Nu s-a trimis un mail din partea tuturor suporterilor, l-am scris eu personal!
Nu s-a trimis un mail din partea tuturor suporterilor, l-am scris eu personal!
incredibiiil.... acum m-am uitat pe gsp.ro sa vad ce prostii au mai facut ratatii astia de gazetari. Se pare ca NU EXISTA NICI O POZA CU GALERIA STELISTA !! Exista 3-4 poze cu galeria rrapidista care se bucura la gol, care afiseaza banere cu ,,thank you boro,, , care ironizeaza stelistii pentru performanta. Asa ceva nu este posibil. Este un alt atac al gazetarilor. Din pozele prezentate pe site reiese ca Steaua este o echipa resemnata si majoritatea pozelor prezinta bucuria rapidistilor. CE NENOROCITI DE ZIARISTI !! VENITI MIERCURI LA MECI !! IMPREUNA SPRE 23 !! Ghionea a fost singurul care a atacat ziarele pentru nesimtirea lor si singurul care a multumit publicului pentru sprijin !! FORZA Steaua
incredibiiil.... acum m-am uitat pe gsp.ro sa vad ce prostii au mai facut ratatii astia de gazetari. Se pare ca NU EXISTA NICI O POZA CU GALERIA STELISTA !! Exista 3-4 poze cu galeria rrapidista care se bucura la gol, care afiseaza banere cu ,,thank you boro,, , care ironizeaza stelistii pentru performanta. Asa ceva nu este posibil. Este un alt atac al gazetarilor. Din pozele prezentate pe site reiese ca Steaua este o echipa resemnata si majoritatea pozelor prezinta bucuria rapidistilor. CE NENOROCITI DE ZIARISTI !! VENITI MIERCURI LA MECI !! IMPREUNA SPRE 23 !! Ghionea a fost singurul care a atacat ziarele pentru nesimtirea lor si singurul care a multumit publicului pentru sprijin !! FORZA Steaua
Eu m-am uitat si pe prosport,cu greu ca imi e sila de revista aia,dar eram prea curioasa ce aberatii s-au mai publicat si normal ca scrie mare"rapid esti mai buna"...nu face altceva decat sa jigneasca Steaua(ca intotdeauna),si sigur ca nici nu se semneaza,dar nici nu ma asteptam.Iar rapidul este ridicat in slavi deoarece asta stiu ei sa faca cel mai bine,ca niste lingai ce sunt niste ordinari
gazeta si prosport clar impotriva Stelei, din pozele de la meciul de aseara cu Steaua nu este decat o poza cu mesajele de la inceput si in rest doua poze cu niste fani pictati pe fata, in rest poze cu coregrafia rapidului din mai multe unghiuri fiecare mesaj :evil:
Am gasit pe Stelisti punct ro o poza cu galeria Stelei...
incredibil Ghionea ati vazut ce a spus ? mumashtiu pe ce.. cica: ce sa va spun ! doar atat multumesc suporterilor pt ca ne sustin si pe mn unu cand aveam mingea la picior si suporteri strigau forzza Steaua parca jucam mai bine ! (astea sunt declaratiile lui Ghionea !
COMUNICAT !!! (l-am luat de pe steauafc.com)
Fotbal Club Steaua Bucuresti este revoltat impotriva modului in care cotidianul Prosport a caracterizat in pagina 3 a numarului 2685, de sambata 29 aprilie 2006, jucatorii si antrenorul echipei Steaua, de asemenea, membrii conducerii executive a clubului.
Chiar daca a facut un joc mai putin reusit in Anglia, in returul semifinalei cu Middlesbrough, Steaua a obtinut totusi cea mai mare performanta a fotbalului de club romanesc dupa 1989, atingand penultima faza a unei competitii la startul careia s-au aliniat mari echipe ale fotbalului european. Prin articolul sau, cotidianul Prosport nu numai ca a ponegrit fotbalul romanesc si performantele celui mai bun ambasador international al acestuia din toate timpurile, Steaua Bucuresti, nu doar ca a batjocorit munca unor oameni – jucatori, antrenori, conducatori – care au facut ca numele Romaniei sa fie plasat la loc de cinste in Europa, nu atat ca a jignit milioanele de suporteri ai Stelei, dar – prin violenta si murdaria lui – s-a constituit intr-un neprofesionist atac la persoana. Dintr-o dorinta oarba de a realiza o crestere a tirajului, Prosport s-a injosit prin a caracteriza jucatorii si antrenorul Stelei nu prin prisma calitatilor lor sportive, ci prin cea a aspectului fizic si intelectual al acestora, trasaturi care – in special cele din urma – oricum nu pot fi cunoscute de catre autorul articolului respectiv. Fotbal Club Steaua considera ca astfel de caracterizari ale unor sportivi precum «Godzila noastra», «in cap mintea-i sta lejer», «girafa din jungla careului propriu», «mascarici la dresaj de maimute in Congo», «musca fara cap», «bolovan», «Pinocchio», «Pacala», «catelus cu privire de doberman», «very important Pacalici» sau «tragea capra in porumb in Lunca Dunarii», nu au nimic in comun cu meseria de jurnalist sportiv, cu atat mai putin cu falsa impresie a autorului de cunoscator al fenomenului fotbal.
