FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«1234529»
iancu dragosh26.11.2005 06:51

Rapidul s-a temut de Serea și a bătut pe CFR Cluj după un arbitraj fără reproș. Iașiul l-a suspectat pe Corpodean, dar n-a fost atent la propriii fundași și a pierdut ieri cu un sec 3-0 la Pitești.

Acuzele in avans la adresa arbitrilor fac parte din strategiile ieftine ale fotbalului nostru. Noii șefi ai CCA ar trebui să ia atitudine publică in sprijinul arbitrilor. Nu e normal ca un om să intre pe teren sub presiune. Dacă greșește, se naște un scandal monstru, iar dacă conduce corect, nu-i nimic, e așteptat la cotitură etapa următoare!

Iar zvonacii se comportă de parcă n-au spus nimic. N-am auzit o scuză la adresa celor găsiți vinovați incă dinainte de a incepe meciul!

Liga Arbitrilor Cu Musca Pe Căciulă are numeroși membri in fotbalul nostru. Dar Asociația Președinților Care Vorbesc Prostii depășește numeric orice sindicat. Iar revendicările lor sînt simple: dacă se implinesc profețiile, să se bage de seamă! Dacă nu, să se uite.

Culmea tupeului. Gazeta Sporturilor a fost ziarul care a lansat ideea ca Mircea Sandu a facut delegarile cu tema pentru cluburile care l-au sustinut. In loc sa-si ceara scuze si sa-si recunoasca greseala, GSP se face ca ploua si mai mult ii ataca pe cei care lanseaza zvonurile. Saa ca imprumutand modelul celor de la Catavenuc: GSp megatupeu 2005:15 puncte.

armanovici26.11.2005 07:46
Am  citit de trei ori articolul pentru a-mi putea explica titlul si nu am reusit. Va rog sa-mi spuneti si mie de unde rezulta ca Andrei Cristea este pe faras? Nu exista nici macar exprimarea clasica "surse din interiorul gruparii ne-au declarat ca", se cauta inlocuitor, sau ca Oleg a vorbit cu MM despre plecarea lui Cristea sau ca Gigi si-a manifestat nemultumirea fata de jocul atacantului venit de la BAcau. Nimic. Au mai si speriat baiatul degeaba. Singurul lucru palpabil din acest articol este o declaratie de acum trei luni a lui Protasov. Absolut jenant

Nu l-au speriat deageaba...poate articolul e scris de vreun stelist din redactie care ar vrea sa il trezeasca la realitate,sa joace mai bine stiind ca se poate sa zboare....te gandesti ca poate intra cu Jiul si da 3 goluri pe final?? :evil:

iancu dragosh26.11.2005 07:56

Ramane de vazut care o sa fie efectul asupra lui Andrei Cristea. Insa nu-i creditez pe cei de la GSP cu bune intentii. Exista o teorie care spune ca cele mai simple explicatii sunt adesea cele adevarate. Iar aceasta desi plauzibila merge putin cam departe.

oricum eu incerc sa-mi pastrez obiectivitatea. Sa ca incepand de acum o sa postez si articole si initiative care consider eu ca trebuie laudate. sasa ca nota 10 pentru baza de date statistice care a fost lansata astazi pe site. Foarte complexa si prezentata intr-un mod foarte placut si usor de accesat. O adevarata mina de aur pentru cei care joaca la pariuri. Intrati si documentati-va, chiar merita.

meshteroo26.11.2005 08:02

Cristea incepe sa fie din ce in ce mai in forma...dar dak Protasov continua sa-l bage in ultimele 15 minute...nu vom mai vedea un Cristea ca si in meciul cu Valencia... :cry: Andrey are pe zi ce trece mai multa pofta de joc si Oleg nu-l pune titular... :cry:

armanovici26.11.2005 08:04

Da,sa stii ca e f interesant ceea ce au facut GSP-ul cu campionatele europei..F folositor pt pariori!

Bogdan4Steaua26.11.2005 23:25

Eu foloseam oricum www.soccerway.com. Insa statisticile de pe GSP sunt ceva mai complete(include si topul marcatorilor spre exemplu). Pe de alta parte, nu cred ca e facut de ei, ci mai degraba e preluat de undeva.

