Cred ca acum GG spera doar la o prelungire pana la 1 iunie 2006... intre timp doreste inchirierea bazei Cotroceni direct de la BNR pentru jocurile din primavara...
Cred ca acum GG spera doar la o prelungire pana la 1 iunie 2006... intre timp doreste inchirierea bazei Cotroceni direct de la BNR pentru jocurile din primavara...
Nasol. Deci, daca intrati in primavara europeana, veti juca pe Cotroceni? Hai ma ca nu e chiar rau acolo. Noi am avut noroc de fiecare data acolo la meciurile de miza, mai putin la ultimul cu FC National.
o sa fie Revelionul cainiilor,
chiar asa de cand suporterii Dinamo au devenit "caini" ? de 6-7 ani probabil, cam tembela porecla, n-ati gasit nimic mai inteligent?
ca de "ciori" s-a auzit din 1923, cel putin se stie de ce.
stai linistit si daca s-ar intampla sa inchida stadionul temporar,
CCA/Steaua va renaste si tot in Ghencea va juca.
Chiar nu stii de unde ne vine denumirea de "caini"? Mai sapa mai adanc in arhivele Stelei si te vei dumiri.
vorbesti de "Dulau", ok
dar puteati sa fiti si voi lupi sau altceva, nu caini, prieteni cei mai buni ai conducerii.
Nasol. Deci, daca intrati in primavara europeana, veti juca pe Cotroceni? Hai ma ca nu e chiar rau acolo. Noi am avut noroc de fiecare data acolo la meciurile de miza, mai putin la ultimul cu FC National.
S-a vazut cat ati avut voi noroc acolo cu Brugge si cu Benfica... Ciudat, am vazut meciurile astea chiar de pe stadion... Il aveati pe Vladoiu atunci... Sincer m-am bucurat ca ati pierdut... si cu Benfica ati avut si avantaj de 1-0 luat la ei... :twisted: :twisted:
Daca te-ai bucurat ca am pierdut, asta e treaba ta. Nu are nici o legatura caum cu subiectul discutat. Omul nu stia de unde avem denumirea de "caini" si i-am sugerat sa intrebe si el alti stelisti sa il lamureasca.
las ca stiu, dar mi se pare penibila.
Separe ca noua ne-a placut din moment ce am adoptat denumirea. Deci, CAINI PANA LA MOARTE!
Bine ar fi ca Jiji sa cumpere nationalul cu totul,nu numai stadionul...asa barim am mai avea ceva rezerve de valoare de la ei...oricum parerea mea este ca daca Steaua va juca in Cotroceni nu va fi chiar atat de rau, tinand cont ca multor suporteri le-ar veni mai usor sa deplaseze acolo...
P.S.Imi vine sa mor de ras cand citesc faza: reddog "stelist pana la moarte"...apropo de ce primiti pe site astfel de persoane care nu au nici o treaba cu Steaua? ca la ei nu se tolereaza asa ceva...
ce te-a facut sa devii "caine" ?
prin ce te identifici tu cu Dinamo? Care sunt calitatiile apreciate de tine?
ce iti place la Dinamo si nu-ti place la Steaua, Rapid sau nu stiu care echipa...?
Multam pentru raspuns.
P.S. lasa-l sa traiasca, cel putin suntem mai civilizati ca ei.
... dar chiar daca Dinamo ar juca in Giulesti sau mai stiu eu unde' date=' eu m-as duce sa o incurajez, bineinteles in limitele posibilitatilor...distanta, job etc.[/quote']
EEEE numai casa nu se poate numi Groapa voastra!!!
:lol: :lol: :lol........reddog cica e...stelist pina la moarte
lol
Distinctia "STELIST PANA LA MOARTE" este data de numarul mare de posturi pe care le-a facut,
nu e stelist.
....
P.S.Imi vine sa mor de ras cand citesc faza: reddog "stelist pana la moarte"...apropo de ce primiti pe site astfel de persoane care nu au nici o treaba cu Steaua? ca la ei nu se tolereaza asa ceva...
