mai pierdut de 4 ani un meci condus de clujean. Ultimul eşec s-a înregistrat în martie 2002, 1-2 cu Gloria Bistriţa.

Roş-albaştrii, 5 remize şi 8 victorii

Meciul - Scor - Sezon

Steaua - Dinamo - 1-1 - septembrie 2002

Poli Timişoara - Steaua - 1-3 - martie 2003

Dinamo - Steaua - 2-4 - martie 2003

Naţional - Steaua - 0-0 - mai 2003

Steaua - Dinamo - 1-0 - august 2003

Ceahlăul - Steaua - 1-1 - aprilie 2004

Steaua - Farul - 3-1 - septembrie 2004

U Craiova - Steaua - 0-1 - aprilie 2005

Poli Iaşi - Steaua - 0-0 - mai 2005

Poli Timişoara - Steaua - 0-0 - august 2005

Farul - Steaua - 1-4 - octombrie 2005

Steaua - Sportul - 4-1 - noiembrie 2005

Steaua - Pandurii - 1-0 - mai 2006

sursa gsp

La prima vedere datele brute nu pot induce in eroare. 13 meciuri cu salomir si nici unul pierdut. Perfect adevarat. Insa la fel de adevarat este ca avem 2 campionate pierdute cu arbitrul clujean la centru.

Odata cu sfarsitul seriei de 6 titluri consecutive, Steaua a pierdut 5 titluri. In 3 dintre aceste nici nu am contat in lupta pentru titlu : 1998-1999, 2000-2001 si 20001-2002. Practic, singurele campionate pierdute la mare lupta de Steaua in ultimii 15 ani au fost 2002-2003 si 2003-2004. Pentru cine nu stie primul a fost pierdut pe 7 mai 2003 in meciul cu Nationalul din cotroceni incheiat 0-0, cu Salomir la centru, iar al doilea dupa meciul cu Ceahlaul 1-1 din 2004 cu acelasi arbitru la centru.

In concluzie cele mai dureroase esecuri din ultimii 15 ani pe plan intern au fost cu "talismanul Stelei". Cu asa talisman poti sa te duci dracului

axl2321.05.2006 07:11

mie salomir mi-a lasat intotdeauna impresia ca e un arbitru coerent, corect si integru. nu-mi aduce aminte de colina, dar imi place cum arbitreaza si-s rare meciurile in care o face suspect.

sunt sigur ca azi va fi impartial.

***alex***21.05.2006 19:48

Astia de la Gazeta sunt imbecili! In emisiunea aia de pe RTV, Geambasu si cu Manolo au zis ca lor li s-ar fi parut ca unii jucatori ai Sportului nu si-au aparat corect sansele... 8O Da cum sa nu fie asa, a fost blat fara dubii, Steaua in C, pe langa meciul ala corect de la Dej!

Steaua nu mai are voie sa bata pe nimeni ca e blat, de la meciul cu Gloria numai in blaturi am tinut-o!

Gazetari de doi lei...

razvan198321.05.2006 19:54

Pai nu vezi ca se incearca numai diversiuni, vorba lui Gigi, securisto-comuniste. Se vorbeste de blat in meciul Stelei cu sportul, e incredibil in ce tara traim. Adica, un jucator ca Mazilu s-a dat lovit. Pai ce era prost, daca facea un meci mare impotriva Stelei ii mai crestea un pic pretul si prindea un contract mai bun afara pentru el. Pur si simplu mi-e scarba de ce vad la rtv din partea unor, cica, ziaristi. Aide mama lor, ei nu vad cat sunt de penibili. Mai vere data viitoare sa ne spuna si noua ca e blat sa nu mai am atatea emotii si sa transpir ca fraierul. Dar probabil ca ei vorbesc despre meciul din Regie ca acolo s-a jucat fotbal. Emisiunile de circ, ceea ce a fost la Dej, sunt pe alte programe gen Taraf, Favorit, Etno, ca probabil sa danseze jucatorii intre ei mai lipsea azi intre Cluj si crapid.

I.N.Money21.05.2006 19:55

Vorba lui Gradinescu,maine dimineata vedem daca Mazilu a simulat sau nu,cand pleaca nationala in America.

