Daca vom juca la fel de infect acasa cu shefere ne luam pe putin 5 boabe , sper ca o sa i se redea sansa de a apara lui zapata , este cu 3 clase peste tatarusanu. Baciu este umplutura, ninu este mult mai bun si defensiv si ofensiv .toja inafara de gol nu a facut absolut nimic .Pe Surdu cand am vazut ca nu suteaza am spart telecomanda noroc cu Kapetanos ca turbam..
Si eu l-am injurat pe Romica atunci cand a preferat sa mai faca inca un pas in loc sa traga, dar sa moara ma-sa ca l-am felicitat pentru modul in care s- descurcat sa centreze EXCELENT de langa doi fundasi.
Pai, bai, nene, cum sa fie un meci frumos cand jegosu' de Hateganu nu stie ce-i aia "avantaj", cand nu vede un hent in careu de manual, dar da hent la Golanski, intr-o faza mult mai putin clara, cum sa fie un meci cursiv cand nesimtitu' de Hateganu fluiera toate atingerile reciproce din joc, cand fluiera fault un duel aerian in care Baciu abia l-a atins p-ala cu mana PE UMAR, iar maimuta aia se tinea DE CAP de parca ar fi fost impuscat, cum sa fie meciu' bun cand taratura de Hateganu nu stie ce-i ala un "umar la umar" sau un tackling corect?
Nu mai spun ca iar tragem concluzii dupa cateva meciuri, dar il injuram abitir pe Becali ca nu are rabdare cu antrenorii...