stati linistiti ca topicul asta nu va duce lipsa de articole.. asta cred ca o sa fie cel mai lung topic activ de pe forumul asta .....
stati linistiti ca topicul asta nu va duce lipsa de articole.. asta cred ca o sa fie cel mai lung topic activ de pe forumul asta .....
Cîini" ironizați (GSP)!
George Ogăraru spune că "este deranjat că o echipă ca Dinamo ocupă primul loc in Divizia A"
Fundașul dreapta al Stelei este de părere că alb-roșiii nu merită să ocupe fotoliul de lider deoarece cea mai bună echipă din campionatul intern este Steaua. "Este deranjant că Dinamo este pe primul.Nu sînt mai puternici decît noi, asta s-a văzut și in meciul direct, cînd ne-au egalat printr-un noroc fantastic in ultimele minute", a declarat Ogăraru.
Stelistul și-a ironizat adversarii din Ștefan cel Mare după ce aceștia au pierdut calificarea in Cupa României. "Ne purtau nouă de grijă că ne-a bătut Rapid II. Acum și ei au fost eliminați de o echipă din eșalonul secund, deci chiar nu trebuie să mai aibă nici o grijă că nu mai este Steaua in Cupă", a mai spus fundașul Stelei.
Va rog frumos sa observati diferenta dintre declaratia lui George "este deranjant ca Dinamo este pe primul loc" si subtitlul articolului " este deranjant ca o echipa CA Dinamo este pe primul loc. De altfel si stririle de la Antena 1 Au prezentat cea din ultima varianta.
Ogararu a dat o replica normala, ca jucator al Stelei este normal ca-l deranjeaza ca nu suntem noi pe primul loc, ba mai mult acolo se afla Dinamo.In sa schimband foarte putin propoziti, o astfel de declaratie poate parea una sforaitoare, care ataca clubul Dinamo ca pe unul nedemn de aceea pozitie. Aceasta este o monstra despre cum se face presa in Romania si ma ales la GSP. Parca vad pe vreunul ami prost de la Dinamo cum se enerveaza aiurea si raspunde mai intepat si uite asa se naste inca un "razboi al declaratiilor"
Cred ca intr-adevar asta va fi cel mai lung topic activ. Oare nu putem intra in cartea recordurilor cu el dupa un an sau doi? Ce spuneti de idee
?
ar fi bine .. dara dupa cum evolueaza lucrurile .. nu cred ca va mai fi nevoie de acest site .. ca nu o sa mai avem pe cine sustine
O revelație: Marius Martiș
În plin canibalism la adresa arbitrilor pici de vegetarian dacă indrăznești să remarci prestația unuia. Mai ales dacă e controversat. Să indrăznim, totuși, să ne comportăm normal. De neiertat, fără discuție!
Marius Martiș a condus nu impecabil, acesta e atributul zeilor, dar foarte bine meciul Dinamo - Jiul 1-1. N-a văzut, e adevărat, talpa lui Bratu pe glezna unui adversar, numai că asemenea ciupituri reciproce se petrec deseori pe teren. A observat, in schimb, zeci de alte momente delicate și le-a tratat imparțial și matur.
Da, e același Martiș despre care "Gazeta" a scris că a avut probleme cu legea acum cîțiva ani și că e finul lui Nicu Gheară. Numai că elementele biografice n-au perturbat deloc prestația sa din teren.
La 32 de ani, Martiș a traversat cu eleganță un meci complicat, oferind tot timpul senzația unei libertăți absolute in decizii. De aici incepe arbitrajul. Un tip intră in teren, știind că n-are nici obligații și nici răfuieli cu cei din jur.
PS: Martori oculari povestesc cum ieri, in parcarea FRF, din portbagajul lui Martiș au plecat către cel al lui Vali Ioniță, fost arbitru și acum funcționar federal, niscaiva sticle cu vin. Revoluția a fost inecată in roșu de Focșani?