Noi suntem inainte de toate oameni... ei sunt caini, animale... :lol: :lol: :lol:
In afara de asta reddog e o persoana speciala,cu care se poate discuta civilizat.Nu-mi amintesc sa fi recurs vreodata la ironii,provocari sau altele de genul asta.
Este foarte adevarat... Reddog este exceptia care schimba regula... Nota 20...
Pai ce eu vorbesc prostii? 8)
unde esti mai cutzulache, ca te lauda stelisti?
Da si tu din coada sa vedem ca existi.
Iar te-ai suparat? :lol: :lol:
vad ca te simti bine printre stelisti, decat pe siturile cainiilor unde gasesti numai postari infantile si aberante.
stim asta.dar faza e comica oricumDistinctia "STELIST PANA LA MOARTE" este data de numarul mare de posturi pe care le-a facut,nu e stelist.
Sa cam deviat de la subiect dar in fine, vad ca a reaparut reddog prin peisaj
...nu ai mai intrat de ceva vreme, ce sa intamplat cu tine?
Revenind on topic: daca si numai daca ar trebui sa plecam din Ghencea sa mergem pe un stadion adevarat nu in puscaria aia de stadion din cotroceni. Din pacate nu exista la noi asa ceva si nici nu va construi nimeni pt Steaua(o echipa cu palmares de invidiat pt cluburi gen lens halmstad etc) o arena de minim 40 de mii de locuri. Asta e situatia. Nu trebuie sa ne cramponam prea mult de un spatiu in care e adevarat ca am crescut toti si avem amintiri de neuitat dar credeti ca cei de la bayern s-au suparat cand s-au mutat pe alianz arena? Am auzit ca atat Milan cat si Juve vor sa-si faca stadioane separate pt a nu mai le imparti cu rivalele din oras.
Personal nu m-ar deranja sa avem un stadion la nivel occidental si sa-l impartim cu patrupezii de exemplu.
De ce nu se gandeste nimeni si la varianta asta? Construirea unui stadion modern la care sa contribuie Steaua, Dinamo si de ce nu si FRF-ul ca sa aiba si nationala unde sa joace, sa nu mai dam vina pe mocirla sau nisip pt insuccese.
Discutia oricum e lipsita de sens, trebuie gasita o solutie sa jucam in continuare pe Templu.
S-au suparat si suporterii lui Bayern cand s-a schimbat stadionul....asa cum si cei ai lui Juve si ai Milanului nu vor ramane fara reactie.
Din pacate nu prea au suporterii ce sa faca. Da' in orice caz trebuie luptat. Admit ca nu e doar vina lui Gigi da' sincer in cazul de fata nu am intereseaza cine e de vina. Steaua trebuie sa ramana in Ghencea. Daca toti suporterii ar iesi intr-o zi in strada (cateva mii de oameni marsaluind prin Buc) nu crezi ca toti cei implicati/vinovati s-ar mai gandi odata la ceea ce fac???
Da! Trebuie sa ne cramponam de acel stadion(cat de jalnic arata) pentru ca e locul pe care il consideram "acasa" ori de cate ori Steaua joaca acolo.
Si nu!!! Nu as vrea niciodata sa impart stadionul cu rivalii. Nu as dori sa-l impart cu nimeni.
Asta lipseste acestui popor. Atitudinea.
Ca sa existam maine trebuie sa luptam azi.
Daca exista doar stad Steaua si stad Dianmo ati fii acceptat sa jucam acolo doar pt ca terenul nostru e prost si pt ca 2 parti lacome nu se pot intelege???
Mai bine in noroi pana la genunchi zic eu decat pe stadioane straine. Ghencea ca multe alte lucruri(de care cond si ,din pacate, multi suporteri nu mai tin cont) face parte din istoria si traditia Stelei. 2 lucruri mult mai importante decat $$$ sau decat intelegerile contractuale.
A muta Steaua de pe Ghencea e ca si cum ai muta Turnul din Pisa la Milano si Domul Milanez la Pisa.
In ritmul asta ce va mai ramane din Steaua(asa cum o stim noi-eu unul cred ac spiritul stelist cu acre am crescut cam dispare) peste 50 de ani? da' peste 100?
