FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua in Cotroceni???

«1345»
I.N.Money08.10.2005 07:58

Pai cred ca o sa iasa un scandal monstru daca Steaua pleaca din Ghencea....razboi civil :lol:

iancu dragosh08.10.2005 10:08

Situatia stadionului din Ghencea, precum si problemele aparute la nivel de copioi si juniori, este cel mai bun indicator despre modu;l in care "investeste" Ciobanul la Steua. Am mai spus-o, adevaratii finantatori incep mai intati cu infrastructura.

Problema este simpla. Gigi a avut un contract cu MApn pe care nu l-a respecta. El a promis generalilor, ca si noua suporterilor Stelei, ca va schimba gazonul de pe stadion lucru care nu -sa intamplat. In acest moment, Armata nu-l obliga pe Gigi sa plateasca o chirie de 250.000$, ci doreste acesti bani ca si garantie ca Becali va schimba gazonul.

In ceea ce priveste mutarea in Cotroceni, eu unul nu-mi prea multe griji. este doar o incercare a lui Gigi de a juca de pe pozitie de forta cu reprezentantii Mapn. Riscul unei stfel de mutari ar fi enorm. Si asa se vorbeste ca s-ar putea sa apara o alta echipa Steaua care sa detina si palmaresul. Daca la acesta se va adauga si stadionul, Gigi ar ramane doar cu lotul de jucatori si ar fi mult mai usor de eliminat din joc. Asa ca este exclus ca Domnul Patron sa mute echipa.

dbd08.10.2005 17:11

hey reddog mi s-a facut dor de tine ...vad ca iar esti in prim plan pe subiectele de pe forum...c mai faci ? ...

Cum sa fie Steaua in cotroceni ??? pai asa nu ar mai avea nici un inteles clubul si multe altele...cum va ramane cu mesajul ala : Ghencea a doua casa , cealalta familie ! ??? oricum cred k Jiji glumeste...

FanSteaua4Life08.10.2005 17:38
oricum cred k Jiji glumeste...

Sa speram ca asa va fi si se va rezolva totul...

bebeto09.10.2005 00:17
 Am mai spus-o si o repet....a fi patron, conducator,presedinte, administrator al unei echipe de fotbal(sau alt sport-fenomen social) de care sunt legati sufleteste mii de oameni(mai buni,mai rai, educati sau nu, muncitori sau intelectuali etc) nu e acelasi lucru cu a fi patronul unui magazin alimentar. Aici banul si hartiile nu te fac stapan si nu poti sa intorci spatele miilor de suporteri. Nu e normal si ncii posibil. Nu poti sa intorci spatele si sa spui:"De azi eu mut echipa la Craiova ca e numele meu pe foaia aia acolo";

Stelisti treziti-va!!! Cu pasi mici Steaua devine straina de noi. Trebuie ca fiecare din noi sa faca ce poate. Trebuie sa invatam sa spunem "NU" cand ceva nu ne convine si acel "NU" sa fie vehement si clar! Si daca totusi se va ajunge sa plece Steaua din Ghencea sper ca atat timp cat vom juca in alta parte sa lasam acel stadion GOL, aratandu-le astfel forta celui mic si aratandu-le ca noi in tribune si peluze valoram de mii de ori mai mult decat banii si combinatiile lor.

ai pus punctul pe i.intradevar ce nu realizeaza Becali este ca Steaua nu este o fabrica privata de a lui.Steaua are 5mil.de suporteri,are suporteri de 50 de ani.nu poti sa vii si sa spui la niste suporteri de o viata ,,ba eu sunt patron aici si fac ce vreau''.fotbalul este un fenomen social.aici nu poti concedia suporteri asa cum poti concedia salariati la o fabrica.aici nu poti inchide clubul asa cum poti inchide o fabrica.sper ca Becali sa realizeze lucrul asta si sa tina cont si de suporteri.altfel se va trezi ca conduce un club care joaca pe national si are la meciuri cite 20 de suporteri...probabil mustata si satra lui :)
Teoctist09.10.2005 03:39

Chestiile astea cu "eu nu ma duc pe Cotroceni","Steaua trebuie sa joace numai pe Ghencea,altfel nu mai e Steaua","sa luptam,sa defilam,sa protestam",etc.sunt fitze spuse cand cugetul e infierbantat.

