FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua in Cotroceni???

«12345»
sorin_77706.10.2005 09:37

Si cu MM si cu Argaseala se va discuta la fel... Si de ce esti asa de sigur ca nu va folosi alta echipa terenul? Ce ai face daca acolo se va naste o echipa care se va numii CCA Steaua Bucuresti? Cu cine ai tine? :wink:

Teoctist06.10.2005 09:42

Cu Steaua,evident.Pentru ca ea detine palmaresul glorios.CCA cine e ?Un nou nascut.In momentul asta.

Mai tarziu,cine stie?

sorin_77706.10.2005 09:46

Chestia este ca spre asta se merge... Este clar ca lumina zilei...Ce e mai important este ca cea care se naste va juca in Ghencea... Steaua cu palmares va juca in alta parte... oare ce va prima pentru sufletul milioanelor de suporteri? Radacina locului, sau palmaresul? Timisoara poate sa ne ajute la aceasta intrebare!!!

Virgil06.10.2005 09:51

Si una si alta.

montreal06.10.2005 09:52

Degeaba.

Degeaba vorbiti pe acest site. Sunteti prea putini.

Inca o noua dovada ca pe Becali il doare in p..a de Steaua,

si de suporteri .....

Chiar nu se poate face nimic ?

sorin_77706.10.2005 09:55
Si una si alta.

Eu iti spun de acum ca pragul casei il stiu cel mai bine si cand il trec am siguranta... Sufletul nu mi-l ia nimeni... Casa este inima oricui...

Teoctist06.10.2005 09:57

Evident ca nu putem face nimic.Daca am putea nu am mai discuta aici,Montreal.

Virgil06.10.2005 10:01
Si una si alta.

Eu iti spun de acum ca pragul casei il stiu cel mai bine si cand il trec am siguranta... Sufletul nu mi-l ia nimeni... Casa este inima oricui...

Bine zis.Ai de unde sa pleci si unde sa te intorci,ai stabilitate.

montreal06.10.2005 10:12

si daca va aparea un nou club Steaua care va avea dreptul sa joace in Ghencea?

asa cum se doreste de fapt in anumite cercuri, si care nu o sa aiba nimic in comun cu berbecali.

si actuali jucatori unde vor ajunge? la U Cluj ?

bbo06.10.2005 11:17

e bine macar ca vrea sa cumpere stadionul din cotroceni si nu vrea sa faca un stadion in pipera.oricum daca mapn-ul nu vrea sa il inchirieze pe 10-15 ani o sa jucam in cotroceni dar asta nu depinde nimai de el pt ca oricare ar investii bani la Steaua sau la orice alta echipa de fotbal si s-ar duce la toti generalii si coloneii (care asteapta numai spaga) sa inchirieze stadionul si ei ar cere mult e normal sa gasesti in alta parte.

PS:credeti ca suporterii lui bayern munchen s-au suparat ca s-au mutat de pe olimpia stadion???????????????

Bogdan4Steaua06.10.2005 11:19

asa cum se doreste de fapt in anumite cercuri, si care nu o sa aiba nimic in comun cu berbecali.

Nu se va intampla acest lucru. Motivul principal? Suporterii. Daca s-ar intampla asa ceva ar fi deranj mare. Se exagereaza deja prea mult. Nimeni nu doreste ca Steaua sa joace in alta parte si nu cred ca se va intampla. Vina apartine celor de la MApN si in acest caz nu putem da vina pe Becali. Sigur, daca cei de la MApN vin cu o propunere concreta care ar solutiona problema si Gigi prefera sa mute echipa pentru ca nu ii convine, atunci vina ii apartine. Eu sper sa se cada la o intelegere. Steaua nu poate juca in alta parte. Si daca se va ajunge la asa ceva, se vor implica mai multi oameni pentru a stopa aceasta tampenie. Nu este exclus sa intervina chiar Basescu care din dorinta de a acumula capital politic, va poza in salvatorul Stelei.

sorin_77706.10.2005 11:20

Nu vor ajunge la U Cluj... Vor juca la Steaua, dar la Steaua lui GG, cea cu palmares... cat o mai fi, dupa aceea vor venii si palmaresul si jucatorii inapoi in Ghencea prin licitatie statala... asta bineinteles dupa ce GG va pierde societatea in favoarea statului care o va confisca datorita neregulilor si datoriilor financiare...

e doar o presupunere, dar cine poate sa zica ca nu sunt premize ca s-ar intampla???

I.N.Money06.10.2005 11:31

Orice ar fi Steaua NU TREBUIE SA PLECE DIN Ghencea !!!....nu-mi imaginez cum ar fi sa nu merg in templu....Ghencea e a doua noastra casa!!!

Nero06.10.2005 11:36

poate fi si o afacere si un mod de a negocia de pe alte pozitii cu mapn. iar daca se intelege cu mapn, dupa aceea va inchiria el cotroceni-ul lui FC National. in opinia mea, Steaua ramane in Ghencea cu ajutorul cotroceni-ului :)

montreal06.10.2005 11:43

cred ca in spatele MAPN se afla de fapt alti jucatori care asteapta la cotitura.

Sper sa se rezolve intr-un fel sau altul cat mai repede.

DRUGHI06.10.2005 13:44

ati vazut? poate asta este un semn de la Dumnezeu, daka noi suporterii nu am putut sa il indepartam pe acest netoiu al Stelei(ala a vandut jucatori) asta nu vinde dar tot un jeg este, poate face M.A.P.N ceva. niciodata nu se stie, tot raul spre bine, orikum ar fi un scandal imens daka Steaua s-ar muta din Ghencea din care cu siguranta ciobanul nu ar mai putea sa iasa. asa ca poate intr-un fel imi doresc sa se intample asta.

