Nimic nu-i indreptateste pe cei de la ProstSport sa scrie abjectiile respective, dar absolut NIMIC. Nu sunt de acord cu suporterii (@Ayrton de ex.) care considera ca echipa merita sa fie admonestata / criticata in acest mod. Si nici cu analogia cu ziarele tabloid englezesti / germane, care i-au facut pe ai lor "castraveti", "idioti" s.a.m.d.
1. Echipa merita sa fie criticata, dar de cei care au crezut si cred dezinteresat in ea, nu de cei care-si si-au tras profituri imense din calificarile Stelei. Pentru ca suporterii au suferit in fiecare meci pentru Steaua, pentru echipa, iar ProstSport si ceilalti au suferit exclusiv pentru banii lor. Necalificarea Stelei inseamna pentru ei prabusirea tirajelor, nu mai vin bani din publicitate ca inainte etc. etc. Pentru noi, necalificarea Stelei inseamna durere sincera, a murit o parte din sufletul nostru.
2. Englezii si nemtii au, pe de o parte, tot dreptul sa vorbeasca asa de ai lor. Au niste campionate mondiale castigate, au cupe europene castigate. La ei e o obisnuinta asta. ProSport le rupe gatul celor care au reusit o performanta europeana dupa 17 ani. E o diferenta ca de la cer la pamant. Pe de alta parte, nu conteaza ce fac nemtii si englezii cu ai lor. Trebuie sa luam chiar orice model, cat de cretin, de afara? Presa = vanzari = publicitate = bani. Titlurile socante vand, nu are nici o legatura cu o performanta sau alta.
3. Ma mir ca textul respectiv, scris de oameni cretini, a aparut la o publicatie care-l scoate in fata pe Topescu. Topescu - "seniorul", "domnul" blablabla. Sa fim seriosi. E un text cu ZERO umor, scremut pe buda, cu harta igienica ProstSport pe post de solutie la constipatie, scris de niste cretini frustrati ca nu mai iau prime asa de mari. Am inregistrat meciul si l-am vazut si in reluare. Il iau pe cel care a jucat cel mai putin, Baciu. Baciu e facut "jucator degeaba". Baciu nu a gresit nici o pasa, a scos in schimb vreo 2 faulturi si chiar a jucat cu cap, alea 5 minute pe care le-a prins. Petre Marin e "pipernicit", Goian e "girafa", iar Radoi e "oltenas" si "ovina" in ProSport. Astea ar tb sa fie mostre de umor. Chiotea si piticii lui fara creier nu sunt numai penibili, imbecili, vagabonzi, sunt niste l.a.b.a.g.i.i. frustrati, care n-au creat nimic in viata lor si nici nu creeaza, numai comenteaza munca altora. Ei nu vor fi niciodata invinsi, pt ca religia lor e banul. Pt a fi invinsi trebuie BOICOT, SPAM pe mailurile lor si atac la site (e o gluma, Chiotea, o gluma tip ProSport, a nu se intelege ca indemn la asa ceva
).
PS: Sa nu uitam, totusi, o fraza a maestrului Ioan Chirila: "Un cronicar sportiv este acel om care comenteaza meciurile pentru ca NU a avut suficient talent sa se apuce de fotbal". Si nici creier, as zice eu.
DOAR Steaua!!!