Trebuie facut un protest la primul meci acasa cu adresa directa la ministerul apararii si sa sustinem cauza lui GG... Pana la urma e casa noastra in joc... un mesaj puternic care sa sensibilizeze generalii... :wink:
Trebuie facut un protest la primul meci acasa cu adresa directa la ministerul apararii si sa sustinem cauza lui GG... Pana la urma e casa noastra in joc... un mesaj puternic care sa sensibilizeze generalii... :wink:
Mesajul catre generali sa fie insotit de plicuri babane pline cu valuta.
Atunci e foarte posibil sa se induplece.
Acum sa fim corecti,si Gigi asta prea le vrea pe toate degeaba.
Becali: Nu vreau unul, vreau patru stadioane!
Referitor la faptul că Steaua ar fi interesată să achizitioneze stadionul Cotroceni de la BNR, patronul din Ghencea a declarat că nu este interesat doar de arena bancarilor. Este adevarat că se poartă discutii pentru un stadion, dar eu nu vreau doar un stadion, vreau patru. Voi continua să investesc si in arena din Ghencea, dar se poate să achizitionez si un alt stadion, a spus Becali.
www.prosport.ro
Eu unul nu vreau sa-i dea stadionul.
Si asa a acaparat clubul nostru. Nu vreau sa aiba si stadionul.
In sinea mea doresc sa-i ia Armata palmaresul...sa facao sectie de fotbal si sa jucam din divizia C.
Mai bine 300 de insi la stadion pt traditie si istorie decat 30 000 pt rezultate si care raman fara atitudine mereu.
Pt ca va spun eu....daca asta muta Steaua vor merge la meciuri incontinuare f multi oameni...zeci de mii.
Lipsa asta de atitudine e bolnavicioasa,
Suporterii vor fii intotdeauna patronii morali ai unei echipe.
Eu unul nu vreau sa-i dea stadionul.Si asa a acaparat clubul nostru. Nu vreau sa aiba si stadionul.
In sinea mea doresc sa-i ia Armata palmaresul...sa facao sectie de fotbal si sa jucam din divizia C.
Mai bine 300 de insi la stadion pt traditie si istorie decat 30 000 pt rezultate si care raman fara atitudine mereu.
Pt ca va spun eu....daca asta muta Steaua vor merge la meciuri incontinuare f multi oameni...zeci de mii.
Lipsa asta de atitudine e bolnavicioasa,
Suporterii vor fii intotdeauna patronii morali ai unei echipe.
Nici chiar asa. Tu pui ura pentru Becali inaintea binelui Stelei. Sigur, nimeni nu este multumit de Ciobanul, insa in cazul de fata nu el este cel vinovat. Suporterii sunt patronii morali ai echipei, ai dreptate, insa cand e vorba de bani se schimba situatia. Momentan Steaua este pe un drum bun din punct de vedere al performantelor si acele schimbari nu ne-ar ajuta.
....Pt ca va spun eu....daca asta muta Steaua vor merge la meciuri incontinuare f multi oameni...zeci de mii.
....
Aici s-ar putea sa te inseli... Eu va spun de pe acum ca raman in Ghencea daca acolo va juca o alta Stea... chiar si fara palmares... iar derbiurile cu rivalii tot in Ghencea se vor tine... Cine vine in Ghencea joaca numai cu Steaua, indiferent care Stea..., nu demult si cu Romania...
de acord... eu unu nu calc in cotroceni...Steaua de cand ma stiu e in Ghencea.... asa ca acolo sa ramana
Sa faca 4 stadioane si sa ne lase,
poate 4 stadioane gen Juventus Colentina sau Fulgerul Bragadiru.
Habar n-are ce vorbeste,
si sunt multi care-l si cred, aici e durearea.
Jos laba de pe Stadionul Ghencea.
Sa-l cumpere pe asta daca e asa tare.
Numai gura e de el.
de acord... eu unu nu calc in cotroceni...Steaua de cand ma stiu e in Ghencea.... asa ca acolo sa ramana
A mai fost ea si pe la Constanta. Cum sa nu calci acolo daca vrei sa iti sustii echipa? Stiu ca e nasol sa nu fii la "tine acasa", dar chiar daca Dinamo ar juca in Giulesti sau mai stiu eu unde, eu m-as duce sa o incurajez, bineinteles in limitele posibilitatilor...distanta, job etc.
... dar chiar daca Dinamo ar juca in Giulesti sau mai stiu eu unde, eu m-as duce sa o incurajez, bineinteles in limitele posibilitatilor...distanta, job etc.
EEEE numai casa nu se poate numi Groapa voastra!!! :lol: :lol: :lol:
A fost o gluma reddog...
Nu cred ca as putea sa incurajez Steaua in alta parte si sa stiu ca ea ar juca de fapt acasa... :cry: :cry: :cry:
Pai daca nu ai incotro ce vrei sa faci? Steaua e Steaua oriunde joaca, ce naiba. Va descurcati voi, ca nu sunteti copii mici.
Reddog sincer..u ca esti dinamovist..cum ar fi ca Dinamo sa nu joace in Groapa.???
Ar fi teribil, naspa de tot. Dar asta nu inseamna ca as refuza sa mer sa imi incurajez echipa. Dinamo merita toate sacrificiile.
daca s-ar muta la Arad ai fi fericit?
poate asa ai ajunge si tu la meciuri.
As fi fericit daca ar intra si UTA in A. Nu iti fa tu probleme ca mai ajung si eu pe la stadion. Cam rar (unii mai au si job-uri), dar ajung.
Pai la Arad nici nu e un stadion ca lumea macar....ziceau astia ca vor sa demoleze stadionu lu UTA...da nu stiu daca o sa faca altul.
Era vorba de stadionul lui Astra Vagoane, cel mai vechi stadion de prin vest daca nu si din tara.
Poate ca vor sa il renoveze pe cel al UTA-ei, dar nu vad folosul momentan. Ce, sa jucam ca si desteptii aia de la Craiova? In B cu nocturna???
ar trebui ca e Pacat...UTA e o mare echipa a tarii...Are dublu fata de titlurile lu Rapid daca nu ma insel :lol: :lol: :lol:
o sa fac engros. Cam atat despre Arad.
A fost odata demult o echipa frumoasa.
Pe vremea aceea cainii se uitau cu invidie la Unirea Tricolor si se gandeau cum sa fure echipa si sa le demoleze stadionul.
Istorie de securisti si blatisti.
Cainii s-au avut mereu bine cu aradenii (in general vorbesc acum).
Hai sa lasam UTA in pace ca devin nostalgic de tot.
Bine spus reddog... gata cu nostalgia UTA ca ma faci sa mi sa zbarleasca pielea pe mine cand ma gandesc ca si noi din ianuarie nu mai avem unde juca....
E pe bune treaba asta sau e un zvon?
e atat de reala ca si miliardele datorate.
Cand preiei o firma/club iei si datoriile
nu numai activul, cum a facut Gigel Fudulul.
E pe BUNE si e de rau... la 31 decembrie expira timpul dat de MApN pentru refacerea gazonului... Daca GG nu respecta contractul pe portile stadionului din Ghencea vor atarna lacatele ministerului de la 1 ianuarie 2006... Si am inteles ca nu glumesc deloc... :cry: :cry: :cry:
Pai si ce a asteptat Jiji pana acum? Nu cred ca mai reuseste ceva pana la data scadenta. Naspa de voi.