***alex***21.05.2006 20:11

Nu a simulat ca rateaza turneul din SUA. L-au chemat pe Buga in locul lui.

i.h.u.g.21.05.2006 20:12

saracul...asta e cel mai bun an din cariera lui...avea o sansa mare turneul asta...

stella21.05.2006 20:37

fuckerii astia de la protestu etapei s-au dat in fapt... rezultatele si clasamentu le-au afisat pe un fundal visiniu-alb... sa le dam la mumu.

ps. scuze pt limbaj

forza Steaua

clubdumonde21.05.2006 20:39
fuckerii astia de la protestu etapei s-au dat in fapt... rezultatele si clasamentu le-au afisat pe un fundal visiniu-alb... sa le dam la mumu.

ps. scuze pt limbaj

forza Steaua

Hai sa nu alunecam spre extremism. Conteaza ce scrie si cum se comenteaza pe marginea a ceea ce scrie.

i.h.u.g.21.05.2006 20:41

:lol: ce probleme imbecile au unii...mare campionat mai avem

stella21.05.2006 20:42
Hai sa nu alunecam spre extremism. Conteaza ce scrie si cum se comenteaza pe marginea a ceea ce scrie.

cum tipa ei, ne fac in toate felurile, vad blaturi si la antrenamentele noastre asa pot si eu sa afirm chestiile astea despre ei plus ca ceea la ce ma refeream eu e si demonstrat

Bogdan4Steaua21.05.2006 21:12

coperta8ih.th.jpg

No comment! Cei de la GSP au bagat cele doua meciuri in aceeasi oala. 8O

i.h.u.g.21.05.2006 21:19

:lol: sunt cam penibili...saracii aia de la sportul care au iesit de pe teren cu lacrimi in ochi...aia au facut blat? sa fim seriosi

armanovici21.05.2006 22:02
coperta8ih.th.jpg

No comment! Cei de la GSP au bagat cele doua meciuri in aceeasi oala.  8O

Doar nu ai fi vrut sa zica doar de Rapid!

Bodanel22.05.2006 11:24

HUO ce sa mai. nu mai avem ce spune. o imagine care face cat o mie de cuvinte

Bogdan4Steaua22.05.2006 11:49

Trebuie sa iti lipseasca o doaga sa crezi ca Sportul ar da cu piciorul la locul 1 si eventual chiar la o cupa europeana(in urma acestei infrangeri ar putea chiar sa fie devansati de Dinamo).

antonika22.05.2006 12:28
Trebuie sa iti lipseasca o doaga sa crezi ca Sportul ar da cu piciorul la locul 1 si eventual chiar la o cupa europeana(in urma acestei infrangeri ar putea chiar sa fie devansati de Dinamo).

na fost blat... na jucat Mazilu bine si dupa aia a si iesit... si din cauza ca Mazilu na "mers" na "mers" nici echipa

Bogdan4Steaua22.05.2006 12:35

Pentru idiotii din presa care au insinuat ca Mazilu s-ar fi dat accidentat: jucatorul rateaza turneul din SUA deci o importanta sansa de afirmare. Chiar crede cineva ca a facut-o intentionat? Sa fim seriosi....

Referitor la sondajul exagerat al celor de la GSP:

peste 50% au votat pentru blatul celor de la Rapid cu CFR. Si nu cred ca sunt numai suporteri stelisti.

http://www.gsp.ro/index.php?a=44472&shift=1

Un singur cuvant: PENIBIL!

IONUTZ-CIPRIAN22.05.2006 18:46

:evil: >>>SUGE...STIVV,mai are rost sa ne uitam la penibili aia?>>> :twisted:

I.N.Money22.05.2006 20:14

Si totusi,chiar daca s-a demostrat ca Mazilu chiar s-a lovit si nu a simulat,GSP-ul tot crede ca a fost blat.

Exemplul este dat de "maestrul" Tolontan,care l-a stirile din seara asta a avut un scurt interviu in care a acuzat cele 2 meciuri de blat.

Minimus23.05.2006 06:14

In primul rand va salut!

In al doilea rand ... de ce nu vreti sa intelegeti ca A1 si gsp sunt "arondate" de Copos ? Oare nu se vede de la o posta ca NU poti sa acuzi "vicepremierul" ca a facut blat ? La Cluj a fost o mascarada ordinara iar gsp si antena 1 nu stiu cum sa arunce cu rahat in meciul sportul-Steaua si sa devieze atentia de acolo.