Bogdan4Steaua06.10.2005 16:04
ati vazut? poate asta este un semn de la Dumnezeu, daka noi suporterii nu am putut sa il indepartam pe acest netoiu al Stelei(ala a vandut jucatori) asta nu vinde dar tot un jeg este, poate face M.A.P.N ceva. niciodata nu se stie, tot raul spre bine, orikum ar fi un scandal imens daka Steaua s-ar muta din Ghencea din care cu siguranta ciobanul nu ar mai putea sa iasa. asa ca poate intr-un fel imi doresc sa se intample asta.

Sa fim seriosi! Chiar crezi ca pe cei de la MApN ii intereseaza Steaua? In nici un caz MApN-ul nu doreste binele Stelei. Nu are cum sa fie spre bine.

Virgil06.10.2005 17:02
...450 de mii de dolari este suma pe care Ciobanul ar fi propus-o BNR-ului in schimbul arenei din Cotroceni

450 de mii sunt numai datoriile Nationalului la proprietarul arenei.

Ciobanul este de acord sa plateasca aceasta suma pentru a i se inchiria Cotroceni-ul.

Valoarea stadionului este estimata la peste 20 de milioane de dolari.

FanSteaua4Life06.10.2005 17:03

Presupuneri si iarashi presupuneri...adevarul il stiu doar cei direct implicati...ce putem face noi?...nimik...sau poate ar fi ceva...un miting in Bucuresti...dar cine va merge la el?

sorin_77706.10.2005 17:15
Valoarea stadionului este estimata la peste 20 de milioane de dolari.

SCUMP...

Cu banii astia poate sa faca din Ghencea unul din cele mai frumoase stadioane din Europa de Est... Numai sa zica MApN-ul ca este al Stelei pe viata ca GG l-ar face de 5 stele...

DRUGHI06.10.2005 17:38

eu zic sa te mai gandesti inca o data la faza cu cinci stele, el nu baga bani in echipa si aduce toaate carpele de prin tara, si baga bani in stadion, sa fim seriosi, daka era om serios baga bani adevarati in echipa ca asta e a lui si nu are cine sa i-o ia. voi chiar crede-ti ce zice ciobanu ca eu nu cred.

bebeto06.10.2005 18:50

stadionul Stelei va ramine pe vecie al Stelei,indiferent ca Steaua va avea in fata ,,FC''sau ,,cs''.eu unul o sa recunosc ca adevarata Steaua pe aceea care va juca in Ghencea.cit de palmares,n-are decit Becali sa-si ia palmaresul din 2001 incoace.mai ales daca cs Steaua ar avea in conducere foste glorii ale Stelei,nici nu cred ca o sa se mai puna problema palmaresului.si daca mai toti suporterii o sa tina cu cs Steaua si nu cu FC Steaua Steaua,atunci maimutoiu o sa se lase balta si cele doua echipe se vor uni si lucrurile vor reveni la normal.dar oricum eu sper ca nu se va ajunge la asa ceva fiinca ar fi o chestie al naibi de incurcata.si ca un fapt divers:daca Becali iubeste cu adevarat Steaua,de ce nu foloseste acesti 450000 ca sa faca un gazon super pe Ghencea si sa termine povestea,din moment ce cu banii astia nu poate cumpara stadionul cotroceni ci doar dreptul la chirie pe el.cea ce e totuna cu situatia de acum de pe Ghencea.ar mai fi o solutie ca cei din minister cu banii de pe chirie sa faca ei gazonul si in felul asta Becali nu ar mai avea ce za zica.si ca sa inchei:Steaua nu are ce cauta pe cotroceni sau pe lia manoliu.niciun stadion nu are acustica ca cea de pe Ghencea.cind stadionul e plin cu greu o echipa poate face fata impotriva Stelei.vorba cuiva de pe forum:Becali dute singur pe cotroceni si lasa-ne,lasa-nee.

Bogdan4Steaua06.10.2005 20:01

După ce Ciobanul si-a facut publică intentia de a cumpara stadionul Cotroceni, fundasul campioanei, Sorin Ghionea, a declarat: "Stadionul nostru nu se compară cu nici unul din tara Nu cred că vom evolua in altă parte, deoarece ar fi pacat pentru publicul acesta minunat care ne sustine meci de meci. Steaua n-ar mai fi Steaua dacă ar pleca din Ghencea".

E mai mult foc de paie dupa mine. Am mai spus-o si o repet: Steaua va ramane in Ghencea. Scenariile acestea cu mai multe echipe Steaua e de domeniul fantasticului. Nu se va intampla asa ceva.

buyakabuyaka206.10.2005 20:15

O alta ineptie marca Jiji, el ar tbui sa se inteleaga cu ministerul apararii, dar cum el este un om care haar nu are de diplomatie sau de discutie in care si unul si altul mai lasa de la ei, e cam greu de crezut ca se va ajunge la un consens.

Oricum e putin probabil ca Steaua sa isi schimbe stadionul, nu cred ca e un suporter in tara asta care si-ar putea imagina Steaua in alt loc decat pe Ghencea.

Cred ca ar tbui sa ii punem fata in fata pe Jiji cu meseriasii de la minister sa rezolve treaba asta cu stadionul,se se faca un plan pe termen lung in care sa se puna si problema refacerii gazonmului ca nu se mai poate in halul asta.

Ultras_Fever07.10.2005 02:03
«12345»