In alta ordine de idei, pentru ca nu putea trece o zi in care GSP sa bifeze doar laude, iata ca a mai aparut un articol penibil:

"Pleacă Protasov la Dnepr? Constantin Popescu

Presa ucraineană a indicat că antrenorul roș-albaștrilor a ajuns la un acord de principiu să preia din iarnă formația din Dnepropetrovsk

Recent s-a vorbit de o posibilă renunțare a Stelei la Oleg Protasov. Amenințat de probabila demitere, tehnicianul ucrainean nu pare să fi rămas cu mîinile in sîn și, pentru a nu fi surprins descoperit, a făcut el primul pas spre ruptură și și-ar pregăti deja viitoarea destinație. După cum a indicat mass-media din Ucraina, Oleg urmează să ajungă la Dnepr, una dintre deziluziile actualului campionat. Ba, nu doar că ar negocia cu gruparea din Dnepropetrovsk, dar a și ajuns la un acord de principiu cu șefii acesteia pentru a-l inlocui din iarnă pe Vadim Tișcenko.

Întrebat despre discuțiile cu Protasov, președintele lui Dnepr, Andrei Stețenko, a zis: "Nu pot să răspund incă la această intrebare din moment ce tratăm cu un antrenor competent, cunoscut, cu care avem o ințelegere. Nu-i pot dezvălui numele inainte de semnarea contractului, ceea ce se va intîmpla luna viitoare". "Este ucrainean?", au insistat jurnaliștii. Stețenko a precizat: "Da, e ucrainean".

"Nu știu nimic. Chiar dacă ar fi vorba de o ofertă, eu n-am aflat de ea. Acum sînt la Steaua și mă simt foarte bine. Nu mă interesează altceva"

Oleg Protasov

O echipă in picaj

Locul 4 la finele campionatului precedent, echivalent cu participarea in Cupa UEFA, Dnepr a inregistrat un recul in actuala stagiune. După 16 etape, formația din Dnepropetrovsk, considerată a treia putere a Ucrainei fotbalistice după Dinamo Kiev și Șahtior, ocupă abia a 9-a poziție, cu numai 19 puncte și golaveraj negativ, 14-17. Nici in Europa nu stă mai bine. După 3 partide disputate in grupa D a C2 nu a adunat nici un punct, joi cedînd acasă in fața bulgarilor de la Litex (0-2), și se află pe ultima treaptă."

Sursa: GSP

Adica suntem foarte aproape de primavara europeana, in campionat avem sanse mari sa revenim pe locul 1 la capatul unui tur mai greu decat al rivalilor de la Dinamo, jucam un fotbal placut, Jiji infirma pe toate posturile TV despartirea de Protasov, si totusi cei de la GSP o tin una si buna. Singura explicatie este ca vor neaparat sa starneasca valva si conflicte la Steaua. Penibil din nou.

Ayrton27.11.2005 00:18

Deja nu mai am nici o reactie la ce se scrie prin "hazeta" sau "prostsport"...

SSK27.11.2005 16:05

Din pacate, Bogdane, s-ar putea sa te fi grabit putin cu exemplul. Lucrurile se cam precipita in ce-l priveste pe Protasov, iar articolul respectiv s-ar putea sa fie cat se poate de just :roll:

Bogdan4Steaua27.11.2005 22:24
Din pacate, Bogdane, s-ar putea sa te fi grabit putin cu exemplul. Lucrurile se cam precipita in ce-l priveste pe Protasov, iar articolul respectiv s-ar putea sa fie cat se poate de just  :roll:

Da, aparent asa este. Evenimentele din aceasta seara tind sa confirme intr-o anumita masura zvonurile lansate de cei de la GSP.

armanovici11.01.2006 15:26

Greseala de tipar in articolul dedicat maririlor de salariu la Steaua!!!

http://www.gsp.ro/index.php?a=31368&shift=1

eroaregsp3pv.jpg

Acuma ce sa inteleg??..Cat va castiga Iacob...150 de mii sau 160 de mii??

Virgil11.01.2006 15:41

Parca mai conteaza 10.000 in sus sau in jos ? Crezi ce-ti convine.Eu te sfatuiesc sa crezi ca va primi 150.000.