In consecinta, incepand cu data de 1 mai 2006, jucatorii si antrenorii echipei Steaua si-au rezervat dreptul de a intra in silenzio stampa fata de reporterii cotidianului Prosport, iar conducerea clubului va interzice din aceeasi zi accesul reporterilor si fotoreporterilor cotidianului Prosport la orice actiune organizata de catre F.C. Steaua. In virtutea acestei hotarari, F.C. Steaua retrage acreditarile cotidianului Prosport la meciurile pe care echipa le mai are de jucat pe stadionul "National" in sezonul 2005-2006.
BIROUL DE PRESA AL F.C. Steaua Bucuresti
Exact asta vroiam sa postez si eu acum.
Mi se pare o decizie normala a conducerii, poate este chiar blanda, nu ar trebui ca cei de la prosport sa scape asa usor!
Bravoooooo!!!
Asta-i atitudinea normala dupa idiotenia aia
Nu tiocmai. Corect era ca fiecare dintre cei pomeniti in articol sa dea in judecata ziarul pentru insulta si calomnie.
Si eu ma asteptam la un raspuns mult mai dur, dar cred ca asta e prima initiativa.
Daca prostportu chiar considera ca articolul sau este bun, atunci de ce nu l-a facut cunoscut la Pro TV?
Imi amintesc atunci cand presa din Germania i-a desfiintat pe jucatorii nationalei ca a aprut stirea cam peste tot.
cand publici un pamflet,in primul rand te semnezi si in al doilea rand specifici ca este un pamflet!!!se mentioneaza:"ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE LUAT CA ATARE"!!!!!!Dar cand scrii niste porcarii ca asa ai tu chef esti un bou,si asta nu ar trebui sa fie permis sa fie publicat in revista,dar din moment ce a fost publicat inseamna ca in redactia prosport nu este nici macar o persoana care a studiat cu adevarat jurnalistica ,si mai ales,nu este nici o persoana care sa fi invatat vreodata ce este bunul simt,si care este diferenta intre haz de necaz si glume ieftine de prost gust
nu stiu de ce mai citeste lumea chestii dastea.... eu unul ma uit la meciuri si la conferinta de presa atata tot si deacolo aflu informatia nemodificata, nu mai trebuie sami bat capu cu ce minciuni se sciu pin presa romana....
nu-i jigni pe hooligans comparindu-i cu acei indivizi de la fituica aia de 2 bani, ca s-ar putea sa te blesteme hooligans-iiDragi redactori ai ziarului Prosport,
o minima regula de civilizatie si decenta spune sa nu lovesti intr-un om care a cazut. Aplicand aceasta regula in zona sportului, este cu atat mai josnic sa batjocoresti un sportiv care a luptat cinstit si a fost infrant. Ati incalcat prima regula, ca oameni si ca ziaristi; ati batjocorit-o pe cea de-a doua, in calitate de ziaristi de sport.
Daca vi s-a parut amuzant articolul "Razboinicii intunericului", aveti un simt al umorului mai indoielnic decat al unei galerii de fotbal care scandeaza lozinci obscene si mai cinic decat al unei bande de suporteri care se duc pe stadion ca sa arunce cu scaunele in jandarmi. Indraznesc sa spun ca daca ati fi pastrat stilul acestui articol in comportament si v-ati fi dus pe un stadion, singurul nume potrivit pentru prestatia dvs in aceasta situatie ipotetica ar fi fost "HOOLIGANS".
Fara nici o stima,
Madeleine
COMUNICAT !!!