Cum sa nu-mi urmez iubirea oriunde s-ar duce ea?S-o las de izbeliste dintr-o toana?Inseamna ca nu o iubesc.Ma duc dupa ea la Constanta,la Trondheim,la Oslo,pe Giulesti si pe Dinamo,si nu voi veni la noua ei casa?O prostie!

"Steaua trebuie sa joace pe Ghencea".Sigur ca da.Asa trebuie.Dar daca nu se mai poate,cum poti sa spui ca Steaua mea,a ta,a fiecaruia,nu mai e Steaua?Daca propria iubita care a locuit de cand o stii,ani in sir la aceeasi adresa,si acum se muta,nu mai e ea?

Exagerari.

"Sa luptam ca Steaua sa joace pe Ghencea".Bun,sunt de acord.Dar poti sa te lupti cu un proprietar care nu te mai vrea pentru ca nu ai respectat clauzele contractuale?Si mai ales eu,tu sau el,care nu avem nici-o legatura cu obiectul contractului?Apa de ploaie.

Eu personal voi urma Steaua oriunde daca nu va putea ramane in Ghencea,pentru ca iubesc Steaua si nu conteaza unde,cum si cu cine joaca.Sper insa din tot sufletul ca problemele celor implicati,MApN si FC Steaua sa se rezolve,iar Steaua sa ramana in Templul Fotbalului Romanesc la infinit.

sorin_77709.10.2005 04:57

Nu cumva impacarea lui GG cu gsp are si motive de sustinere din partea ziarului in pastrarea stadionului din Ghencea??? Probabil GG urmareste acest lucru prin aceasta impacare... Tolontan sa duca o campanie mediatica in presa de sustinere a cauzei Stelei: Ghencea e numai a Stelei!!!

Teoctist09.10.2005 10:27

Si Steaua numai a Ghencei.

reddog10.10.2005 15:45
P.S.Imi vine sa mor de ras cand citesc faza: reddog "stelist pana la moarte"...apropo de ce primiti pe site astfel de persoane care nu au nici o treaba cu Steaua? ca la ei nu se tolereaza asa ceva...

Dar cine ti-a spus tie ca la noi nu se tolereaza alti suporteri ai altor echipe? Atata timp cat nu intra doar pentru a arunca o injuratura...

Oricum, Jiji nu va cumpara stadionul. Se pare ca de la 1 dec. va fi problema mare cu Ghencea. Cred ca va trebui sa acceptati Cotroceniul.

reddog10.10.2005 15:47
unde esti mai cutzulache, ca te lauda stelisti?

Da si tu din coada sa vedem ca existi.

Iar te-ai suparat? :lol: :lol:  

vad ca te simti bine printre stelisti, decat pe siturile cainiilor unde gasesti numai postari infantile si aberante.

Ma simt foarte bine si la noi pe forum, desi acolo sunt mai putini utilizatori. Nu am mai intrat ca sunt cam ocupat cu job-ul... Uiteca exist. Mi-ai dus dorul, montreale?

PS: Stiu sa si disting "lauda" de "ironie inocenta". Si dau din coada la amandoua...sa va simtiti voi bine la voi acasa.

Captain RedBlue11.10.2005 04:56

Cand spui Ghencea te gandesti in mod automat la Steaua! Ghencea nu apartine nici M.Ap.N.-ului si nu ar trebui sa apartina nici lui Ciobanul! Ghencea apartine, din punct de vedere moral, Stelei! Istoria Stelei se confunda cu acest stadion, asa cum istoria acestui stadion se confunda cu istoria Stelei!

Ideea de a muta Steaua in Cotroceni?...O aberatie, din lungul sir de aberatii cu care ne-am obisnuit, din partea unui personaj tragi-comic, care incet, dar sigur, prin decizii si comportament, distruge istoria unei mari echipe!