Eu cred ca din punct de vedere al mass-mediei clubul Steaua a gresit ... si se vede ... in loc sa ne apropiem presa clubul o indeparteaza , daca se practica articole platite , apai asa trebuie sa faca si Steaua! Situatia asta trebuie remediata rapid de conducere altfel o sa avem numai de pierdut in plan al imaginii...

predatorpulse723.05.2006 07:59

Este incredibil ce se intampla!!

Cum naiba sa pui la acelasi nivel gluma aia de la dej si meciul nostru pe bune cu sportul.Inainte de meciuri m-am inteles cu tata el sa se uite la rapid si eu la Steluta.La pauza reactia lui taica-miu era cam aceasi ca tasu' lu Meme,imi spunea ca nu are ce sa vada ca tot jocu' merge intr-o directie si ca aia de la Cluj sunt molesiti rau si parca nu vor sa joace.Pe cand eu am avut emotii asa mari pentru victorie,luand golul ala nemeritat si ratand nu stiu cate ocazii.

RUSINE PRESEI DIN Romania!!! :evil: :evil:

Au vazut ca la dej a fost un aranjament si ca sa nu scrie doar de rapid,au bagat-o si pe Steaua in aceeasi oala(victoria noastra fiind pe merit avand atatea argumente de partea noastra incat nici nu o sa le mai enumar,iar tampitii care ne contesta o sa faca ciocu mic cand sportul o sa ia bataie d la rapid pentru ca asta e valoarea lor in momentul asta).

Priviti presa si veti intelege de ce sunt interese peste tot in fotbal.Mazilu si Stancioiu au declarat ca vor sa plece afara din cauza acestei prese abjecte.Mergeti pe site-ul www.spt.ro,dar luati-va calmante inainte pentru ca eu, care sunt un om destul de linistit, mi-a venit sa sparg niste geamuri :lol: cand am auzit abjectiile alea cum ca Steaua e campioana blaturilor in acest campionat si saraca rapid ca sa ne tina urma au inceput si ei sa faca aranjamente.Ar trebui sa nu mai primim presa inca 10 ani de acum pentru ca dupa ultima perioada m-am convins ca aproape nimeni din presa nu vrea sa luam al 2-lea titlu consecutiv,pentru ca nu vor sa ne ridice in slavi pe noi si implicit pe Jiji.

Oricum sa fim uniti si sa luam 23-ul si 24-ul si tot asa ca sa le stea in gat...

FORZA Steaua. Intotdeauna superiori.

Sorry pentru postul lung dar am niste nervi la ora asta pe ziaristii astia de rahat.

forever_STEAUA23.05.2006 09:50

Deci conform spt, Steaua a castigat pe blat mai mult de jumatate din victoriile obtinute in aceasta editie de campionat. Steaua e o echipa care nu poate sa castige meciurile din campionat fara sa faca blat dar e pe locul 4 in Europa. Steaua a trecut de Lens, Halmstads, Sampdoria, Herta, Hereenveen, Betis, crrrrrrrrrrrapizi, a ajuns intr-o semifinala de cupa europeana, dar, ATENTIE!!! nu poate invinge echipe ca Poli Iasi, FCM Bacau, Poli Tim, Otelul, Pandurii, Farul, CFR Cluj, Sportul Studentesc. Aceste super echipe, euro echipe, sau cum vreti voi sa le spuneti.

Cand Steaua a ajuns in semifinala toata presa a vorbit de faptul ca Steaua si-a jucat meciurile in teren , si datorita acestui fapt, si al valorii incontestabile, a obtinut cea mai mare performanta a fotbalului romanesc de dupa revolutie. Acum ne dam seama ca de fapt lucrurile nu stau tocmai asa.

Ziaristilor sportivi am doar un lucru de transmis: nu te caci in farfuria din care mananci. Pt ca in toamna cand Steaua va juca in grupele UCL vei fi obligat sa lingi aceeasi farfurie.

***alex***23.05.2006 18:01

Gata le retrage si astora acreditarile! :lol:

«167891029»