Foarte bine Domnule Tolontan, adica omul fura pentru Dinamo si este o revelatie. Sa vedem ce spune colegul distinsului jurnalist, radu Paraschivescu tot in ziarul de azi.
" Dinamo și-a lăsat adversara să joace, dar a avut cel puțin două gesturi de cartonaș roșu (Bratu și Mărgăritescu), pe cînd Jiul a condus dansul cu o lejeritate de mare echipă, ferindu-se in schimb să-și impovăreze gazdele cu o desagă de goluri"
Asadar, Dinamo trebuia sa mai aiba inca doi eliminati, si asta din prima repriza. Pe deasupra centralul a mai validat o decizie eronata a tusierului, privand astfel echipa oaspete de un gol ca si facut. Concluzia este evidenta: nu elimini doi oameni de la Dinamo si impiedici echipa adversa sa se desprinda pe tabela si vei fi laudat de GSP. Bravooo!!!.
O revelație: Marius Martiș
În plin canibalism la adresa arbitrilor pici de vegetarian dacă indrăznești să remarci prestația unuia. Mai ales dacă e controversat. Să indrăznim, totuși, să ne comportăm normal. De neiertat, fără discuție!
Marius Martiș a condus nu impecabil, acesta e atributul zeilor, dar foarte bine meciul Dinamo - Jiul 1-1. N-a văzut, e adevărat, talpa lui Bratu pe glezna unui adversar, numai că asemenea ciupituri reciproce se petrec deseori pe teren. A observat, in schimb, zeci de alte momente delicate și le-a tratat imparțial și matur.
Da, e același Martiș despre care "Gazeta" a scris că a avut probleme cu legea acum cîțiva ani și că e finul lui Nicu Gheară. Numai că elementele biografice n-au perturbat deloc prestația sa din teren.
La 32 de ani, Martiș a traversat cu eleganță un meci complicat, oferind tot timpul senzația unei libertăți absolute in decizii. De aici incepe arbitrajul. Un tip intră in teren, știind că n-are nici obligații și nici răfuieli cu cei din jur.
PS: Martori oculari povestesc cum ieri, in parcarea FRF, din portbagajul lui Martiș au plecat către cel al lui Vali Ioniță, fost arbitru și acum funcționar federal, niscaiva sticle cu vin. Revoluția a fost inecată in roșu de Focșani?
Foarte bine Domnule Tolontan, adica omul fura pentru Dinamo si este o revelatie. Sa vedem ce spune colegul distinsului jurnalist, radu Paraschivescu tot in ziarul de azi.
" Dinamo și-a lăsat adversara să joace, dar a avut cel puțin două gesturi de cartonaș roșu (Bratu și Mărgăritescu), pe cînd Jiul a condus dansul cu o lejeritate de mare echipă, ferindu-se in schimb să-și impovăreze gazdele cu o desagă de goluri"
Asadar, Dinamo trebuia sa mai aiba inca doi eliminati, si asta din prima repriza. Pe deasupra centralul a mai validat o decizie eronata a tusierului, privand astfel echipa oaspete de un gol ca si facut. Concluzia este evidenta: nu elimini doi oameni de la Dinamo si impiedici echipa adversa sa se desprinda pe tabela si vei fi laudat de GSP. Bravooo!!!.
Sa-ti spun cine este Marius Martis.
La Focsani, la un moment dat, echipa locala, Unirea, era sponsorizata de compania de cablu din Focsani, patronata de unul numit Martis. Copilul lui, actualul arbitru de Divizia A Marius Martis, derbedeu de frunte prin Focsani, cu vizite dese pe la mititica, nu-si gasea locul. Echipa din Focsani a fost sponsorizata de taica-sau ca sa-i gasesca si lui un loc. S-au tot chinuit aia pe acolo sa-l bage prin echipa, dar juca asa de infect, de-l fluiera lumea. Taica-sau s-a suparat, a renuntat la sponsorizare si l-a facut arbitru.
