FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul - Steaua 0-2 (0-0)

«156789»
Lari02.08.2009 19:52
Daca vom juca la fel de infect acasa cu shefere ne luam pe putin 5 boabe , sper ca o sa i se redea sansa de a apara lui zapata , este cu 3 clase peste tatarusanu. Baciu este umplutura, ninu este mult mai bun si defensiv si ofensiv .toja inafara de gol nu a facut absolut nimic .

Pe Surdu cand am vazut ca nu suteaza am spart telecomanda noroc cu Kapetanos ca turbam..

Si eu l-am injurat pe Romica atunci cand a preferat sa mai faca inca un pas in loc sa traga, dar sa moara ma-sa ca l-am felicitat pentru modul in care s- descurcat sa centreze EXCELENT de langa doi fundasi.

Pai, bai, nene, cum sa fie un meci frumos cand jegosu' de Hateganu nu stie ce-i aia "avantaj", cand nu vede un hent in careu de manual, dar da hent la Golanski, intr-o faza mult mai putin clara, cum sa fie un meci cursiv cand nesimtitu' de Hateganu fluiera toate atingerile reciproce din joc, cand fluiera fault un duel aerian in care Baciu abia l-a atins p-ala cu mana PE UMAR, iar maimuta aia se tinea DE CAP de parca ar fi fost impuscat, cum sa fie meciu' bun cand taratura de Hateganu nu stie ce-i ala un "umar la umar" sau un tackling corect?

Nu mai spun ca iar tragem concluzii dupa cateva meciuri, dar il injuram abitir pe Becali ca nu are rabdare cu antrenorii...

bodanelu02.08.2009 19:54

uraaaaaa.. luam campionatul, merem in cl, traiasca Becali...

Lari02.08.2009 19:54
Ionescu a fost omul meciului, ce s-o mai dam cotita :D

A fost MUUUULT mai penibil chiar si decat Banel. Ionescu n-a facut ABSOLUT NIMIC!

BAF-kimi02.08.2009 19:56

Vaaaii... mare victorie, haideti cu toti in cor, Be-ca-li! Be-ca-li! :bananadance: :bananadance:

anti gigi02.08.2009 19:56

cum spunea cineva mai sus:cei mai slabi au fost Banel si toja la care as mai adauga faptul ca tatarusanu greseste foarte mult....................meci foarte slab al Stelei,noroc cu kapetanos,bergodi incearca saracu dar fara achizitii de valoare ma indoiesc ca o sa ia campionatul......vin vremuri grele

Wizzey02.08.2009 19:57

Ba panaramo vrei so iau pe **** la **** ?

rLz02.08.2009 19:59

meciul a fost unu foarte slab! eu sincer decat sa jucam in maniera asta si sa castigam prefer sa pierdem toate meciurile cu speranta ca se va schimba ceva! este dureros cand vezi simbolul Romaniei ca se chinuie cu Ceahlaul...

1 golul lui toja a fost din greseala , si el sa mirat

2 surdu trebuia sa suteze , dar sa descurcat de minune cand a intors fundasul si a centrat! daca era orice alt atacant din lotul nostru era corner si numai era gol.

deci pur si simplu avem noroc nu e un joc bun cum cred multi , wow am batut cu 2-0 deci suntem peste toti! mentalitate de oi...

Pa panaramo vrei so iau pe **** la **** ?

prietene vorbeste frumos ca nu esti pe maidan , daca erai putin realist si aveai iq peste 70 imi dadeai dreptate si numai postai pe forumu asta in viata ta!

Wizzey02.08.2009 20:00

Pacat ca esti un copil distrus , fara viitor . Mai du-te-n .... si scuteste-ma.

rLz02.08.2009 20:02
Pacat ca esti un copil distrus , fara viitor . Mai du-te-n .... si scuteste-ma.

e mai bine sa taci si sa fi luat de prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca chiar asa este!

tu tocmai ai dovedit acest lucru !

Lari02.08.2009 20:03
meciul a fost unu foarte slab! eu sincer decat sa jucam in maniera asta si sa castigam prefer sa pierdem toate meciurile cu speranta ca se va schimba ceva! este dureros cand vezi simbolul Romaniei ca se chinuie cu Ceahlaul...

Victoriile aduc victorii, incredere si entuziasm. Nici macar Barcelona nu a jucat frumos in multe din meciurile din deplasare in sezonul trecut din Primera. Nu mai vorbesc de Manchester, care s-a chinuit zdravan cu niste echipe mici de tot.

Tu crezi ca dezastrul din ultimele doua sezoane se repara in 2 luni?

Vrei sa-ti enumar meciurile din "era Protasov" in care ne-am chinuit?

Tu crezi ca jocul urat din seara asta e doar din vina Stelei?

AmuntBoy02.08.2009 20:05

cu CFR va fi vai de p.. noastra cu Baciu acolo

nu-l suport... e jalnic

ori Rada ori Tudose ori sa luam un polonez fundas

GATA cu non-valorile astea care stau 5 ani rezerva ca e cald si bine

Virgil02.08.2009 20:05
Va cam plangeti degeaba , meciul a fost unul destul de bun , ganditi-va si voi Steaua vine dupa un meci greu .. sa va multumiti cu 2-0 si ca am luat cele 3 puncte ;) , aste conteaza .