Teoctist11.10.2005 05:28

O fi,dar din pacate lumea intreaga e plina de aberatii.

Cel putin asa credem noi.Si mai ales atunci cand nu ne convine ceva.

FanSteaua4Life11.10.2005 06:33

Uneori chiar si noi, fanii Stelei, suntem aberanti, asta e viata... :wink:

zarboss12.10.2005 05:05

Uneori chiar si noi, fanii Stelei, suntem aberanti, asta e viata... :wink:

aberam sau nu eu consider ca pe Ghencea mergem ca la noi acasa.. ei si daca vine cineva ca nu mai poti sta in casa ta .. ca trebuie sa te muti .. nu cred ca iti cadetocmai bine... chiar daca acolo unde pleci va deveni casa ta... nu stiu ce sa zic dar eu consider total nepotrivita aceasta hotarare ...oricum daca pleaca Steaua din Ghencea nu cred ca va face MApN-ul ceva cu stadionul...nu au bani ei sa investeasca in stadion si nu au bani sa plateasca investitiile lui Gigi facute in stadion... asa ca trebuie sa ajunga la intelegere

Captain RedBlue12.10.2005 05:39

Sigur vor ajunge la o intelegere, ca si pana acum! Cred ca aceste variante lansate atat de Gigi cat si de catre M.Ap.N., ca Steaua se muta in Cotroceni, respectiv ca M.Ap.N. nu va mai prelungi contractul de inchiriere, fac parte dintr-un razboi al nervilor! Nu cred ca vor fi puse vreodata in aplicare, mai ales acum cand [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] se intoarce la Steaua, iar Gigi vrea sa se retraga din prim-plan si sa conduca intr-un mod mai discret clubul!

zarboss12.10.2005 05:45

asa sa faca sa stea cat mai in umbra.. si sa-i lase sa-si faca treaba

Virgil15.10.2005 03:31

Un simplu suporter al Stelei de acum,unul Ciobanul,a lansat stirea ca MApN-ul este de acord ca Steaua sa concesioneze stadionul pe o perioada de 10 ani.

Pana una-alta ar fi bine,dar 10 ani mi se pare putin.

Dar ce mai tura-vura,vom vedea peste 10 ani ce se mai poate intampla.

Deocamdata e bine ca ne-am linistit.Vom juca primavara europeana in Templul Fotbalului

Romanesc.

Varianta Cotroceni cade asadar.

Finish topic!

sorin_77718.10.2005 15:41

de jucat tot o sa jucam in cotroceni tot returul pentru ca stadionul Ghencea va intra in lucrari de refacere a gazonului... dar din toaman cine joca in grupele CL in Ghencea? :wink:

I.N.Money18.10.2005 15:45
de jucat tot o sa jucam in cotroceni tot returul pentru ca stadionul Ghencea va intra in lucrari de refacere a gazonului... dar din toaman cine joca in grupele CL in Ghencea?  :wink:

Nu prea imi surade ideea sa jucam in Cotroceni

FanSteaua4Life18.10.2005 18:44

Se poate face si iarna...totul e sa vrei insa...daca e vointa se va face...daca nu in inceputul returului se vor da adevarate batai in noroi...

zarboss19.10.2005 05:06
Si ca veni vorba de gazon...nu inteleg dc ar dura atatea luni sa-l refaca...De ex LIA MANOLIU..acum tocmai aduc astai 8-9 camioane cu gazon...si nu dureaza mult pana il pun...la noi probabil trebuie sa mai refaca drenajul...dar da-o draku, aia in afara schimba gazonul in 3-4 saptamani ..ar putea in pauza competitionala sa se apuce..chiar daca o sa fie iarna...excavatoarele pot lucra si iarna..aa...stai ca noi suntem in Romania..uitasem...

nu l-au facut mai repede ca nu au primit bani de la stat cu li se promisese... de asta au lungit-o asa de mult cu Lia manoliu

«1345»