Nu inteleg cum un derbedeu cu dosar penal poate sa ajunga arbitru de Divizia A, pentru ca nu poti sa ai incredere, dupa parerea mea, intr-un astfel de om.
Interesant este ca inainte sa arbitreze pe Steaua, cei de la GSP s-au folosit de aceste amanunte biografice pentru a pune presiune pe domnul Martis. Urmarea: penalty contra Stelei pe Ghencea,( corect) si Arbitraj pe fata Pro-Dinamo. Dupa aceste evenimete GSP isi schimba discursul.
Intrebarea: daca era invers, nu acorda penalty pentru Bacau si arbitra la snge pe Dinamo, nu cumva GSP ar fi mentinut discursul initial.? Eu zic ca da
si eu sunt de aceeasi parere....
uite ce scriau astia de la prosport in comentariul lor live facut pe site:
86: Ogăraru il lansează in adâncime pe V. Iacob, dar controlul acestuia este defectuos și Steaua pierde posesia
Min. 84: Uriașă ocazie pentru Steaua!!! Contraatac rapid, mingea circulă bine pe traseul Diniță - Dică - V. Iacob, insă acesta din urmă reia peste poartă dintr-o poziție ideală
Min. 76: Schimbare la CFR Cluj. XXXXXXXX este inlocuit cu XXXXXX
Min. 83: Schimbare la Steaua. Iese Nicoliță și Diniță intră
Min. 82: Ritmul jocului s-a mai domolit, incet-incet echipele par că se mulțumesc cu acest rezultat
Min. 80: Aflat in careu, Flachi iși prelungește prea mult mingea și nu o mai poate ajunge
Min. 79: Schimbare la Steaua. Pentru a nu-și agrava accidentarea, Neșu este inlocuit cu Petre Marin
Min. 75: Neșu a revenit in teren, deși șchiopătează
uite ce scriau astia de la prosport in comentariul lor live facut pe site:86: Ogăraru il lansează in adâncime pe V. Iacob, dar controlul acestuia este defectuos și Steaua pierde posesia
Min. 84: Uriașă ocazie pentru Steaua!!! Contraatac rapid, mingea circulă bine pe traseul Diniță - Dică - V. Iacob, insă acesta din urmă reia peste poartă dintr-o poziție ideală
Min. 76: Schimbare la CFR Cluj. XXXXXXXX este inlocuit cu XXXXXX
Min. 83: Schimbare la Steaua. Iese Nicoliță și Diniță intră
Min. 82: Ritmul jocului s-a mai domolit, incet-incet echipele par că se mulțumesc cu acest rezultat
Min. 80: Aflat in careu, Flachi iși prelungește prea mult mingea și nu o mai poate ajunge
Min. 79: Schimbare la Steaua. Pentru a nu-și agrava accidentarea, Neșu este inlocuit cu Petre Marin
Min. 75: Neșu a revenit in teren, deși șchiopătează
Astia stiu deja scenariul din partida cu CFR Cluj. :wink:
:lol: :lol: :lol:
Totuși, Tamaș!
Sclipirile lui Zicu, altfel din ce in ce mai rare, strădania lui Grigorie, tot mai anonimă, și balansul salahoric al lui Mărgăritescu nu mai produc nimic pentru vîrfuri, alimentate, culmea!, de incursiunile lui Tamaș, singurul dinamovist care privește terenul inainte a de a pasa și gîndește inainte de a alerga.
Nu am reprodus tot articolul pentru ca nu are sens sa umplu paginile aiurea. De asemenea vreau sa mentionez ca tamas a primit nota 7 in GSp de astazi, la fel ca si Goian. Pentru cine nu a vazut meciul: golul bulgarilor s-a marcat cu larga concurenta fundasului de nationala. de asemenea, in prima repriza a luftat ca un incepator in careu mic si daca nu era Galamaz sa-l salveze am fi consemnat inca de la pauza 1-0 pentru Levsky. Poate nu mai tin eu minte:l-ati vazut cumva pe Goian facand asemenea gafe?