Bogdan4Steaua09.02.2006 03:42

" Doi stelisti pe faras

Gigi Becali a dezvaluit ca, dupa ce a scapat de indezirabilii Marian Aliuta, Rica Neaga si Vasili Hamutovski, mai are in vizor doi jucatori importanti din actuala echipa pe care i-ar putea inlatura daca nu va vedea ca isi vor schimba comportamentul. Finantatorul a spus ca Hamutovski isi ameninta colegii, drept pentru care l-a trimis la K1 in Rusia.

In ultimele sezoane, la Steaua a inceput o adevarata actiune de epurare a fotbalistilor cu caracter dificil. Simpla antipatie a finantatorului Gigi Becali a facut ca oameni important i din angrenajul echipei sa plece din Ghencea. "La acest club vor fi mereu doar jucatori cu caracter frumos. Nu voi tolera niciodata fotbalisti care creeaza probleme", a spus Gigi Becali la Fanatik.

Machedonul a exemplificat, referindu-se la ultimul jucator indepa rtat de la echipa: "Hamutovski a plecat pentru ca facea probleme. Imi ameninta jucatorii!" Finantatorul a facut apoi o dezvaluire socanta. "Mai am eu doi jucatori pe lista neagra. Nu prea imi place ce fac ei, dar cred ca sunt recuperabili. Mai cu vorba buna, mai cu putina morala, sper ca se vor da pe brazda", a spus Gigi.

Cercul celor susceptibili de a-i fi devenit antipatici lui Becali nu este foarte mare. Majoritatea stelistilor nu sufla la echipa, cu atit mai mult cu cit capitanul Radoi este finul lui Gigi. Doar patru jucatori ar corespunde tiparului de caractere incomode.

Primul este George Ogararu, surse din interiorul clubului indicind faptul ca acesta nu mai este bine vazut dupa ce a cerut in repetate rinduri mariri de salariu si a afirmat ca vrea neaparat sa plece de la Steaua la un club din strainatate.

Nici Gabriel Bostina nu este in siguranta, Gigi recunoscind faptul ca doar interventia lui Hagi l-a oprit sa nu-l cedeze in vara. Are un aer smecheresc, a la Neaga, dar evolutiile de exceptie din tur reprezinta un atu important pentru mijlocas. Urmatorii doi s-au certat intre ei pe vremea lui Zenga. Nicolae Dica l-a amenintat pe Cristea in sezonul trecut.

Gigi le-a spus suporterilor ca decarul are un caracter indoielnic, referindu-se la faptul ca cedeaza usor provocarilor. Bacauanul a intrat si el in colimator, Becali dezvaluind ca l-a cam urecheat pe atacant, acesta revenindu-si abia in turneul din Cipru.

Gigi Becali:

"Hamutovski s-a dus la el acasa, la K1, in Siberia. La Steaua, doar Zmarandescu face K1"

"In trei ani de zile, Olaroiu va ajunge mai mare decit Mircea Lucescu. Va antrena o echipa puternica din Europa. Eu am mare incredere in el. Nu conteaza ce zice Marian Iancu, ca e antrenor de locul doi"

"Va fi un retur interesant. Din 15 meciuri, o echipa poate blatui patru sau cinci. Este suficient pentru a lua titlul"

"Arbitrii poate ca vor ciupi, dar nu vor mai fura de acum incolo. E greu. Bine, ce pot sa zic?! Vreti sa ma fure din prima etapa? Vreau o brigada straina la derby-uri" "

Sursa: Sport Total

Mi se pare mie sau cei de la Sport Total incearca sa creeze tensiune la Steaua?

In perioada meciurilor importante din Cupa UEFA, cei de la Sport Total au inceput sa inventeze tot felul de scenarii care nu fac deloc bine Stelei. Ramane de vazut daca articolul referitor la reactia lui Piti la confinta lui Mirel este bazat pe fapte reale sau este o alta tampenie a acestor ziaristi.

armanovici09.02.2006 20:13
"   Sursa: Sport Total

Mi se pare mie sau cei de la Sport Total incearca sa creeze tensiune la Steaua?

