E praf!You boy ba kurz ... iÅ›Ă‡ do domu, aby Polska!
si e si chel ![]()
poate pui o pila la aia de la real sa ne trimita vreo rezerva de-a lor, daca asta nu e bun
si e si chel ![]()
poate pui o pila la aia de la real sa ne trimita vreo rezerva de-a lor, daca asta nu e bun
Nu e nevoie sa-l trimiti tu acasa ... va pleca probabil in iarna, dat afara de Jiji pt ca e "circar" si nu e "fotbalist" ca Banel !
grzelak e tehnic dar nu asta e cea mai buna calitate a lui...el are mult sange rece! asta e o adevarata calitate, este mare lucru sa ai sange sa dai pase cu calcaiu si sa faci ce face el cand risti sa strici faza de atac muncita de altii, tre sa ai sange sa iti faci jocul in ciuda criticilor venite din loja (Circar etc)
tot respectul pentru rafal pt ca face ceea ce stie el mai bine chiar daca nu este lasat
pasele pe care le da Grzelak nu le mai da nimeni in echipa asta... de cand a plecat Bostina nu am mai vazut pase ca ale polonezului. pase pe care jucatori ca Banel nu le pot intelege niciodata, nici macar cu translator! iar boul de Becali cu atat mai putin, ce sa inteleaga eurohandicapatul?
N-o fi Rafal Grzelak un fotbalist extraordinar, insa peste Toja e sigur. ![]()
PS: N-am observat eu bine, sau polonezul si-a lasat parul sa creasca pe cap? ![]()
N-o fi Rafal Grzelak un fotbalist extraordinar, insa peste Toja e sigur.
PS: N-am observat eu bine, sau polonezul si-a lasat parul sa creasca pe cap?
a venit frigul... nu pentru jegali si-a lasat parul sa creasca, poti fi sigur!
Sunt informații că vrei să pleci la iarnă și de aceea iți cauți echipă...
Nu este adevărat. Poate cei din conducere vor să plec și caută o soluție, pentru că știu de declarațiile lui Gigi Becali, dar eu nu am vorbit cu nimeni de la niciun club despre un transfer. Poate știu ei mai bine ce fac eu...
Mai ai de gând să rămâi dacă patronul nu te mai vrea?
Am venit să joc fotbal și, sincer, asta imi doresc să fac. Depinde de ce vrea și antrenorul sau conducerea. Știu că acum nu se mai bazează pe mine și cred că e greu să mai rămân, dar poate la iarnă vor vinde câțiva jucători și mi se vor acorda șanse.
Cât de important e pentru tine numărul 10?
Eu nu am cerut acest număr când am ajuns aici, conducerea mi l-a oferit. Dacă voi mai rămâne din iarnă, o să ii fie dat lui Tănase sau lui Toja, nu știu. Poate mie vor să-mi dea un număr de fundaș, dar nu mă interesează asta, ci să joc.
Regreți venirea la Steaua?
Când am ajuns la Steaua, eram fericit. Un club mare, jucam in Europa și m-am descurcat foarte bine la inceput. Acum, fericirea a dispărut, pentru că nu mai joc. E greu ca atunci când după ce nu apari cinci meciuri să demonstrezi ceva in doar 20 de minute. Știți și voi de ce s-a ajuns in situația asta. Nu vreau să spun că regret sau altceva, pentru că pot avea probleme.
Nu crezi că, vorbind fără acordul clubului, ai putea fi amendat?
Nu văd de ce. Eu am vorbit doar despre mine și despre situația mea. Nu am vorbit despre colegii mei, despre antrenor sau despre altcineva.
Din conducere, doar cu Argăseală am discutat. Cu Stoichiță doar problemele tactice, atât - Rafal Grzelak, mijlocaș Steaua
ProSport
Pacat de Grzelak,un jucator care mai stie ceva si cu mingea,dar nu cred ca o sa-l mai pastreze ciobanul din iarna...
Daca noi suntem Steaua si avem pretentii sa fim numarul 1 in Romania si o echipa de respectat in Europa atunci Grzelak nu are ce cauta nici macar la echipa a doua a clubului. In timp ce Fenerbache joaca cu Andres Santos noi jucam cu Grzelak... Sa fim seriosi...
Hmm, Grzelak mi se pare un jucator de calitate rezonabila, mai ales la ce e acum in lotul nostru. Sunt curios cum ar evolua la un club profesionist.
Da, l-as prefera pe Andres Santos.![]()
@ Ronnie : eu n-am zis ca Rafal Grzelak ar fi un super jucator,cel mai cel...Ma refeream la el avand in vedere lotul pe care-l avem,cam ducem lipsa de jucatori tehnici,faptul ca la noi nu se baga bani in transferuri,de aceea ziceam ca e un jucator ce mai stie si cu mingea...Crezi ca n-as vrea sa avem jucatori ca Fenerbahce?Normal ca la o echipa cu lotul lui Fener,Grzelak n-ar prea avea ce cauta...Dar cand o sa avem si noi bugetul lui Fener si o sa dam zeci de milioane pe jucatori,mai vorbim...Pana atunci noi aducem jucatori cat mai ieftini sau chiar gratis...Jiji stie de ce...Ca ma gandesc ca Andres Santos n-a venit gratis la Fener si pe 120.000 de euro salariu...Sau Guiza,care a costat vreo 17 milioane...