Corect, deacord cu tine. Steaua a intalnit o echipa foarte determinata, care nu a lasat spatii de joc. Din momentul in care a luat primul gol, a cazut. Daca golul ar fi venit mai devreme i-am fi vazand pe pietreni iesind mai devreme la joc si probabil ca diferenta ar fi fost si mai mare.

rLz02.08.2009 20:06
Victoriile aduc victorii, incredere si entuziasm. Nici macar Barcelona nu a jucat frumos in multe din meciurile din deplasare in sezonul trecut din Primera. Nu mai vorbesc de Manchester, care s-a chinuit zdravan cu niste echipe mici de tot.

Tu crezi ca dezastrul din ultimele doua sezoane se repara in 2 luni?

Vrei sa-ti enumar meciurile din "era Protasov" in care ne-am chinuit?

Tu crezi ca jocul urat din seara asta e doar din vina Stelei?

nu sunt am zis asta dar pur si simplu cand ii aud pastia lasa ca am jucat bine . am luat alea 3 puncte ma apuca spumele ...

rLz02.08.2009 20:08
Bai MistarPropar vezi ca iti iau tot neamu la ...., copil inapt , sa ma .... de .... ;) . Vai de voi ...

fami mie o favoare si culcate sau daca nu fa lumii o favoare si impuscate! nb

Lari02.08.2009 20:10
nu sunt am zis asta dar pur si simplu cand ii aud pastia lasa ca am jucat bine . am luat alea 3 puncte ma apuca spumele ...

Stiu la ce te referi si ai dreptate sa te infurie mentalitatea de "3 puncteeee, urrraaaaa!"

Numai ca discutia are niste nuante...

rLz02.08.2009 20:11
Stiu la ce te referi si ai dreptate sa te infurie mentalitatea de "3 puncteeee, urrraaaaa!"

Numai ca discutia are niste nuante...

corect , eu doar am incercat sa simplific intr-un fel.. :)

gio_stgloria02.08.2009 20:13

Ati si inceput sa comentati, marii antrenori privitori de TV . Toata lumea e constienta ca Steaua nu joaca cum trebuie, chiar si bergodi a spus-o la conferinta. Trebuie sa avem rabdare , echipa se va regla , numai ca ii trebuie echilibru si sprijin. Asa ca mai usor cu nagativismul, nu aduce nimic bun.

Astristul02.08.2009 20:15

Mi-a iesit pronosticul de ieri cand am spus ca, desi vor juca SS-ul, Kapetanos va fi cel care ne va "salva". Nu ne-a salvat el in totalitate, dar ganditi-va ce scor era daca Toja dadea peste la faza aia. Oricum bine ca am castigat, dar pentru meciul cu CFR e nevoie de mai mult ... mult mai mult!

PS: Banel a jucat JALNIC!

FORZA Steaua !!!

weeezer02.08.2009 20:16
A fost MUUUULT mai penibil chiar si decat Banel. Ionescu n-a facut ABSOLUT NIMIC!

A dat singura pasa mai acatarii in tot meciul. Aia spre Surdu, la golul 1.

Slab meci facut de Nicolita si de Golanski.

Guardian02.08.2009 20:19

am castigat si punct ( . )

Lari02.08.2009 20:26
A dat singura pasa mai acatarii in tot meciul. Aia spre Surdu, la golul 1.

Centrarea lui Surdu catre Pantelis cum se numeste? Centarea aia spre Stancu (cap pe langa) in prima repriza nu a fost o pasa mai acatarii? Si au mai fost pase bune. Pana si Banel a dat vreo 2 pase bune in prima repriza, care au deschis excelent jocul pe flancul nostru drept.

Mai spune-mi un lucru bun facut de Ionescu in cele 45 de minute jucate...

SuporteriRomani02.08.2009 20:32

Din fericire am castigat cu unpic de noroc si experienta 2 0 e un scor bun chiar daca am jucat cu o ecipa noua promovata

Nicolita din pacate joaca foarte slab in rest ecipa a jucat destul de bine (se putea si mai bine )

Insa duminica viitoare va fi mult mai greu contra CFR

poze si comentarii pe http://www.suporteriromani.webs.com

Fane02.08.2009 20:47

@Wizzey

Dupa cele 4 postari, deja ai inceput cu stangul pe acest forum.

Incearca sa nu mai jignesti userii care au o parare diferita fata de tine.

Ia-o ca pe un avertisment.

DelPiero1002.08.2009 20:49
am castigat si punct ( . )

Nu trebuie sa privim asa.Nu ne-am saturat oare de aceste victorii care nu aduc nimic bun?Astazi,Steaua n-a jucat nimic.Sigur,putem spune ca moldovenii au stat cu fundul in poarta,insa asa vor fi 80% din meciuri.E clar ceva:Jagardinho si Baciu nu au ce cauta la Steaua.Petre Marin a imbatranit.Sa ne lase.Daca vrem intradevar o echipa tanara,sa-i lasam deoparte pe Banel,Marin sau Baciu.Iar Goian...demult nu mai e cu gandul la Steaua.Oricum,scopul scuza mijloacele nu este o zicala care trebuie aplicata la Steaua.Trebuie sa redevenim echipa cu spirit ofensiv ce am fost odinioara.Ramane de vazut daca avem jucatori pentru asa ceva...eu inca sunt sceptic.

iNsTiGaToR02.08.2009 20:59

Goian daca nu pleaca din tara isi rateaza cariera....asta o poate zice oricine care gandeste un pic realist..daca mai sa mult in Romania o sa inceapa sa-si dea cu stangu-n dreptu si invers

Mie mereu mi-a palcut de Goian cum joaca..dar daca mai sta mult o sa ajunga sa-mi placa de el ca de (car)bunelinho..adica deloc

«156789»