Intrebarea: Credeti ca viziunea stramba a GSP asupra jocului lui Tamas are vreo legatura cu postul de titular de la nationala? Credeti ca da ca Radoi ar fi facut asemenea gave ar fi primi mai mult de 4? Credeti ca ar trebui sa se duca Radoi la Recursul Etapei? ( Eu sper ca se va duce si va stii sa-i puna la punct pe cei care vor sa-i strice imaginea)
PS. nici un stelist nu a primit mai mult de 7. Adica nici unul nu a jucat mai bine ca tamas si totusi noi am dominat Sampdoria. Cum vine asta?
Nu-ti mai face sange rau . E clar ca se apreciaza incorect felul in care au jucat ai nostri.Inca o mostra pentru "galetusa cronicarului sportiv" pusa la dispozitie de Gica.
Al naibii om Gica asta.Uite ce succes are topicul lui.
Merci, dar sa stii ca sunt foarte calm. Topicul lui giga mi-a venit ca o manusa asa ca scriu cu mare placere aici. de mult timp contabilizez astfel de cronici si deja nu ma mai enervez. Insa ma folosesc de aceasta discutie pentru a arata cum se face presa in Romania. nu am mania persecutie si nici nu cred ca exista un complot impotriva Stelei. Insa e clar ca presa incearca sa minimalizeze performantele Stelei. Din pacate, pe langa alte interese este clar ca Patronarea clubului Steaua de catre un astfelde personaj nu ajuta in aceasta directie. Sper ca de acum incolo [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa fie foarte atent la modul cum relateaza presa evenimentele si sa-i taxeze de fiecare data cand este cazul.
"Suspendați-ne, iubim ciorile!", a titrat azi Gazeta, susținînd că rapidiștii din teren și din tribune au dat o lecție de viață la meciul cu Rennes celor care i-au jignit cu scandări rasiste in ultimele etape de Divizia A.
----------------------------------
No coment
Nu se poate face o lista undeva in stanga sau dreapta posturilor cu nominalizatii ca au inceput sa devina tot mai multi si nu o sa mai reusim sa le tinem evidenta. Ar trebui ca in fiecare luna sa facem o lista si asa am vedem cam cine bate campii mai mult si n-ar strica ca la sfarsitul anului sa mearga cineva la respectivul ziarist si sa-i inmaneze galetusa plina cu ....(era o gluma) desi nu cred ca ar fi o idee atat de rea. :lol:
"Suspendați-ne, iubim ciorile!", a titrat azi Gazeta, susținînd că rapidiștii din teren și din tribune au dat o lecție de viață la meciul cu Rennes celor care i-au jignit cu scandări rasiste in ultimele etape de Divizia A.----------------------------------
No coment
Asta e titlul cel mai aiurit pe care l-am vazut vreodata la un ziar.
"Suspendați-ne, iubim ciorile!", a titrat azi Gazeta, susținînd că rapidiștii din teren și din tribune au dat o lecție de viață la meciul cu Rennes celor care i-au jignit cu scandări rasiste in ultimele etape de Divizia A.----------------------------------
No coment
Pai daca urasc ciorile, ar trebui ca aia de la combaterea discriminarii sa-i suspende si vreo 2-3 saptamani sa nu le mai apara ziarul.
eu unul nu stiu ce au avut in minte astia de la gsp.. cand au scris titlul asta .. cred ca nimic....
haideti ca se cam umpluse de praf topicul asta.
Kaiser sau parizer?