Fotbal Club Steaua Bucuresti este revoltat impotriva modului in care cotidianul Prosport a caracterizat in pagina 3 a numarului 2685, de sambata 29 aprilie 2006, jucatorii si antrenorul echipei Steaua, de asemenea, membrii conducerii executive a clubului.
Chiar daca a facut un joc mai putin reusit in Anglia, in returul semifinalei cu Middlesbrough, Steaua a obtinut totusi cea mai mare performanta a fotbalului de club romanesc dupa 1989, atingand penultima faza a unei competitii la startul careia s-au aliniat mari echipe ale fotbalului european. Prin articolul sau, cotidianul Prosport nu numai ca a ponegrit fotbalul romanesc si performantele celui mai bun ambasador international al acestuia din toate timpurile, Steaua Bucuresti, nu doar ca a batjocorit munca unor oameni – jucatori, antrenori, conducatori – care au facut ca numele Romaniei sa fie plasat la loc de cinste in Europa, nu atat ca a jignit milioanele de suporteri ai Stelei, dar – prin violenta si murdaria lui – s-a constituit intr-un neprofesionist atac la persoana. Dintr-o dorinta oarba de a realiza o crestere a tirajului, Prosport s-a injosit prin a caracteriza jucatorii si antrenorul Stelei nu prin prisma calitatilor lor sportive, ci prin cea a aspectului fizic si intelectual al acestora, trasaturi care – in special cele din urma – oricum nu pot fi cunoscute de catre autorul articolului respectiv. Fotbal Club Steaua considera ca astfel de caracterizari ale unor sportivi precum «Godzila noastra», «in cap mintea-i sta lejer», «girafa din jungla careului propriu», «mascarici la dresaj de maimute in Congo», «musca fara cap», «bolovan», «Pinocchio», «Pacala», «catelus cu privire de doberman», «very important Pacalici» sau «tragea capra in porumb in Lunca Dunarii», nu au nimic in comun cu meseria de jurnalist sportiv, cu atat mai putin cu falsa impresie a autorului de cunoscator al fenomenului fotbal.
In consecinta, incepand cu data de 1 mai 2006, jucatorii si antrenorii echipei Steaua si-au rezervat dreptul de a intra in silenzio stampa fata de reporterii cotidianului Prosport, iar conducerea clubului va interzice din aceeasi zi accesul reporterilor si fotoreporterilor cotidianului Prosport la orice actiune organizata de catre F.C. Steaua. In virtutea acestei hotarari, F.C. Steaua retrage acreditarile cotidianului Prosport la meciurile pe care echipa le mai are de jucat pe stadionul "National" in sezonul 2005-2006.
BIROUL DE PRESA AL F.C. Steaua Bucuresti
In sfarsit putina dreptate .
In prosportul de azi,pe la ultima pagina paca,era criticat Ghionea pentru faptul ca s-a luat de acest ziar la acea faza cu articolul.
Scria ca acesta sa nu uite ca acum un an suna la redactie sa se planga ,iar ziaristii sa publice ca JJ nu ii plateste :?
Tu tot mai cumperi chestia aia?
Nu era ziarul meu :lol: :lol:
Asta e altceva :lol: :lol:
Cat despre ce a scris Prostsport pe ultima pagina cred ca nu este adevarat.Ghionea mi se pare un tip inteligent si nu ar fi apelat la o astfel de metoda pentru a-si lua banii de la JJ. Da eu nu imi amintesc sa fi avut problema cu plata salariilot.
Oricum pt prostsport era mai indicat ca pe ultima pagina macar sa-si ceara niste scuze. da se pare ca nu o sa vedem prea curand asa ceva...
Si eu ma asteptam la un raspuns mult mai dur, dar cred ca asta e prima initiativa.Daca prostportu chiar considera ca articolul sau este bun, atunci de ce nu l-a facut cunoscut la Pro TV?
Imi amintesc atunci cand presa din Germania i-a desfiintat pe jucatorii nationalei ca a aprut stirea cam peste tot.
Prostimea in sport(fitzuica aia de doi lei la care te refereai) nu mai are nici o legatura cu Pro TV-ul. Si era culmea sa il dea dupa ce Gigi a facut reclama Pro TV-ului la OTV.
Nu stiam ca nu mai are legatura si nici ca Gigi a facut reclama la Pro TV. Am zis asta ca stiam ca inainte prostportul era ziarul Pro TV-ului.
Oricum sper ca cei de la Steaua sa ia o masura mai "drastica".