In perioada meciurilor importante din Cupa UEFA, cei de la Sport Total au inceput sa inventeze tot felul de scenarii care nu fac deloc bine Stelei. Ramane de vazut daca articolul referitor la reactia lui Piti la confinta lui Mirel este bazat pe fapte reale sau este o alta tampenie a acestor ziaristi.

Suntem un pic paranoici...nu toate publicatiile apar sub egida Voiculescu si "Oancea sa se uite"...Unele umbla dupa senzational...Si daca se adevereste ca Ogararu sau alt caracter asazis dificil va pleca,cor trambita:V-am spus noi?..inca din luna februarie!!..E doar goana dupa senzational,atat!

danciu1909.02.2006 23:20

Horia Ivanovici cu siguranta cel mai mare dezimformator din fotbalul romanesc.Are un ziar numai de scandal,ii intrece pe toti si de aceea nu mai dau alte nume.

forza Steaua

Bogdan4Steaua10.02.2006 06:21

Nu aveam nevoie de astfel de articole tocmai in aceasta perioada.

Bogdan4Steaua19.03.2006 23:38

Citeam in seara aceasta comentariile de dupa meci din presa sportiva si am dat peste un articol din Sport Total, articol care m-a lasat mut:

"Steaua fara dinti

Pentru ca are pretentia sa invinga doar pentru ca a iesit pe teren, Steaua s-a impiedicat in Cotroceni de propria lipsa de solutii ofensive. Oli nu e antrenor defensiv, dar elevii sai nu stiu sa atace decit intr-un fel pe care deja l-a invatat toata lumea. Campionii au avut posesie, dar nici o ocazie care sa conteze cu adevarat.

Steaua pretinde supunere neconditionata si respect absolut. Indirjirea adversarului o enerveaza si o precipita. Iar Nationalul nu se preda fara lupta, chiar daca lupta sumar si defensiv. Cum Steaua a inventat deja tot ceea ce putea inventa cu acesti jucatori, i-a ramas doar uimirea provocata de incapatinarea bancarilor de a respinge tot, indiferent cum, indiferent unde. La campioni, desenul e acelasi, cu traseele cunoscute de oricine.

Asa ca lupta e una de uzura si de nervi tari. A fost evident ca Nationalul se teme de elevii lui Olaroiu, asa ca s-au preocupat sa inchida sirguincios culoarele spre poarta lui Nae, atacul lasindu-l pe seama hazardului. Pur si simplu, din prea multa frica, gazdele nici n-au putut tine balonul mai mult de trei pase, ceea ce a insemnat o posesie de record pentru Steaua, dublata insa de o crasa lipsa de idei eficiente in atac.

Timpul a trecut, astfel, in favoarea celor care vroiau mai putin de la meci, baietii lui Bergodi, destoinici altfel in incrincenarea lor de a se apara grupat si metodic. Olaroiu n-a avut ce sa schimbe la ai lui, fiind clar de data asta ca jocul Stelei depinde de adversar mai mult decit de orice altceva. Si daca acesta poate sa incurce automatismele echipei din Ghencea, atunci aceasta are de suferit.

Ajunge greu si foarte putin periculos la poarta celorlati, avind doar meritul ca incearca mereu, indiferent de minut, starea terenului si numarul adversarilor. A fost la fel aseara, in Cotroceni, unde invingatorii lui Betis n-au incetat vreo secunda sa incerce sa construiasca atacuri, chiar daca asta le-a iesit rar de tot.

I-a impins discret Alexandru Deaconu, care, dupa ce nu l-a eliminat in minutul 19 pe Radoi, pentru un fault criminal la centrul terenului, a fluierat aproape orice pentru stelisti si nimic pentru bancari. Astfel, egalul e pentru gazde premiul disciplinei, iar pentru oaspeti dovada unei stereotipii ingrijoratoare deja in fazele de atac.

Cosmin Staniloiu "

Sursa: Spt.ro

Daca acesta e articol obiectiv, dau o fuga pana la Bucuresti si ma spanzur in fata sediului celor de la Sport Total. Ultima afirmatie este de-a dreptul scandaloasa. Nu mi-a venit sa cred ca poate fi publicat un astfel de articol intr-un ziar care se vrea a fi obiectiv.