Cine stie? Poate vom juca la Suceava in echipament negru-verde-portocaliu-rosu-mov si stema Stelei va contine o cruce si portretul lui Zelea-Codreanu. Poate chiar echipa(exista exemple) se va numi FC Steaua Jack Daniels(in fond banii conteaza, nu?).
Nu mai e vb nici macar de pers indezirabila pe care o reprezinta actualul patron al clubului ci pur si simplu de o problema care atenteaza la traditia stelista si noi ca stelisti ar treb sa ne simtitm ofensati de aceasta.
Am mai spus-o si o repet....a fi patron, conducator,presedinte, administrator al unei echipe de fotbal(sau alt sport-fenomen social) de care sunt legati sufleteste mii de oameni(mai buni,mai rai, educati sau nu, muncitori sau intelectuali etc) nu e acelasi lucru cu a fi patronul unui magazin alimentar. Aici banul si hartiile nu te fac stapan si nu poti sa intorci spatele miilor de suporteri. Nu e normal si ncii posibil. Nu poti sa intorci spatele si sa spui:"De azi eu mut echipa la Craiova ca e numele meu pe foaia aia acolo"; pt ca s-ar putea(bine, inca nu in Romania....avem o pb cu atitudinea...mai exact cu luarea unei atitudini) sa ai de suferit mai mult decat crezi.
Vi se pare normal ca dupa ani de zile de venit pe Ghencea din cauza hotararii a unei persoane(sau 5, sau 10) noi, cei 10-15000 de suporteri ce vin constant la meciurile Stelei(+aia care vin la acteva meciuri pe sezon) sa mergem acum pe alt stadion???
Bine bine...Steaua merita(ca o iubim) da' cine sunt aia sa taie si sa spanzure si sa se joace cu pasiunea noastra si cu o traditie de zeci de ani? Si ei se asteapta ca noi sa urmam orbeste ideea lor infama? Pt ce? Pt lacomia lor? Pt ratiuni financiare?Pt ca Gigi sa arate Armatei cati bani are? Pt ca Armata sa-i arate ca e mai puternica?...Si de suferit sa suferim noi,suporterii si echipa.E nu...asta NU!NICIODATA!
Stelisti treziti-va!!! Cu pasi mici Steaua devine straina de noi. Trebuie ca fiecare din noi sa faca ce poate. Trebuie sa invatam sa spunem "NU" cand ceva nu ne convine si acel "NU" sa fie vehement si clar! Si daca totusi se va ajunge sa plece Steaua din Ghencea sper ca atat timp cat vom juca in alta parte sa lasam acel stadion GOL, aratandu-le astfel forta celui mic si aratandu-le ca noi in tribune si peluze valoram de mii de ori mai mult decat banii si combinatiile lor.
Pt un viitor mai bun pt echipa noastra al carei spirit se pierde pe zi ce trece va trebui sa luptam.
Sper sa nu se ajunga aici, da' daca se va ajunge imi doresc sa vad stelistii luptand si "noua casa a Stelei" GOALA!
Frumos spus, no_problem. Dovedesti "aptitudini", nu gluma 8)
Nici eu nu cred ca ar fi bine sa plecam din Ghencea. De altfel, din fericire, nici nu se pune la modul serios problema. Toate aceste zvonuri fac parte (in cel mai rau caz) dintr-un razboi psihologic intre doua parti care vor trebui sa se aseze la masa negocierilor si fiecare vrea s-o intimideze putin "preventiv" pe cealalta. Nici macar ciobanul nu va muta Steaua din Ghencea, precum nici incuiatii aia de la Armata nu vor lasa acest lucru sa se intample.
Cat despre un stadion mai modern, mai in ton cu secolul 21, ma gandesc asa : Slava Domnului ca avem suficient loc in jurul astuia ca sa avem unde sa construim si parcari, si toalete, si chioscuri pt racoritoare si probabil vreo 15.000 de locuri in plus. Daca noi cu atata campie in jur ne plangem, atunci "amicii" de la bulevard ce sa mai faca ?...
Steaua = Ghencea, Ghencea = Steaua...Asta nu o poate schimba nimeni niciodata...