"Este o victorie logică a Rapidului, pentru că cei de la Steaua nu au putut să treacă peste momentul eliminării din Cupa UEFA"
Victor Piţurcă
Nimeni nu le-a spus băieţilor lui Oli un lucru simplu: în Cupa UEFA, coborîrea va fi la fel de grea, dacă nu mai grea, decît urcarea. După calvarul cu Boro, era firesc să urmeze calvarul cu Rapid. "Era logic", zic unii. După chinul din Anglia, drumul presărat cu spini din campionat. Şi între ele, nici o scară spre rai.
Nimeni nu le-a spus că vor suferi şocul trecerii de la aerul tare al semifinalelor la atmosfera încărcată din campionat. Şi chiar dacă le-ar fi spus, n-aveau cum să evite şocul.
Nimeni nu le-a spus băieţilor lui Oli un lucru simplu: că sînt oameni, înainte de a fi războinici, înainte chiar de a fi fotbalişti. Că oamenii sînt făcuţi din carne şi sînge. Că sînt supuşi greşelii şi oboselii. Şi, ocazional, ironiei.
Nimeni nu le-a adus un psiholog băieţilor lui Oli. Nici nu era nevoie. Terenul din Ghencea le-ar fi prins mai bine roş-albaştrilor decît o sută de şedinţe pe canapea. "Acasă" înseamnă cea mai bună terapie. Dar steliştii vor ajunge acasă abia în toamnă. Pînă atunci, trebuie să reziste cum pot, prin străini.
Nimeni nu a vorbit deschis despre băieţii lui Oli. Gigi vorbeşte numai despre diavol, trecînd dintr-o extremă într-alta, posedat cînd de optimism, cînd de pesimism. Gigi oricum nu se străduieşte să-L înţeleagă decît pe Dumnezeu. Oli dă explicaţiile strict necesare, cu voce calmă şi priviri perplexe. MM Stoica refuză polemicile, se mulţumeşte să aplaude mut. La victorie e uşor să vorbeşti. La înfrîngere e uşor să taci.
Nimeni nu le-a spus băieţilor lui Oli că nu plătesc pentru păcatele lui Gigi. Că plătesc preţul pentru că au îndrăznit să viseze la finala UEFA, chiar dacă le lipseau atît de multe în comparaţie cu rivalele occidentale. Chiar dacă le lipsea un lot destul de numeros şi valoros, chiar dacă n-aveau un stadion cu gazon, chiar dacă multora dintre ei le lipsea experienţa internaţională, chiar dacă uneori le-a lipsit nebunia. Chiar dacă le lipsea obişnuinţa meciurilor din trei în trei zile. Chiar dacă le lipsea încrederea, pentru că Gigi părea s-o fi luat pe toată pentru el.
Băieţilor lui Oli nu le-a spus nimeni că eşecul cu Boro e un eşec, nu un capăt de drum. Că înfrîngerea cu Rapid e o înfrîngere, nu un păcat capital. Băieţilor lui Oli li s-a prezentat totul în stil mare, în culori tari, în termeni de viaţă şi de moarte. Iar acum au aerul vinovat al unor oameni care şi-au atins dureros limitele şi aşteaptă spăşiţi apocalipsa după Gigi.
Băieţilor lui Oli, în schimb, li s-au strigat tot felul de lucruri, de la încurajări la behăituri, de la laude deşănţate la insulte voalate, de la rugăciuni la sudalme. Şi din toate astea, băieţii lui Oli au înţeles doar atît: că n-au voie să piardă. Iar la un moment dat, n-au mai fost în stare să înţeleagă nici asta.
2 mai 2006
Articolul ii apartine domnisoarei Maria Andries, una din putinele persoane din presa sportiva care maerita citita, si a spus tot ce era de spus in legatura cu influenta nociva asupra psihiculu jucatorilor, exercitata de conducatorii Stelei, ziaristi, si uneori, din pacate, chiar de suporteri . Am criticat multe articole pe acest topic insa, atunci cand este cazul, trebuie sa apreciem calitate unui editorial.
Se pare ca maestrul Geanta a mai scris o cretinitate prin prostsport...
:evil: :evil: :evil:
cam tarziu s-a trezit maestru topescu... si a facut treaba asta pentru ca i-a scazut considerabil numarul de cititori si pentru ca Steaua le-a retras acreditarea nu pentru ca l-ar durea pe el undeva de echipa....