Exercițiu de memorie. Se intîmpla in aprilie 2000. Aproape campioană, Dinamo mergea la Brașov, unde antrenor era Halagian, marele maestru al combinațiilor. Meci suspect. Vorbește lumea că, la pauză, regretatul Hîldan a făcut o criză de nervi, și-a scos tricoul și a amenințat că nu mai intră pe teren dacă nu i se spune clar ce se petrece. A fost repede pus la punct de un veteran, zis "Kaiserul", cu o replici de genul "tu nu te băga", "nu-i treaba ta", "dacă nu mai vrei să joci, foarte bine". Cuvinte pentru care veteranul zis "Kaiserul" era s-o incaseze pe loc de la un alt jucător, bun prieten al lui Hîldan și posesor de centură neagră, plecat intre timp in străinătate. Victoria a fost a Brașovului, 4-3, cu portarul Preda pe post de circar. Și cu Lupescu la fel de vertical și cinstit ca astăzi.
10 noiembrie 2005
Asadar traisca santajul. Ce intelegem din acest articol. Ziarul Gazeta Sporturilor afal in fiecare an tot felul de informatii interesante despre oamenii din sportul romanesc. In mod normal ar fi ca aceste subiecte sa apara imediat in ziar inspre informarea opiniei publice. Nu, acesti ziaristi preferea sa aplice tactici din vremuri de trista amintire. Adica, punem bine informatia deopatre, iar cand interesele nostre o vor cere o scoatem imediat la lumina.
Intrebare: daca Ionut Lupescu avea drept sa candideze la functia de presedinte FRF mai era publicata aceasta "stire". Eu cred ca atat timp cat nu era un pericol pentru Gica Popescu nu. Daca insa avea sanse reale, hop cu articolul in presa.
Am criticat de multe ori Gazeta pentru anumite "minciuni", informatii publicate tendentios, lipsa de obiectivitate si altele. Insa sa ceva este mult mai grav. Acest episod denota ca redactoii de la acest ziar sau chiar patronii au o agenta bine definita si nu se dau inlaturi de la nimic pentru a-si atinge scopurile propuse. Urat, foarte urat.
CCA NOUĂ', METEHNE VECHI
Delegări marca FRF
Arbitrii de casă ai lui Mircea Sandu, Corpodean, Deaconu și Serea, au fost trimiși să arbitreze echipele care il susțin pe Nașu' la șefia federației
Dan Udrea
Primele delegări făcute la meciurile din Divizia A de noua conducere a CCA ridică mari semne de intrebare. Trei dintre arbitrii foarte apropiați lui Mircea Sandu, Corpodean, Deaconu și Serea, au fost trimiși să arbitreze echipele care il susțin pe Mircea Sandu la președinția FRF, FCM Bacău, FC Vaslui și CFR Cluj.
Corpodean, singurul arbitru care n-a semnat scrisoarea de adeziune pro-Crăciunescu și cel mai susținut arbitru de Nașu', a fost trimis la FCM Bacău - Jiul, in aceeași brigadă cu asistentul Cornel Fecioru, tras pe linie moartă de fosta conducere a CCA. Pe deasupra, observatorul partidei de la Bacău va fi George Ionescu.
Apoi, Alexandru Deaconu, al cărui tată, Gelu, este magazioner la FRF, dar și fin al lui Mircea Sandu, a fost delegat la Poli Iași - FC Vaslui, adică acolo unde va evolua echipa lui Porumboiu, cel care l-a schimbat pe Crăciunescu și care a declarat că este contra lui Popescu. În fine, CFR Cluj il va avea in Giulești pe Ionică Serea, un arbitru cu care Rapid a avut mai mereu probleme, deși inițial fusese delegat Augustus Constantin. Acesta s-a recuzat motivînd că este accidentat, tatăl său, Gheorghe Constantin, prezentînd un act medical in acest sens.
Ipoteze false lansate de GSP.
1.CCA revine la practicile "oculte", dupa cum ar zice Tolontan, dupa plecare lui Craciunescu.