Personal, ii doresc domnului Cosmin Staniloiu(si familiei dansului) sanatate pe masura obiectivitatii acestui articol.

antonika29.03.2006 06:09

Florin calinescu papusa lui dinu Gheorghe aseara a pus la indoiala galeria Stelei zicand ca suntem niste huligani si ca nici nu stim ce sunt ultrasi, se vede ca avut misiune sa ne faca de bacanie :twisted:

Virgil29.03.2006 07:09

Deci a fost in misiune la Calinescu.Lasa ca-i dam noi misiune maine,de nu poate s-o duca.

E tare in plisc ? E clar ca a vrut sa starneasca furtuna.Asta mizeaza pe un comportament inadecvat al suporterilor nostri,ca pe jucatorii lui nu pune baza.

Deci asa mister Dinu...Filozofii dinamoviste...Pai tu ce sa fii daca ai tangente cu Vama,decat un militiano-securist ?

Stryker31.03.2006 23:03

In timpul paridei din campionatul portugaliei din aceasta seara, Braga - Nacional,transmisa de TV Sport, comentatorul a "inventat o noua echipa" : "SPORTO" :lol: :lol: :lol:

forever_STEAUA01.04.2006 13:44

Final de sezon pentru Carloş!

Sambata dimineata portarul Stelei, Carlos, a fost dus de urgenta la spital. El s-a trezit cu dureri cumplite la picior si nici macar nu putea sa mearga la baie. Masajul doctorului echipei, venit la ora 4 dimineata acasa la portughez, nu a mai facut minuni ca in ziua meciului cu Rapidul. Dus pe targa, Carlos a facut un alt RMN la Spitalul Militar, sambata la ora 10, iar verdictul a fost implacabil:

Portarul Stelei va fi fortat de doua luni de pauza, dupa ce ruptura musculara s-a intins de la 2 milimetri la 7,5, asa cum a aratat analiza medicala.

Cosmin Olaroiu, prezent la spital, a declarat: "Nu v-am spus ca nu este nici o stratagema? Accidentarea a fost reala inainte de meciul cu Rapid...".

Contactat telefonic, Gigi Becali a declarat "ce sa fac, sunt acasa, dau nitel cu ranga la Maybach. Iar ma intrebati de Carlos? Nu v-am zis ca e stratagema? Cum? Doua luni de pauza? Pai v-am spus ca e accidentat si ca nu ne bazam pe el la returul contra Rapidului. Am spus eu ca ar fi stratagema?".

Presa se adunase in fata Spitalului Militar, motiv pentru Traian Basescu sa apara. "Ce s-a intamplat? Am vazut multa presa si am zis sa vin si eu sa vad ce se intampla... Ce ghinion pentru Carlos! Sper sa vedem un retur frumos pe Lia Manoliu, ne vedem acolo. Nu dau acum un pronostic. Acum imi cer scuze, am un program incarcat, ma duc intai la handbal si apoi la hochei. Nu sa joc, sa stau in tribune. Eu nu joc decat fotbal-tenis, adica popular spus tenis cu piciorul".

onlinesport

Pacaleala de 1 Apriilie (cu putin umor englezesc)

In 2006 am ales Carlos, desi nu este un subiect cu atata impact si nici nu produce atata fericire precum cel anterior. Dar daca oficialii Stelei pot minti cu nerusinare, de ce nu o putem face si noi macar de 1 Aprilie?

OK. Pacaleala. In afara ca e de prost gust ataca pentru a doua oara in decurs de o saptamana clubul Steaua. Prima data a fost Sorin spin. Adica fratilor, daca s-au aratat dovezi ca, Carlos e accidentat, si mai ales a fost anuntat observatorul ca acesta va juca cu infiltratii, de ce nu va bagati cu capul in pamant si va cereti scuze. Mai ales tu, sorine.

radoi8601.04.2006 14:32

Intr-adevar! Si eu am remarcat ca astia de la onlinesport ataca Steaua foarte frecvent in ultima vreme! Parca ar face parte din trustul de presa al lui Dan Voiculescu!

