FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galetusa "cronicarului" sportiv

«1161718192029»
Bogdan4Steaua04.09.2006 20:23
Acolo, Razvan Cocis (plan secund) i-ar putea lua locul lui Nicolae Dica, aproape inexistent in meciul cu bulgarii, asta chiar daca a avut un rol tactic bine determinat.  

Jucatorul lui Serif Tiraspol beneficiaza in joc de o inteligenta mai buna decit a stelistului, putind face bine si faza defensiva.

Asta cu inteligenta in joc m-a dat pe spate. Poate ca respectivul ziarist urmareste campionatul Moldovei, pentru ca altfel nu pot sa imi dau seama cum ii poate compara pe cei doi la nivel de inteligenta in joc, avand in vedere ca Razvan Cocis a jucat in meciul cu Cehia si vreo 30 de minute in meciul cu Bulgaria, minute in care nu m-a impresionat. De cealalta parte, Dica a reusit goluri si faze spectaculoase cu Steaua in Cupa UEFA si in campionat. No comment....

forever_STEAUA05.09.2006 09:21

@Bogdan4Steaua

Ai dreptate Bogdane, problema e ca Dica joaca la Steaua... De aia are "mai multa inteligenta in joc", ala de se transfera la o echipa mare a Europei...

DanStan06.09.2006 04:15

Cea mai sadica chestie posibila. Nationala de tineret a pierdut cu 5-1 in Germania si s-a facut de kko. O ocazie excelenta pentru a injura Steaua. Daar ... surpriza ! Cu exceptia lui Cristea, devenit intre timp timisoarean, nici un stelist nu a participat la umilirea de acolo.

Cum dracu pot oamenii astia sa mai faca presa de calitate in Romania in astfel de conditii ? Sa nu poti spune ca stelistii sunt de vina ? Sa nu poti lua la misto sau jigni jucatorii proveniti de la Steaua ?

Sa nu poti demonstra 'adevarata valoare' a Stelei ?

Mai grav, portarul Romaniei in acest meci e rapidist. Doi fundasi sunt de asemenea rapidsti, ceilalti doi dinamovisti. Si e clar ca jucatorii acestor echipe nu pot gresi plus ca sunt supervalori incontestabile.

Grea e viata de ziarist ...

p.s : un anumit site de sport a prezentat stirea infrangerii nationalei mici insa a 'omis' sa prezinte si echipa ce s-a facut de ras pe teren. Mai mult, in mod cu totul surpinzator stirea afost prezentata de parca era vorba de vreun meci al unei echipe straine. Sec, fara opinii personale, fara comentarii la adresa jucatorilor si fara lamentari sau indicarea 'vinovatilor'.

Virgil06.09.2006 05:32

Ai dreptate Dane.

Sa consemnam si echipa care sub comanda lui Emil Sandoi a inregistrat usturatorul esec si sa remarcam ca viitorul fotbalului românesc se vede in culori albastre :

Mihai Mincã - Cristian Sãpunaru, Cosmin Moti, Marius Constantin,Cristian Pulhac - George Florescu,Ovidiu Herea,Andrei Prepelitã,Claudiu Keseru - Romeo Surdu,Andrei Cristea.

Au mai jucat : Radu Stefan in locul lui Prepelita, din min.43,la scorul de 3 - 0;min.60 intra Adrian Ropotan in locul lui Herea;min.77-intra Kiaucu in locul lui Keseru.

Momente importante ale meciului :

30' Cartonas Rosu România: Sãpunaru primeste direct cartonasul rosu pentru o tentativã de piedicã la Helmes.

54' Cartonas galben România: Marius Constantin este avertizat pentru o intrare urâtã.

Ceea ce era de demonstrat,daca mai era cazul:jucatorii Rapedului joaca in meciurile internationale asa cum o fac si in campionat.Asa cum au fost invatati de "marele" R.Brutal si fara sa gândeasca la consecintele faptelor lor.Multumita "scolii" Raped si aerului cartierului.

Gica Chioru06.09.2006 05:46

"Bogdan4Steaua"

Jucatorul lui Serif Tiraspol beneficiaza in joc de o inteligenta mai buna decit a stelistului, putind face bine si faza defensiva.

