Aflat tot timpul in contre cu Ministerul Apararii Nationale privind stadionul din Ghencea, Ciobanul s-a reorientat si a apelat la o masură extrema A facut o ofertă Bancii Nationale a Romaniei, proprietara stadionului din Cotroceni, pentru a cumpara arena din Parcul cu Platani!
Actualul chiriaș al stadionului, presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, a declarat că "toată optiunea este a bancii. Ei hotarasc ce se intimplă cu baza, noi nu putem face nimic".
Becali a ajuns la această solutie deoarece sefii din MApN nu vor să ii dea stadionul pe o perioadă mai mare de timp. El s-a plins că din acest motiv nu poate investi in refacerea gazonului. "Tergiversarea discutiilor privind inchirierea bazei a dus la stagnarea lucrarilor la suprafata de joc si am fost nevoiti să evoluam tot in mocirlă unele meciuri, cum a fost si cel din ultima etapă cu FCM Bacau", a marturisit un angajat al gruparii roș-albastre.
Da, este adevarat, am facut o ofertă pentru a cumpara stadionul din Cotroceni. Mă interesează această arenă si vreau să o achizitionez. Acum astept raspunsul proprietarului
Ciobanul
450 de mii de dolari este suma pe care Ciobanul ar fi propus-o BNR-ului in schimbul arenei din Cotroceni
86 de zile mai sunt pină cind expiră contractul de inchiriere dintre MApN si FC Steaua privind stadionul din Ghencea, intelegerea fiind valabilă pină la finalul acestui an
CE SPUNE BNR
Orice este posibil
După ce Ciobanul a confirmat că doreste să cumpere baza din Parcul cu Platani, cei de la BNR au lasat să se inteleagă că tranzactia ar avea sorti de izbinda "Trebuie facută in primul rind ofertă de inchiriere sau cumparare. Arena este in acest moment inchiriată clubului FC National. Noi nu am vrea să vindem nimic, dar orice este posibil. Dacă domnul Becali a facut o oferta Eu nu stiu nimic in acest moment", a declarat ieri Mugur Ștet directorul de Relatii cu Presa din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.
Nu vrea si clubul FC National
Conform unor surse autorizate, Ciobanul ar fi fost interesat si de clubul FC National, al carui proprietar ar incerca să devina Patronul din Ghencea a respins ieri cu vehemență această varianta "Am facut ofertă numai pentru baza clubul FC National nu mă interesează absolut deloc", a declarat Becali.
www.gsp.ro