Daca noi suntem Steaua si avem pretentii sa fim numarul 1 in Romania si o echipa de respectat in Europa atunci Grzelak nu are ce cauta nici macar la echipa a doua a clubului.
Pai atunci ce mai zici pe Plesan, Banel, Ionescu, Bicfalvi, Ninu?
Pai atunci ce mai zici pe Plesan, Banel, Ionescu, Bicfalvi, Ninu?
Ce ai ma cu Ionescu? ![]()
Mariuseeeeee unde esti??? ![]()
Pe langa Banel,Grzelak e Zidane,daca ma intelegeti.Banel face un stop bun odata la 5 meciuri,lu'Grzelak daca-i mingea noaptea somn si face o preluare mai buna.Acum nu zic ca e mare fotbalist dar e peste medie la ce avem noi in tara nu doar la Steaua. Da daca Jiji face echipa ce morti masii sa-i faci. CAND Jiji O SA MOARA O SA FIE CHEF IN TARA
E hai... Banel e zeu pe langa Grzelak.
Probabil Hades.. ![]()
Sper ca e la misto zis...
e logic nu ? Banel e o gluma a fotbalului
e logic nu ? Banel e o gluma a fotbalului
Da cand da goluri nu mai e o gluma a fotbalului nu? ![]()
nu.. e SF
Da cand da goluri nu mai e o gluma a fotbalului nu?![]()
ce goluri cocos ca este aripa si are 200 de meciuri si 10 goluri...este un portar din brazilia care are de 9 ori mai multe goluri ca el
FARA NICI O EXAGERARE ![]()
Da cand da goluri nu mai e o gluma a fotbalului nu?
Dar cate goluri a dat Banel???Ca trecuse la un moment dat aproape un an de cand nu mai marcase in Liga 1.Iar ca mijlocas de banda e putin...Cum zice si AG,e cam SF cand da el un gol...
Aici discutam despre Grzelak, nu despre Banel. Va rog frumos, daca vreti sa continuati discutia despre Banel continuati-o pe topicul despre Banel
"La Steaua nu mai joc pentru ca nu sunt favoritul lui Gigi Becali. Alt motiv pentru care sa nu joc, nu vad. Din pacate, nu pot face nimic pentru a rezolva aceasta problema", spune Grzelak.
Chiar daca isi doreste sa plece de la Steaua, Grzelak sustine ca in acest moment echipa din Ghencea nu a ajuns la un acord cu Skoda Xanthi, clubul de care apartine.
"Situatia mea contractuala nu este chiar atat de simpla, trebuie sa astept ca Steaua si Xanthi sa ajunga la un acord. Totul este atat de complicat, iar la inceput nu ma asteptam sa se intample asa ceva. Daca as fi fost jucatorul Stelei, as fi plecat in iarna, dar asa trebuie sa astept", a explicat polonezul.
In cele cinci luni petrecute la Steaua, Rafal Grzelak a trecut prin mai multe ipostaze surprinzatoare. Grzelak nu intelege nici acum de ce Gigi Becali a vrut sa il dea afara pentru ca a salutat galeria.
"Toata situatia a fost cu adevarat ridicola. Fanii mi-au scandat numele, iar apoi l-au contestat pe Becali. Pentru ca i-am salutat, el a crezut ca le multumesc pentru ca il critica sau ca ii provoc. A fost o situatie de neinteles! Apoi i-au explicat jurnalistii ce s-a intamplat, pentru ca spunea ca nu ma mai vrea in echipa", si-a amintit Grzelak.
Rafal Grzelak mai are contract cu Steaua pana in vara, cand ii expira imprumutul de la Skoda Xanthi.
Onlinesport
Fugi Rafal, fugi unde vezi cu ochii daca se iveste ocazia. Si spune peste tot pe unde te duci ca la Steaua e un patron oligofren.
Fugi Rafal, fugi unde vezi cu ochii daca se iveste ocazia. Si spune peste tot pe unde te duci ca la Steaua e un patron oligofren.
pentru binele lui, sunt de acord cu tine. pentru binele meu si al Stelei, ar trebui sa ramana. e un jocator mult mai bun decat Banel, decat Ochirosii, decat tanase jucat ca mijlocas stanga. dar cine sa il vada? pupincuristii si scarpincuristii din conducerea si de pe banca Stelei?
Rafal e un jucator foarte bun pentru combinatii, chestie care definea odata jocul Stelei... si el si Kapetanos merita o soarta mai buna decat sa fie criticati sau impiedicati sa joace de catre muistul universului.