Ceea ce este mai mizerabil in afirmatia respectiva este taman faptul ca daca Dica are ceva ce-l personalizeaza in fotbalul romanesc este tocmai inteligenta in joc. De altfel chiar in meciul de "trista amintire" cu bulgaroii atat timp cat a jucat, in ciuda unor greseli tehnice, Dica a fost principalul jucator ofensiv pe care l-am avut. A creat spatii de joc, a facut presiune permanent pe cei doi fundasi centrali ai bulgaroilor, datorita lui, in primul rand, jocul s-a purtat in terenul bulgaroilor. Dupa minutul 60, imediat ce s-a produs schimbarea lui Dica cu Cocis, bulgaroii au echilibrat jocul si au inceput sa se apropie de poarta noastra mutand jocul la centrul terenului. Odata cu introducerea lui Nicolita si a lui Maftei jocul s-a mutat complet in terenul nostru, urmarea fireasca fiind faptul ca bulgaroii au inceput sa-si creeze sanse de gol.

Virgil06.09.2006 07:51

Ai naibii bulgaroi.

FanSteaua4Life06.09.2006 18:48

ati vazut nasul in aceasta seara???iara boanchis s-a dat in spectacol, cica sa nu faca nimeni comparatie intre Carlos si Lobont, "Carlos e un circar, un betivan", a fost frumoasa replica lui Vochin, "nu mai face astfel de comparatii ca nu stiu cine ar iesi in castig"...probabil ca boanchis a uitat ca Lobont era unul din grupul fugitivilor de la nationala in era Iordanescu...

Nu aveti cumva un pistol si adresa lui boanchis ca ma duc sa ii trag un glont intre picioare ca sa nu lase mostenitori...

Bogdan4Steaua06.09.2006 18:59

Nu stiu cum de este chemat acest Boanchis la emisiuni. Pe Ivanovici il inteleg pentru ca este un rapidist frustrat. Dar nu inteleg de ce l-a chemat Radu Moraru pe acest betiv ordinar care isi spune ziarist.

Phire06.09.2006 19:06
Nu aveti cumva un pistol si adresa lui boanchis ca ma duc sa ii trag un glont intre picioare ca sa nu lase mostenitori...

Subscriu :lol: :lol:

M-am uitat si eu la Nasul doar pentru ca era Vochin acolo. Rama aia de Boanchis l-a facut si "portar de discoteca" pe Carlos. Chiar, si-a si gasit pe cine sa scoata curat din comparatia aia :lol: Pe Lobont, care fumeaza in cantonamente si caruia i s-a dus vestea pentru viata de noapte :lol:

Nici eu nu inteleg de ce e tot chemat asta la emisiuni. E un nimeni care nu se face remarcat decat prin iesiri d-astea de mahala. :evil:

FanSteaua4Life06.09.2006 19:50
Dar nu inteleg de ce l-a chemat Radu Moraru pe acest betiv ordinar care isi spune ziarist.

Postul la care activeaza ca cronicar sportiv se numeste tele7abc...asta spune tot despre calitatile sale...

Bogdan4Steaua06.09.2006 21:28

Mai exista tele7abc? O vreme mi-a aparut doar o imagine cu sigla postului, iar apoi a disparut complet din grila de programe. Nici pe satelit nu am gasit programul. La o astfel de televiziune nu pot exista decat angajati precum domnul Boanchis. :wink:

Virgil07.09.2006 00:42

Nu mai exista de mult.A dat faliment.Pai cu conducator ca Florin Calinescu...(alt nesuferit)

***alex***07.09.2006 04:49

Carlos poate sa apere si 5 penalty-uri intr-un meci ca Boanchis va zice mereu ca "are ca drapel steagul piratilor, iar ziua lui nationala este revelionul" :roll:

Intr-o emisiune de la Fanatik a primit un mesaj la sfarsitul acesteia, Ivanovici l-a intrebat ce scrie iar Boanchis i-a zis "scrie ca sunt penibil si ca aberez". Ca sa nu mai vorbim ca a fost pus sa dea de Roata lui Fanaticel ( pe care era sa o strice ) :D si saracul om care era la telefon nu a castigat nimic :lol:

Bogdan4Steaua07.09.2006 05:46

Am vazut si eu emisiunea. Telespectatorul pentru care a invartit roata s-a declarat fan infocat al lui Boanchis(deci probabil un rapidist sau dinamovist) si am ras bine cand roata invartita de "marele ziarist" s-a oprit in dreptul premiului de consolare(un abonament la Fanatik). Aceeasi poveste si cand a invartit Ivanovici de roata. Andrei Vochin a fost mai norocos si telespectatorul respectiv a castigat 300 E. Norocul tine cu cei corecti. :wink:

flo220309.09.2006 01:52

chiar acum revad festivitatea de premiere la acordarea titlului de campioni nr 23.

incredibila antena 1, vroiau sa iasa din legatura directa cu stadionul Steaua unde se desfasura ceremonia! :twisted: noroc cu mitica Dragomir care s-a luat de iei: "cum sa iesiti mai frate din transmisie? nu puteti face asa ceva!" asa ca si-au continuat "chinul"! :twisted:

IONUTZ-CIPRIAN09.09.2006 04:14

:evil: >>>Pai cum sa se bucure alaturi de Steaua cand conducatorul lor este unul din dusmanii patronului nostru??Eu la astia nu le-as da deloc drepturi de televiziune,dupa ca sunt cum sunt mai au si comentatori de 2 banii!!>>> :twisted:

***alex***11.09.2006 13:16
Evident cã, plecînd victorioasã din Trivale, Steaua a profitat de eroarea arbitrilor menționați. Chestiunea fiind în afara oricãrui dubiu, conducãtorii și suporterii din Ghencea trebuie sã accepte ideea. De-aici încolo însã, lucrurile se complicã și nu-i corect, sau nu mi se pare mie, ca principalele rivale ale campioanei sã se lanseze în acuzații furibunde, cu iz de scandal. Pe de-o parte, deschizîndu-i proces de intenție bãimãreanului și, pe de alta, vorbind despre "gigibecalizarea fotbalului". Una cã, deși a greșit, nu existã indicii, iar certitudini nici atît, cã Balaj a urmãrit la Pitești sã ajute echipa vizitatoare. În ansamblu, maniera lui n-a fost una tendențioasã. Dimpotrivã, sancțIonînd cîteva ofsaiduri imaginare ale bucureștenilor, a luat și unele decizii împotriva Stelei. Alta cã, dacã roș-albaștrii au beneficiat sîmbãtã de un avantaj, ba încã important, e greu de susținut cã ei s-au bucurat constant de bunãvoința cavalerilor fluierului, iar asta pentru cã, pasãmite, patronul clubului i-a mituit pe arbitri! E drept, uneori s-a bucurat, numai cã în aceeași situație s-au gãsit Rapid și, Dinamo. Iatã de ce îndrãznesc sã afirm cã, exagerate, atacurile cu pricina învrãjbesc atmosfera fãrã temei și fãrã rost.

gsp.ro

Ioanitoaia si Vochin sunt singurii care merita sa scrie pentru gazeta!

Bodanel18.09.2006 09:42

Ne lauda astia din gsp din nou. Ce se intampla?

Galeria Stelei, la inaltime

Pe toata durata meciului de aseara, fanii Stelei s-au comportat admirabil, sustinand echipa favorita chiar si cand aceasta era condusa. Doar de doua ori si-au manifestat stelistii nemultumirea, la deciziile "centralului" Salomir, pe care fanii Stelei le-au considerat ca fiind defavorizante. In replica, rapidistii si-au petrecut timpul scandand injurii la adresa lui Radoi, cuvinte obscene la adresa Stelei si chemandu-si jucatorii sa scandeze trivialitati la adresa rivalei. Spre cinstea lor, suporterii campioanei en-titre nu au ripostat, marginindu-se doar sa huiduie gesturile reprobabile venite din peluza visinie.

flo220318.09.2006 17:35

MM l-a lasat cu ochii in soare pe imbecilul de horia ivanovici la otv!horia ivanovici vroia sa-l bage in direct pe MM cu Iancu, sa dea bine la emisiune! bravo MM! exact asta si trebuia!

***alex***18.09.2006 18:00
Dorin Chioțea: "Trãiascã golãnia, nene Iancule!"

S-a ajuns prea jos cu jignirile, iar patronul Timisoarei, Marian Iancu, e ultimul care îi da lui Meme în cap cu galeata plina cu zoaie. Gândind ca-l descalifica pe stelist, Iancu a reusit sa-si faca un mare deserviciu. Pâna azi, era un tip inteligent, de acum e in mod oficial posesorul unui limbaj suburban la care nimeni nu a ajuns. Oricat ar fi Stoica de tupeist, oricâte replici acide e capabil sa scoata pe piata, e bine ca a tacut. Daca Timisoara era cunoscuta pentru decenta, Iancu a anulat acest mit. A, ba  nu!, am uitat ca el nu este banatean.

_Answer_18.09.2006 18:48

Atit si nimic mai mult pt cum s-a manifestat in seara asta: RESPECT MM !

iancule esti o mizerie !

Virgil18.09.2006 19:45

Mai degraba un mizerabil.

bodanelu18.09.2006 22:03

nu am vazut emisiunea de pe OTV, un scurt rezumat poate sa`mi faca si mie cineva?

Bogdan4Steaua18.09.2006 23:07

Partea cea mai importanta:

http://www.gsp.ro/index.php?a=56304&p=2

bodanelu19.09.2006 05:53

mersi, am vazut! Bravo MM!

«1161718192029»