2. Sandu foloseste delegarile CCA pentru campania electorala.
Fapte
1. Corpodean a acordat un penalty usor nu bacaului, ci Jiului. Jiul a castigat
2. Serea a arbitrat corect Rapid-CFR Cluj, iar echipa din Giulesti a castigat
3. Dinamo a fost ajutata de arbitrii.
Concluzia: GSP arunca fitile insa lucrurile raman neschimbate, Adica arbitraje per total bune, cu o singura exceptie: Toti arbitrii pun in continuare osul pentru ca Echipa din Stefan cel mAre sa ne reprezinte, asa cum stiu ei mai bine, in calitate de campioana in Cupe Europene
dupa cum am mai spus si in alt topic, trecuse prea mult de la ultimul scandal din curtea Stelei si nu se mai vindea ziarul Si mai ciudat este ca PRosportul da ca iminenta plecarea lui Oleg, in timp ce problema demiterii lui Andone de la Dinamo nu este dezbatuta. Concluziile sunt de prisos.
pros(t)portul si mazeta sporturilor bat campii. Topicul asta va mai aduna multe "articole"...
Sunt convins ca Oleg a folosit cuvantul orgoliu mai degraba de egoism. insa asa le place lor sa traduca, suna mai bine.
Cristea pe făraș
Răzvan Rotaru, Dan Udrea
"Acest jucător e speranța mea, voi lua pe el minimum 20 de milioane de dolari". Declarația ii aparține lui Gigi Becali și a fost făcută in februarie 2005, după prestația incîntătoare a lui Andrei Cristea in meciul Steaua - Valencia 2-0, cînd atacantul băcăuan a marcat ambele goluri și a calificat echipa in optimile de finală ale Cupei UEFA.
În noul sezon insă, Cristea nu l-a impresionat deloc pe Protasov, care nu l-a titularizat niciodată in Divizia A. Mai mult, la finalul meciului cu Rosenborg, din Ghencea, cînd l-a băgat din minutul 1, l-a criticat in mod direct, spunînd că n-a reușit să suplinească absența lui Dică. Tot in acel joc a fost pentru prima dată contestat de public.
Aflat intr-o evidentă eclipsă de formă, Cristea vorbește despre viitorul său in Ghencea: "Nu cred că există un fotbalist care să fie rezervă și să fie mulțumit, insă orice jucător din țară iși dorește să fie aici. Pentru mine a fost un pas uriaș cînd am semnat cu Steaua, dar dacă mi se va cere să plec, vom discuta".
"Cred că am trecut printr-o perioadă mai grea, in care nu prea mi-a ieșit jocul, dar așa este in viața fiecărui fotbalist. Sîntem oameni, nu roboți"
Andrei Cristea
1,2 milioane de dolari susține Gigi Becali că a plătit lui FCM Bacău pentru a-l aduce pe Cristea in vara anului trecut in Ghencea
165 de zile au trecut de la ultimul gol reușit de Cristea in Divizia A, băcăuanul marcînd pe 11 iunie in ultima etapă a sezonului trecut, in partida Steaua - Poli Timișoara 2-1
Cristea ÎN ACEST SEZON AL DIVIZIEI A
- 10 meciuri, nici unul ca titular
- 98 de minute jucate
- nici un gol marcat, nici o pasă de gol
- media notelor este de 5,33, fiind pe penultimul loc in topul steliștilor, doar inaintea lui Diniță (5,17)
Atacanții Stelei in acest campionat
Nume Meciuri jucate / goluri marcate
Nicolae Dică 12 / 6
Victoraș Iacob 12 / 5
Daniel Oprița 10 / 1
Andrei Cristea 10 / 0
Laurențiu Diniță 7 / 0
Am citit de trei ori articolul pentru a-mi putea explica titlul si nu am reusit. Va rog sa-mi spuneti si mie de unde rezulta ca Andrei Cristea este pe faras? Nu exista nici macar exprimarea clasica "surse din interiorul gruparii ne-au declarat ca", se cauta inlocuitor, sau ca Oleg a vorbit cu MM despre plecarea lui Cristea sau ca Gigi si-a manifestat nemultumirea fata de jocul atacantului venit de la BAcau. Nimic. Au mai si speriat baiatul degeaba. Singurul lucru palpabil din acest articol este o declaratie de acum trei luni a lui Protasov. Absolut jenant