Katau28.04.2006 22:36

articolul scris in prosport e de tot kkt`ul,vor sa fie si ei k presa din germania,italia,anglia.....nici nu se compara cu ei,si in plus una e sa critici jocul echipei si tot ce tine de meci,alta e sa incepi cu mistouri ieftine de ferentari,ma mir cum de nu au iesit aseara in fatza redactiei la un pahar de sampanie......

Madeleine28.04.2006 23:09

Articolul lui TRU (Traian Ungureanu) din gsp, un ziarist pe care il apreciez enorm, indiferent cat de dureros ar fi ce scrie:

Specificul naţional

T.R.U.

Ne-am dispreţuit adversarul

Talent şi laşitate. Lucrurile s-au petrecut simpu, fără mister. Mai întîi, talentul şi verva. Apoi, după primul semn de succes, dispreţul pentru adversarul rănit. În minutul 23,era 2-0 şi Steaua a ieşit din joc, din teren, din orice formă de răspundere, luciditate şi seriozitate.

Steaua a întors spatele lumii în desfăşurare şi a început să serbeze, la Golden Blitz.

După 23 de minute, Steaua a intrat în zona de nepăsare superioară pe care se întemeiază toate eşecurile noastre colective.

Mi-e o ruşine cumplită!

Boateng şi Rochemback au rămas singuri pe teren şi au început să se ridice în picioare, os cu os, speranţă cu speranţă.

Mai era o oră de joc. Enorm pentru ei ce cred şi încearcă. Apoi totul a devenit inevitabil. Am ştiut că vom pierde umilitor, cam pe la sfîrşitul primei reprize. Şi mi-a fost o ruşine cumplită.

Voinţa, încăpăţînarea şi munca

Nimeni dar absolut nimeni n-a avut curajul sau luciditatea să prevadă curba ştiută a caracterului românesc şi să avertizeze, înainte de meci, că toate condiţiile dezastrului erau întrunite. Toată lumea, în frunte cu subsemantul, a declarat, din start, talentul învingător şi a trimis acasă, cu un zîmbet şi o injurătură galeşă, voinţa, încăpăţînarea şi munca.

Nu s-a auzit nici o voce în apărarea observaţiei că opera e rodul efortului. Era prea mult zgomot plăcut. Acel vacarm elegant şi semeţ cu care ne înconjurăm, spre a nu fi siliţi să suferim, punîndu-ne mintea la treabă şi plăcerea de a chefui, în cui.

Becali, un om nefericit de sălbatic

Vacarmul care ne-a convins,treptat,că asistăm la renaşterea Stelei şi a fotbalului românesc. Vacarmul care a făcut credibilă supoziţia năroadă după care se poate întemeia ceva pe Becali, un om nefericit de sălbatic; ideea după care ce nu se poate din raţiuni etice, se poate doar pentru că aşa ne-ar plăcea nouă.

Nu e nimic ilegal în iluzii. Ilegală e doar pretenţia de a le transforma în realitate. Toată lumea a uitat să presupună că datele de caracter naţional mai lucrează. Nu le mai bagă nimeni în seamă,pentru că nu e la modă,pentru că te poţi face de rîs în lumea bine, pentru că intrăm în Europa. Nu-i nimic. Din cînd în cînd,caracterul profund urcă la suprafaţă şi loveşte amarnic.

29 aprilie 2006

Madeleine28.04.2006 23:16

Scuze, n-am vazut primul post. Nu stiam ca este vorba doar despre mincinosi si dezinformatori, TRU nu face parte dintre ei. :oops:

Rog moderatorii sa stearga postul meu anterior pe acest topic, daca ei considera ca nu este la obiect.

Ionutdal29.04.2006 01:59
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=105541 , dupa acest articol m-am hotarat sa nu mai cumpar nici prosport , dupa ce acum cateva zile ma hotarasem sa nu mai cumpar gazeta acum nu o sa mai cumpar ziare deloc , niciodata si o sa-mi sfatuiesc toti prietenii sa nu mai cumpere nici gazeta nici prosport . Chiar nu merita , sunt mai rau ca fustratii care s-au bucurat de infrangerea Stelei , sunt penibili . Rusinee domnilor ziaristi .
«1234529»